![]() |
Alıntı:
|
BAŞLADIK YİNE ! SAR BAŞA |
hocamızın daha pişmesi gerek çok eksigi var tamamlayana kadar bi hayli zaman alcak tamamlandiginda zaten bjk nin basinda baskasi olcak |
Alıntı:
del bosque ye sabredilseydi suan nasıl bir durumda olurdk bir bilsen sen .. adam 25 mac yaptı toplam 15 galibiyet gibi bi karneye sahip .. cok iyi degil ama dısardan gelen bir teknik direktor ülkemize yabancı onun icin cok iyi .. adam futboldan anlıyordu biliyordu ertugrul öyle degil .. lucescu ztn imparatordu ilk sene sampiyon yaptı ikinci senede yapıcaktı samsun macına kadar onun sebebide kendisi degil sinan engin olayları yönetimin krizi taraftarla ilgili olaylar ordan koptu yoksa lucescu en iyi teknik direktorlerdendir ..ertugrul hocanın hataları saymakla bitmez nerde o 100. yıl ruhu kalmadı artık takımda rahat izledigimiz tek 1 mac yok oturmus sistem yok altarnatif futbolcular yok zor artık işimiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
Demirören gidecek yerine gelecek başkan Bjk'ı şampiyon yapcak diyen varmı ?? gitsin gitsin diyip duruyorsunuz Demirören gidince hersey düzelcekmi tabiki hayır daha kötü olcak hersey Demirören borcunu isteyecek verilemeyecek normal olarak gitgide ilerleyecegimize gerileyecegiz bu yüzdende |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle demiroren gidince refaa ericegimize rahatlık gelcegine ve en kısa zmnda sampiyon olcagımza inanıyorum .. parasını alsın ve defolsun gitsin ona kalmadk babası bile sirketinde iş vermiyo buna |
Alıntı:
Eğtuğrul Sağlama ben inanıyorum gercekten bişiler yapcak gibi hataları yokmu tabiki var olcakta normal olarak ama Tigana döneminde sezon bası 32 kişilik kamp kadrosuna alınmayan Serdar Özkanı cıkıp cesurca oynatan Aydınları , Batuhanları gençlerin önünü acabilen bir insandan bişeyler yapabilcegini düşünüyor ve inanıyorum ... |
Takimmi cok kötü oynuyor yada hocamiz mi oynatamamiyor anlamadin,transferlerde yanlis tercihler ve yildiz oyunculari red etmesi de kafa karistiriyor!! Celal Kolot Ertugrul hocaya daha erken,Besiktasi kaldiramaz demisti,acaba hakli mi cikiyor?? Ama hic iyi görüntü vermiyor hocamiz,yanlislar artiyor ve celiskili konusuyor basina!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya sen hem Ertugrul Sağlama sallıyosun hemde yönetim ve Demirörene sonrada Bobo Tello Delgado gibi Bjk' ı sırtlayan kaliteli isimleri alan yönetime sallıyosun nası olcak bu iş ? |
mac 2-0 olunca niye nobre cikti anlayaniniz var mi.niye daha fazla gol atmamiza en azindan pozisyon bulmamiza engel oldu ertugrul.kendi futbolcularini tanimiyor mu.sanki 2-0 olunca mac bitti sandilar.adamlar golu nasil atacagini gosterdiler birkac pozisyon once kafa vurdu direge carpti rustu izledi sonra yine orta oldu gol.rakip aslinda iyi niyetli golu nasil atacagini gosteriyor bizimkilere bizimkiler onlem almiyor hala.sonra mac 2-2 olunca ertugrul batuhani aliyor.kendi yaptiginin tam tersini uyguluyor.nobreyi cikar enayi gibi sonra batuhani sok.ben anlamiyorum nasil bir dusuncedir bu.soguktan beyni dondu sanirim ertugrulun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
parayı veren cıkar yönetim gittiginde yeni gelen yönetim bi yolunu bulacak tabiki .. demiroreni seven basarılı bulan ve savunan besiktas hainidir ! .. besiktaslıysan kabul etmiceksin kardesim bu kadar basit |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şimdi sizce hoca futboldan anlamıyo mu? biraz düşünürseniz yaptığı değişikliklerde bir futbol mantığı var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
2-0 önde oldugun macta ilerde top tutucaksın ve hırcın bir futbolucuyu oyundan cıkarıyorsn yerine yürüyerek oynayan artık o topları bile atamayn rico yu alıyor .. gökhan zanı forvete alıyor işte bu ztn durumumuzu acıklıyor .. takımın batuhana kalmasıda ztn denicek bisi bırakmıyor |
Alıntı:
|
fikrine saygi duyarim dostum mecerkn.herkesin kendine gore gorusu var.teknik anlamda yaptigin yorum da dogru. benim anlatmak istedigim ise baska.bizim futbolcular mac 2-0 diye oyunu birakiyorlar.kac tane mac izledik boyle sanki mac bitti biz kazandik maci havasindalar.sonra rakip geliyor kolay bir gol atip maci tehlikeye sokuyorlar.hazir nobre form tutmusken birak adami oynasin.bizim orta sahamiz zaten cok etkisiz delgado zaten citkirildim biri.dokunsan yere dusuyor.saha kaygan.delgadoyu cikarsin o zaman.ben anlamiyorum macin genelinde is yapmayan bir futbolcuyu niye oyunda tutarlar.bence nobre yerine delgado cikmaliydiaslinda tum konustuklarimiz bosuna gibi geliyor bana.biz ne dersek diyelim bu yonetime bu futbolculara ve teknik kadroya bagimliyiz.yine onlar bildiklerini yapiyorlar.hersey bos.tek gercek SANLI BESIKTAS |
Alıntı:
bugun de mactaydim.delgadoya baktim dogru duzgun bir orta yapamadi.her ortasi rakibe vurdu.istikrari olmayan bir futbolcu genelde bizimkiler istikrari olmayan futbolcular. ve gel de bunlara guvenip sampiyon hayalini kur.niye bizim yonetim futbolcu almayi bilmiyor. http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon8.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
delgado kaç yıldır Bjk ' mızda oynuyor ayrıca Delgado son zamanlarda performansı oldukca üst düzeyde oynuyor bu maça birşey diyemem Delgadoyada dedirtmem bu sahada kim oynayabilir arkadas buz dansı pisti gibi bu tarz teknigi yüksek futbolcuların böyle sahalarda düşük performans sergilemesi normal ayrıca bugün Delgado okadarda kötü performans sergilemedi ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
rüstü üzülmez zan kaş ali t. holosko serdar rico tello bobo nobre dimi 4 4 3 cıkıoduk .. serdar özkan bu sene yine gönderiliyordu besiktas yöneticisi fikret demirer sayesinde gitmedi ertugrula hiç bakma sen ;) bosuna muhalefet yapmam ben |
Alıntı:
rüstü ali t. zan kaş üzülmez serdar delgado tello holosko bobo nobre |
Alıntı:
emin ol kayseri macında holosko sag acık oynadı .. bugunki mac holoskonun ilk forvet olarak cıktıgı mac ;) .. |
nese peki arkadaşlar gordon nasıldı? maçı izleyemedim benn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:35 . |