![]() |
Alıntı:
bu konunun neden bazılarını rahatsız ettigini bende anlamıorum :s .. amac eleştiride bulunmak bence baslıgın sabitlenmesi bile gerekir eger eleştiri yapmıosan yapmayn zorla yapan diyen yok ama yapanada mani olmayın .. ztn bu galibiyete kim sevinirki sadece sampiyonluktan kopmadıgımıza sevindim o kadar .. yenilgilerde herkes üzülür hocanın yada futbolcunun hatalarından dönmesini ister .. besiktası tutmamak gibi bir lüksümüz yok bunada sen karar verme ztn ;) .. |
buna ben karar vermiyorum zaten ama yorum dediğiniz şey gitgide saçmalığa dönüşmeye başladı..eleştirmek ayrı birşey karalamak ayrı birşey..ya ben eleştirinin anlamını bilmiyorum yada sen eleştirmeyi beceremiyosun..böyle şampiyonluğun nesi varmış anlamadım hermaçta 10 tane gol atıp mı şampiyon olmak istiyosun nedir amacın? bukadar ******** bi ligde ******** hakemlerin yönettiği maçlardan daha fazla ne bekliyosun ? hadi bunları geçtik kendi oyuncundandamı bukdar nefret ediyosun hocasından ? yönetimini seven yok zaten ama hoca ve futbolculara saygo göstermek zorundasın..onların bazıları senin renklerine aşık olduğun forma altında ter döküyolar..burdan böyle atıp tutmak gerçekten kolay geliyor..eleştirmek istiyosan kimseye sataşmadan eleştir geç gitsin her yorumdan alıntı yapıp cevap yazmak zorunda hissetme kendini..biz burda aileyiz tek amacımız beşiktaşımız..birlik beraberlik olacağı yerde bölücülüğe gerek yok.. |
Alıntı:
şu şahsiyet ertğrul hocanın istifasını mı istiyomuş öyle komik birşeyin peşinde işte hehe kendi çapında takılıyo garibim konu fazla uzamadı konunun hiç açılmaması lazımdı sen tut 6 maç üst üstwe kazanan takım bi maç kaybetsiz konu aç hemen abi bunlar sanal alemin artistleri.. hehe :D :D :D komedi ya. |
Bu konu hala uzadıı mı ya :) |
Alıntı:
bu arada veysel artık bnm hakkımda yorum yapmassan sevinirm bak konuda bn senin hakkında hiç yapmısmıyım lütfen saygı biraz .. ewt hatalarından dönmezse tabikide bırakmasını istiorum sezon sonu hayırlısı.. hala 6mac üst üste kazanan diyor 1 tanesi güzel futbolla kazanılms mac yok hala skora bakıosn yazık :) .. sende sanal alemin laylaylomcususun heralde burda makara yapıosn .. senle daha muhattap olmk istemedigimi söledm konusmazsn sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o kadar mantıklı yzazıların varkı al koy kıtaba mantık dersın de okut klasık antı ertugrul saglam vakasıı fazla dokunmamak gerek yapılan ıyı seylerı baskaları kötuleri ertugrul hoca yapmıstır fazla yorum yazmayada gerek yokkk zaten arkadas herkesden ıyı bılyo herseyı o yazsın bız okuyalım!!!!! |
Lastik gibi uzamış bu konuda hea :D |
Alıntı:
|
senınklıer cevapsa buda cevap senın gıbı kımsenın arkasından da atmıyorum mesela ertugrul saglam |
Alıntı:
|
Bak kardesım bende 19 yasında buforuma gırmıs olsaydım kımsenın agzını bıle actırmazdım herkesı sustururdum eee nede olsa hgerseyı ben bılırdım o zamnalarrr!!! bı gun bı hocam söyle dedı ınsanların aptal olmadıgını en azında orta zekalı oldugunu dusunursen hayat inanılmaz kolaylasır gercekten öle olyoo kendını guvende hıssedyosun en azından belkı benden cok zekısın belkı burdakı herkesten. yada benden burdakı herkesten aptalda olabılırsın bızde herseyın farkındayızzz bızde bılyoruz elestırı yapmayyıı bizimde bi bildigiz var elbettt mesela ertugrul hoca adamın hayatı futbolla gecmis bızden 10 20 yas buyuk ve bjkmızın antrenööru sence hıc mı dusunmuyodur bunlarııı sence bu adam aptalmı neyse bence bu sacma konuu sezon sonunu kadar kapatılmalı artık can sıktııı |
Alıntı:
kişisel seylere girmiorm önce saygılı konus .. bilio yada bilmio önemli olan yaptıkları ben futbol bilgisinin zayıf oldugunu düsünüorm kanıtlarınıda bir bir sunuyorum size ve buda dogal hakkım .. ki heryerde cogu yerde ertugrul hoca eleştirilir .. bence kapatmayı bırak sabitlenilmesi gereken bir konu nese |
bak sana kardesım dıyorum ve sana hakaretde etmıyorum neden ıyıce okumak yerıne ben bu adamı nasıl moratırım mantıgıyla hareket edyosnn valla elstırı yapmak dunyanın en kolay ısı bana mukememl oduguna ınadıgın bısey sole san bin tane yanlısını bulayım neyse kapatalım gısın |
Alıntı:
|
Alıntı:
Peki bizim başkan hiç düşünmüyor mu ? Sence bizim başkan aptal mı ? bilmem anlatabildim mi !!! |
Alıntı:
budur ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
sebayı gectim serdar bilgiliyi örnek alsa bile yeter .. aziz yıldırım gecen sene kupa macında febeyi eledigimiz zmn ligden cekilcegiz muhabbeti yapmıstı ali koc fln ama öle birsey olmamıstı .. eziklerle biz dalga geciyorduk yalan dolan konusuyorlar diye ama bizim baskan aynısını bu sne yaptı paf takımla cıkacagız dedi cıkmadı sözünü tutmadı rezil etti bizi .. olmaz böyle seyler |
Alıntı:
|
ıyıkıde kapatmısız konuyu!!!! eee sız baskan olmadıgınız surecee bılemeyızzzz tabiii |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yukarıda yazılan maddelerin bazıları ile ilgili, Yıldırım demirören'in hakkının yendiğini düşünüyorum. 1. madde ile başlayalım. Luce'nin gitmesi son derece doğru alınmış bir karardı. Lucescu o zaman, hakemlerle, futbol federasyonu ile, yönetimle ve futbol dünyası ile kavgalı idi. Beşiktaş'ta otoritesi kalmamıştı. Oyuncular Lucescu'ya güvenmiyorlar ve tepki gösteriyorlardı. Del Bosque gelmesine rağmen bir çok hakem kararı Beşiktaş'ın aleyhine verildi. Beşiktaş'ta kalsa bir sonraki sezon Beşiktaş ın hakkı daha çok yenecekti. 2. madde ile ilgili Del Bosque yi yollamak zorunda bırakıldı. Yönetim kurulu Del Bosque gitmez ise istifa edecekti ve Beşiktaş kaosa sürüklenecekti. Del Bosque konusunda yalnız bırakıldı. Beşiktaş medyasıda, Beşiktaş kongre üyeleride Del Bosque gitsin diye kampanyalar yaptılar. Nevzat Demir BEşiktaş Teknik Direktörü için Kasap demesini yada Fikret Orman'ın Del Bosque iyi bir insan ama ona kız vermiyoruz, takım emanet ediyoruz demesini ne çabuk unuttunuz? 3. madde ile ilgili her transfer hoca ya sorulmaz. Bazı transferler tribün için yapılır (Nouma'nın 2. gelişi gibi). Ünlü bir ingiliz futbol adamının bir deyişi vardır "Transfer antrenörlere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir diye". Bu doğrudur diye demiyorum sadece bu konuda herkesin görüşü farklı olabilir. Ailton un kötü olmasının nedeni Rıza Çalımbay dı. Yoksa Ailton bayağı iyi işler yapabilirdi. İyi bir oyuncu için antrenör kararına gerek duymazsınız. Ronaldinho'nun Barcelona'ya alınması, Beckham'ın, Van Nistelroy'un, Figo'nun, Zidane'nın transferlerini yapan Real Madrid başkanıydıç Teknik dörektörlere sormadan... 4.Bu maddede sana hak veriyorum. 5.Bu maddede de sana hak veriyorum ama bunu yapması olaylara taraftar olarak baktığından kaynaklanıyor. Buda niye iyi bir başkan olamaz lafının kanıtlarından birisi. a. Hoca seçimleri yanlıştı. Hala da o yanlışlık devam ediyor. b. Kimse desteklemedi ki. Tek başına kaldı ama Beşiktaş Başkanı karar veriyorsa onu uygulamalı. O konuda da size hak veriyorum. c. Geri vitese takmadı. Ne yapacaktı MHK yı mı basacaktı. Affan Keçeci şu anda federasyonda yok. d. Affan keçeci'nin yaptıkları hainlikti. Yalnızca 55 sn küfür oldu diye inönü stadını terk etti ama fb stadınca dakikalarca küfürü duymazlıktan geldi, onun olduğu olduğu her yerde Beşiktaş'ın hakkı yendi. Affan Keçeci sesini bile çıkarmadı hatta göz yumdu. ama Aziz Yıldırım ın bir dediğini iki etmedi. haluk ulusoy bile kendisini hainlikle suçladı. e. Şu anda Yıldırım Demirören gitse yerine kim geçecek? Herhangi bir aday yokken istifa etsin isteniyor. Bugün istifa etse yarın Beşiktaş'ın başkanlığına kim aday olur bileniniz var mı? Şu anda Beşiktaş muhalefeti suskun. Beşiktaş ta aday olabilecek kimse de yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
emin ol besiktas camiası bu kadar sahipsiz degil |
Alıntı:
kendinde diyorsun mehmet topuzu ünalı cıkaralım ne olcak takım diyrsn demekki futbolcuların katkısı ön planda .. ertugrul hocanın katkısı hiç yok diyen yok sadece az o olmadanda basarılı olabilir .. hakaret icerikli eleştiri yapan ztn yok hele adam dil diye tabir kullananda yok .. hocanın adamlıgından efendiliginden kimse süphe edemez biz sadece teknik konularda konusuorz .. hatasını bulmak icin didik didik etmeye gerek yok apacık ortada ztn .. ztn herkes kendi görüsünü yansıtıyor burda .. olamayız diyorum eger böyle gidersek müneccimlik degil bak acıklim ilk yarı febe gese kayseri sivas bütün bu maclardan besiktas puansiz cıktı yani asıl kazanılması gereken sampiyonu belirleyecek önmli maclardan puansız cıktı eger ikinci dönem yine böyle olursa sansımız cok az ama bir avantajımız var tabiki febe ve gese ile evimizde oynicaz onunda avantajı bence sadece taraftardır .. hocada hatalarından dönerse bu taraftarla onları yenip sampiyon olma ihtimalimiz var ama bu derbiler ilk yarıdaki gibi kesinlikle kaybedilmemeli |
futbol profesörleri inlerinden çıkıp o her zamanki devasa yorumlarına başlamışlar yine, yine teknik adam kıyımı ha, bu kafayla devam edelim bakalım nereye kadar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kaliteli isimler yıpranmak istemiyorlar ve Yıldırım Demirören e de 40 Milyon YTL vermek istemiyorlar. Beşiktaş şu anda grupların hegemonyasında. Hani şu Süleyman Seba'nın kulübe yaklaştırmadığı, ne yazık ki Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören döneminde bu gruplar kulübün hakimi oldular. Yıldırım Demirören'i ibra ile tehdit ederek ve yöneticiler ile olan kişisel dostluklarını kullanarak kulübün gelir kaynakları üzerinde söz sahipleri bu gruplar. Çilekli tesislerinde, reklam anlaşmalarında, oyuncu transferlerinde ve hatta antrenör seçimlerinde bile. Beşiktaş TV de ve Beşiktaş AŞ de bile kendi çocukları, tanıdıkları çalışıyor. O yüzden bu kuruluşlar başarısız(Beşiktaş TV bu yüzden Doğan grubuna devredildi ama kontrol Beşiktaş ta olunca gene bazı kişiler nüfusları ile çalışıyor). Kulübün önemli bilgileri basına nasıl sızıyor sanıyorsunuz? Her kes kendi adamını yerleştirince kendi istedikleri bilgilere ulaşıyorlar. Beşiktaş'ın en büyük problemi bu gruplardır. bu gruplar olduğu sürece iyi bir başkan beklemek iyimserlik olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ah ertugrul hoca denizli macını daha rahat kazanabilirdik dk 70 e kadar riconun yavas uyuyarak oyununu izliyorsun al onu koy aydını sahaya .. alinin kırmızı görmesini izliosn hep aynı dert rahat mac izlemek istiyoruz |
beşiktaş elendi ve gene ön plana çıkan isim Ertuğrul sağlam ve hataları... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir Türk atasözüde "kılavuzu karga olanın burnu b*k tan kurtulmaz der". Ertuğrul Sağlam'ın kılavuzluğunun bizi nereye getireceğini göreceğiz. |
ertuğrul sağlam'a yetersiz diyenler; del bosque'den başlayarak göndermediğiniz adam kalmadı be, neyinize hangi sözünüze itibar edelim sizin, tek bildiğiniz şey kötü oynayana küfret ıslıkla, her kötü sonuçtan sonra da deprem olmuş etkisi yarat, sıktınız artık... |
Arkadaslar Ertuğrul Sağlamın hocalığını tartışmak yersiz. O iyi bir teknik direktör. Fakat Şanlı BEŞİKTAŞ ımızı kaldıramıyor. Bence erken geldi daha pişmesi lazımdı. Bir ikinci konu bazı arkadaşlar 6 maçtır galibiz demiş. Güzel tabiki galibiyet serisi ama önemli olan böyle telafisi olmayan maçlarda galip gelmek. Hani soruyorum size nerede Türkiye kupası. Uykudan uyanın ve dinleyin KUPA GİTTİ. Bence Beşiktaşımızın düşüşü başlamıştır ve galatayı bu hafta yenemezsek şampiyonluk üzgünümki bence hayal olur. İnşallah yanılırım. Yazıkki çok yazık bizi bu hale getirenler utansınlar. Saygılar... |
siz ne istiyosunuz kendiniz bile bilmiyosunuz..Del bosque yi yarım sezonda gönderdiniz tigana geldi 5 maç sarıldınız 1 sezon yuhaladınız onuda gönderdiniz rıza hocayı hiç katmıyorum..peki kim gelsin beşiktaşın başına feldkamp gibi 70 yaşında bir isimb mi.. |
BAşlıksız kusura bakma arkadaşım ama sen bu yazıyı kopyalayıp yapıştıryor musun geçen günde aynıyazıyı okumuştum durup durup hocayı eleştirmek işinize geliyor sanırım |
Türkiye`de Saat: 10:35 . |