![]() |
gülbebeğimm.barış manço sözleri çok güzel |
selami şahin artık ne duamsın nede bedduam:D |
umutsuz olduğu biranda sevmek ister her insan birazcık şanslıysan neden olmasın kendinden emin değilsen sevme beniz mutluysan hep öyle kal eğer her gece yattığında büyülü düşler sana benden bahsediyorsa hemen tatlı uykundan uyan çünkü ben hiç uyuyamam seni düşündüğüm zaman ben ki sevmekten hiç usanmam... pinhani - sevmekten usanmam... |
Başkaları Bilmez Görmez O Nasıl Bir Duygu... Al Elini Klabime Bir Koy... İşte Gerçek Bu ... :) |
aşk herkesin hakkı değil mi böyle mi yazmış yaradan arayıp sormaya gerek yok sevmiyorsan çık aradan(elif turan-çık aradan) |
gülki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim... gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmelerim :love: |
By myself I ask why, but in my mind I find I can't rely on myself I ask why, but in my mind I find I can't rely on myself |
yor bitifuuuuul yor bitifuul iiiiiss turuuu e sooo lo feys e ni mak tayymmm es....gibi bişi:D |
Alıntı:
ay lav yu ay lav yu du yu lav mi yes ay duuuu:D... ümit besen dinliyosun sen kesin:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu Şarkı Bizim Olsun Aşkımız Son Söz Olsun Gönlümün Pınarında Adın Ceylanım Olsun diyor üstad:) |
bizim gavur üstadda:(: so halo beybe so haaaalooo em so em sooo em sooo haaalo...baa may lava baa may firend .....diyor:( |
Sagopa Kajmer - Soğuk Küvet (feat Kuvvet Mira) Kolera Verse Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki, ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli, benim kusurum anca naz, seninki si mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ? Nahoş hallerinde et ilan kahpe oluşunu, ahmak kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin. Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ? Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak, masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak. Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder. Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları. Kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz, tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları, yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı. Sen anlatma metni dur, O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı. itiver açılır kapısı, açılır için açılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Bora Verse (Mista B.) Skip it up bop the background So raps are influental I gotta go she hates rap aight yo she is my angel Seventy Eight's sunshines hit my ankle bones Pass the age of 20 but still no one knows I took many blows took the heart with all the pain and anger I caught the "KOLERA" take ?? It's passed on and I'm drunk on my lone Scared like a spider in the barn Saw the dark without the shower Charisma down the drapes So outta shape I get tired in the rain Scared to talk to you, hot in you in your dreams forever Leave me in the state of nature Who knows i might just take your picture Hit me up with the flashlight The???? say that I'll catch ya I'm in the right with holdin holdin all the folders in the mold and its gettin colder Aight yo, Mic hit the Bass, the temperature is rising Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! Sagopa Kajmer Verse Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek kahpesi Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti, Kalp hayat endişesiyle akan zamanı tavaf etti. Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili Saadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Ham meyveler topladım, Sessizlik beni dilsiz yaptı Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı Bu hasret beni yaraladı Sagopa takvime çentik attı! Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş Gözlerim alçak seyirde yüksekler desteksiz uçuş Ellerim dilimi büker, SAGO ZORDA OLSA KONUŞ ! Kolera Nakarat Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet! |
Alıntı:
benden selam olsun bolu beyine çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır yaslanmalıdır.... diyor hasan mutlucan:) |
Alıntı:
valla diyor hatta aynı adam bide şuan ısrarla halo beybeee so halo diyo:Dtuturdu çok kötüyüm diye:D |
:D:D... gül senden ışık alsada bir renge bürünse ay secde edip çehrene yerlerde sürünse herşey kırılıp kayboluyorken nazarımdan yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse.... diyor şimdide osman öztunç abimiz:) |
ilhan irem... Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz Kimi pulda parada aşkı arar kimimiz Düşünür kara kara ağlar çaresiz Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Kapılma hayallere birgün dönecek diye Haydi sil gözlerini bakma maziye Sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere Bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun ne güzel demiş :) |
şeytanın gücü yanında çelimsiz bir savaşcısın,melek olmaya kalkma kötüye çok yabancısın. sagopa kajmer |
işte sen hergece düşlerime düşünce; yerle bir yelkovan yerle bir akrep, gündüzLer yok ki zaten oyunLAr bir bilmece,ne düşteyim ne gerçekteeee, SEVMEK BÖYLEDİR İŞTE HaLuk Levent.. (: |
<biz eski sevgiliyiz her an barışabiliriz> dio handecim yaa ne doğru ne doğru:D:D |
bir lokma ekmeğe bir yudum su içmeye,annemden kalan bu yüzüğe,razıysan gel benimle... |
