![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 5.215
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayvalık TOSTU Ayvalık tost ekmeği 14 adet tost ekmeğinin bir araya gelmesi ile oluşur. Ekmeğin düzgün kesilebilmesi için öncelikle ekmeğin en az bir gün sure ile bir poşetin içinde dinlendirilmesi gerekir. Taze ekmek kesilirken parçalanacaktır. Daha sonra içine koyacağınız malzeme ne ise ( peynir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama esas olan kasar yerine İzmir yada diğer bir adıyla Bergama tulum peyniri konulması daha uygundur. Tulum peynirini Ayvalık' da veya (cunda) Alibey adas' in daki mandıralarda yada halk pazarlarında bulabilirsiniz. Hepinize şimdiden afiyet olsun.
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |