![]() |
ertuğrul haca kayseride 2 sene çalıştı kayserinin naslı bir takım oldugunu herkesten çok iyi bilmesi lazım ama sahaya ölebir beşiktaş çıkıyorki şutu bile yok yazıklar olsun takımda bukadar rikibi çok iyi tanımasına ramen çok kötü bir futbol oynatıyor böyle gitmez hocam |
sabahtan beridir sameti black poweri ariyorum kazandigimiz maclarda hicbirini goremiyorum nerdesiniz yaw 2 saattir kazandigimiz bi macta yaptiginiz yorumu ariyorum |
Alıntı:
kardesim korayı yollaması basta hata ztn .. ama i.akın ı ve burakı yollamasaydı suanda kayseri macında koşmaktan yorulan serdar özkanın yerine alıcak oyuncu olurdu tello nun kırmızı kartından sora ricoyu cıkarap ibrahim akını koyardı oraya yapmayın allah askına hata üstüne hata |
Alıntı:
|
Alıntı:
kazandıgımız maclarda ara bakalım acaba varmı oo kazandık mutluyuz sampiyonz geliyorz dedikleri yorum adamlar kazandıgımz macları begenmioki yorum yapmıolar boş işler kovalamayın |
Alıntı:
|
Alıntı:
o kadar da degil yani .. bu macta rico yuda gördk yürüyerek oynuyordu .. yedeklere baktım ethem batuhan hep paftan adamlar tmm ben i.akın ı begenmiorm ama gönderiyorsan yerine adam almak gerekirdi en azından yollanan korayın yerine |
iyi iyi herkes hakettiğini bulmuş bu tartışmalar mide bulandırmaya başlamıştı. Hocamıza en küçük saygıyı bile fazla gören bu insanlara tölerans tanınmaması çok doğru bir karar tebrik ederim... |
Futbolcu oynamadıktan sonra hoca ne yapacak sadece bir tanesi oynamasa tamam çıkar yerine başka birini koy hiçbiri oynamadı.. |
Alıntı:
Keske daha önce alınsaydı bu karar Ama yarım kalmıs, her turlu assagılıkca hakaretı yapmıs olan bırkac kisi hala serbestce dolasyo forumda Zaten takımımız yenilmis uzulmusuz foruma gırıyoruz bide bu ahlaksızlarla ugrasyoruz Onların anlayacagı dılden konusmak varya...neyse |
Alıntı:
Mağlubiyetten sonra moral bulup, birbirimize destek olacağımıza, onlar yüzünden foruma giremiyoruz:) Neyse forum yönetimi gerekeni yapmış. Saygısızlık eden hakettiği şekilde muamele görür:) |
Valla konuyu açan arkadaş banlandı diye sitede çok sevinen olmuş :D:D cekemediler cocugu :D |
Sitede hakedenin hakettiği muameleyi gördüğüne seviniyoruz. Yoksa bu siteden hiçbir çıkarımız yok, neden bir üyenin banlanmasına sevinelim... |
Alıntı:
|
aynen Alıntı:
İNŞALLAH saygılar |
Serdar Özkan da antremanda sakatlandı ve 3-4 hafta yok. Bu sene gene maç içinde sakatlanmayan, antremanda sakatlanan yada maç içinde müdahale olmadan sakatlanan kaçıncı oyuncumuz? Burada bir gariplik yok mu? |
evet 1 hafta aradan sonra yine burdayım nopost cezası almıstım saygıdeger mod lardan :) .. sebebi ise buyrun göstereyim http://img505.imageshack.us/img505/6963/piliksm6.png http://img505.imageshack.us/img505/6...4a9ddd39c8.jpg reklam diye tabir ettikleri carsının resmi sitesi forza dır bunu reklam olarak algılıyorlarsa kimse burda carsının adını agzına almasın ! .. besiktas baskanını savunup bana ceza veriliyorsa ztn dicek laf kalmıyor ;) evet bugun mactan geldim girdim simdi nete .. İYİ GÜN taraftarları yine maca gelmemişti soguk fln filan ayagına .. hani ben yorum yazınca diyorlardı ya sizi yendigimz macta göremiyorz o zmn "geliyorz" sampiyonz fln diosnz diyorlardı bana bugun 3-2 macı kazandık biri bana ertugrulu savunsun hadi .. 2-0 önde oldugumz macı 90+2 de rakibe carparak attıgımız golle kazanıyorz o rakibe carpmasa gol olmasa puan farkı 7 olacak ve sampiyonluk elden gidecekti .. besiktas iste bu durumlara kadar düstü .. 2-0 önde oldugu macı 10dk kaybedicek kadar .. 2nci gol geldiginde bi süre iyi top oynadılar ama ne zmn a kadar nobreyi cıkarp yerine ayakta duramayan rico yu alana kadar bu nasıl bir mantıktır ztn .. mac 2-2 oluncada kurtarıcı batuhan oyuna girior defansa adam alıp gökhan zanı forvete yolluyor .. spiker mac sonu sordu ertugrula nobreyi neden cıkardınız cvp ı öyle gerekiyordu .. allah herkese akıl fikir versin |
