![]() |
sözcüklerim varmiyor uzaklarina birer birer düsüyor bütün öpmelerim agir yenilgiler alarak … adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip … sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sense uzak, çok uzakta bir deniz gibisin resimlerde dokunsan dersim olur, göçerim mecburen duydum çok sonradan, adin önemli degil acin ayni tadi veriyor … adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip … iste buna biçak çekiyorum simdi adi yok, hiç bir sevgilinin zaman zaman degil simdi yalniz benmiyim bu ahir zamanda dervis mekanina ask ile cagiran bu ahir zamanda … |
ayrılık deme bana ne olur ne olur damarıma basma ya canımı al heled de bu kadına(ben deiştirdim:D) çünkü o artık sensiz olamıyor |
Lavinya Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama .... |
elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı....:( |
evlerinde lambalari yaniyor göz göz olmus ciğerlerim kanıyor beni gören deli olmuş sanıyor ölürümde ayrılamam yar senden aman bir bahçeye giremezsen durup seyran eyleme eyleme aman bir binayı yapamazsan yıkıp veyran eyleme aman bir güzeli sevip de alamazsan ismini aleme rüsva eyleme evlerinin önü boyali direk yerden yere vurdun sen beni felek her acıya dayanamaz bu yürek ölürüm de ayrilamam yar senden farklı olsun dimi |
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama .... |
Alıntı:
|
vur mısramı dertli çal kadeh kırık yürek dar vurdu goncama ayaz ağla ince saz yar gidiyor ağrıma hançer vurun bağrıma efkara güfteler az ağla ince saz |
İstisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz Eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı Kesilir anla |
MODE XL - HADİ YOL(sktr)AL en büyük sevda sözü sktriçekmektir............ yanlış anlamaya şarkıda geçen sözü dediniz bende yazdım |
büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır........ |
ama benim ciğerim yanar ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içirime içerime akar unutmadım unutamam kara sevdam merak etme yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende |
athena-yalan Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Yalan söyleme bana... Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Zaten yoktur nedeni.... Uzak düşmüşüm kendimden, aklım fikrimden..... off offf =( |
ama eeevvlisiiiiiiiinn benim değilsiiinn yıllar önce nerdeydiiiiinnn çok d geciktiiinn sevgiliiimm:D:D:D |
bu akşam seni çok özledim bütün şarabı tek başıma içtim kırgınlığm bile geçti kalmadı şimdi bunlar geldi içimden:) |
Aslı Güngör - Kalp Kalbe Karşı Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi düşündün mü? Yanlızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü? Sensizlik bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı... |
kiss_---__every time i look at you Tryin to say Im sorry, didnt mean to break your heart And find you waitin up by the light of day Theres a lot I want to tell you, but I dont know where to start And I dont know what Id do if you walked away Ooh, baby I tried to make it, I just got lost along the way But every time I look at you, no matter what Im goin thru, its easy to see And every time I hold you, the things I never told you, seem to come easily Cause youre everything to me I never really wanted to let you get inside my heart I wanted to believe this would soon be ending I thought it wouldnt matter, if it all just came apart But now I realize I was just pretending Ooh, baby, I know I hurt you, but you can still believe in me Its gonna take a little time to show you, just what you mean to me, oh yeah It seems the more I get to know you, the more I need to make you see Youre everything I need, yeah Instrumental break Oho, I need ya, I need ya, I need ya... Ooh, baby, baby, baby, I know I hurt you, but you can still believe in me Youre everything to me, youre everything to me |
herkes aynı hayatta kendini bir şey sanma ne kadar cok bilirsen okkadar bela başa sen bilirsin aslında aklımdan gecenleri zaman herşeyi cozer su beklemek olmasa..!! |
|
|
|
senin için rüzgarda hep yağmur mu var........ |
Faint-Linkin Park I am A little bit insecure A little unconfident 'Cause you don't understand I do what I can But sometimes I don't make sense I am What you never want to say But i've never had a doubt It's like no matter what I do I can't convince you For once just to hear me out So I let go Watching you Turn your back like you always do Face away and pretend that i'm not But i'll be here 'Cause you're all I got I can't feel The way I did before Don't turn your back on me I won't be ignored Time won't heal This damage anymore Don't turn your back on me I won't be ignored No Hear me out now You're gonna listen to me Like it or not Right now Bundan sonrada Rasmus-İn The Shadow o sleep No sleep untill I am done with finding the answer Wont stop Wont stop before I find a cure for this cancer Sometimes I feel I going down and so disconnected Somehow I know that I am haunted to be wanted I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrows all my life In the shadows In the shadows They say That i must learn to kill before i can feel safe But I I rather kill myself then turn into there slave Sometimes I feel that I should go and play with the thunder Somehow I just don't wanne stay and wait for a wonder I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrows all my life Lately I been walking walking in circels, watching waiting for something Feel me touch me feel me, come take me higher I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrows all my life I been watching I been waiting I been searching I been living for tomorrows In the shadows In the shadows I been waiting |
I'd give my all to have... |
Nerelere gideyim sen yanımda olmayınca ? |
tepede beyaz bi saray sarayda soytarı bir kral kara haber onun işi sıra kimde |
PameLa / Vede Busesi _ (Romantik) |
Bir sıkıntı var içimde Sokağın tavanı kadar İçim sığmıyor içime Sokağın tavanı kadar Ayrılıklar gelir çatar Gözüm ufuklara akar Desenki beni ne kadar Sokağın tavanı kadar Bir sevgi düştüm önüme Gözünü sürdüm gözüne Biri geziyor içimde Sokağın tavanı kadar Ayrılıklar gelir çatar Gözüm ufuklara akar Desenki beni ne kadar Sokağın tavanı kadar |
Sen hala kücük bir kız cocugu. Ellermden alıp gitme o güsel kokunu :( |
Linkin park It starts with one thing I don't know why It doesn't even matter how hard you try keep that in mind I designed this rhyme To explain in due time All I know Time is a valuable thing Watch it fly by as the pendulum swings Watch it count down to the end of the day The clock ticks life away It's so unreal Didn't look out below Watch the time go right out the window Trying to hold on, but didn't even know Wasted it all just to watch you go I kept everything inside and even though I tried, it all fell apart What it meant to me will eventually be a memory of a time when I tried so hard And got so far But in the end It doesn't even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn't even matter One thing, I don't know why It doesn’t even matter how hard you try, keep that in mind I designed this rhyme, to explain in due time I tried so hard In spite of the way you were mocking me Acting like I was part of your property Remembering all the times you fought with me I'm surprised it got so (far) Things aren't the way they were before You wouldn't even recognize me anymore Not that you knew me back then But it all comes back to me (in the end) You kept everything inside and even though I tried, it all fell apart What it meant to me will eventually be a memory of a time when I Chorus I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There's only one thing you should know (2x) Chorus |
bunca yıl herkesten kaçtın en sonunda buldun sandın.. ansızın içini açtın, yapma dedim, yaptın gönül.. |
Sözlerimi geri alamam(:() Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem. Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da(bana hergün bayram:D) Her nefes alışımız bayramdı. Bir umuttu yaşatan insanı. Aldım elime sazımı. Yine aşınca çayın suyu boyunu Belki yeniden karşıma çıkacaksın. Göz göze durup bakınca(hade tekrardan aşık olursam:() Göreceğiz, Neyiz ve nerelerdeyiz, Bilemiyoruz Şimdi. BULUTSUZLUK ÖZLEMİ-SÖSLERİMİ GERİ ALAMAM.. |
beni sefmek için programlanma devrelerini yakarım SAGOPA KAJMER-KENDİME SARILIR DONARIM (bu söse bayılıyorum) |
Sagopa kajmer - Vesselam. |
Dayan (Mustafa Sandal) İçimde ki heryeri kapladı aşk bu gece... Sen arada derede kaldın sana aşk olsun... Dayan... Hadi kalbinin günahları birer yalan... Asıl sayılan o gözlerin... Dayan... Sana ettiğim yeminlerin hepsi yalan... Asıl sayılan şu sözlerin... Önce yanına gelip... Bi kerecik öperdim... İçime çekerdim ancak.. Sonra elini tutup... Geriye dönerdim... Unutup giderdim ancak... Kalamıyorum... Dönüpte gidemiyorum... |
haklıymışsın ben uyurken üstümü örttüğünde....geceler umutsuz...geceler yarınsız..geceler YALANCIYMIŞ meğer.....:(:(:(AynA-geceler.... |
ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın kendin içindeyken kafan dışındaysa çaresi yok kardeşim her akşam böyle içip kederlenip mutsuz olacaksın meyhane masalarında kahrolacaksın şiirlerle şarkılarla kendini avutacaksın ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın |
gel benimle çok çok uzaklara hüzünlerimi bir parça aşkla değiştir gel benimle bilinmez duraklara mevsimlerimi bir dalga yaza dönüştür.. bırak dudaklarından benler okunsun bırak ellerim saçlarına dokunsun bırak kulaklarında sesim uğulsun bırak ellerim saçlarına dokunsun söz veriyorum herşey çok güzel olacak sadece sen ve ben.. |
Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam |
bir sabah uyanınca farklı olur tüm dünya...bir insan suretinde tanıdık bis sevdayı....aşk Tanrı nın armağanı geri çevrilmes bu acı hep asildir kolay kolay silinmes.......AynA-çocuğum.....:( |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |