![]() |
Yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru, çocukuğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kimbilir kaçyüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun hakkını almış yılların BEŞİKTAŞ bir belalı başımsın BEŞİKTAŞ beni farketme sakın Omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın BEŞİKTAŞ hep aklımda kalacaksın BEŞİKTAŞ sen eski bir şarkısın BEŞİKTAŞ beni farketme sakın Omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın BEŞİKTAŞ hep aklımda kalacaksın. |
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM DERTLERİMİN DERMANISIN İÇKİLİ SARHOŞLUĞUM GECELERİ RÜYAMDASIN SEVİN SEVDALISI SEVMEYENİN BELALISI ALLAH 1 KARTAL 2 GERİSİNİN AAAAA:) ÇALIYO BENDE |
İBRAHİM TATLISES ..allahım neydı günahım |
yeter kii sen sen sev benii yeter kii inan bana |
Derdimden AnLamas Ben O Yari NeyLeyim |
Grup 84 son Mektup şarkı sözü Bırakmaz yakamı hiçbir aşk,sonunda ne oldu bize bak, Ayrılmak için çok erken,yarım kalacak sevdalar. Ayrılmak için çok erken,can dayanır mı buna derken, Başımı koyduğum kucak nerede,salıp kurtul beni derde. Bedenden koptum bir pare,elinde taş olacak bak; Yanındayken ben biçare,yaşanmaz olmuş sevdalar. Saatler durmuş gözümde,zaman yara çok derinde, Ellerim buz gibi oldu bak,ateş teninde nafile. Hasretlik çekilmiyor,bu soğuk gecelerde, Sensiz hiç yaşamadım ki,bu kahpe boş şehirde. Ah bir bilsen sevdiğim,bu sana son mektubum, İster at ister oku ben yine sana mecburum. |
düşününce yanlızlık koymuyordu bazen varlığınla yokluğun bende birdi zaten anlık hevesler uğruna yaptığın haksızlıklar aklımdayken hala dönmemem için yeterli sana |
My Like Be Like You... |
her sevgi aşk değildir inan arkadaşça sevsen razıyım |
Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakışsa Gitmek hiç mümkün değil |
sensiz olmuyor uyku tutmuyor geceleri sensiz olmuyor gökyüzüne dalıyorum vakit geçmiyor sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor biliyorum kırdım seni ama inan istemeden dilim tutulsaydı sussaydım özrüm hatamdan büyük biliyorum gel afet beni bitmesin bu rüyamız canım sevgilim seven anlar benim şu halimden bir ışık gönder bana bana verdiğin o armağan şu an koynumda sensiz geçen günlerim boş yüreğimse bir sarhoş sana söylüyorum bu şarkımı bebeğim anlasana uyku tutmuyor geceleri sensiz olmuyor gökyüzüne dalıyorum vakit geçmiyor sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor |
N'olur Hey Gelin N'olur Öpmeyinen Adam Mı Ölür Sarmayınca Sabah Mı Olur Yari Gözel Olanın Gözüne Uyku Mu Gelir Hasretim Bülbül Sesine Yarimin Gül Nefesine Herşeye Doyum Olur Doyulmuyor Gözelin Cilvesine |
YILDIZ TİLBE... BIR BENİM OL |
Aylar geçti yıllar geçti Ayrılık rüzgarı bizimi seçti Kumlar bitti denizler küstü Ayrılık böyle bir akşam üstü Bilmezdim bu kadar zor olduğunu Denize varmayan yol olduğunu Anlamsız bir ölüm korkusu her yanı Biz ikimiz ne ölümlerden döndük İkimiz ne karanlıklar gördük İkimiz şimdi bak ne haldeyiz Bitmez sandım gitmez sandım Gidersen bu sevda bitermi sandın Öksüz kaldım sensiz kaldım Kendini bilmedin derdine yandın Bilmezdim bu kadar zor olduğunu Denize varmayan yol olduğunu Anlamsız bir ölüm korkusu her yanı |
kapıları zorlama açılacak sanma kibritin mayasını alıp üstüne bakma şafakların adamıyım batı kent yağmur yolunu kaybetme hayatına maal olur |
Timbaland feat One Republic -Apologize I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground And I'm hearing what you say but I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say... that it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I'd take another chance, take a fall Take a shot for you And I need you like a heart needs a beat But it's nothing new - yeah I loved you with the a fire red- Now it's turning blue, and you say... I'm sorry like an angel heaven let me think was you But I'm afraid... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late whoaa ohhh... (Bridge (guitar/piano) It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, yeah- I said it's too late to apologize, yeah- I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground... ************************************ Apologize(Özür Dilemek) Senin ipinle kuyuya iniyorum Beni yerinin on metre dibine götürdün Ve ben senin dediklerini duyuyorum ama ses çıkaramıyorum Bana ihtiyacın olduğunu söyle Ondan sonra git ve beni parçala ,ama bekle Bana üzgün olduğunu söyle Altüst olucağımı düşünmemiştim,ve de ki... Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özürdilemek için artık çok geç olduğunu... Bir şans daha vereceğim,kendime en iyisini ayıracağım Senin için son bir adım daha atacağım Ve kalbin atmaya ihtiyacı olduğu gibi sana muhtacım ben Ama bu yeni bir şey değil-evet Ben seni içimde alev alev yanan bir ateşle sevdim Şimdi o ateş maviye dönüyor ,ve sen diyorsun ki Melek için üzgünüm Aklımı başıma getiren o cennet sendin Ama korkuyorum... Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu... (Bridge (guitar/piano) Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu-evet Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu-evet Senin ipinle kuyuya iniyorum Beni yerinin on metre dibine götürdün... |
aşkım baksana bana aşkımm aşkım ağlarım ama askım yat kalk hep beni düsün yat kalk hep beni |
seviyorum seni çok |
ömrümü bu rüzgarlara savurmamı saymazsam bu serseri yağmurlarda aklım kalacak...!!! yurt büyütüp divane gezerken mapuslarda aldırmadan yürüyende ahım kalacak...!!! yoruldum ve yanıldım bvuslatların izinde beyhude kederlerde sözüm kalacak...!!! bu dünyadan gidilir gidilmesine de günlerin yakasında elim kalacak...!!! |
öyle kolay olmamalı yar, aşk bu aşk oyuncak mı yar bu duyguların bir anlamı war ya taş kalplsin yada GADDAR |
bır içten bakışına neler vermezdım neler --- muslum baba |
.............. sabahın körü uyku girmiyo gözlerime ,uyku haram sensız her gece,şu anda yanımda olman için inanki herşeyımı verırdım uğruna . sana sarılmayı özledim doya doya öpmeye dayanamadım aradım senı kapatma yuzume ne olur dınle gözbebeğim kımım var senden başka öl de öleyım gözümü kırpmam yolunda bedenım toprağa yureğim sana aıt neyleyım GÖZBEBEĞİM ........ uzun yazdım ama guzel dimi.. |
bıtane daha yazayım :D beşiktaşsın sen bızım canımz ölene kadar surecek buyuk aşkımız. heryer sıyahla beyaz akar kanımız sevıyoruz senı çünkü beşiktaşlıyız . hangızın var boyle şanlı tarıhı dunyada yok beşiktaşımın bır eşi kara kartal uçar her yerde 100 yıldır beşiktaşım tüm gönullerde hangınızın var boyle şanlı tarıhı dunyada yok beşiktaşımın bır eşi kara kartal uçar heryerde bırazı bır efsana kartal goklerde SIYAH.BEYAZ BeŞiKtAş ç@rşı............ beşiktaş 1903 marşı :D |
Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi ! :) |
deniz gözlüm benim senin için hazırım eğer ölüm gerekse ölmeye giderim.....falan filan boş sözler işte... |
Iste Gidiyorum Iste gidiyorum Krsiliksiz bir aska kurban ettim ömrümü Iste gidiyorum Toprak alsin benimde bu hazin öykümü Iste gidiyorum, gurbet yorgunu gövdemi Çukura kim indirecek Iste gidiyorum Bu menfur cinayeti, simdi çikip kim üstlenecek Çürüdü gözlerim, yüregim, bu yagmurlu sehirde Iste gidiyorum Beni kaldirin, hicran kalsin tenesirde Size yüzyallardir sesini kaybetmis Bir türkü söyliyecektim... Ve bir yayla sefkatiyle Kirpiginizin ucundan öpecektim Bir masum türküydü sadece Yüzbinlerce madurun gönlünde Belki söyleriz hepbirlikte Belki, mahserin birinci gününde Nasil sevmistim hepinizi..nasil böyle oldu akibetim? Ve nasil çöle döndü O benim gül gülistan memleketim Iste gidiyorum, hiçbiriniz, hiçbir dilde beni anlamadiniz Ben basimi verdim, sizinse Insafsiz bir linç oldu karsiliginiz Iste gidiyorum Penceresiz bir dünyanin labirentine Iste gidiyorum ''Saçlarindaki yildizlari koparabilirsin anne'' Sonunda kaptirdim gönlümü ölüm denen o kaypak türküye... Ve iste kurtuldun benden Sen olasin ey sevgilim Türkiye Elbet benimde vardi Kendime ve yurduma dair umutlarim Belki biraktigim yerden sürdürür Dostlarim, karim ve çocuklarim... Çatladi yüregim çatladi sazim Demekki böyleymis yazim Sizlere armagan olsun Sizlerden ödünç aldigim bu yürek sizim... Benim hiç hayalim olmadi anne Ne seni rahat ettirdim, ne kendim ettim rahat Bir mutluluk fotografi bile çekdirmedi bu hayat Kaybolmus bir anahtar kadar sahipsizim anne Ne omuzumda bir dost eli, ne saçimda bir sefkat... Sayki yollarda akan, su feydasiz çamurdan anne... Sayki islanmaktim, üsümektim Sayki yagmurdum anne? Bunca yildir gözyasini, hangi denizlere sakladin, Oy ben öleyim, sen beni ne diye dogurdun anne? |
zor düzeldim bu sözlerin üstüne yine kötüleniorum:( |
Bu akşam yemin ettim, seni bir daha öpmemek için Ben ki bütün duvarlarını Afişlerle donatıp yumruğumla kanatmıştım! Rezil bir aşktı!.. Bütün arkadaşları miting alanlarında Ve mezarlıklarda bırakmıştım... İstanbul.. ey İstanbul ey! Acılar kraliçesi.. Umudun ve direncin yorgun anası.. Ve ey, çıldırmak üzere olmanın çamurlu ikonası, Tırnaklarım kopuyor, görmüyor musun?.. Bir ben miyim kapıları şaşıran, her yokuşun başında? Bir ben miyim, Ekmek arasına canını doğrayıp doğrayıp yutan? Bir kedi bile sağarken yüreğini telaş içinde yavrusuna; Ey acımasız acuze, Utan şu türbelerinden, minarelerinden utan!. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. Savaşın ve bozgunların gariban çiçeği Ve ey, teslimiyete düşmenin o hazin gerçeği, Bayraklarım kanıyor, sormuyor musun?.. Kadınların ki, omuzları hicran, saçları ihanet sarısı.. Çocukların ki, yağmur emiyor yıkılası kaldırımlarından.. En ücra genlerime, alyuvarlarıma, Kılcal damarlarıma, ruhuma kadar Bıktım..iliklerime, gölek ceplerime kadar sızan Bu Allahsız yağmurundan!. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. İhtişamın ve sefaletin çaresiz bacısı.. Ve ey, çürümenin yok olmanın amansız sancısı, Ciğerlerim çatlıyor, duymuyor musun?. Hangi pencerene çıksam, O salya-sümük pezevenk suratları!. Hangi caddene dökülsem, O şangur-şungur düş kırıkları!. Bütün bu ezginler, tükenenler, Yerlere serilenler, tutunamayanlar; Sarsmıyor mu seni hiç, Bunca infilak, bunca isyan çığlıkları?. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. Aldanışların ve hüznün yalancı tanrıçası!. Ve ey, ruhu kirlenmiş gecelerin cilveli yoması, İntihar anı geldi, beni öpmüyor musun?. Ağlamak istemiyorum.. yenildim sana.. hikayenin özeti bu.. Bir istimlak gibi ödedin, Ve çiğneyip geçtin maceramı.. Şimdi ben, Suçlarımı didikleyen bu martı sürüsüyle Şimdi ben, hangi şehirde soğuturum Zonklayıp duran bu yaramı?. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. İhanetin ve ihbarların arkadan dolaşan bıçağı Ve bütün ödeşmelerin, yüzleşmelerin, Erkekçe vuruşmaların kaçağı Beni harcadın ulan, beni sattın, utanmıyor musun? |
Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... bukadarı bile yetior hüzünlenmeye:( |
bi köşede gülüşüm var sırtımda kanlı bıçağım....hiçbir zaman duymayacağın duysanda anlamayacağın bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM.....AYNA |
mevsimlerden sonbahardayım artık çok GEÇ yağmurlardayım ben vazgeçtim yalnızlardayım... |
eskici kaybolmus bir kentin eskicisiydi makinelesmeye karsi duygulari topluyordu kaybolmus bu kentin sokaklarinda torbasinda umut torbasinda ,insana dair ne varsa yalniz degilsin eskici bir sabah gunes dogar sevgiden tuglalarla yeniden kurariz bu kenti bu kent yorgun dusmus bunca zamanla yeni bir gune basliyor umarsizca birtek eskici dusmus yollara torbasinda umut torbasinda, insana dair ne varsaa |
AÇ KOLLARINI CANM DİE SARAYIM SENİ OP ŞU DUDAKLARIMI VER BİR NEFES ALAYIM...AÇ AÇ AÇ AÇ ... :):):) |
Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... Vakit geçmek bilmezdi oysa Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım kadar battım... süper şarkı süperr bu şarkıyı ona armağan ediyorum kendisini biliyoprrr |
Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... aynen:(:(:( |
pişman çok pişmanım esasen ama çok korkuyorum ya eddedersen... bugün hep bu... |
allah ayırmasın sevenleri kimse karışmasın daha küçüğüm ........... büyüt isterseennnn :):) ezberleyemedim yaaa :p:p |
Grup 84 Birakmaz yakami hiç bir ask Sonunda ne oldu bize bak Ayrilmak için çok erken Yarim kalacak sevdalar Ayrilmak için çok erken Can dayanir mi buna derken Basim koydugum kucak nerde Salip kurtul beni derde Bedenden koptum bir pare Elinde tas olacak bak Yanindayken ben bi çare Yasanmaz olmus sevdalar Saatler durmus gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ates teninde nafile Hasretlik çekilmiyor Bu soguk gecelerde Sensiz hiç yasamadim ki Bu köhne bos sehirde Ah bir bilsen sevdigim Bu sana son mektubum Ister at ister oku Ben yine sana mecburum Ah bir bilsen sevdigim Bu sana son mektubum Ister at ister oku |
Gözlerine damla damla yaş düşer Gülmek senin neyine ki arkadaş Ele neşe sana ancak dert düşer Sevmek senin neyine ki arkadaş Yıllar yılı kaderine ağlarsın Kim mutlu olmuş ki sende olasın Madem sevdin sen bir bahtı karasın Sevmek senin neyine ki arkadaş Çok sevdiğin bir vefasız çıkacak Benim gibi aşk senide yakacak Arzuların içerinde kalacak Sevmek senin neyine ki arkadaş Yıllar yılı kaderine ağlarsın Kim mutlu olmuş ki sende olasın Madem sevdin sen bir bahtı karasın Sevmek senin neyine ki arkadaş bu aralar arabesk takılıyorum :P ......ne orhan anlattı beni ne de ferdi ; sen söyle müslüm baba nereden sevdim o zalimi........ |
çikita muz muz grup olalım grup :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |