![]() |
biz bizeyiz ve böyle rahatız dinleyıp bızı iyice dağıtın rıtmı ızleyıp elini kaldır bırak melodıler içini sarsın |
IRON MAIDEN-Phantom Of the Opera I've been looking so long for you now you won't get away from my grasp. You've been living so long in hiding in hiding behind that false mask. And you know and I know that you ain't got long now to last. Your looks and your feelings are just the remains of your past. |
evlerinin önü boyali direk yerden yere vurdun sen beni felek (: |
IRON MAIDEN-Running Free Just sixteen, a pickup truck, out of money, out of luck. I've got nowhere to call my own, hit the gas, and here I go. I'm running free yeah, I'm running free. I'm running free yeah, Oh I'm running free. Spent the night in an L. A. jail, and listened to the sirens wail. They ain't got a thing on me, I'm running wild, I'm running free. |
funda arar yak gel uzun oldu, ne zor oldu kalp yoruldu dön gel, her şey kalsın yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel afettim, kendini akla yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel yak gel bildiğin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda yalnız sanadır bu hasretim dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada yen inadı sevdiğim uzun oldu, ne zor oldu kalp yoruldu dön gel, her şey kalsın yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel afettim, kendini akla yalnız aşkla, yalnız aşkla dön gel yak gel bildiğin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda yalnız sanadır bu hasretim dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada yen inadı sevdiğim |
bir allahtan birde senden gecemem... |
Son bir umut verse biri ve "Güzel olacak bigün herşey" dese Ben inanırım belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya... |
kırmızı oda düşle; Yerde uzanmış.. Duvarda isimsiz yıldız, Nasıl yaşlanmış!! Niye tanıdık olsun ki bunca fazlalık.. Ne yaratmaz ki istese Korku başında Bir yalnızlık sessizsin Ah kahretsin!! Her yerimde batmış, Ağrılar birden Kalktım baktım ve sabah SAKİN-kırmızı oda |
Yürekler alinmaz pulla parayla Kim yenmii kaderi duayla Gelinlik giymeden Işıği görmeden bebeiimden önce Vazgeçtim dünyadan Kaderi yanmeden utandim kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan |
aman adanalım canım adanalım.. |
bebeğiimm oldunnn daha ılk gundenn ne cabuk dedıgınn zaamnn ağlıyorumm |
ona buna benzemem oyuna gelmem senin için ölmeye söz veremem |
i don't want to but i have to get you out of my mind.. when you miss me one day you know me where to find.. |
Pinhani - Yıldızlar Gökyüzünde ne çok yıldız var. Biri parlak,biri ürkek,biri yanlız, Diğeri sanki burda. İçimizde ne çok hırsız var. Biri aldı beni götürdü sonra sattı hemde yok pahasına. Ah şu hırsızlar, Her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar. Ah karanlıklar, Seni benden,seni dünden,seni gerçeklerden korurlar... |
astronomy a staaaaaa(r):D:D mtllc'm:D |
sabaha kadar yandi icimde bir ates, neleri alip gitti ne kaldi ah o gunlerden, ruzgar gibi gecip gittin hayatimdan, hala her yanimda izlerin var, ruzgar gibi esip gectin hayatimdan, saclarimda serin bir huzun var, bu ada vapurunda sen olmaliydin yanimda, bir derin sizi kaldi o gunlerden hatira, bu ada vapurunda sen olmaliydin yanimda, o guzel gozlerin var duydugum sarkilarda, bu sabah bulutsuz yagmur gibiyim, yalnizlik cok zormus, tanidik yuzler gordum, seni sordular hicbir sey soyleyemedim, gunahlarin boynuma, bu iskence, bu aci nereye kadar surer, bilmiyorum, nerdesin? ne yapiyorsun? bilmiyorum, ama beni sorarsan, asik adam ne yapar, ya oturur siir yazar, ya da, ya da, ya da dun gece benim yaptigim gibi, oturup sabaha kadar hungur hungur, hickira hickira aglar... AynA-ada vapuru.. |
hey hey oynarsın tey tey,düşman sana doğu,batı,kuzey,güney,beni dinler dersin aney!..,kibirler ve vaadler hey gidi hey. |
sen gel kederlenme düşmez kalkmaz bir Allah... |
do you know your enemy well gotta know the enemy oleee olee böle anlıorum ama inşallah böledir:D:D |
karala kralı ele geçeni vuralım sar ama yakalım indir peçeyi bayanın bu boooş yollara doğru kooş hadi koş sonu 0 ama koşşş |
Sıkıldı ruhum haykırmak istiyorum... |
Dünyaaaa....beni anlamadın ya... |
Tutsam şu karanlığı Tutsam da yırtsam Ah elim tutuşmasa, elini tutsam Susmasan konuşsan sesini duysam Tutsam güzel yüzünü bağrıma bassam. |
beşiktaşlıyız beşiktaşlı anlayamaz kmse bu aşkı bekçisiyiz kopsa kıyameeetttt SİYAH! BEYAZ! Bize emanet oooooo |
eminem - beautiful :D sözleri yazmıyım :D |
biz ne günler gördük reis |
ben sana hala aşığım |
kandıramazsın sen beni sabrımı zorlayamazsın bana bir adım bile yaklaşamazsın kendini benim ayarımmı sanırsın harikasın... |
when my time comes forget the wrong that I've done help me leave behind reasons to be (burayı blmiom:D:Dmiss di hralde ) don't resent me and when your feeling empty keep me in your memory leave out all the rest leave out all the reeessttt bu şarkıya beşiktaşımıza klip yapmışlardı yaa:D:d |
ben sigara dumanın altında :D |
vageçtim dünyadan ... |
Eksik bir şey mi var hayatımda Gözlerim neden sık sık dalıyor Eksik bir şey mi var hayatımda Gökyüzü bazen ciğerime doluyor Öyle bir şey ki bu, kolay anlatamam Atsan atılmaz, satsan satamam Eksik bir şey mi var, anlayamam Bak çayım sigaram, her şeyim tamam Kalksam duraktan dolmuş gibi Arka koltukta unutulmuş gibi Terliklerimle, gelsem sana Sonunda aşkı bulmuş gibi |
Birçok dertli gördüm oysa dertsiz çok az dertsiz gördüm oysa dertli.. Kolera.. |
if you were dead or still alive I don't care I don't care.... |
kaldı anılarım yok olup gitti umutlarım allahım onu gönder bana tükeniorum yalnızım... |
boğazım düğüm düğüm çözemiyorumm |
geçmiyor günler(saatler):D |
In Flames - Moonshield Tried of dull ages, I walk the same ground, collecting the tragedies still Hollow ambitions in a hollow mind carried my cross to the hill And how I lust for the dance and the fire deep of the nectarine sunset to drink spill me the wind and its fire to steal of the colors - I'm the moonshield Shattered hope became my guide and grief and pain my friends a brother pact in blood-ink penned declared my silent end Naked and dying under worlds of silent stone reaching for the moonshield that once upon us shone Naked and dying under worlds of silent stone reaching for the moonshield that once upon us shone And how I lust for the dance and the fire deep of the nectarine sunset to drink spill me the wind and its fire to steal of the colors I am... I am... I am... I'm the moonshield... In Flames - Moonshield |
ouuff bu şarkıya bayılırım yaa:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:50 . |