![]() |
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi... |
Geleceksin, Belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin,bir keşkeye daha yer yok kalbimde, birlikte ölecek miyiz süper bir şarkı beşiktaşlı feridun abimin söz ver parçası |
ben bilirdim düşündüğümü yapmayı seni dışarı çıkarıp evinden dar sokakta boğmayı bir gece ansızın ya da açık denize atmayı ben bilirim ardındanda kendi kafama sıkmayı...(sagopa kajmar-kolera;yarım gönülle bir öpüş) |
Gurur gerek sen gereksiz,hep kendini akladın, içimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın, kalbimin taa içinden kapı dışına atandın, önceleri hayat veren şah damarımdın atardın. |
ah şu kumsalların bir dili olsa bir konuşsa dolunay ne yaparım ben? dalgalar sır verseler anlatsa rüzgar bir tek benmi böyleyim yaz mı günahkar... Pasaporte Latino - Günahkar Yaz |
Sen haklarını savurdun yürekte doldu kontenjan sevgin bana has değil ki seni gidi Don Juan, Kaf dağından koparıp çiçek yapsan bana aranjman, bu zehri içimden atmak için gerek antioksidan |
arabada 5 evde 15 |
Yanakcaksak aşkımız için,ynalım biraz da ne çıkar |
ne umutlar unuttum sana gelmek için...... |
ağla ağla şimdi yanlızlığına.... |
bir gecelik bir aşksan omuzlarına abanan bir anıdan kaçıyorsan dibe vurmuşsan ya da hala düşüyorsann rüzgar gülü rüzgar gülü hiç bu kadar üşüdün mü?? |
KadéR ßéter zéngini duygu haziném iflas Diline hakim ol ßak sol élimde alyans... |
yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim duyduklarım anlatılmaz sır vermedim sevdim. |
Kenar süsü oldum hayatında Yani olmasam da olurdu.. Kaza süsü de verirdin vefatıma, Yokluğum boşluk yaratmazdı.. |
avucumda gül diye sakladım dikenlerini senne yaptın vicdansız yıktın hayallerimi bütün aşkın sevgin bumuydu yaşananlar oyun kurgumuydu benim aşkım sudanda duruydu sensiz bu aşk artık günahkar sensiz geceler efkar |
Bir avuç cénnet istédim ama vermedi.. MutLuLuk ç0ok uzakLarda.. Şimdii, kadérime küfredérim hayat zindanında KaLbim oLsun yerim dedim ya beni terkedip giden… ÖyLé oLsun bekLedim seni şarap kokan arka sokakLarda… |
sen uzaklarda değil damarımda kanımsın ben sensiz yaşayamam hayatımsın canımsın |
Happy As a Girl :D |
Adaletin Sırtı Dönék. Yirmi Beş Senelik Béni Gömek élimdé mezara Kürek, Hadi Gidélim ve bénı gömeLim. :D:D:D |
tarabya da villası cafcaflı arabası hergün barlarda gezer istanbul hovardası http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif. |
Ben senin böğürtlenli reçelin Meleğin, bebeğin, herşeyin Ben senin böğürtlenli reçelin Meleğin, bebeğin, herşeyin Dedim ya nasıl bitti Herkes hep bunu istedi Dedim ya nasıl bitti Herkes hep bunu istedi Of...Biter.. Bu acı beklemeye değer... Of...Biter.. Bu acı beklemeye değer... |
ya Rabbim bu kadarına da péss ay kalbim sıkışıyor girişirim késs rap muallim dedi oku çocuk olmada pess sén sesini kes késerim ben néfess! |
yalandanda olsa ne güzel güldün o akşam banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
gülüm gülüm gitme gülüm ben ölürüm |
yanlızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde vakitsiz bir anda... bilmediğim bir neden beni alıp götürdüğünde o yerlere keder ve budalalıktan başka yaşamın bir anlamı var mıydı? aradığım aşkı bulduysam sendedir ya bu benim içimde dolaşanda kimdir ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir. adem evvelinden beri bir yanımız noksandır neylersin... beni bu alemde divane gibi gezdiren sen değil misin geriye kalan yanlızca tanımadığım bu tendir aradığım aşkı bulduysam sendedir ya bu benim içimde dolaşanda kimdir ya bu benim içimde mekân tutanda kimdir... |
hoşuma gitmeDi hayata kattıkları bu sért aroma Düzélebilmek için Başvurduğum hér tédavinin soNu koma ! |
anladığım tek kısmı smack that o da şarkının ismi :D |
dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür... |
Fenerim kapı gibi aspirin hapı gibi akşamdan hazırladım baltanın sapı gibi |
çaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal kémaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanncııııııııııııııııııııııı ııı acıııııııııııııııı acııııııııııı bylé değildi ama nesé asnadsad:D:D:D |
Dönmez olsun dönmez olsun Sensiz bu dünya dönmez olsun Sönmez olsun sönmez olsun Içimdeki ate$ sönmez olsun ... Ferhat göcer .. |
1903 de doğdu bu renkler Doğduğu günden beri sevdi tüm kalpler Milyonların gönlünde taht kurmuşsun sen Kartal dünyaya nam salmış ŞAMPİYONSUN SEN SİYAH BEYAZ RENGİMİZLE BİR EFSANEYİZ DESTANLARI YAZMIŞIZ BİZ BİR TARİHİZ YERYÜZÜNDE GÖKYÜZÜNDE KARAKARTAL IZ ÖVÜNMEKLE ÇOK HAKLIYIZ BEŞİKTAŞLIYIZZZZZZZZZZZZ......EFSANEYİZ |
nerdesin sen sabahım en yürekten dualarım biliyorum doğacaksın umudusun sen bahtımın.. |
bjk trübün marslarını dinliyom kartal gollll golll goollll |
Susarak Özlüyorum (işte buna bıçak çekiyorum) Sözcüklerim varmıyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor zaten Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip işte buna bıçak çekiyorum şimdi adı yok, hiç bir sevginin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda |
gözlerinin esiriyim el insaf eyle bir bak yollarına düştüm senin başıma bir buse tak en amansız geceelrd ekalırsam eğer yanlız üşümesin el ayagı mal beni ugruna yar |
sana dostum diyénléR varya alayı hava... |
tut ki elimden birlikte yürüyelim.. |
uzakta kaldı sankı atéşler heryer buz soğuk bugün dilimdé var biR şarkı aDı oldu yaLnızlık... |
doldur meyhaneci bir dahda doldur doldur meyhaneci bir dahda doldur beş lira borç aldım haramı yemem haramı yemem dolusunu getyir boşunu kaldır bugece sabahcıyı mburalıyım ben |
Türkiye`de Saat: 23:05 . |