![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 3.079
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben kanyaklı olanını daha çok severim ![]() ![]() malzemeler 1sise sek kirmizi sarap 3 yemek kasigi seker 300 gr kuru üzüm 50 gr badem (soyulmus) 200 gr kuru incir 50 cl kanyak 4 adet karanfil 1 dal tarçin 2-3 yemek kasigi toz sekeri tencerede isitarak karamel haline getirin. sekerler kahverengilesince ocagin atesini kisin ve sarabi bosaltin. badem, kuru üzüm, inciri ilave edilin. daha sonra sarabi kaynayincaya kadar karistirin. bu arada tarçin ve karanfilleri ekleyin. biraz daha kaynatin ve kanyak ekleyerek servis edin. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |