![]() |
Alıntı:
|
maçı izledim ve gordon pozisyonları cok güzel kesiyo ama biraz teknik konusunda zayır göründü bana topları sokma konusunda ama bunuda ben saha kosullarına baglıyorum ve ayrıca ilk maçı olmasına baglıyorum sırıtmadı kesinlikle |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu mac iyi gibi gözüküyordu ama karar dil tabiki .. hoca ii transfermi yaptı kötümü ilerde görücez .. sonucta diattayı higuaini alanda hocaydı |
kimse cok bilmişlik yapmasın ertuğrul hoca işini biliyo takımın tek patronu inanmayanlar lütfen gölge etmesin hatasız kul olmaz herkez hata yapabilir.. |
BU YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLARIMA YAZIYORUM BU ADAM KAYSERİSPOR'U ÇALIŞTIRDI VE AVRUPA TAKIMLARININ EN DİŞLİLERİ İLE OYNADI YALAN MI O ZAMAN ERTUĞRUL HOCA GELSİN DİYEN ARKADAŞLARIM MUTLAKA VARDIR YAPMAYIN BÖYLE TİGANA BİR AÇIKLAMALAR YAPTI HİÇ Mİ GAZETE OKUMADINIZ TEKNİK KADRO DESTEKLENMİYOR DEDİĞİNİ AYIP ARKDAŞLAR SİZ SİR ALEX FERGUSONU TANIYOR MUSUNUZ SORUSUNU SORACAĞIM MADEM TAKIMDA İSTİKRARI İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR BUYURUN ERTUĞRUL HOCAYA SAHİP ÇIKIN YÖNETİM GÖREVDEN AYRILSA BİLE ERTUĞRUL HOCA GİTMEMELİ BUNU BÖYLE BİLELİM |
Alıntı:
kayserisporun basarısının ertugrul hocayla olmadıgını gecen hafta bizi dize getirdiklerinde anladık ztn .. kayseriyi calısıtrdı cok iyi tanıdıgı takıma bile yenildi tek bir sutumuz yoktu .. ertugrul hocanın tecrube ve futbol bilgisi azzz bunu kabul edin artık arkadaslar .. bu yönetimle ztn yürümez sampiyonluk hayal olur .. 90+2 de o rakibe carpıp gol olmasa sampiyonlk gitmişti artık kaderimizin baglandıgı seylere bakın yazık günah yaa |
Alıntı:
|
Forza Ertuğrul Sağlam... |
Kayserının basarısında Ertugrul hocanın etkısı yokmus pöh pöh Dalga gecyo olmalısınız adamlar hala hocayı el ustunde tutyo kası gözu ıcın mı acaba Neymıs geldıgı takımı yenemıyomus vay bee superrr yorummm O zaman scalonılı portekız hep brezılyayı yenmelı yada dunga bıgun bızım antrenorumuz olursa brezılya mıllı takımıyla 10 tane hazırlık macı yapalım nasıl olsa dunganın takımı her macta yener hava atarız Hatta ezikler 10 mılyon euro verıp jımenezı alsalar tur atlarlardı ne gerek vardı carlosa fılan Bugunku teknolajık kosullarda kımsenın bı takımı tanıması dıye bı sorun yoktur ertugrul hocanın kayserı hakkında bızden fazla bıldıgı sey mehmet topuzun kız arkadasının olup olmadıgıdr herhalde Ha bu arada mehmet topuz ve gökhan unalın Ertugrul hocanın eserı oldugunuda unutmayalım o geldıgınde ıkısını bı futbolcuya karsı takasta kullanmaya calısyomus kayserı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bence senin biraz mantıklı olman gerekiyor .. ertugrul hocanın kayseriye katkısının az oldugunu bjk kayseri macında gördk .. ertugrul olmadanda cok iyi futbol oynayıp bizi yenebiliyorlarmıs demekki .. cok iyi tanıorm dedigi sahasından tut butun futbolcularını tanıdıgı eski takımına karsı bizi cok gzl futbol oynattı ewt 1 sut bile atamadan geldik .. kayseriyi kayseri yapan mehmet topuz gökhan unal ragıb toledo İglesias ivankov dur .. he ertugrulun katkısı yokmu diyorum hayır ama bu basarı takımındr.. ztn ertugrul olmadanda basarılı oluncagını gösterdi |
Alıntı:
ertugrul hocanın besiktasa kazandırdıgı cok önmli olumlu bir yönünü söylermisin ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
2-0 geriye düsmesi takımın olumsuz bir yön degilmi ? ondan sonra cevirince olumlu oluyor .. burda 2 kere düsünmek gerekir bir besiktasın geriye düsmesi kötü ondan sonra cevirmesi iyi birsey .. ama genel olarak geriye düsen takım hele 2-0 genelde macı 2-3 kazanınca ben buna olumlu bakmam kimse bakmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bi cıkarınn at gözlugunu Bız aptalmıyız bız elestırı yapmayı bılmıyoz mu Herseyın yerı zamanı varrr ne ıse yarrar sımdı elstırı yapmak Bız cok mu memnununuz herseyden bırsı baslatıyo bı konu sonra dunku gıbı rezalet ortaya cıkıyo noldu dun mac sanslada olsa dönmedımı. mılletın ettıgı kufurler rustuye yapılan tepklıerr ayıp olmadımı sıvas macı bosuna kaybedılmedı yada hakan gıbı kalecının bosuna ayakları tıtremıyo sahada oysa cok yeteneklı bı adam buyuk ıhtmalle bı kac hata yaparsa seyırcı asar onu herkes mutlu olur böylece hakan gıbı kalecıde sayemızde yok olur burak gibi Burda yapılan gercek temelı olmayan yorumlar bıseden haberı olmayan insanları cok etkılıyo sonucta dunku gibi olyoooo |
Alıntı:
|
Ertugrul hocanın bjk ye kazandırdıkları Serdara özkan delgado ibrahım kas nobre holosko ve en önemlısı besıktasın eskı saygınlıgı bu yönetıme ragmen dıger takımlarıtutan bır suru ınsan sırf ertugrul hoca ıcın bjk nın basarılı omasını ıstıyo aynen seba dönemı gıbı artık herkesın kufur ettıgı dııl saygı duydugu takım olmaya basladık yıne |
Alıntı:
serdar özkan antalyaya veriliyordu kendi istegiylemi tuttu hayır fikret demirer yönetici holoskoyu aldı forvete ihtiyac var die ama onu sag acıga hapsetti .. ibrahim kaşı yukseltti yukarlara ama disiplini aşılayamadı rize macında basit hatasından gol yedik .. nobre nin buralara gelmesinin tek sebebide kendi hırsıdır ! .. bende istiyorum ertugrulun basarılı olmasını iyi bir besiktaslı iyi bir adam cok efendi adam gibi adam harbidn ama hataları cok inş kısa zmnda döner hatalarından |
o staddakı tepkılerın cogunun nedeını buralarda yapılan sacma sapan yorumlarr neymıs ıbrahım uzulmezden kaptanlık alınsınmıs neymıs ertugrul hoca bısedn anlamaz mıs neymıs bakı kazmanın önde gıdenıymıs neymıs tandogan futbolcu dıılmıs dıyelımkı bunlar gercek eee nolyo bı faydamı saglıyo takımaa burda yapılan yorumlar sadece 4 yıılık huzun tekrarlanyooo burdakı kucuk yorumlar satddaa cıg olyo takımızda o cıgın altında kalyo |
Alıntı:
|
delgado bu takıma ne kadar zaman olduu nıye gecen yıl oynamıyordu pekııı serdar özkanı kım oynatırdı bu takımdaa ertugrul hocadan baskaa saktımız cok,sag kanattda oynayacak daha ıyı oyuncumuz vardamı oynatmıyo holoskodan baska nobre herzaman hırslıydı degısen bıse yok degısen onu kullanma bıcımı bi kere herkes sunu kabuullensın bu takıma herkes en baba gecıne yorumcular bıle pıvot santrofor ıstedı hoca dedı hayııır holoskooyu alın böylece nobrede kazanıldı bı anda hucum eden bı takımda olduk iste bu teknık dırektorluktur elbettekı hatalar olacak nasıl lucescu zamnında 8 puandan yere cakıldıysak yada lazıoya delı gıbı saldırıp uefadan elendıysek yada sampıyonlar lıgınde elımızle spartayı us tura cıkardıysak ertugrul hocanında hataları olacaktır |
Alıntı:
|
kardesım bardagın yarısı dolu |
ya naparsın ... |
evet haklısın galıba yaaa hoca holoskonun forvet oldugunu bılmıyo sag kanat sanyo yazıkk hocayaa vahh vahhh ertugrul hocaaa ıstıfaaaa bırak gıt dön koyune hoca sennn ne anlarsın futboldan ılk macta tum arkadaslarımla kufur edıp ıslıklayacam sennııı |
sanırım buydu ıstedıgınız |
Alıntı:
ne alaka bence mantıklı konus .. hoca holoskoya o kadar para verip sag acıga hapsedio ve adamda forvette oynamak istedigini söyledi daha verimli olacagını ama nerde .. sag kanada adam yok ztn serdar özkan var bitek o kadar satılmadan önce yedegi burak oynuyordu smdi kalmadı adam onun icin 11milyon topuza öneriolar |
Alıntı:
NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYON SEN BAK CHATBOX VAR NE SÖYLEMEK İSTİYORSAN SÖYLE HERKEZ GÖRÜR BU SAYEDE .. BOŞ KONUŞMALAR BUNLAR |
Alıntı:
sen daha cok dersin yendik önümüze bakıcan .. bu kafayla gidersn hiç bisey olmaz emin ol bu galibiyete hoca bile sevinmedigini söyledi daha nekadar bakıcaz önümüze .. nerde konuscagımı soracagım en son kişi sensin ;) .. burda bos konusan durumda smdi sen oluyosun kardesim ya eleştir yorumu yaz yada sus |
Alıntı:
futbolcular,yöneticeler,başkanlar unuttu maçı forumda unutmayan biri varsa o da sensin.. ağzı olan konuşuyo ya ne diyim |
Alıntı:
susma tmm kimseyede engel olma .. burda mac tartısmıyorz ztn .. kimse unutmadı macı rahat ol ;) senle muhattap olamam ya eleştirirsn olumlu yada olumsz yada kimseye mani olmazsn bitti |
bu nedir böle ya burdaki amaç nedir anlamadım ?? memnun değilse galibiyetlerde sevinme yenilgilerde üzülme ertuğrul hoca gidene kadarda beşiktaşı tutma...bu konu fazla uzadı artık.. |
Türkiye`de Saat: 10:33 . |