![]() |
hayat beni neden yoruyosun |
yıllar önce rasladım aşka muhtelif yerlerden yürütüp canım çekti gördüğüm anda oda tesadüf. bilirmiydim ayrılacağımı hüzün kadar sarsılacağımı daldan dala savrulacağımı deliler gibi yanıyorum , yuvadan uçup gidiyorum yaşım özne den büyük ama seni, adım adım sayıp seviyorum. heyecandan ismini bile, kazıdım bitik yüreğime senin aşk diyen o diline bile, doyamadım telaşlanıyorum. heyecandan her gece hayalini, unutursam ağlama unut beni bebeğim hayatta yok senin gibi, bulamadım dedim bulamadım. aradım seni çıkıp sokaklarda, isyanım sana değil tüm aşklara gece den içip içip sabahlara çıkamam dedeim çıkamadım. serdar ortaç_heyecan |
İnan ki Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasam da Başımı çevirsem de Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde İnan ki Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde Ne kadar kırgın olsam Dargın olsam da bile İnan ki Senden başka Senden başka Hiç kimse yok içimde Kimse yok içimde erkin koray_senden baska |
gül teninden oyalanıp süzülde gel gül bakışlım gözyaşlarım silipte gel... |
Yağmurla Gelen İlkbahar Gibi Gözlerin Bıktım Geceden Herzaman Güzeldi Düşlerim Niyetim Sensiz Gel Fesleğen Kokulu Yarimsin Çarem Sensin Gel Alnıma Yazılı Tazemsin Sevmedim Yalanı Sevemem Ben Aldatmam Seni El Gibi Anladım Aşkı Gözlerinden Oldum Bende Sen Gibi Aşkıma Saygı Bekliyorum Senden Bir Acı Türkü Dinliyorum Yelden Mevsimi Geçtim Geçmiyorum Senden Bir Acı Türkü Dinliyorum Yelden |
yaşananlara saygın yoksa al sana benden aduuuket:D |
İstanbul bana dar, Biliyorum her seferinde, Bu durgunluğun sevebine, Bizim tedirginliğimize, Korkuyorum ya geri teperse, Pusulamın yönü değişirse, O zaman hatıralar, İstanbul bana dar, Şeklini değiştiriyor gözlerin, Herhalde senin farkın, Aç be aça aç güzel ağzını, Söyleyemen bu benim tarzım, Şeklini değiştiriyor gözlerin, Herhalde bu senin farkın, Aç be aça aç güzel ağzını, Söyleyemem bu benim tarzım… |
KARAPAKS-HÜZNÜ GÖZLERİNİN ARKASINDA Geçiyorduk tek tek önünden Bir tek bende kaldı gözlerin Çoktan gömdüğün ümitlerin Benim hala ümitlerim Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Hüznü gözlerinin arkasında olan kız Üç beş gün hiç konuşmadan Durabildiğim tek insansın Hastalıklarımızı seyrederken Birbirimize bakardık En azından biz onlardan değiliz Diyebilmenin mutluluğuyla Zaman zaman dudaklarımız gülümseme kıvamında Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Hüznü gözlerinin arkasında olan kız Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Ve ışıkları kapattık yıldızlarımız çıksın diye Ne güzel bunu bir sen bir ben biliyoruz Kapat ışıkları kapat ışıkları Kapat ışıkları kapat ışıkları |
Sormaa , zor soruları bilmem Alalade bir insanın dediğine gelmem Fevkaladenin fevkine vardım daldım, daldım , daldım.. Geç bu eziyeti , geç sen.. Sen sensen ben de benim herkes kendine kurban Kendimi ben saldım , saldım , saldım .. |
Bin bıçak var sırtımdaa biniyle de adaşsın... her biri hayran sana..... |
Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı Bir yüreğin vardı, hatıram kaldı Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı Bir hayat aşkın vardı, yitti yarım kaldı Son bir acım vardı, oda sensiz kaldı Ahh bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi Bitti, yüreğimde acısı kaldı Dön nasıl kimle nerdeysen Dön beni biraz sevdiysen Dön, yüreğimde hasret çaresiz kaldı Söyleyen : Gökhan Türkmen |
Apocalyptica ve sozu yok hehe |
karışır hüzünlenirim sen aldırma susar dinlerim yanarım ben aşkınla içimde taşırım sesini hala yeter ki sen üzülme kendine dert etme varsın uzasın yollar seni bir ömür beklerim sen aşkımdan vazgeçme... |
is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince mum gibiyim senin ışıl ışıl gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince emre aydın_hareket vakti |
Oy Benim Canım - Ahmet Kaya Ay ışığı vurmuş Toprak yanıyor Toprağın üzerine Kimler düşüyor Kimse bu yangını Görmüyor duymuyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor Oy benim canım Yaralı ceylanım Henüz yolun başında Solup giden baharım Ay ışığı vurmuş Toprak kanıyor Dudağının kıvrımından Gözüm nereye sızıyor Bu kaçıncı baharım Başlamadan bitiyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor |
İşte şuramda bir sancı var Bul bulabilirsen Mağripte sen maşrukta ben Gel gelebilirsen Salını da salını da düştün içime Hadi çıkar çıkarabilirsen Döndüm yedi kere kendi üzerime Sekizi de dön dönebilirsen Bu mevsimde çok güzel olursun Düşlerimin içinde Ben kendi sokağımda kayboldum Mavilerin içinde Salını da salını da düştün içime Hadi çıkar çıkarabilirsen Döndüm yedi kere kendi üzerime Sekizi de dön dönebilirsen |
Bende enstrümantal çalıyor şimdilik, Joe Satriani :) |
Söyle (Öyle Yağmur Çamur) - Ahmet Kaya Öyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle ben nerdeyim Sen nerde Dışarda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama göz bebeğim Biraz daha dur Yüreğime basa basa İçimden yar gidiyor Ağlama iki gözüm Biraz daha dur Ay ay ay yanıyor ömrüm Vallahi yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle ben nerdeyim Sen nerde Söyle yağmur söyle Değmeden yüreğime Söyle gökyüzüne O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde Söyle baksın gece Dağlardan hasretime Söyle bilmesen de O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde Ay ay ay yanıyor ömrüm Vallahi yağmur çamur Değmedi yüreğime Söyle ben nerdeyim O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Söyle gökyüzüne O nerde |
Ben Ölürsem - Edip Akbayram Ben ölürsem Akşamüstü ölürüm Şehre simsiyah bir kar yağar Yollar kalbimle örtülür Parmaklarımın arasından Gecenin geldiğini görürüm Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Ben ölürsem Akşamüstü ölürüm Yüzümü bir çiçeğe gömüp Ağlamak gibi isterim Çocuklar sinemaya gider Derinden bir tren geçer Ben ölürsem akşamüstü ölürüm Ben ölürsem Akşamüstü ölürüm Alıp başımı gitmek isterim Bir akşam bir kente gideyim Kayısı ağaçları arasından inip denize bakarım Bir tiyatro seyrederim Ben ölürsem akşamüstü ölürüm |
öyle bıkmışım ki kendimden kurudum düştüm dalımdan sanki ruhum çıktı canımdan sen benden gittin gideli... |
İşte Gidiyorum - Kazım Koyuncu İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum |
yağmurlu birgünde aşık olmuşum.. siyahbeyazına sana vurulmuşum.. hayatın sonunda dönüp baktığımda.. ne mutlu ki bana beşiktaşlı doğmuşum... |
Volkan Konak - Feriğim açılır açılır gözleri gülüm içinde yeşil çam ağaçları uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm geceler hep peşimden koşar göğsüme takıp yönümü buldum kalp verdin onur verdin yetmezmi deli fişeğim feriğim fidanım feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm |
odam kireç tutmuyor kumunu karmayınca sevda baştan gitmiyor yar ile yatmayınca odam kireçtir benim yüzüm güleçtir benim soyun da gir koynuma terim ilaçtır benim... baba ben devişmiyem kürkümü giymiş miyem ben sevdim eller aldı niye ben ölmüş miyem... |
I cannot take this anymore I'm saying everything i've said before All these words they make no sense I find bliss in ignorance Less i hear the less you'll say But you'll find that out anyway Just like before... Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And i'm about to break I need a little room to breathe Cause i'm one step closer to the edge And i'm about to break I find the answers aren't so clear Wish i could find a way to disappear All these thoughts they make no sense I find bliss in ignorance Nothing seems to go away Over and over again Shut up when i'm talking to you Just like before... Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And i'm about to break I need a little room to breathe Cause i'm one step closer to the edge And i'm about to break Shut up when i'm talking to you Shut up Shut up Shut up Shut up when i'm talking to you Shut up Shut up Shut up And i'm about to break Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And i'm about to break I need a little room to breathe Cause i'm one step closer to the edge And i'm about to break Shut up when i'm talking to you Shut up Shut up Shut up Shut up when i'm talking to you Shut up Shut up Shut up And i'm about to break Everything you say to me Takes me one step closer to the edge And i'm about to break I need a little room to breathe Cause i'm one step closer to the edge And i'm about to break Shut up when i'm talking to you Shut up Shut up Shut up Shut up when i'm talking to you Shut up Shut up Shut up And i'm about to break |
birazdan kudurur deniz birazdan dalgaların sırtından üstüste fışkıran rüzgarlar bir intikam gibi saldırınca üstüne yüzüne şarkılar çarpar yüzüne şiirler çarpar ağlarsın sen artık,sen artık buralarda duramazsın.. |
Günler geçiyor Herşey daha dün gibi Maziye baktım da yine Günler geçyiyor deliler gibi Mevsim dönüyor Nisan yağmurları öncesi Son kez görsem diyorum Bir yudum seni Hasret bir bulut geldi gitmiyor Sensiz ne kadar bensizim kimse bilmiyor Alsam başımı gitsem diyorum Gittiğim her yerde hasretin terketmiyor Hangi rüzgar bana senden haber getirir Yaralı bir kuşun kanadında kırık bir tüy gibiyim Hangi rüzgar sana benden selam götürür Kıyıda külü, geçmişe ağlayan, sönmüş bir ateş gibiyim Dağlar duman olmuş gönül dağlar gibi ol Küsme bırakıp gidenlere Bir gün çözülür tüm sırlar Bir gün yıkılır duvarlar Aşkın gücünü bilenlere |
Ben suyumu kazandım da içtim. Ekmeğimi böldüm de yedim. Alkışı duydum, ihaneti gördüm. Sesim de oldu, sessizliğimde. Seviştiğimde oldu benim. Sende başını alıp gitme ne olur. ne olur tut ellerimi. Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar. Sende başını alıp gitme ne olur. ne olur tut ellerimi. Ne olur... cem karaca_sende başını alıp gitme |
Meine Augen schaun mich müde an Finden keinen trost Ich kann mich nicht mehr mit ansehen bin ich los Alles was hier mal war Kann ich nicht mehr in mir finden Alles weg- wie im wahn seh' ich mich immer mehr verschwinden Refrain Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist bin ich allein Und das was jetzt noch von mir übrig ist will ich nicht sein Draußen hängt der Himmel schief Und an der Wand dein Abschiedsbrief Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist bin ich allein Ich weiß nich'mehr wer ich bin Und was noch wichtig ist Das ist alles irgendwo ,wo du bist Ohne dich durch die Nacht Ich kann nichts mehr in mir finden Was hast du mit mir gemacht Ich seh mich immer mehr verschwinden Ich bin nicht ich wenn du nich bei mir bist bin ich allein Und das was jetzt noch von mir übrig ist Will ich nicht sein Draußen hängt der Himmel schief Und an der Wand dein Abschiedsbrief Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist will ich nicht mehr sein Ich lös mich langsam auf-halt mich nicht mehr aus Ich krieg dich einfach nicht mehr aus mir raus egal wo du bist-komm und rette mich ich bin nicht ich wenn du nicht ...... Bei mir bist Bin ich allein Und das was jetzt noch von mir übrig ist Will ich nicht sein Draußen hängt der Himmel schief Und an der Wand dein Abschiedsbrief Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist will ich nicht mehr sein Ich lös mich langsam auf-halt mich nicht mehr aus Ich krieg dich einfach nicht mehr aus mir raus egal wo du bist-komm und rette mich ich bin nicht ich wenn du nicht Will ich nicht mehr sein! |
Ben aşkıı yalnız sana yakıştığı için severim, Bana da yaşattığın için sevgilim, Çok teşekkür ederim |
bu aşk bizi nereye kadar savurursa o kadar acıtacak canımızı ama olsun daldır elini göğsüme al kalbimi bul damarımı, bas ilacı dindir acımı çok mutluyum şu anda ellerim vücudunda umurumda değil artık dünya son defaymış gibi kaybederken kendimi en ucuz şaraplarda son defaymış gibi kaybederken kendimi sırılsıklam vücudunda eğildim öptüm dudaklarından saç telin vücudumdan küvete aktığında içindeyim içimdesin, anladım aşk kanımda kasıklarımda güneşteyim eriyor balmumum sapır sapır dökük kanatlarım aksın bacaklarından oluk oluk milyonlarca doğmayacak çocuklarım |
sevdim ama biliyorum sonu yoktu...... |
Yetmez tacını tahtını bahtını versen yetmez Yetmez varını yoğunu çoğunu sersen yetmez Eğmez başını bu yürek ölse çula çaputa eğmez Ruhum aşkın esiri başka esaret sevmez Malımı al mülkümü al Olsa gel samur kürkümü al Yerimi yurdumu uykumu Tende en kuytumu al Malımı al mülkümü al Olsa gel samur kürkümü al Yerimi yurdumu uykumu Tende en kuytumu al Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Çekmişim isyan bayrağını Dalgalanır başımda hür Sen diken sal üstüme üstüme Bende deste deste gül Çekmişim isyan bayrağını Dalgalanır başımda hür Sen diken sal üstüme üstüme Bende deste deste gül Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Yetmez tacını tahtını bahtını versen yetmez Yetmez varını yoğunu çoğunu sersen yetmez Eğmez başını bu yürek ölse çula çaputa eğmez Ruhum aşkın esiri başka esaret sevmez Malımı al mülkümü al Olsa gel samur kürkümü al Yerimi yurdumu uykumu Tende en kuytumu al Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Çekmişim isyan bayrağını Dalgalanır başımda hür Sen diken sal üstüme üstüme Bende deste deste gül Çekmişim isyan bayrağını Dalgalanır başımda hür Sen diken sal üstüme üstüme Bende deste deste gül Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Ama senin değilim yar değilim Sebebi var bahanesi yok Üstelik divanen delinim Tam kalbime gelmedi ok Ama senin değilim yar değilim |
Duydum ki unutmussun gözlerimin rengini Yazik olmus o gözlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk, gök yüzündeki yildizlar Hani bendim yedi renk, hani tende can idim Hani gündüz hayalin, geceler rüyan idim Hani gündüz hayalin, geceler rüyan idim Demek ki senin icin, ask bir yalan idi Yanarim heder olan o en güzel yillara |
Ben gamlı hazan, sense bahâr, dinle de vazgeç Sen kendine kendin gibi bir tâze bahâr seç Olmaz meleğim böyle bir aşk, bende vakit geç Sen kendine kendin gibi bir tâze bahâr seç |
Bi savaş gibiydi sanki,bi sevdadan daha fazla. |
yüreğimdeki tüm çiçekleri sana kopardım sana topladım güneşi odama aldım rüzgardan şarkılar yaptım bir seni söyledim sonra şarkıları sana dokundum sana sana ben senden umut mutluluk umdum geceler geldi hüzünleri buldum geceyi içime aldım gözyaşıdır yıldızlarım bir sana uzandım sonra karanlığa sonra sana dokundum sana sana gelme dur ne olur gelme kal sana verdiğim çiçekleri yanına al buralar soğuk siyah çirkin karanlık yani gelme seviştiğimiz gecelerde kal bize benzeme |
saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendime tarifsiz. ayrılmamız çok gereksiz, şimdi uzaktan sebepsiz. biri bana gelsin, o da sensin, beni kırmış olsan da.. ikimiz de aşık, bir tek farkla benimki senden biraz fazla.... |
Seyyah - Ayna Bir gümüş kolye kaldı senden hatıra O güzel günler artık çok uzaklarda Bir yanık türkü oldum puslu dağlarda Söyleyen bilmez aklım hatıralarda Avucumda yanar aşkın Ne yazık ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım Seyyah aşıklar hangi kumsallarda ağlar Söyle anlatsam yalnızlığı kim anlar Seyyah yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar |
son kibrit çöpüm gibi sakladım seni rüzgarsızdı hava tiryakiydim üstelik yakmadım seni.. |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |