![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Guest
| daha küçücüktüm öldüm ama ben masalımıda gördüm baba anneme söyle öldüm... daha parlayabilirdim söndüm daha oynayabilirdim döndüm daha toplayabilirdim böldüm...masalımıda gördüm... istemem ben hiç adım unutulsun resmim tozlu raflara konsun arayan beni masallarda bulsun....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Köyün Delisi tarafından (03-05-2008 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ve gülümse şimdi ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mevsimsiz Kar - Umut Altınçağ Mevsimsiz kar Bir dağ yangini içerim Deli mayınlar döşenir damarıma Kınsız bir öfke düşer yoluma Beni benden aşırır Mevsimsiz kar yağar Taştan demirden içeri Ak ellerini uzat Ellerini ellerime bırak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Deniz Koydum Adını - Metin Nerde kendini bilmez çocuklar Bir sabah öylece çekip gittiler Çınladı alkışlar kör sokaklarda Yankısı kime kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım Acının sularında ateşler yaktı Vuruldu şehirler soluksuz kaldı Kendine çekildi bütün sokaklar Gölgeler orda kaldı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bir fidan olsam toprakta suyum sen olsan, kurur kalırım gülüm senle açamam, varsa söylenecek bir söz sevgi adına bırak ben söylerim gülüm sen sadece sus görmedin mi vefasızlar vefa görmezler bilir misin son sözü aşk adamı söyler son demlere bakıp yüreğimi soğutma bu yürek ki vefasızı bir anda siler işte böyle gideceksin,salına salına ardına baka baka, kimi bekliyorsun da bakarsın ardında demezler mi adama, sen bir gurursuzu sevmedin ki gelsin ardından o asilce sevdi ve asilce gitti yaptığını çekeceğinden kuşkun mu vardı da şimdi elem içinde ağlarsın görünen köy misali varmıydı gerek kılavuza şimdi yerli yersiz ağlama vaktidir çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir, alacağın cvbı ben söyleyeyim bilmiyorum diyecekler kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye öyleyse sen sadece susmayı dene ilk gittiğin gibi güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder bir çaresizi mi sevmişim dememem için sen öyle olmasanda ve ben bilsemde sen güçlüymüş gibi yap şimdi hoşçakal deme zamanı ama sen hoşçakalmayı haketmiyorssun sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o sana söylenecek tek bir sözüm var bu ömrü sevgiye hasret mecnun misali yaşaman dileğiyle, tel tel olsa yüreğim her tel sen olsan koparırım o yüreği yine aramam seni, varsa söylenecek bir söz sevgi adına bırak ben söylerim gülüm sen sadece git... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Dogruları yanlışları sezemiyorum Hep sonunda üzülüyorum Sevdim kazanmam lazımken yeniliyorum Ama bana borçlusun sen suçlusun Bu yollarda sonuncusun Kaybolur gidersin bir gün elbet dönersin ama… Üzerimde kalmadi sevgin beni bırakda git şimdi.. AFEDERSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kurban - yalan Bana hiçbir şey söyleme Ateş kül oldu içimde Büyüttüğüm sen zamanla Yok olup gittin benimle Türkü yakıp düştün mü yoluma Adımı andın mı sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde Alışırım elbet yokluğuna.... Yalan dostum aşk diye birşey yok Aşk dediğin üç günlük eğlence Bilemedin beş gün sürsün Kapılıp da sürünen çok Yalan dostum aşk diye birşey yok Yalan dostum yok yok yok Yalan dostum aşk diye birşey yok Yalan dostum yok yok yok Yalan... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | simsiyah yine hertaraf yanlış düzen yanlış zaman uçup giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan........ her yer siyahh..... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Guest
| Birgün siyah renge sor hep karanlık içini yakar bembeyazdım kirlendim, taşlandım yuhlandım bittim birgün al sancımı çek gör!... Sinmiş içine kapanmış ağlar bir var bir yok bedenim, tercihimde hakkım yatar Sagopa Verse: Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür yerden yükselince cüssen giderek küçülür bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu mevsimler ve yapraklar arası daim savaş - barış var ölüm yahut yaşam var, suçlular ve merhumlar kimse birinin ruhunu (eline) geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?... Bilmem neden diyologlarınız bu derece laçka Hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma içinde olanı bilmeden, bilinmedin bir kutuyu açma!... Evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz bizler tehükede tavsiye koleksiyoncusuyuz, güvenlerimiz engebede anılarımı düşünürken ben, yaralarımı hesapladım nefsimle yarış halindeyim, adımlarımı hızlandırdım önceden ferah, rahattım, üzüntüden zayıfladım birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım. Kolera Verse: Metin ol, yağmur yağsa benim kafama düşer kor emeklerimiz ziyan ettin koş toz ol. üzme beni be ben en bahtı kara şanssızım geleceğime meraksızım, ben yalansızım ışıktan rahatsızım Adam olsa marazi, doğru benim terazi, bitene deniz mazi. Kolo tek bacaklı yazı durma se de al bir shot, çok perişan gidişat şaklabanla doldu taştı camiam artık et berat Deneme rapim edilmez alt oldu denedin ettin halt Critical mirettebat 1 dişi 2 irtibat, hergün değil senede bir içten güldüm bunu da bil, oldum bende yerle bir adım sözlerime kefil içerleri tekil değil, çuvalın ağzını iple boğ sen yaralı ben ölü hayli ağır bilanço bu hızla viraj alınmaz, kes gazını, çek elfo bir verse de atayım da ordan gel ve sen de rapime doy. Öğüdüm ağır omuzlarımda inler durur habire mecburen yağtığım e işi yaptım şeytan şerrine bu ne yorgunluk dinlen kolo çek bir tabure Celaleddin der dışına o sızar ne varsa testide. | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | _manga_ Bir kız vardı güzeldi sanki ve senindi Gözlerinde saklı bir belki ve senindi O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi Uyusaydı büyürdü belki, ve deliydi O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi Derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti Bir ev vardı küçüktü belki ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi sanki ve bizimdi O ev vardı ya bizimdi ama bir gün Hiç doğamadı güneş ve her şeyi bitirdi (Anladı birgün bitermiş her şey ve bitti) Ver ver ateşe ver bizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz Ver ver ateşe evimizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |