![]() |
Alıntı:
|
şampiyon olduğumuzda ertuğrul hocaya sitem edenler bayraklarla çıkmasınlar sokağa sevinmesinler şampiyon olduk diye..bunları söylerken utanmıyorlarmı acaba 6 maçlık seri yaptık herkes geliyoruz ulan dedi..bi maç yenildik astınzı hocayı yazıklar olsun.. |
Helall iste bu be. |
acaba herkes sampiyonlugun garantiligini neye baglıyor ? febenin sivasa 4 ataken gese manisaya 6 atarken biz ewimizde zor yenerek kazanmamızamı ?neye bi acıklasalar .. sampyn olamayz diye düsünenlere sevinmeyin diyorsunzda onlar size dmezmi sampyn olrsakta üzülmyen die ? herkes neden kendi acısından bakıyor .. 6mac galibiyetini gzlmi bluosunz basarı olarakmı kbl ediosnz allah askına yapmayın gülerler adama o macları herkes kazanıyor .. sezon sonu kacınız burda olucak |
Takım istekli saglı sollu ataklı oynasa göze hoş hitab eden futbol oynasın bana yeter hoca gitsede gitmesede , şampiyon olmasaktaaa olur :D:D |
hepimiz burda olucaz..çünkü yensek de yenilsek de kalbimz Beşiktaşla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
6maclık seri basarı degildir ewt .. biz 100. yılımızda nasıl sampiyon olduk 1 kez yenilerek sampiyonluk böyle oluyor .. hocayı asmak bir maca baglı degil ayrıcana defalarca yazılarda söylenmiş ama anlamamıssın kardesm kazandıgımz maclardada eleştiri var .. ayrıcana delikanlılıga yakısmaz demişsn farklı yorum yazmak o zmn isim ver kim o iyi yazıp sora kötü yazan eger saptamamıssan kimsenin hakkına girme yada simdi kötü eleştiri yazanların ismini yaz bnm olsn konuyu acan yada baska kişilerin onların olumlu geliyorz bravo hocaya gibi yorumları olunca böyle sözler sarfet .. inş hocamız hatalarından döner de gzl top oynatır basa gelirken söz verdigi gibi |
Alıntı:
|
Alıntı:
isim vermek gerekiyor cunku baskaları eleştiri yaptıgında yendigimzde geliyorz diyolar yorumlarıyla maruz kalıyorlar .. bence sen isimleri al eger böyle yorum yapacaksan görürsenz olumlu eleştirisini o zmn öyle söyleyin .. bu sezonda istatistiklerimizi söyleyeyim 31 gol atıp 20 gol yemişiz farklı galibiyet yok ertugrul hocanın sezon basında bol gollü hucum futbolu oynatacagm dedigi gibi .. galatasaray ise 47 gole 17 gol yemiş febe 41 e 20 sivas 33 e 17 kayseri 32 ye 17 hepsi yüksek bizden avaraj olarak .. gzl futbol en düsük ztn bizdedir .. sampiyonluk ztn 100. yıldaki gibi oldugunda gelir bizde o hawayı olusturmaya bakıyorz |
Alıntı:
O KADAR HEMDE SAKIN ! |
aynı zihniyet :redface: boş işler kovalamayında yeri geldigi zmn destek olun yeri geldigi zmn eleştirin bjk taraftarı böyle olur .. eleştirileride kaldırmayı ögrenelm önce ;) |
yha belliydi zaten yenemeyeceğimiz eger ankara denizli ve gs maçlarını alamazsak artık şampiyonlukdan hiç bişi beklemem bn bu takımdan ......................... |
bize seyirci diil taraftar lazım iki yenilgi aldımı düttürüü düütt etmeiinn...taraftar die geçinmekten istifa ediinn ...hadeee... |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen katılıyorum .. ! kimseye kalmadı besiktaslılıgını yargılamak .. besiktaslılık durusu taraftar durusu kötü zmnda dur dmek yeri geldiginde destek olup yeri geldignde eleştirmektr herseye yok yenildk konusmayn eleştirmeyn dmk degildir ! |
Alıntı:
|
Sayın Sağlam her hafta pembe tablo çizerek nereye gideceğiz. Haftayada bundan sonraki 12 maçımızı kazanacağımızı söylersiniz, ama bu pembe yalanlarına sadece kendiniz inanıyorsunuz, futbolcularında inancının kalmadığını Kayseri maçında bir kez daha gördük. Maalesef Beşiktaşımızın yükünü kaldıracak tecrübe ve kapasitede bir teknik direkltörümüz yok, sezon bitecek hala ne sistem var, ne teknik, ne taktik. Kimin topu nereye atacağı, kimin kestiği topu nereye göndereceği belli değil. Bu sistemsizlik içinde dünyanın en iyi futbolcularını transfer etseler hiçbir şey olmaz. Kayseri maçında Serdar'ı orta sağda oynattın , tüm ilk yarı Serdar kayboldu, ondan yararlanamadık. Maçı seyrederken biz bunu 10-15 dakikada gördük, sen ancak ikinci yarı başında bunu görebildin. Tello atılıncada çocuğu aldın sola koydun. Bu çocuk yetenekli diye hep senin elinde oyuncak mı olacak. İkide bir PAF'a gönderdiğin BATUHAN'ı sıkışınca kurtarıcı diye sahaya sürüyorsun. Bu çocuklarla bu şekilde daha ne kadar oynayacaksın. Bu çocuklara yazık değil mi, böylemi oyuncu kazanılır. Kayseri maçını kazanmak için kafanda bir plan varmıydı. 1-0 olduktan sonra maçı kazanacak hangi hamleyi yaptınız. Biz seyirciyiz ama kusura bakma sen bizden daha çok seyircisin. Bence bundan sonra Beşiktaşa en büyük hizmetin bu görevi bırakman olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hoca napsin boyle hakemler oldugu surece dunyanın en iyi hocaları gelse bişey yapamaz.... g.zan ve i. kas adamı arkasından takip ediyor kosuyor ve hakem faul calıyor. macı izleyen fenerliler ve gs liler bile sesini cıkaramadı bunlara. adamlarda biliyor neyin ne oldugunu. her sey cok acık.. hakemin bu mactaki performansı tamamen kasıtlı ve planlı birşeydi. hersey feneri sampiyon yapmak için. bu antep-fb macında ortaya cıkmıstı zaten. hakem oyle bir mac yonettiki futbolcuları ayakta alkıslayasım geldi. cunku mac tam bir sinir harbiydi. ben uzaktan bile deli oldum. onlarki olayın içinden canlı sahitleri. bem olsam sinirimden daha ilk yarıda kırmızı kart gorurdum.. |
Bazı arkadaşlar var sakın ama sakın sevinmesin diyenler gibi şampiyon olunca bunları yazanlar daha önce başka kişilere neden karşı cıktılar teknik direktörken şimdiyse tam tersi oldu önceki hocaları bı yenilgi sonrası eleştrenler yendikleri zaman sevinenler aynı kişiler bu kez ertuğurul hocaya özel arkasında duruyo yenilmesine rağmen siz ertuğurulun arkasındamısınız yoksa beşiktaşın arkasında mısınızz!!!!!!!! |
Alıntı:
|
ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım sözde ikinci yarı kadroyu güçlendirdik ama aslında kat kat zayıfladık o zengin yedek kulübesini ne hale çevirdi.yerli hoca yapamıyo işte tarihimizde de hiç şampiyon olamamışız ztn yerli hoca ile tmm ertuğrulu seviyoruz sayıyoruz ama beşiktaşın hocası deil. |
Alıntı:
Erturul hoca ebedi boyunca beşiktaşta kalcak sanıyolar adam 2 3 4 sene bilemedin 5 sene kalır ondan sonra başka bir takımın başına geçince ne dicekler bakalım ertugrul hocanın yanında mı olacaklar yoksa beşiktaşın yanında mı :D:D |
[quote=palaaa;583486]ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım sözde ikinci yarı kadroyu güçlendirdik ama aslında kat kat zayıfladık o zengin yedek kulübesini ne hale çevirdi.yerli hoca yapamıyo işte tarihimizde de hiç şampiyon olamamışız ztn yerli hoca ile tmm ertuğrulu seviyoruz sayıyoruz ama beşiktaşın hocası deil.[/quote kardeş haklısın önemli olan beşiktaş hocanın adamlığına hayranız zaten ama inönüdeki taktiği tüm maçlarda uygulasa ah cok iyi olur :)) iyi oynasın yeterr şampiyon yapmasada olur yeter ki takımı iyi oynatsınn futbolcular da uygulasın :D |
takımda bağırdılar 2. yarı çok güçlü kadro dediler gittiler dünyaca ünlü milanlı gordon ve barcadan therry holoskoyu aldılar:D..ya yedek kulübesi bomboş 4 tane pafdan adam almak mesele deil marifet hiç deil oynat da görelim hoca..gittin higuaini gönderdin i.akını ve burağı gönderdin adamlar döktürüyolar ya anlamadım bunlar mı kötü topçu hoca mı oynatamıo? ? ? |
Alıntı:
|
Valla dünyanın en iyi hocası bizde olsa bile bole bişi olursa futbolcularla ona tepki koyarım hiç biri beşiktaş kadar önemi yok bizde .. Şampiyon olmasada şampiyon beşiktaş bağrırız olsada bağrırız durum bu sadece şapiyon oldugnda bagrmıyoruz :D Şu yorumları bir soğutalım da bi fıkra anlatim size Bir gün beşiktaşlı futbolcular maça cıkıyor ve maç başlıyor maç taki bir atakta delgado topu alıp koşuyor çalım atıyor ve sol kannataki üzülmezi görüyor delgado pas atmadan üzülmeze bagrıyor deli ibo pass atim mi sana diye üzülmez de cevap veriyor atma lehn bana yoksa ayaklarım karışır yine çalım atayım derken top ayaklarıma karışıyor der ve aklında ah hoca beni yaltın bu sol bekte oynatarak ne vardı beni burada oynatcak rezil oluyorum derrr. , İşte arkadaşlar futbolcular üzerindeki stresss budurr .Oynarken isyandalarrr burada da bunları önleyecek olan hocadır sonrada futbolculardır.. Bu dediklerimden anlayan varsa eminim ne demek istediğimi anlamıştır .ANLAYANA BU YAZIM :) |
Alıntı:
|
körü körüne ertuğrulcular körü körüne del bosqueciler körü körüne rızacılar körü körüne tiganacılar bu atıflarla 5 senemizi yediniz be sevgili arkadaşlar. Yeter artık yeter da biraz da bizim yolumuzdan gitmeyi düşünseniz bir de bunu deneseniz daha sağlıklı olmaz mı. Anlamıyor musunuz bu hoca değişikliğinin aslında hiç birşey değiştirmediğini. Aynı muhabbetleri her sene yaşıyoruz o kadar tanıdık geliyor ki artık gerçekten ağlancak halimize gülebiliyorum bazen. Biraz geniş düşünmeyi öğrenmemiz lazım günü kurtarcak hamleler değil geleceği düşünecek hamleleri iyi belirlememiz lazım. Bizim artık günlük amaçlar üzerinde hedefimiz olmamalı bunu siz arkadaşlara nasıl anlatacağız veya anlatabilecek miyiz bilmiyorum ama. Lütfen diğer hocalara yaptığınızı Ertuğrul a yapmayın. O çok savunduğunuz Lucescu yu da zamanında sizin gibiler yolladı bunu da unutmayın. Daha ilk başarısızlıkta kelle isteyen sistemin üyeleri olmaktan vazgeçin. Bu kafa koparanlar yüzünden BJK istikrarsız düzensiz bir futbol takımı haline geldi. Tek istikrarlı olduğumuz konu kriz ortamı yaratmaktaki ustalığımız. Bu büyük taraftarın böyle bir havaya girebilme ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. Ertuğrul bizim hocamız olarak kalmalı ve kalacaktır da... |
ya rüştüye ne denmeli tam bir helke |
Alıntı:
|
bnce ertuğrul hoca iyi bi hoca lütfen bi maç kaybettik diye istifa demeyin |
Alıntı:
YANILIYORSUN !! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:19 . |