![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terim kendi duygularını Milli takıma karıştırdıgı sürece başarılı olamayız. Sevmedigi istemedigi oyuncuları almıyor takıma ve bir futbolcuya bir kere kin duydumu onu asla geri almıyor.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yani şu emre yi neden inatla oynatırsın onu bir anlayabilsem çatlıyacağım bakınız emresiz oynadığımız maçların istatiğine senin anlamsız egoların ve komplekslerin bizi bu hale getirdi her şeyi ben bilirim ben yaparım mantığı
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Maça yine doğru bi 11'le başladığını düşünüyorum F.Terim'in...Ama inandığı oyuncular, bizim de inandığımız oyuncular, başta Nihat, çok kötü oynadılar...Nihat böyle golleri kaçırırsa, F.Terim ne yapsın yaf...F.Terim'in oyuncu tercihlerini geçelim artık, ben İspanya maçının kadrosu açıklanmadan önce Toraman, M.Topuz, Yıldıray vs. gibi oyuncuların çağrılmayacağını biliyordum zaten, bilmemiz de lazım artık, hocanın onlarla bi sorunu var, gayet açık bu, tabiiki olmamalı ama var işte, adam kaprisli, en iyi benim havasında, ki öyle de yani türk hocalar içerisinde...Bi o var bide Denizli, ikisine de baktığımız zaman hep oyuncu tercihleri eleştiriliyor, sözleri konuşuluyor, ama ikiside tartışmasız türk futbolu için büyük hocalar...Ben 2 İspanya maçında da kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum, en azından 2 puanı hakettik bence, ama olmadı işte, Volkan bi salaklık yaparsa, Nihat ona yakışmayan golleri kaçırırsa, maçtan sonra da F.Terim eleştirilirse bu olmaz yaf...Terim'i bu maçta eleştireceğim tek husus var, o da ilk maçtaki gibi yanlış oyuncu değişiklikleri...Takımın en iyi 2 isminin çıkmaması lazımdı mesela, Semih-Arda ikilisinin yanii...Yine de her şeye rağmen yürkleriylen oynayan oyuncuları kutluyorum ben...İspanya'yı 31 maçlık serilerine son verebilirdik ama Volkan-Nihat ikilisinin beceriksizlikleri sonucu bu olmadı maalesef... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok terim estafurullah hata benim sende hata yok kesinlikle üzülme ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | haklısın hocam walla her gün milyarlar kazanıo zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Terim hep bunu yapıyo hata sende en kötüsü senin için istifa etmek ya70-80 milyonun üzüntüsünü nasıl üstlenicen..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hak ediyosa bakılmasın tabi..Ben de bakmam ozaman..İstiyosa 11i tamamyle Fnerden, GSden kursun..Beni ilgilendirmez o..Ama kendinde demişsin hak edenler formayı alamıyor..Bu kadar basit olay..Benm kafamdaki, kalbmdeki Milli takım bu değil..Sadece bayrağmızı taşıyor diye de her türlü oyunun, her türlü pisliğin döndüğü bir oluşmu desteklemek çok da içmden gelmiyor.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |