![]() |
he bide kimse yok sevinmesin sammpiyon olursak yok sampiyonz kesin fln laflarını bıraklmda mantıklı konusup eleştiride bulunalm kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok .. ztn ertugrulun cok iyi bir hoca oldugunu savunan birine söyle bir durup bakarım yani :) he bide söyle bir durum var Beşiktaş, Kayseri'de çok etkisiz bir futbol sergiledi. Siyah-beyazlı takım, Kayserispor kalesine bir tane bile isabetli şut yollayamadı. Evsahibi ekibin kalecisi Ivankov, hayatının en rahat maçlarından birini çıkardı. Beşiktaşlı futbolcuların hedefi bulmayan şut sayısı da 8'de kaldı. Buna karşılık Kayseri, şut istatistiğinde güçlü rakibini adeta ezdi. Halimiz bu kadar mı kötü :) yapma ertugrul hoca beceremiosn daha ögrencilerine hırsı yansıtamamıssn adamlar sut bile atmıyor |
hehehehehe Güldürme bni. :D Ertugrula laf atıp durmayın !! |
Alıntı:
|
yasıık cokk yasıık :D |
Alıntı:
|
istikrar abi gerisi yalan hangi hocamız gordon milneden beri 3-5 sene durdu...olmasak olmayalım...napalım...gitsin ertugrulda yönetimde gitsin peki yeni gelecek hoca ve yönetimin iyi olacagı konusunda garanti verebilecek biri varmı içinizde.. |
Alıntı:
|
Eliştirine Mani olmuyorum ki. Sadece yanlıs düşünüyorsun. Fikrine katılmıyorum. He bide bu takımın basına siz geLseniz isterse , dnyaın en ii takımı glsn. Hiç bi haLt değişmez !!! sizin gibi böle taraftar oldukca. |
tabi ki hocamizda da var suv ama ben genelde oyunculari suclarim... sonucta onlar cikip oynuorlar.. ve dün ki macdan utandim.. biz 5-6 mac kazanmis olabiliriz ama kimse bana diyemez eze eze aldik o maclar yani demek istiyorum ki zaten Besiktasimiz iyi oynamiyor.. alirsaniz ikince sinif futbolcu olur böyle.. Neden Utandim derseniz tm kayseri iyi takim olabilir ama ben ilgilendirmez Biz Besiktas olarak Türkiyenin en iyi takimi olarak böyle oynarzak ne bekliyoruz ki... Bi kayseri kadar olamadik dün.. Kos koca Besiktas bi beraberlik cikaramazmi??? Artik yeter böyle zirt pirt oyuncular almaya..alacaksin edmilsonlar baroslar... diger yabanci futbolculara verdimiz paraz cok mu az??!! yazik günah... Merak etmeyin sadece dün yenildik diye yazmiyorum sezon basindan hata 2-3 seneden beri böyle..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beyler kendi içimizdemi çatışıcaz ! yenildik evet çok önemli bi puan kaybettik ama dünyanın sonu deil bu yenilgi bizi birbirimize düşürücek bi şey değil alayına isyan kralına posta ölümüne beşiktaş !!!!!!!!! |
Alıntı:
fatih hoca tecrübelimiydi... jose mourinho portoya başarılar yaşatırken tecrübelimiydi... bence biraz daha sabır... |
Alıntı:
açtırdın ağzımı sen de eleştiriyorsun esma da eleştiriyor sorun nedir sadece sen mi yazacaksın fikirlerini buraya buyur yaz bak bende yazdım birşeyler mani olma mani olma yaw moderotörler böyle şeyler demiyor size ne oluyor ! |
Alıntı:
haklısın kardeş isyan bayragını çekmeye gerek yok |
Alıntı:
bak kardesim herkes eleştirisn tabikide herkesn hakkı takımdan beklentileri var ama bnm yazdıgımn altına boş boş yazık yazık demesi ne ? ben burda eleştirimi yapıorm cvp veriorm yazan arkadaslara o sadece yazık dierek gülüo bu manidir |
Tmm veyseL. Herkes yorumunu yapabilir bnde yaptım oda. Tartısmayı bırakın. |
Alıntı:
konu bu mu yani şimdi de YAZIK YAZIK mıdır evet Yazık acıyorum düştüğünüz duruma 23yaşındasın insan bize sağduyu çağrısı yapar ama nerde yok sana adresim:forzaya girmen bak oradaki yaşıtlarının yazılarına. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herkes kendini haklı zannediyor ya :D |
Alıntı:
demiroren geldigi sene gelecegin besiktasını yaratacagız dedi farkındaysan 5 sene gecti :) .. ayrıcana sabretmeye bende meraklıyım bi hoca alırsn kalıcı olr ama bu ertugrul deil .. sezon bası tartısılan denizli aybaba lecuscu bu ücüde ertugrula 10 basar .. rıza bile hatta .. onun icin eger hatalarından dönmezse ertugrul işi zor barınmasıda yönetimle gider |
Alıntı:
dün forzayı karıştıranlar 15 yaşındaki çocuklardı senden onların seviyesindesin anlamakta zorlanıyosun bazı şeyleri |
Alıntı:
tmm sen haklısın |
Teşekkürler Ertuğrul Sağlam. Taş gibi takım yarattın. İsabetli paslar yapan, rakibe pres yapan, oyunu orta sahanın ilerisinde kuran, yan pas,geri pas düşünmeyen bir takım kurdun. Teşekkürler Ertuğrul Sağlam savaşan bir takım yarattığın için bir çek kes teşekkürler. Teşekkürler Ertuğrul. Efendiliğinle bize üç köşe teşkil istasyonu sağladığın için. Çok sevdiğin Kayserili öğrencilerinin Beşiktaşlı futbolculara inanılmaz yakınlığı için sana teşekkürler. Teşekkürler Ertuğrul Sağlam üstüne üstük eski öğrencilerini gidip tek tek tebrik ettiğin için teşekkürler. Kayseri’nin iklim koşullarını çok iyi bildiğin için takımı ona göre hazırladığın için ve maç sonrası yaptığın teknikler ötesi analizde bunu vurguladığın için sana teşekkürler. Kayseri takımını çok iyi etüt etmişsin ayrıca bunun için sana teşekkürler. Senin rakibin Tolunay’ dır Ertuğrul Sağlam Beşiktaş’ı da o kulvara soktun ya sana süresiz teşekkürler. Çok şeker açıklamalar yapıyorsun, centilmen, hatta bir şey mensin ama cümleyi kuramıyorum. Teşekkürler Ertuğrul zor bir yolculuk oldu senin için ve duygusal bir atmosfer, alçak basınçlısından. Güzel bir durum çıkarttın bize. Teşekkürler olsun sana! devam etmeyeyim istersen |
Alıntı:
|
Ertugrl bu takımı şampiyon edince siz asla konusmayın ASLA ve ASLA !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeşim helal olsun söyleyeceklerimi yzmışın ben böle güzel açıklayamam.eklemek istediğim şu ertuğrul hocaya teknik drökter değil diyen futboldan anlamıyor.hocanın uefa tarafından dünyanın gelecek vaat eden teknik direktiörler arasında gösterildiğini unutmayın.sadece sabır diyorum sabredelim hoca daha ii olacak ve bu süreçte elbette hataları olacaktır bu hatalardan sonra istifa derseniz asıl o zaman emeğe yzık ederiz |
hemen umutsuzluğa kapılmayın millet bir ikimaç üst üste kaybettik die nedir bu haliniz ? kendinize gelin! |
seyirci istemiyorz taraftar istiyorz.!!! skor için degil renkler için sewiyorz.!! dün 2-0dan maç aldı diye kahraman olan adamı bgn istifa etsin diyosnz bumu yani sizin beşiktaşlılıgınz ? yönetim gitsin demiyosnz da erturul gitsin.ne yani bu yönetim bi holoskoyu aldı diye kral mı oldu gözünüzde??nasıl konular açıyosunz anlamak mümkün degil ya. kimse sormuyo mu sivas maçnda yenilirse topluca istifa ederiz diyen demirören niye hala yönetimde ,,pafla çıkcaz diyipde çıkmayan yıldırım demirören niye hala başkan ??? bunları ne çabuk unuttunuz?? beşiktaş başkanı sözünden dönmez ULAN!! |
BoBoBoBo_1903- samet1903 gibi ne dediğini bilmez diğer antibjkliler beğenmiyorsunuz madem kardeşim gidin tutmayın bu takımı ya size zorla tutturanmı var bu takımı. ulan lucescuya sövdünüz, rızaya sövdünüz, tiganaya sövdünüz şimdisırayı ertuğrul hocayamı geldiniz. Biz bu takımı seviyoruz biz bu kulübü seviyoruz. biz başkanımızıda seviyoruz. biz taraftarımızıda seviyoruz. Biz bu renklere sırf şampiyon olsun diye aşık olmadık. illaki şampiyonluk istiyorsanız gidin iskoçyada celtic takımını tutun. her sene şampiyon oluyor nede olsa. yada gidin feneritutun azizin köpeği ve ölene kadar ezik olun. bu nedir ya bir mağlubiyet aldık diye hemen böyle saçma sapan konular açıyorsunuz. bu takım niye başarılı olamayor biliyormusunuz sizin gibi adamlar bir mağlubiyette ya istifa istiyor ya futbolcumuza sövüyorsunuz yada camiayı bölüyorsunuz o yüzden. bu takımın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu zaman proveke edin ondan sonra çıkın ben beşiktaşlıyım diyin yokya varmı öyle yağma. En sonunda kızdırdınız beni ya. 6 haftadır kimsenin sesi çıkmıyordu. bakın bu takım sezon sonunda şampiyon olacak sizinle her türlü bahse girerim. girerim girmesinede eğerki bu takım şampiyon olursa bugün bu takıma dil uzatanların hepsinin yüzünü tükürürüm haberiniz olsun. adam 15 yaşında daha beşiktaşlılık nedir bilmez çıkmış burda provakatörlük yapıyor. ben bu takım için saçlarımı ağarttım. daha meydan boş değil kusura bakmayın. her sene hoca değiştirmeyle her sene başkan değiştirmeyle başarı gelmez . sabredin ya biraz. Yüce allahım bu takımada birgün yürü ya kulum diyecek. Takıma laf sallayacağınıza gidin iki forma alın ürün alın kombine alında takıma destek olun. Maçına gidin destekleyin. 50 mesaj yazmışınız bir tane olumlu mesajınız yok. burası paylaşım forumu faydalı bilgiler varsa onları paylaşın, varsa sevineceğimiz bir şeyler onları paylaşın. foruma giriyor ezikler cinconlar halimize bakıp birbirlerine düşmüşbunlar diye dalga geçiyor. biraz kendinizden utanın ve takımınıza destek olun eğerki gerçek beşiktaşlı iseniz çünkü ben sizin gerçek beşiktaşlı oludğunuza inanmıyorum. biraz ağır yazdım ama galiba bu kadarını hakettiniz. |
ertuğrul hoca gitmeli mi kalmalı mı yerine ertuğrul hoca düzelirmi düzelmezmi bieşyler öğrenirmi tartışması daha mantıklı olur bence yaptıkları hatalar o kadar cocukca ve basit kii amatör kulup tenknik direktörü yapmaz o hatayı gelecek vaad eden bu iyi niyetli hoca yakında bu yönetim yüzünden gider çünkü yönetim onu gönderir bu belli rızadada oldugu gibi kendileri gitmezler ve hala hoca yanlış işler yapıyor |
ERTUGRUL HOCA gidince sakın ama sakın beşiktaşı tutmayın o zaman madem ki cok arkasında duruyorsunuz hocalar gidicidir beşiktaş ve biz taraftar kalıcıyız şampiyon olsada olmasada kalıcıyızz ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞ TIR ..... |
Ertugrul hoca kötü hoca degil ama,Holoskoyu forvet diye sag kanatda,yabanci oyunculari yedek kulübesine alirsan, bi 3-4-3,4-5-2 bi 4-3-1-2 gibi her hafta baska sistem oynarsan bu takimi bir düzene sokamazsin!! Arka dörtlü rezil oynuyor,sen adam alyorsun ve yedek birakip kayseride son 3-4 dk. oyuna sokuyorsun. Bu nasil mantik anlamadim. gs ve fb her mac daha net golposisyonlar üretiyor ve daha az posizyon veriyor!! Cünkü takimi belli bir sablon icinde oynatiyor,herkez görevini biliyor. Bizim hoca sag kandi bek,forveti sag acik,delgadoyu forvet oynatiyor!! |
Beşiktaşımız yenilince de yorum yaparız yenincede kimse kısıtlayamaz ... Hocalar ve yonetim gidicidir ler her zmannn bunu kimse unutmasın... |
Sivasın puan kaybetiği haftada biz yenildik puan farkını azaltalım derken açıldı Kayseri maçını yenilince üzüldüm ama rakipler kazanınca kahroldum:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:19 . |