bu eylül akşamında o güzel deli gözlerini görebilmek için canımı verirdim nerdesin nerdesin... |
gidiyorum çaresizim,yalvarıruım ellerimi bırak,böyle bir anda sanmaki hissizim gidiyorum içim burkularak.... |
yardım et Allah ım yol göster Allah ım ne oLur kurtar beni bu anılardan... |
SEVİYORUM KAHRETSİN,SEVİYORUM ELİMDE DEĞİL ÇOK,SEVİYORUM AH NEDEN YAŞADIĞIM EN DERİN AŞKSIN SEN... |
Kuşkularıma bir kuş kondu,saçlarımda kış soludu. Hınç kuruttu mutluluğunu,tırs bu kez bu hırs sorunlu. Hayat zulümlü, kader oyunlu Kim yerden toplayacak sürgün kader yorgununu ? Her işte bir hayır ve her hayırda bir de şer yatılıdır. Terim işimin kanıtıdır. Peynirimde gözü olan karga,kanatların elimde kırılır, Üzüntülerimi paketlesinler söyle fiyatı kaç mangır ? Kırık hayaller kaç satır ? Bana küfreder gözlerin dudakların yardım yalvarır , Hırslarınızın yıprantısı yüzlerinizden yansır, bende firari bu sır. Ben yapmadan önce kendi gölünde salını batır ! Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti. Saflığında lekeydim, af buyur zaman bir hayli geçti. Yunus şıkkı seçti, 3 yanlışım 1 doğrumla çekti gitti. Bütün hikayem burda bitti. Beyâban, Bârâ'nın yaşı gözümün, özü bed nâm salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvalim suskun, dokunan bana mendil tutsun . Beyâban, Fırtınan beni kavurur, Gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle... Etmeee..eylemeee.. |
kulağımda gürültüler uyurken televizyon açık kalmış bir ülkenin bodrum katında kirli bir savaş varmış midem bulanıyor galiba dünya tuttu |
benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen Nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem |
varsın eller gönül yarası kapanır sansın, kabuğun altında sevgili sen kanayansın... |
kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim hayattan beni sen hayata bağladın... |
kimseler görmesin kimseler bilmesin benimle yaşasın ölsün bu sevda durdurak bilmeden yaşlarım dinmeden bnmle yaşasın ölsün bu sevda.... |
sende biraz akıl olsa beni severdiiiiinn.düşünce ve mantık olsa sende se3verdiiiiiinn.....gerizekalıııı sevgilim beniimm:D |
çok sewiorum bu şarkıyı yaa..(: Saqopa Kajmer_yakın ve uzak Ben yakın sen uzak Ya sen yakınlarımda ben Irak .. Masiva bırak track bileklerimden.. Rayhanım iske bezemek eLzem Ben sözümden dönmem.. Aynalarımı çatlattım ben darmadığın tuzla buz oldu içim LAkin ucuz atlattım ben Ya sen terazilerce aLtın yüklenmiş gibisin Sen ah sen bir biLsen keşke bilselerdi Herkesin tek hakkı var . Ömrü aLtın sepeti sanma Sepete konulan En sonunda ruhsuz bir cesed olur sonunda Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür..Bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı..Kahkahalar bugün senin peki ya bundan sonrası Gün geçer ve dost göçer.. Azdır yandaş sayısı..1 Ocak kışında gözün uzaktan izLer Mayısı.. Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda Ben ıraK.. Ansızın sızım yakardı en derinden..Sana her kavuşmam elzem..Ben bu yangını söndürmem..Herkesin tek hakkı var hem halime sorsalar anlar beni yangın paklar.. Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) Burası misal ülkesi masal misali bizler hayal kafilesi..her daLım çiçeklerim annesi.. Ver bana beni geri kendimden kaldım beri. içim hasret yeri Küheylan kaLdı bi kemik bir Deri.. Bir nefisle yıllar aldı kavgam..Kulak deldi argom..Yeni bir umut kapına vardı SAGO'm..Nasihatimin yanında hafif kalır domdom..Neden hergece kafan zom ateş barut misali sonun Bomm!.. Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda Ben ıraK. ..Ne yol katetmeliymişim meğer düşümden Yakınlarımda olmak istemedin içten..Feryatıma gizLenDim..Herkesin tek hakkı var hem haLime sorsaLar anlar beni yangın paklar..Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) Ben yakın sen uzak Ya sen yakınlarımda ben ırak..Ansızın sızım yakardı en derinden..Sana her kavuşmam elzem..Ben bu yangını söndürmem..Herkesin tek hakkı var hem halime sorsalar anlar beni yangın paklar.. Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) |
It's true So you think I'm strong but you're feelin that you're weak Baby I'm you But we're one in the same so you're just as strong as me Baby I'm you And we deserve better it's time for us to leave You know what to do Cause I'm not a fool So neither are you Baby I'm you |
ister gel ister gelme sevdam beni terketmez ister sev ister sevme fark etmez... |
bas gaza türkiye bas gaza :D |
hadi deli oğlan hadi belime dolann hele bi öp bakalım kızı dudağından:D:D:D |
Alıntı:
çok ayıp utandım falla :D |
bu kez anladım Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz... Bu kez anladım Kartonlardan yapma Siperlere pusuyorum Ben ordaydım Huzurlu zamanları Yıkan sonlar biliyorum |
dayan yalnızlığım Karla karışık yağar hüzün Üstüm başım hep uzun kollu Benden iyi bilirsin Anlatmama lüzum var mı ? Gözlerim senden sonra Hep parçalı bulutlu Sen de baksan görürsün Bakmaya yüzün var mı ? Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım Uzun yola gitmeden İki koltuk ayırttım Seninkisi cam kenarı Sormana lüzum var mı ? Farkı yok ki geçmişten İlk kez görmüş değilsin Hiç kuraya girmeden Hep kısa çöpü çekmişsin Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |