![]() |
Daha ilkgünden Sıkıyorum Ama Emin Olbunları Bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarımı Ögrenmelisin Herşeyin Bir sınırı var Hayatta Benim sınırımı Görmelisin Kendimi Taniyinca Bunu Atlatirim Beni Birdaha Göremessin, Eger Beni Deli Gibi Seveceksen Aşkımın Degerini Bileceksen Hergece Gözümde Tüteceksen Hayatıma Hoşgeldin..Diyorum Ama Birkac günde Biteceksen Başkalari Gibi Üzeceksen Habersizce Cekip Gideceksen Kusura Bakma Elveda Diyorum Daha ilkgünden Sıkıyorum Ama Emin Olbunları Bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarımı Ögrenmelisin Herşeyin Bir sınırı var Hayatta Benim sınırımı Görmelisin Kendimi Taniyinca Bunu Atlatirim Beni Birdaha Göremessin, Eger Beni Deli Gibi Seveceksen Aşkımın Degerini Bileceksen Hergece Gözümde Tüteceksen Hayatıma Hoşgeldin..Diyorum Ama Birkacgünde Biteceksen Başkalari Gibi Üzeceksen Habersizce Cekip Gideceksen Kusura Bakma Elveda Diyorum |
Zaferler kadar yenilgilerde efsanedir tarihte, Mağlubiyet kimine göre galibiyetten bir adım öte. Yenilgiler savaşa zorlasada fikri ve fiilleri, Yanılgılarla mağlup olurlar moral askerleri. Vurduğu yerde zakkum biten adamdan dinle nükteyi, İşte o zaman yersin esaslı yıkıcı tekmeyi. Hislerin dökülür ellerin bak boş kalır, Mini mini bir kuş donar donar kıçı açıkta kalır. Ezil bükül önümde rezil,üzül büzül cahil sefil, Özür mözür dileme benden,Yıkıl defol bıktım sizden. Dinleme der benim nutuk. Ezik mahluk rapinle vuku bul. |
ask yalan mı gercek mı sen soyle hayat |
yeni değil bu yalnızlık ne sokaklar ne evler gördük iyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça biz öğrendik.. |
Bazen kelimeler yetmez karşındakini anlatmaya Bazen bu tabu olsa bile sessiz sessiz yanaşmaya Kendini bu kadar da hor görme daha yolun başındasın Seni kendinden uzaklaştıran şu büyük yalancı baharını |
Yeter yeter yeter yeter Tuzaklar kurma yollarıma Özledim , bu ayrılık yeter Hasreti sardın kollarıma... |
Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini Sevmek de yok artık! Sevmek yok artık! Hiç kimseyi! Sen yaz saati uygulaması ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar beni bir saat geri Bu zamanlar yoksa bize düşman mı? Bilemem... Aklın kimde kalır? Bilemem... Hatrın kimde kalır? Bilemem... Kimler sensiz kalır? Bilemem... Hangi yol düz gider?(Hangi yol güze gider?) Bilemem aşklar ne için biter! |
Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Her şeyi unutmak |
Sen varken gücüm olurdun Zaman akmadan dururdu Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi? Dönse de buna değer mi? Cevaplasana.. İnsan aynı durur mu? Ayrılık kolay oyun mu? Dokunma bana Artık ben Vazgeçtim Yalnızlığı seçtim Her şey bitti anlasana Dokunma bana, dokunma bana. |
şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler şimdi bana yeniden istermisin deseler tek bir söz söylemeye hakkım yok :( |
Şimdi ben nerdeyim sen nerde... |
tutku oyunun sonu ufalanıp dağılış... |
sensiz kalacak bu şehir, sensiz kalcak bu liman, sensiz batacak bu güneş.. |
Do you know what it feels like loving someone thats in a rush to throw you away.. how can I love you... |
You spin my head right round, right round..:dancing: |
vardır tekliğe alışıklığım ve tetikle tanışıklığım kertenkele misali bir parçamı yolda bırakmışlığım vardır içmeden de bir köşeye sızmışlığım en kötü zamanlarımda arkadaşımdı yalnızlığım.. vardır ayaklarımı kullanmayıp kollarımla kaçmışlığım iftira izdihamında kendimi dört bir tarafa dağıtmışlığım bir kenarda cüretim diğer yanda alışmışlığım zerrelerime işler ürperiş ayazla kaplı karanlığım |
iyi haber yok kötü haber çok kadere sitem çok her yarın ola heryerde aşk var ama gören yok herkesin derdi çok hayrolaaa...:D:D |
bugün pamuk kalbinden taşınıyorum |
bensız gecen bu gunu ıstersen mılat kabul et |
Kelebeksin ömürsün sen gününü görürsün bıraktın gittin beni çekip vursam ölürsün:Dyar ellere ellerevurdum sazın tellere margarinim ekmege kolay sürürsün diye:D |
Teraziyi bulur muydu mucidi Bi kefesine tartsaydı AŞKI Sessizliğimi bozma gemi Duygu boğazın en hüzünlü haliiii. Yalın TERAZİ mükemmel bir şarkı |
Seninle benim aramda zorda kalan hayallerim günahsız iki melek omuzlarımda şahidim yemin riyasız her sözüm bu gündüzün bi gecesi varmış hangi yaranı kapatacakmış hangi derde derman anlat asıl olan yalanlar hiç bi zaman ayakta duramaz oğlum hiç bi kelime akla sormadan kalemle yatamaz oğlum.... |
Episode 666 |
oy nıye kızım nıye nıye öldu yar dıye dıyeeee |
İki Gözüm Anlamadım Olani , Bulamadim Ayrılığa Yalani :D |
bunalım takılıonus hepinis yaa :D |
süper bir fikim var sen şimdi git bir daha geri gelme |
kişisel neyim var ki iletim olsun:D |
Hangi yönünü çok seviyorum,biliyor musun sevgilim Biraz içince, başın dönünce, anlatınca bana o halini Sonra dalınca, derin bakışınca...Gözlerindeki o sevinç Bana sarılınca, sonra sorunca, Ne kadar seni sevdiğimi? (: |
daha şafak karanlık |
takvimlerden haberin yok mu geciyor yillar bana kusmus yuzume gulmez zalim aynalar kimimiz yorgun, kimimiz solgun, kimi isyankar aci gercek bu, omrumuz bir su, iciyor yillar hani nerde beklenenler medet umdum senelerce acilar hep dolu dizgin yine hayir yok gecelerden vakit gec olmus, donulmez yolmus, yurek bin pisman bundan boyle bana meyler dost, geceler dusman |
Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok seven Dünyalar benim olsa Yinede istemem Yanlız sensin benim yüzümü güldüren Bir rüzgardı esen Ayrılıklarla bizi kahreden Gözlerimde tüten bir aşktın sen Yıllar yılı bitip tükenmeyen Çok özledim seni ben Haykırsam göklere Artık yanımda Beni benden çok seven Dünyalar benim olsa Yinede istemem Yanlız sensin benim yüzümü güldüren |
"hiçbirşey sensiz olmuyor hiçbirşey ruhsuz olmuyor gece kadar rahatsız etmiyor.." -Replikas- |
kaçmıyorum ben senden bıktım yak ateşini yan benide çağırma senden beklediğim tek şey çık içimden kes sesini bağırma |
aldırma sen doldur be meyhaneci koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy doldur bak efkarlandım yine bu gece koy koy koy koy koy koy |
İnce sızım Kalp hırsızım Beni benden aldın imkansızım Ağlasam inlesem ne fayda Nasıl olsa ben hep haksızım |
ßu gece başımdan geçenlere değil kafamdan geçenlere içtim.. |
ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana sarkım lapa lapa kar yagsın manzaralarımı beyazlara boyayın... |
Düşündürdü yine beni gözlerin Her bakışın içimde ateş olur Beni benden alır senin sözlerin Biri biter ötekisi dert olur Beni benden alır senin sözlerin Biri biter ötekisi dert olur Geçmişte kaldı artık mutlu günler Deli gönlüm sana hala vurgundur Yeter artık yeter gönül feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur Yeter artık yeter gönül feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur Biliyorum bu iş böyle çözülmez Düşünüp susmak içime dert olur Yeter artık yeter gönül feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur Yeter artık yeter gönül feryat et Bir bakarsın düşlerin gerçek olur |
nesine yar nesine ölürüm yar sesine bir daha vursaydı nefesin nefesime.... |
Türkiye`de Saat: 06:02 . |