sen hakettin kardeş cezayı ;) niye buraya yazdın genel sorunlara yazsaydın ilgilenirlerdi gereken cevabı alırdın ;) |
Alıntı:
KOSKACA FORZA nın burda reklamını yapmak birilerini rahatsız ettiyse dicek ztn laf yok .. büyük besiktas "serefli" patranu demiroren'e saygısızlık yapmak bence direk banlamak gerekirdi nese ben söliyim dedm neresi haklıysa .. konu ertugrul hocayla ilgili sapmasın .. yine konusturdu kendini hoca ztn :) |
Alıntı:
seni bu olaylardan ders al hakaret edecek sözler söyleme bak o zaman bu forumdan iyisi var mı forum yönetimleri çok iyi insanlar birini banlamak için emin ol 2 kere düşünürler ok ;) hadi uzatma alıntı yapma tmm kapat konuyu yine üzülürsün ;) :) |
Alıntı:
ewt herkes bu olaylardan bir ders alsın kendini besiktasın menfaatlerini 2 defa düsünsün ;) .. yok üzülmem rahat ol böle selere .. nese kaptlm konu sapmasn |
Arkadaslar mac 2-2 olduktan sonra neden cisse cıkıp yerine kas girdi cisse sakatlandıda mı cıktı ama sakatlansa bile ibrahim kas gol atacak degilya onu alıyoruz bu birincisi . İkincisi ise Batuhanı sokup aydını cıkarmak nasıl bir mantık aydın cıkarsa kim orta yapacak da batuahn gol atacak buda ikincisi bence hocamız bu macta sınıfta kalmıstır gelecek için pek umitli degilim |
Alıntı:
cisseyi cıkardı kaş'ı aldı .. defansa kaş'ı koydu gökhan zanı forvete gönderdi gol atsın diye uzun boy fln .. adamın mantıgı bu kadar işliyor işte .. 17 yasındaki batuhan kurtarıcımız oldu kockoca besiktasımızın |
Eğtugrul hocaya sallıyorsunuzda yok Nobre yi cıkardı Ricardinhoyu aldı diye aslında cok büyük hata klasik Türkiye durumları öne geçince forvet adamı cıkar orta sahaya adam al ortasahayı kuvvetlendir bölece cok top yaparsın aslında cok büyük hatadır ama benım söylemek istedigim 3cü golümüzde Ricardinhonun sol köşeye hareketlenmesi yaptıgı orta gelen golümüzden kimse bahsetmemiş Ricardinho oraya hareketlenmese 3 adam oraya koşmayacak Delgado o zaman belki topu şisirecekti ve maç 2-2 bitcekti ... |
Alıntı:
rico orta sahayı güclendirmiyor aksine zayıflatıyor .. hele bide soguktu hiç kosmuyordu .. nobre olsa son dakkalarda en azından koşardı hocanın bir büyk hatası yine |
saha içini konuşuyorsak son 8 maç = 21 puan, son 1 haftada yaratılan bu felaket tabloları nerden çıktı anlamak mümkün değil, yenilen goller, yapılan defansif hatalar, üzülmez'in yolgeçen hanı bekçisi görevi görmesi zaten bilinen şeyler değil miydi, oyun deseniz zaten son 4 yıldır malum kadro istikrarsızlıklarından dolayı iyi bir seviyede duramadık, demirören ve yönetimi deseniz onları konuşa konuşa zaten söz kalmadı, ee nedir öyleyse son 1 haftadır yaratılan bu katliamın nedeni, nedir ertuğrul sağlam'a yöneltilen acımasız eleştirilerin kaynağı, bıkmadk mı 4 yıldır teknik adam kıymaya, sorunun gerçek kaynağının kriz yönetiminde son derece beceriksiz bir yönetim kuruluna sahip olmamız olduğunu anlayamıyor muyuz hala, üst üste alınan galibiyetlerde herşey iyiyken sonrasında alınan bir yenilgiden sonra 1 haftada bu kadar şeyin speküle edilmesindeki sorun nedir acaba, takımın yönetilememesi mi yoksa camianın yönetilememesi mi, beşiktaş'In sorunu hiçbir şeyi planlı-programlı yapamayan demirören ve yönetim kuruludur, artık taraftar da en ufak kötü sonuçlarda isyan bayrağını çekiyor ve eleştirmek için maçın bitmesini bile bekleyemiyor, böyle olmaz, kesinlikle de olmayacaktır, bu yönetim anlayışıyla, camiadaki bazı saçmasapan seslerle, bu kadar yoğun duyguları birarada yaşayan ve rüştü gibi son zamanlardaki çıkışta takım içerisinde aldığı rolle payı olan bir adama yapılan çirkin ıslıklamalar yapan bir taraftar profiliyle bu iş yürümez... neyse uzattık ama sözün özü ertuğrul sağlam, şu ortamda eleştirilebilecek en son adam, ya da son 4-5 yıldır sayısını bile hatırlamadığımız teknik adamların hepsi mi yetersizdi, hepsi mi bu işten anlamıyordu, heralde öyle, demirören'in kulübün borcunun yarısını üstlendiği şu ortamda bi süre daha başkan olarak kalacağını bilerek adım atmak ve sakin olabilmek taraftarın yapabileceği en doğru şey olur, yoksa nemi olur, onu anlatmaya gerek yok, zaten hepimiz biliyoruz... |
Alıntı:
ztn basının demiroren ve yönetim oldugunu hepimiz biliyor onlar gitmeden sampiyon olamicagımızda biliyorz ztn ertugrulla demirorenin birlikte gitmesinden yanayım ben.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ertugrul hocanın hatasından konusuyoruz sonuc olarak ricoyu almakla büyük hata etti .. rico bu takımda en cok para kazananlardan 1.7milyon euro kazanıo bu adama gecen sene bi ara iyi oynuyordu artık cok kötü hiç kosmuyor.. |
BEŞİKTAŞIM Sevgili BEŞİKTAŞIM ne olur artık bizleri rahat bir maç seyrettir.Her maçta korkuyla ve endişeyle maç seyretmekten bıktık. NE OLUR bizlere rahat ve stressiz bir maç seyrettirin.Tabii bu birazda Ertuğrul hocaya yaptığın takımda aksayanı ne olur 60/65 de değiştir ki çocuklar 5 dak ısınırlarsa diğer 20 dak oyunlarını oynıya bilsinler. |
Alıntı:
yanılıyorsun arkadasım Ricardinho son 1 aydır geldiginden beri en iyi topunu oynuyo bugünkü 3cü golde sol köseye yaptıgı deparı geldiginden beri göremedim ... Ertugrul hocanın hatalarından konusuyorsak ne yapılmasını bekliyorsun Samet istifamı etsin yeni teknik direktörmü gelsin böyle birsey olursa BEŞİKTAŞIMIZIN başarılı olcagınımı düşünüyosun ? |
Ertuğrul hoca ne yapsın sene başında çalınan puanlar olmasaydı acaba adama böyle sallıyacakmıydınız? |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence bu sene artık gecti böyle gidicek artık inş sampiyon olurz ama zor gibi .. yapılması gerekende demiroren ve yönetiminin gitmesi ertugrul hocanın sezon sonuna kadar hatalarından dönmesi eger dönmiyorsa ısrar ediyorsa kendisinden daha tecrubeli daha bilgili futbolu iyi bilen iyi okuyan teknik direktorun gelmesi .. ama eger yönetim gitmeyecekse kim gelirse gelsin smpyn olamayız o zmn önemi kalmaz .. önce yönetim yani |
Alıntı:
Arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız C. Ronaldo ilk zamanlar Man.Utd ye geldiginde cok top tutuyor cok top kaptırıyor diye tribünlerde ıslıklanıyordu ama Alex Ferguson naptı sabır etti devamlı oynattı suanda C.Ronaldo dünyanın en iyi futbolcuları arasında veya Man Utd ' den konusalım Alex Ferguson 20 yıldır Man. Urd 'nin hocası ve kazanmadıkları kupa kalmadı degilmi ??? peki Alex Fergusonun geldigi ilk zamanlar 3-4 sezon Man. Utd 'nin küme düşmemeye oynadıgını bilen varmı ??? ve suanda Alex Fergusonlu MAn Utd neler yapıyorlar , demek istedigim Ertuğrul gitsin su gitsin bu gelsin daha bilgili olsun daha işi bilen olsunla olmuyor bu işler tabiki hepimiz Beşiktaşımızı kesin sampiyon yapıcak teknik direktör isteriz ama böyle bir garanti verebilirmi bir teknik direktör ??? yani demekki sabır herseyin bası Ertugrul hocamıza güvenmeliyiz tabiki hatalar yapacak oda bir insan sonucta önemli olan yaptıgı hatalardan ders cıkarmaktır bizede düşen görev sabır etmektir yoksa öle 2-3 maç sonunda o gitsinle bu gelsinle bu işler olmaz böyle olursa o zaman daha cok gerilereeee dogru gideriz ... |
Alıntı:
en kücük bir hata degilki ben ertugrul besiktasa gelirkende demiştm 1-2 yıllık kariyeri vardı teknik direktorlukte daha tecrubeli futboldan anlayan birinin gelmesini istiyordum basta lucescu olmasını hatta .. tabikide sabretmek önemli olan ama iyi teknik direktorde sabrediceksin del bosquede sabredilsn tek bisi demem ama o adamı harcadılar yönetim simdi tazminatlarla urasıyorlar .. basta yönetim gitsn gerisi ztn kolay |
Alıntı:
|
Alıntı:
hah hah hah cok komiksin :) .. bnm öyle bir niyetim yok besiktas basarılı olsun eski besiktas durusu ruhu geri gelsin yeter .. adam gibi mücadele olsun yürekli oynasın isterse 3ncü 4ncü olsun .. |
Alıntı:
Ben açıkçası ertuğrul hocanın bırakın gitmesinin tartışılmasını arsenaldeki wenger gibi yıllarca takımda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Şampiyon olamayabiliriz oladabiliriz ama hoca ii, takımda da oldukça ışık var. |
Türkiye`de Saat: 10:35 . |