![]() |
eski resimlere baktım daldım bir cigara yaktım resmine bir mermi çaktım gelmezsen gelme :D:D:D |
Grup 84 - K.G.B Kimseler görmesin,kimseler bilmesin,benimle yaşasın ölsün bu sevda Hiçbir şey yapmadan öylece izledin beni alay eder gibi ahhh Zamana bıraktın çünkü biz hep yarım kaldık bir masal gibi off Olmuyor,bir türlü başlamıyor sen olmasan şu kalbim kimseye boyun eğmiyor,beğenmiyor Kimseler görmesin,kimseler bilmesin,benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden,yaşlarım dinmeden,benimle yaşasın ölsün bu sevda Koşulsuz sevmenin,tutarsız dinledin beni bir çocuk gibi ahh Uzaktan görmeyi,tenimden sakındın beni yabancı gibi ahh Olmuyor,bir türlü başlamıyor sen olmasan şu kalbim kimseye boyun eğmiyor,beğenmiyor Kimseler görmesin,kimseler bilmesin,benimle yaşasın ölsün bu sevda Durdurak bilmeden,yaşlarım dinmeden,benimle yaşasın ölsün bu sevda |
Melek olup gelmedin mi hic ana??Bu yaban ellerde bana oglum demedin mi hic ana?? Cekmedin mi gul dedigin kokumu icine??Ellerimi tutmadin mi??Ben uyurken gozlerimden opmedin mi ana?? |
Su akar derinlerde efkar yar aman Yokluğun şu canıma zarar Gözlerin kilitler dünyamı gel aman Kirpiklerin kalbime çarpar Aklın karasındayım Ateş arasındayım Aşk kaçanı bağışlamaz... Dönüp baksa eser kalmaz kederimden Suskunluğum gönlümün gürültüsünden Yürek sever bile bile Gurur aşkta... |
Bitecek bir gün diye Gelme, Gitme, görme ,sevme hiç Düşme, Benim düştüğüm gibi bu aşka. Düşman oldum, pişman oldum, Seni sevdiğime, Senin olduğuma bu gece |
Gelmeee gelmeee gitmee görmeeeeeee sevmeee hiç düşmeeeee benm düştüğüm gibi bu aşkaaa. |
oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdk ya, öyleyim... |
şeytan diyor ki yanaş şuna... |
deli kader seni karşıma çıkaracak mı bilen yok |
Gripin - Böyle Kahpedir Dünya Söyle kaç yaşındasın Dertlerin başındasın İstisnasız her an Geçmişi özlüyorsan Bilmem kaç yaşındasın Gözleri yaşlardasın İstisnasız her an Yarını düşlüyorsan Yolculuk nereye Neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarında Hadi durma ağla,ağla Yüzünü ıslatmasan da ağla Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarında Söyle kaç yaşındasın Herkes kadar yalnız mısın ? İnce ince titremen Soğuktan mı sanırsın ? Bilmem kaç yaşındasın Herşeyin farkındasın Acılar biriktirip Damla damla harcarsın Yolculuk nereye Kimler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarında Hadi durma ağla,ağla Yüzünü ıslatmasan da ağla Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarında Söyle kaç yaşındasın Dertlerin başındasın İstisnasız her an Geçmişi özlüyorsan Hadi durma ağla,ağla Yaşlar kurur zamanla,ağla Böyle kahpedir dünya ;) |
Söyle buldun mu aradığın aşkı söyle Yoksa yalnız mısın sen yine Benim gibi boynu bükük Gözü yaşlı tek başına |
bide sn bırak bni unut gittiin bi yerde kim kaldı ki çok büyüdüm sayende.. |
aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yermi var.. |
hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla,böyle kahbedir dünyaaaaaa......... |
kaybettim bugün kendimi hükmsüzdr sonu yok bunun boşluklardn boşluk beendim vazgeçtm bugün herşeydn halsiz şu kalbm kan revan içinde hep kanamz denen yerlerm.. |
Kime kızayımmm nazım senden başka kime geçeerr? |
ask bir kalbin icinde agliyor ask sizim sizim sizlatiyor ellerinden kacilmiyor virane ettin biraktin ask |
Kal yanımda böyle sonbahar gelince Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Bak yenildik işte Zamanı gelince kalkarız belki de Dayan yalnızlığım |
eer her gece yattıında büyülü düşler sana bnden bahsediyorsa hemen tatlı uykundan uyan çünkü bn hiç uyuyamam seni düşündüüm zmn.. belki sevmekten hiç usanmam.. |
meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin |
Anlasaydın şaşırırım aşkın dilinden Senin için sakladığım kalbe ne yaptın Şiir olsam dize dize senin adına İntizar ekleyip denize attın Anlaymadım ben dayanamdım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın Anlaymadın sen dayanamdım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın. |
ay lav yuu beeeybeeee na nı na na nı na nanaaa beybeee:D (burdaki nana o nana diil:D) |
Murat Boz - Uçurum Yangın var içimde imdat! (imdat! imdat!) Durdurma yüreğini Kandırmadık içini anlat (anlat anlat) Birine bile güveneme diğerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Yangın var içimde imdat! (imdat! imdat!) Durdurma yüreğini Kandırmadık içini anlat (anlat anlat) Birine bile güveneme diğerine Denedi denedi hiç kimse inemedi en derine Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum Şu dilime kolay ama yüreğime zor bir durum Kısa yolu bulamadı yine aramız uçurum Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim Zaten bu kafada değil seni Evi bile zor bulurum ! |
allah belanı versin,allah seni kahretsin,sana gelen bana gelsin yaaaarr..:D not:sözlere baktım da ne alaka ya önce sövüyo sonra sana gelen bana gelsin diyo angut:D:D |
en kötü ihtimalle sen beni bu halde bırakıp gitmezsin diye düşümdüm... |
Saçma-la-ma mal-mı-sın lan oğlum hergün aynı terane Yapma bu kadar da düşemezsin düşenin üstüne toprak Yaprak bile kıpırdamıyor lan oğlum bastı buhran felaket Aklın ve de fikrin benim oğlum seni zaptettim ben |
Biteceekk bir gün diyeeeeee gelmeee gelmee gitme görmee sevmeeee Hiçç düşmeeeeeeee :D |
sen benim kadınımsın sen benim insanımsın sen benim hayatımsın... |
Tac olsan başıma takmayacağım Nur olsan gözüme bakmayacağım Yoluna adaklar yakmayacağım Tövbeler tövbesi Derdine göğsümü germeyeceğim Bağrımı yoluna sermeyeceğim Rüyamda sana yer vermeyeceğim Tövbeler tövbesi Sinemde kor olsan yanmayacağım Bin yemin etsen de kanmayacağım Seni hiçbir zaman anmayacağım Tövbeler tövbesi Kahretsem sana dön demeyeceğim Ecel ol sana baş eğmeyeceğim Ve senden başka da sevmeyeceğim Tövbeler tövbesi |
Hâlâ yüreğim sana aç, hala buralar sessiz, Olmaz adamım olmaz, asla yapamam sensiz. Hâlâ yüreğim sana aç, hala buralar sessiz, Olmaz adamım olmaz, asla yaşamam sensiz. |
İçime işlerken Farkına varmamışım Sana bittiğimden Kendime kalmamışım ... |
:Dama evlisin benim değilsin(benden Ersan İlyasovaya:D:D:D:D) |
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Yaptım çünkü aşık oldum deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana |
Gül teninden oyalanıp süzül de gel Gül bakışlım göz yaşların silip de gel Yaram sızlar yalnızlığı bilip de gel Gül bakışlım gel Ay büyüdü geceleri seni bekledim Ak gerdanda gül kokulu tenin özledim Çare bilmez dertlerimle yolun gözledim Gül kokuşlum gel Aya sordum gözlerini kaçırdı benden Gül bakışlım güller aldım ektim yeniden Beni bıraktın gül bakışlım senin idim ben Gül bakışlım gelllllll |
ÇOK GÜZELSİN Çok güzelsin,güzelsin,şirinsin aslında Yok demek haksızlık sana Ama... Belki aradığın ben değilimdir Benziyorum ama hiç değilimdir Sırf bu yüzden ,bu yüzden Birşey söyleyemem bu gece Güzelsin güzelsin özelsin aslında Yok demek haksızlık sana Ama... Belki aradığın ben değilimdir Benziyorum ama hiç değilimdir Sırf bu yüzden,bu yüzden Birşey söyleyemem bu gece |
AKARIM SONSUZA DELİ SEL GİBİ TUT ÇEVRELE TUT GÖLÜN OLAYIM ÇARPARIM NE VARSA DELİ YEL GİBİ TUT KOLLARIMDAN TUT Kİ DURAYIM TÜM YAŞANANLAR BİR BİR GÜNAHA DÖNÜŞÜYOR AH ZAMANLA UĞRAŞMA SEN ÖYLE DELİ BELA SEV Kİ BENİ BÜTÜN YASAKLARI YASAKLA HER SOLUĞUNDA BAŞTAN AYAĞA ÇEK BENİ İÇİNE ORDA KALAYIM ZATEN AŞKLAR HEP YALAN DOLAN SONU HEP SIZI HÜSRAN GERİYE KALAN ARDINDAN YALNIZLIK OLSADA SANA DEĞER... |
Bugün takvime baktım Yaprağını kopardım attım Seni tanıyacağımı bilseydim Yapar mıydım (atar mıydım) Unutma bugün bu tarihi Bu aşkımızın ilk sahnesi Yüreğime indi perdesi Aynen öyle aynen öyle Unutma bu günü bu tarihi Kelimelere sığmaz tarifi Dize getirdim talihi Aynen öyle aynen öyle Kalem yazar tükenir Kader yazar tükenmez Tükenmesin sevgimiz Aynen öyle aynen öyle Hemen koşa koşa evime gittim Evimin altını üstüne getirdim Tarih burada kader burada Yaprağında Aynen öyle aynen öyle;) |
Sesi kes yoo Rape bak yoo Neler almış gitmiş senden Elinde çürük mikrofonla Ağzında flow sakızlarla Melodisiz şarkılarla Geldim bak baba popla popla Hopla zıpla patla hiphopla Yaşamak heves her bir canda Ne sen ne ben neden giden seven elen giden silen bilen bir kişi Aklı hakim dar sokaklara da hevesi bol para metalik araba |
sensiz kaldım inanki dünyama gün doğmuyor günahım neydi tanrım hasretin hiç çekilmiyor yüzünü görmeden acılarım tükenmiyor vurdun gitti insafsız hiç mi için yanmıyor :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Cassie - Me and you |
Türkiye`de Saat: 06:02 . |