![]() |
NEYLERSİN
Bir gün, bu mahzun sevdadan geriye Kalırsa, sadece o hüzün kalır.. Sen de anladın ki yapa-yalnızız... Buluşmamız yasak, Görüşmemiz uzak... Devrilmiş kadehler gibi, dönüyor başımız, Neylersin... Ah güzelim, İncinmiş bir sesi vardır yağmurun; Yanaklarına vurduğunda hissedersin. Ve bir veda sözcüğü, saçlarına, Titreyen bir öpücükle dokunduğunda; Bu anı dondurmaya yetmez nefesin. Bir film sahnesi gibi Akar gider ayrılık, Neylersin... Biz zaten hiçbir romanda Kendi hayatımıza rastlamadık. Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı. Ve bitin bulmacalar yarım bırakılmıştı. Tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız. Oysa, tuttuğumuz balıkları bile Yeniden denize bağışlamıştık. Biz, hayata dair Hiçbir yanlış yapmamıştık... Neylersin... Biz bu sonucu hak etmedik, Hayır etmedik... Ömrümüz bu talana lâyık değildi. Bazen acı vurdu, bazen de yağmur Hiç gülmedi yüzümüz, Hiç büyümedi gülümüz... Bizi yalnızca akşamlar kucakladı, Biliyorsun, Sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz... Bir gün, bu öykünün sonuna gelince Ansızın desem ki: hoşça kal canım! Unutursun, Mecburen unutursun... Yıldızlar söner, bu aşk da biter! Bazı gün hatırlayınca, sessizce ağlarız. Neylersin... Ah bebeğim, ah.. . Kekremsi bir tadı vardır gözyaşının, Dudaklarına sızınca fark edersin. İçindeki vurgun aşklar mezarlığında, Ayrılık, ölümden üste yazılınca, Gideni durdurmaya yetişmez sesin... Bir inme gibi Dolanır bedeninde pişmanlıklar, Neylersin... Biz zaten hiçbir sinemaya Tam vaktinde yetişemedik. Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı. Ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı. Boşuna telaşlarda yorduk günlerimizi. Oysa Nuh'un gemisinde bile Bize yer kalmamıştı. Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı. Neylersin... Biz bu aşkı sürdüremezdik, İnan, sürdüremezdik... Kalbimiz bu heyecana müsait değildi. Bize hep acılar kaldı, bize hep yağmur... Unutmasan bile artık Unutur gibi yapacaksın. Ve buruşturup-buruşturup attığım kağıtlarda, Hiç bitiremediğim Bir şiir olarak kalacaksın... |
MUSTAFA CECELİ / UNUTAMAM Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … |
Topraktan Mı Sürmüş Candan Mı Kopmuş Açar Yediveren Kan Çiçekleri Türkü Mü Şiir Mi Ağıt Mı Yoksa Açar Yediveren Kan Çiçekleri Bölük Bölük Olmuş Çaylar Dereler Hiçbiri Denize Varabilmezmiş Duvarın Dibinde Bir Yaralı Gül Gülleri Solduran Gülebilmezmiş Bu Şehrin Üstünü Duman Sis Almış Tomurcuk Çiçekler Kana Belenmiş Dağ]Ar Çiçek Açmış Usta Dert Açmış Umudun Goncası Kan Çiçekleri |
senin en güzel yerin kahverengi gözlerin |
Bu Şarkının Ne Yazık ki Sözleri Yok :D:D:D Bu Şarkının Ne Yazık ki Bestesi Yok Ben Ölmüşüm Seni Saracak Gücüm Yok Seni çok seviyordum, O sevenin artık yok.! |
tiren de biletsiz sevdalar vardı vagonlar kacaklara göz yumarlardı aksada yüreklere karpınarları sevdav arkasıvar adı bahardı istanbul ağlıyor sen ağlıyorsun hadi git gitartık ne duruyorsun |
adam kölen olsun senın ben olmam yapma dokunma kım dokunduysa sana ona git nerde unuttuysan benı orda kal ezdirmem kendımı sana..... |
yanındaki varya ben olmalıydım yanımdaki varya sen olmalıydın...:( |
elma değil bu yediğimis galiba ayva:D bencede ayva:D |
ne desem seni geriye getirmes ne desem bu aşkı yok edemes |
Emre Aydın Unut Gittiğin Bir Yerde Unut Gittiğin Bir Yerde Sözleri: Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende |
derin bir denizin dibine çökmüş,bir hazine aşk denen.gafilen bir av olur aniden.bir kalp ve dieri hükmeden.benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken...... sagopa monotonluk maratonu... |
evlerinin önü boyalı direk yerden yer vurdun sen beni felek:D |
Duman olmuş dağlarrrrrrr |
Gençliğimi kimse bilmez sakallarımdan çocuk kokusu Ağzımdan ay ışığı fışkırır benim Ceketimi yağmurlara astığımdan beri Tehlikeli şiir okur dünyaya sataşırım ben Gözüm baharlara , yüzüm yağmurlara Hüznüm dağlara küs Gözüm sabahlara , ömrüm topraklara Hüznüm dağlara küs Geceden karanlık sebebim , geceden mülteci kederim Korkarım dönmez yüreğim , korkarım güzelim korkarım Beni soracaklar , beni bulacaklar Beni yoracaklar yar Beni tutacaklar , beni yakacaklar Bana kıyacaklar yar Sorulur karanlık sebebim , vurulur mülteci kederim Korkarım dönmez yüreğim , korkarım güzelim korkarım... :(:(:( |
ilk yazda bitti telasim alnimda hep kavga duruyor vakitsiz kirstan mi bahardan mi yoksa asktan mi agladikca, agladikca bozkirlar yeserecek gorecek goreceksin agladikca, agladikca gunesi tutacagiz goreceksin |
sımdı kocaman denızlerde kocaman gemılerde neden yok kucuklugumuzdekı buyuklugumuz cocuklugumuzun bahcelerınde o evlerde kagıtta gemılerımızı yuzdurdugumuz bırseylermı kalmıs cocuklugumuzda cocuklugumuzla cozdugumuz |
pişman çok pişmanım esasen ama çk korkuyorum ya reddederse???:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ahmet Kaya - Yüreğim kanıyor |
Dalyan gibi bir çocuktu Benim gözümde küçüktü Küstüde dağlara cıktı İner mi inmez mi bilmem Şimdi dağların tozudur Belki isyanın sazıdır Halen kalbimde sızıdır Diner mi dinmez mi bilmem Adı Yılmaz kendi Yılmaz Makamı yok dem tutulmaz Dağlara soru sorulmaz Döner mi dömez mi bilmem Mavi gözleri boncuktur Ölüm korkusu şuncuktur Azrail atı kancıktır Biner mi binmez mi bilmem Parkasına kar yağmıştır Bir kenarda ağlamıştır Belki elleri yanmıştır Söner mi sönmez mi bilmem Adı Yılmaz kendi Yılmaz Makamı yok dem tutulmaz Dağlara soru sorulmaz Döner mi dömez mi bilmem |
Dalyan gibi bir çocuktu Benim gözümde küçüktü Küstüde dağlara cıktı İner mi inmez mi bilmem Şimdi dağların tozudur Belki isyanın sazıdır Halen kalbimde sızıdır Diner mi dinmez mi bilmem Adı Yılmaz kendi Yılmaz Makamı yok dem tutulmaz Dağlara soru sorulmaz Döner mi dömez mi bilmem Mavi gözleri boncuktur Ölüm korkusu şuncuktur Azrail atı kancıktır Biner mi binmez mi bilmem Parkasına kar yağmıştır Bir kenarda ağlamıştır Belki elleri yanmıştır Söner mi sönmez mi bilmem Adı Yılmaz kendi Yılmaz Makamı yok dem tutulmaz Dağlara soru sorulmaz Döner mi dömez mi bilmem |
Ay ışığı vurmuş Toprak yanıyor Toprağın üzerine Kimler düşüyor Kimse bu yangını Görmüyor duymuyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor Oy benim canım Yaralı ceylanım Henüz yolun başında Solup giden baharım Ay ışığı vurmuş Toprak kanıyor Dudağının kıvrımından Gözüm nereye sızıyor Bu kaçıncı baharım Başlamadan bitiyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor |
Şimdi saat sensizin ertesi Yıldız dolmuş gökyüzü ayaydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım bir ben kaldım Tenhasında gecenin avutulmamış ben Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettin ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Buda benim sana buda benim sana ayrılırken hediyem olsun Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan Doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün Aydınlıları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu Arasıra biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir Yargılayıp asıyorum Bu son olsun bu son olsun Şimdi saat yokluğun belası Sensiz gelen sabaha günaydın İşi gücü olanlar çoktan gittiler Bir ben kaldım bir ben kaldım Voltasında gecenin hiç uyumamış ben Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettin ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Buda benim sana buda benim sana ayrılırken hediyem olsun Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki anlık Tebessümü Bütün saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya parladım kendimi lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde Olsun güzelim olsun ne olacaksa olsun |
Dağlarda öfkeli başım Serhatta hep akşam oluyor Nasipsiz kıştan mı Yağmurdan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça ağladıkça , dağlarımız yeşerecek Görecek göreceksin , ağladıkça ağladıkça Geceyi tutacağız , görecek göreceksin Ağladıkça ağladıkça güneşi tutacağız Görecek göreceksin İlk yazda bitti telaşım Alnımda hep kavga duruyor Vakitsiz hırstan mı Bahardan mı yoksa aşktan mı Ağladıkça ağladıkça , bozkırlar yeşerecek Görecek göreceksin , ağladıkça ağladıkça Güneşi tutacağız , görecek görece |
Martılar ağlardı çöplüklerde, Biz seninle gülüşürdük. Şehirlere bombalar yağardı hergece, Biz durmadan sevişirdik. Acımasız olma şimdi bu kadar, Dün gibi dün gibi çekip gitme. Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme. Sonbahar damlardı damlarımıza, Biz seninle sararıdık. Aydınlanlansın diye şu kirli yüzler, Biz durmadan şavaşırdık. Acımasız olma şimdi bu kadar Dün gibi dün gibi çekip gitme. Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme... |
kalplerde son yangınız iki yaralıyız şimdi ayrıyız biz seninle masum günahsız başka ten de sürgün aşkımız... |
Kızılırmak - nasıl yar diyeyim Nasıl Yar Diyeyim Ben Böyle Yare Mecnun Edip Çöle Saldıktan Sonra Alemin Bağına Bülbüller Konmuş Nidem Benim Gülüm Solduktan Sonra Karadır Kaşların Keman İstemem Şu Gönlümden Özge Mihman İstemem Ölsem De Derdime Derman İstemem Ok Vurup Sinemi Deldikten Sonra Coşkun Çaylar Gibi Çağlamayan Yar Gönlünü Gönlüme Bağlamayan Yar Benim Bu Halime Ağlamayan Yar Daha Ağlamasın Öldükten Sonra Pir Sultan Abdal'ım Sürem Bu Yolu İnsanı Kamilin Olmuşam Kulu İster Yağmur Yağsın İsterse Dolu Nidem Ben Ummana Daldıktan Sonra |
hayko cepkin-ölüyorum ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımda derine ölüyorummmmm |
Hayko cepkin - Fırtınam çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim |
siL baştan - Şebnem Ferah Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak... |
tarkan diLLi DüDÜK :) Pireyi deve yapti dilli düdük Atese bile bile körükle gidiyor Kendi kuyusunu kaziyor enayi Cir cir ötüyor Bana göre hava hos, kendi bilir Beni bilen iyi biliyor Bosa çabalari Bu gönüllerde hükmü geçmiyor [/color] |
Hayalimdeki Resim (kıraç) O anda anladım olmuyor sensiz Bu daha ilk günü ağladım sessiz Alışmak çok zor sensizliğe imkansız Her yerinde sen varsın bu evin Duyuyorum pişmanım diyor sesin Acılar benim artık acılar Görecekmiş gibi seni gözlerim Tutacakmış gibi seni ellerim Ama yoksun sen Sen benim nefesim hayalimdeki resim Aşkı anlatan sesimsin Hiç batmayan güneşim bitmeyen hasretim Hayattaki tek eşim Ve bir şarkı usulca dökülen dudaklarımdan Böylemi başlamıştık seninle böylemi bitecekti Herşeyimi verdiğim o sevgilim bırakıp gidecekti Çıkıverecekmiş gibisin çerçeveden usul usul yaklaşıp yanıma Sarılıverecekmişsin gibi o anda boynuma |
MeDuSa - BenLe geL ! Geldiğim bi yol değil karanlıktı göremedim Şimdi gittiğim bi yolmu sanki bende sewmedim Hergün ayrı döngüler yedi bitirdi bedenimi şimdi benmi nerdeyim bi bilsem anne kendimi Gizemli duygularda aradım belki saklanır die sanki bulgular içinde yok bi sevgi sende Terkedişdi tek çıkar yolum oyun bozulmasın Belki gün gelirde kavuşuruz zaman uyanmasın O zaman işte elimi tut ve sahne hiç kapanmasın O zaman anla sen beni başka çaremiz yoktu O zaman işte benle gel gelki benle sol yok ki çaremiz dönmem çook zor ! Her gün ayrı döngülerle hepmi sahte övgülerle Yol mu sence dönmemekte sende benle gel Belki yandı bestelerde kaç gül oldu destelerde Yan tutuş bu velveleyle sende şimdi benle gel. Saçmalar bu kelimeler yokluğunda saçmalar Yağmalar duygularımı acımasızca kalpte Ses çıkarmadan dayanır anca saldırır bu kalp Saklı saklı ağlayınca bellidir bu sözlerim Katlanırsa ayrılık bu zor dayanmaz ah yürek Gurur yapar bu gözlerim gizli gizli mahfolur Şimdi belki ben yokum bak defoldum hayatından Anlaman zor olsada ben yoruldum izlemekten Sen gücenme bana kalırsa varlığım gider sona Alışmalısın artık anla yokluğum yeter sana Yok düşüncelerde boş hayallerimde ben yokum Bari yanlız bırakma benle gelde yorgunum... |
Alıntı:
zuhahahhaa medusa DD:D:D:D::DD bızım adlıyenın kısı oradan cıkan 1 reçi :D:D:D zuhahahhahahahahahahah od agsl :D:D:D |
kım o gozlerındekı yabancı - denız sekı ;) |
YONCA ENCİMİK AŞKIM Gecemde gündüzümde Söylenmemiş sözümde Aşkın yanar kor gibi gönlümde Rüyamda düşlerimde Işıksın gözlerimde Adın dua küskün dillerimde Gözlerimin ardına gizlemişim ben seni Sözler ise yetmiyor Anlatmaya aşkımı sana Gel, gel, gel, gel Kuşların kanadına Rüzgara, dumanlara Yüklemişim ben deli sevgimi Hasretimi, özlemimi, sözlerimi Ellerin unutsa gözlerin arar Gözlerin unutsa yüreğin yanar İçine ayrılık acısı dolar Benim aşkımı unutamazsın Bir daha böyle aşk hiç bulamazsın |
Üçnoktabir - Dediler ki Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer Dedikler ki hayat kısa eğer mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanına yaptıkların bu dünyada İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler Tekrar gözden geçirdim yalan İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler |
Mustafa ÇeçeLi - unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |