![]() |
affetmem asla effetmem birdaha içimdeki sevgiyi gömerim ben toprağa sonu yoktu bu aşkın bile bile katlandım önemi yok sevdiğim artık yaşamanın:(:( |
Cennet benim evim tatlım sensizlik terbiye bana.. |
kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var alevler içinde Beşiktaş sana yemin olsun bitmeyecek sevdan mezarımda bile sen benim her gece efkarım gözümdeki yaşım sigara dumanım sen benim damardaki kanım alnımdaki yazım şanlı beşiktaşım... |
Aşk seni bulabilir de , uzakta durabilir de, samimi oluyor derken mesafe koyabilir de, bu böyle... |
İflaslarımı sunuyorum iflastayım evet Bir çam ağacıymışcasına düşüyor kozalaklarım Hayat trenleri geçiyor gözlerimin önünden Kopuyor sayfalarım kökünden Kader senle kaç kez anlaşmalıyım?Anılarımla küstüm bugün senle barışmalıyımVe yarışmalıyım elbette zaman son gaz köklemişken Kabuk tutmuş kalbimi bir hekime sardırmalıyım. |
dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani? tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; yazacaklarımın güvencesi sago k. |
Toz pembeeeeeeeee Hayaller vardiiiiiiiiiiiii Pembesiiiii gittiii Tozu kaLdi :/ |
hayat devam ediyor hayat devam ediyor |
besiktasliyiz besiktasli anlayamaz kimse bu aski bekcisiyiz kopsa kiyamet siyah beyaz bize emanet.. |
Sabır Taşına Döndüm Allahım Bana Acı , kaLmak mı Gitmek mi ZOR ! Gönlüm Benden DAVACI.. |
gel baştan yazalım bu aşkın kaderini:(:( |
gördunmu bak bizden öteside varmış yaşananların hepsi meğer birer yalanmış kadarimde budamı vardı sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler görmeyeyım birdaha :( |
umrumda yaşamak, ölmekk canımdan gecerım senden vazgecmem dırıtıt tıtıtııııtııırıttıı dunya tersıne donse vazgecmem goktekı gunes sonse vazgecmem rıtıtıtıı :D sensızlık ınankı ölumden beter canımdan gecerım senden vazgeçmem senden vazgecem ölsemm vazgecmemm dımrırıiiidi riririiyyrii rırıyrıı drıyrıı rııı:dD: |
Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı Zormuş unutmak bu geçmez yarayı Sevdan içimde bir kurşun misali Kanar durur gönlüm gittin gideli Ah birgün olur, unutulur demiştin ya… Söyle bana nasıl olur unutulur, unutulur, unutulur |
Beni Benimle Biraaaaaaaaaaaaak , Beni Benimle Biraaaaaaaaak Bu Cehennemde , Ruhum Senden Çok Uzak , Yabancıyım senin Cennetine.. |
Çık git bugün gönlümden Çık git sebepsiz dönme Bıktım yürek harbinden Hal kalmadı gönlümde Hiç bir kaderde yazmaz gönderdiğin sürgün İnsan sevince gülmek ister ,bense yaş gördüm... |
birden ay ışığını kesti bide sen çok değiştin yaşananlar hiç yaşanmamış gibi söylenenler hiç söylenmemiş gibi birde sen karsıma geçtin başka biri var bir var dedin inanamadım bittiğine inanamadım gittiğine ne sen baktın ardına ne ben hep ayrı yollarda yürüdük sustu bu gece karardı yine ay kaldı geriye cevapsız sorular uyandıgında onu ilk kim görecek bıraktıgım düşü kim büyütecek her sabah kaybolup giden bir rüya gibi oldun artık geceleri beni bekleyen gündüzlerimi zehir eden ne sen baktın ardına ne ben hep ayrı yollarda yürüdük sustu bu gece karardı yine ay kaldı geriye cevapsız sorular uyandıgında onu ilk kim görecek bıraktıgım düşü kim büyütecek |
tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda hiç düşünemeden inandım masal tadında yarınlara yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım toz pembe olmasaydı keşke tüm rüyalarım hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım hep yalan söylenmiş hep yalan kavuşamadı hiç ayrılanlar dinlediğim masallar geçek olmadı aşık oldum sokaklarda kimseler konuşmadı ama şehir hiç susmadı hep ağladı hep ağladı son bir umut verse biri ve güzel olacak bir gün herşey dese ben inanırım belki de bu yalana bende alışırım gözlerimi kapamaya yol görünse uzaklarda ışıklar altında son bulan melekler alsa beni götürse karanlığa teslim olmadan öldü asfaltlar çatlaklarına kan doldu yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu insan neden kendini unuttu kendinden oldu hangi yolda kaç kişi bir hiç uğruna canından oldu hep yalan söylenmiş hep yalan ayrılanlar hiç kavuşamadı dinlediğim masallar geçek olmadı kimse sandığım kadar masum kalmadı, savaş durmadı, ölüm azalmadı son bir umut verse biri ve güzel olacak bir gün herşey dese ben inanırım belki de bu yalana bende alışırım gözlerimi kapamaya |
Yine ßeenn....... Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür yerden yükseldikçe cüssen giderek küçülür bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu mevsimler ve yapraklar arası daim savaş - barış var ölüm yahut yaşam var, suçlular ve merhumlar kimse birinin ruhunu (eline) geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?... Bilmem neden diyologlarınız bu derece laçka Hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma içinde olanı bilmeden, bilinmedin bir kutuyu açma!... Evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz bizler tehlikede tavsiye koleksiyoncusuyuz, güvenlerimiz engebede anılarımı düşünürken ben, yaralarımı hesapladım nefsimle yarış halindeyim, adımlarımı hızlandırdım önceden ferah, rahattım, üzüntüden zayıfladım birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım. Birgün siyah renge sor hep karanlık içini yakar bembeyazdım kirlendim, taşlandım yuhlandım bittim birgün al sancımı çek gör!... Sinmiş içine kapanmış ağlar bir var bir yok bedenim, tercihimde hakkım yatar |
dert yine dert bıktım senden git hadi git koptuk zaten her sebebi bendim madem neden sustun neden |
Bir gece vakti ansızın fark ediverdim yalnızım Fark ediverdim, kendime geldim, gerçegi gördüm anladım Bir gece vakti ansızın yavaşça kalktım uyandım Vurdum kendimi, vurdum yollara, ovaları, dağları ben astım Arkama dönüp bakmadan, kendime sorular sormadan Geceleri köyleri, kentleri geçtim, yürüdüm durdum güneş dogmadan Bir gece vakti ansızın fark ediverdim yalnızım Fark ediverdim, kendime geldim, gerçegi gördüm anladım Üryan geldim yine üryan giderim Var mı elde ölmemeye fermanım Azrail gelmiş can talep eyler Var mı, var mı ölmeye dermanım ? Herkes kendine taparken sıkılıp durdum aynı bedenden Kimimize düşman kimimize dostken ölümden bile korkmadım Attım kendimi yabancı kollara, inanıp durdum bos dualara şeytanı haktan, düşmanı dosttan, hayrı da serden ayıramaz oldum Bir ömür sürdü hayallerim ama bir geceye sığdı tüm hüsranım Aklımı fikrimi çelemedi yalanlar, asla yoldan çıkmadım Bir gece vakti ansızın fark ediverdim yalnızım Fark ediverdim, kendime geldim, gerçeği gördüm anladım Üryan geldim yine üryan giderim Var mı elde ölmemeye fermanım Azrail gelmiş can talep eyler Var mı, var mı ölmeye dermanım ? |
senin başın bedenden işkencedir kenardan bakanlara eğlencedir acayip hayvanlara benziyirsen:D:D |
everytime I'm with you and everytime we meet I just stop myself from telling you I'm falling too deep the way your'e walking by and the way you caught my eye and the way I feel so bad when we say goodbye |
Heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin Doya doooya sarhoşum bize çok günah etmişsin Ki sen benim gözyeşlarmıda gördün sen benim ilk aldıgın güldün Heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin Doya doooya sarhoşum bize çok günah etmişsin Heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin Doya doooya sarhoşum bize çok günah etmişsin Ki sen benim gözyeşlarmıda gördün sen benim ilk aldıgın güldün |
affetmem asla affetmem birdaha |
senden korkum olmasa kurşunu kafama ellerim hediye alır anlaman zor ya neyse ahım gider vahım kalır... |
Bil bakalım bu laflar kime yazıldı şu dört yılda kimler kaşındı Sabrımız fazlası ile sınandı manga geldi kimler dağıldı Sessizlik sona erdi beyler çok konuştu bu çirkefler Başımıza otorite kesilene kadar adam olmayı ögrensinler Dost dediğimiz adamlar gelmiş artistlik yapıyor bize şimdi Bir de öğrendik ki arkamızdan konuşur olmuşlar it gibi Bahçesinde kahpelik yaptılar sızladı sinanın tüm kemikleri NEREDE OKUTURSAN OKUT SEN DEĞİŞTİREMEZSİN EŞŞEĞİ..!! Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geldi Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geri geldi Ağzı olan konuşur oldu ulan ülkede televizyon şenlik gibi Ama bazılarına hiç yakışmadı senin kurtuluşların magazinde Ona buna laf atarak kendini tatmin eden bir nesil türetip Kopyala yapıştır herşeyi iyi de insan aklı bu kadar aciz mi ? Beş para etmez muhabbetler üstüne kurulmuş şu dünya sanki Herkez dünyalı değil gezegende bak yeryüzü çok kirli Bahçesinde kahpelik yaptılar sızladı sinanın tüm kemikleri Nerede okutursan okut sen değiştiremezsin eşşeği Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geldi Hadi söyleyin sizde bizimle zıplayın şimdi bizimle Duysun herkes şu alemde manga geri geldi |
Tanırsınız benim gibilerini boş sokaklardaaan Çizgilere basmadan yürümeye çalısan insanlardan .. Ama Dün aksam dedim ki kendi kendime DüşünmeeEeE düsünmeEeE |
sana sevdanın yolları bana kurşunlar..:D:D |
bana gelirsen kalbin elinde gel kemiklerinden siyirilipta gel bahari bekle akasyalarla gel... |
Gel gel gelsene beni öpsene senle ben yan yana bi düşünsene gelgel gelsenede bi aynı sahneye bence evlenmeliyiz hemde bu sene:D:D |
yar olmadın var olmadın darılmadım hıc kırılmadım yar olmadın var olmadım yanımda ... |
You wanna handcuff me But yo I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) You want my intimacy But yo I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) You want to wall around me I swear I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) You want my lock and my keys But yo I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) :D:D:D:D |
göklerde kartal gbiydim kantlarımdan vuruldum |
qiit..ßeni dşünme qiit..kaLßimide qötür.. |
Göklerde kartal gibiydim, Kanatlarımdan vuruldum, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın.. Yar olmadı bana devir Her günüm bir başka zehir Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Kimseye soramadım.. Doyunca saramadığım görmeden duramadığım.. nazlı yarimden ayrıldım. görmeden duramadığım nazlı yarimden ayrıldım.. Yar olmadı bana devir Her günüm bir başka zehir Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Ekmeğim bahtımdan katı Bahtım düşmanımdan kötü Böyle kepaze hayatı Sürüklemekten yoruldum Böyle kepaze hayatı Sürüklemekten yoruldum Yar olmadı bana devir Her günüm bir başka zehir Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. |
I'm not Jesus - apoclyptica feat corey taylor Dirty little secret Dirty little lies Say your prayers and call me rare Save your soul tonight Drift among the faithfull Bury your desires Aberrations fill your head You need a place to hide And i am Do you remember me? And the kid i used to be? Do you remember me? When your world's come crashing down I want to relive. Your god is looking down on me! I'm not jesus, Jesus wasn't fair! You confess it all away, But it's only shit to me Your god is looking down on me! I'm not jesus, I will not forgive! No i won't! I've thought you were a good man, I've thought you talked to god. Your hippocratic messiah and child abusive turned satanic. Do you remember me? Do you remember me? And the kid i used to be? Do you remember? Do you remember? When your own world comes undone, Let me be the one to say: Your god is looking down on me! I'm not jesus, You can't run away! And the innocence you spoil Find a way to live Your god is looking down on me! I'm not jesus I will not forgive! I won't forgive. I won't do whatever you want to. Do you remember me? And the kid i used to be? Not the same as i used to be! Oh, do you remember me? Nooo! When your world's come crashing down, I want to relive Your god is looking down on me I'm not jesus Jesus wasn't fair! You confess it all away, But it's only shit to me! Your god is looking down on me! I'm not jesus, I will not, I'm not jesus, I will not forgive! Oh, i will not forgive, yeah yeah! No, i will not forgive! |
modüleyşın dreeey modüleyşın belliki bu biit bi dree modüleyşın o değil oolum o yoo diil olum oo nemooo probleeemo nemoo probbleeemooowwoowwooo |
ne yana baksam aynı yüzler ne yeni nede yenileri küçücük yüreğim ve ben sana sığınıyorum.. |
dream theater- A Change Of Seasons Innocence caressing me I never felt so young before There was so much life in me Still I longed to search for more |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |