![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ocak Ayında Transfer Olmasın Tamam Ama En Azından Şu Bir Kac Futbolcuyla yollar ayrılsın Nobre,uğur inceman Gibi | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bonus olarak nihat ve tabata yı da gönderelim
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | boş | ||
| |
| | #5 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihatın belliki geçen maçtaki taraftarın protestosu onu incitmişti ki dün hırslı bir şekilde oynadı, oyuna dahil edildiği ilk dakikalardan beri. Şutları hatalı mıydı? Evet. Ama yinede ben Nihatın gönderilmesinden yana değilim ki Denizli'de asla göndermez. Fakat Nobre giderse çok iyi olur.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tarnsfer olmazsa işimiz çok zor şu takıma enaz 2 kanat adamı lazım. ama devre arasında iyi oyuncu bulamayız derlerse anlarım ama ihtiyacımız yok demek çok komik
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya inanamıyorum biz farklı macı mı izledik adamların kac tane net pozisyonu oldu,hemde yüzde yüzlük, bizim bir tek tello nun net pozisyonu var, wolfsburgda adamladan tıstıgın için ilk puanı alayım diye beraberliğe yattın, takımda general yok bu bir sag kanat adamın yok bu iki golcün yok bu üç bunları herkes görüyor sen ısrarla görmek istemiyorsun bu da dööört, | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli artık vadesini doldurmuştur Avrupa'ya veda edildikten sonra. Ocak ayında hem kulüp yönetimi hemde teknik kadromuz değişecektir umarım, yoksa istikrar kazanmak zor mevcut şartlarda..
__________________ | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu sene belki yine sampiyon oluruz ama Denizli ile avrupada yine rezil oluruz.. Besiktas Inonude daha once avrupada hic ust uste 3 mac kayip etmemis ama Denizli yuzunden bunuda basardik.. Ya bukadar korkak olunurmu ya? 8 tane defansis oyuncu ile oynuyorsun sanki rakip Barcelona veya Chelsea?
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu Cagla tarafından (09-12-2009 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ha | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Macı İzleyemedim ama , Herkes Tello Atsaydi Farklı Olurdu diyor.. Mustafa Hoca Artık Yenmek için Çabalarsa Seviniriz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |