![]() |
Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Bu şehir girdap gülüm Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm |
Bir ganimettir ciğerinden geçen her nefes Gitti giden hiç gidenden var mı ses Biri yer biri bakardı öyle koptu kıyamet Büyüklük göstermekti küçüklüğe alamet |
Sewdim Bir kez ınan çıkman aklımdan Hayal olmus, Düş Olmuş Hep Bendesin ... Mecnun Bana Ahbab ola Dost ola, Dert Kimdeymis,İnan Gorsun Isterım ... |
gülki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim...:love: |
ben bir ceviz ağıcıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede polis farkında |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yıldızlarda kayar durmaz yerindeeeeeeeee :) |
deniz koydum adını , kederi bende kaldı , uzak köyler kurdum birbirine, denizine aldandım... |
huzur özür dilemeli bana uğramadığı her gün için Gurur of etmeli ona sadık olamadım tek eksiğim belki buydu yazdıklarımı dinlenecek hale getiren zehri tatmak gerekir bazen bilki senin elinden... |
eller günahkar diller günahkar bir çağ yangını bu bütün dünya günahkar masum değiliz hiç birimiz grup 84 |
Derdime çaree Baytarımm yok:D sagopa kajmer |
Gel aşkım :) Gokhan tepe efendiden dinliyoz :) |
bana asla dostluktan bahsetme kendi inandığın yalanlarla aks etme iblis her gözün göremediği hain kelle o kelleler kopmadan doğar olacaktır hile. |
Şeytan diyor ki yanaş şuna :D |
Ben sana küsüm aslında, haberin yok, Koyup gittiğin yerde kötülük çok. Kime kızayım, nazım senden başka kime geçer? Benim sensiz kolum, bacağım, ocağım yok... Sen esas alemi seçtiğinden beri Ben o saniyede bittiğimden beri... Dünya bildiğin dünya, dönüp duruyor işte Uzun uzun konuşuruz birgün son İstanbul beyi... Yol arkadaşım, nerdesin? |
sensız ben ıstanbula dusmanımmm |
Acayip hayvana benziirsen :) |
bir deli rüzgar olurum alırım seni burdan kaybolurumm.... |
Gitme Turnam Nerden Gelirsin Sen Nazlı Canana Benzersin Durnam Bir Bakışta Beni Mecnun Edersin Gönülde Mihmana Benzersin Durnam Has Nenni Nenni Dost Nenni Nenni Turnam gökyüzünde pervane döner Dertli aşığına dolular sunar Mümin kullar senden inayet umar Tabibi Lokmana benzersin turnam Has Nenni Nenni Dost Nenni Nenni Kaşlarına Mim Duvası Yazılır Cemalinde Türlü Benler Dizilir Seni Sevmeyenler Haktan Yüzülür Pir Balım Sultana Benzersin Durnam Has Nenni Nenni Dost Nenni Nenni Bugün Ben Pirimi Gördüm Gelir Salını Salını Selamına Karşı Durdum Bağrım Delini Delini (Hüdey) Hüdey Hüdey Hüdey Hüdey Bağrım Delini Delini Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Eyvallah Gel Dedim Yanıma Geldi Gamzesi Sinemi Deldi Bir İzzetli Selam Verdi Aldım Sevini Sevini Hüdey Hüdey Hüdey Hüdey Aldım sevini sevini Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Eyvallah Gıymatın Baha Biçilmez Cemalin Nurdan Seçilmez Vakitsiz Güller Açılmaz Derdim Gülünü Gülünü Hüdey Hüdey Hüdey Hüdey Derdim gülünü gülünü Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Eyvallah Gaynadı Garıştı Ganım Ezelden Severdi Canım Sen Benimsin Bende Senin Dedim Sevini Sevini Hüdey Hüdey Hüdey Hüdey Dedim sevini sevini Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Eyvallah Dedem Oğlu Der Ağlatma Yüreğim O De Dağlatma Varıp Yadlara Bağlatma Zülfün Telini Telini Hüdey Hüdey Hüdey Hüdey Zülfün telini telini Allah Allah Allah Allah Allah Allah Allah Eyvallah |
gayba pek meraklıyız bildiklerimize isteksiz bilmediğinden korkan dalaksız yüreksiziz şeytan bal sürdü dudağa hoşumuza gitti tadı kandırıldık anladık bal değilde külmüş adı |
Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık |
Together - Avril Lavigne Something just isnt right I can feel it inside |
Gördüklerimin alayı mızmız, kaleminiz kabız Yağız bu rapçi, namı sago rapte nabız. Pekte hasız, kraliçemin kalemi neşter ben mütehassıs Birçok dostum hayırsız, tanıklarım kanıtsız.. |
tanrım tek basına koyma kullarını yanlızlıga bır tek sen dayanırsın |
Hot sexy punkie, me punkie Gal me see say that you want me, you want me And it no matter wa you man a say, man a say Cause you know say that we haffi link up one day Cause mi sit down and watch you every day And me know say that you want come mi way Hear say you boyfriend a treat you like stray Woman you know say that you shoulda deh with me You know you man a play A me promise you I'll never make you bawl Anytime you want me take you shopping at the mall Want talk to me, me give cellular fi call Leave it up to me you wouldn't worry none at all Hot sexy punkie, me punkie Gal me see say that you want me, you want me And it no matter wey you man a say, man a say Cause you know say that we haffi link up one day Cause me say that you giving me the eye Want fi make a move although me know it wouldn't wise Cause every time me see you Girl me temperature rise Me woulda be a fool if me never even try The way you have me weak me want you bad If you lef' the bwoy tomorrow gal me woulda glad Cause right ya now see you side a me kinda sad Can't make you slip through me hand you must be mad Hot sexy punkie, me punkie Gal me see say that you want me, you want me And it no matter wa you man a say, man a say Cause you know say that we haffi link up one day Hot sexy punkie, me lady Gal me see say that you want me, me baby And it no matter wa you man a say, man a say Cause you know say that we haffi link up one day Lets get together correspond woman its time you lef you man You know say that my love is strong Sean Paul and me deh ya we nah go ease off the tension Jah know say me know wrong Dutty cup we deh a haffi sing anather song Gal platinum ring a weh you get woman You know say that you vibes is true Know say that we haffi get the lovin' renew Chippy lippy lippy loo Gwaan ya me gal you know a you :):) |
Sorularınızın cevaplarını bakışlarımdan bulun . . Silahlarımın acılarını kurşunlarımdan sorun Elbiselerin kibir kokulu kalbin içi fesat dolu Fikir - zikir aynı anda bitirir okulu Fark edilmez sandığın komik iblis oyunu Ezelden beridir ona elini veren kaptırmıştır kolunu ! |
isteseydim ellesi kıvrak ince bellisi hemde çifte tellisi senin papucun dama :d:D:D |
Bir kulaç daha atsam karadayım , beni hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!... Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzü asmış , dalgalar boyum aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah. :) |
deniz seki - adaletsiz seçim dünyada inanmazdım biteceğine beni bölyle bırakıp gideceğine Şarkıların günahı yok acıtan sensin içimi Hangimiz istedi söyle bu Adaletsiz Seçimi.. hayalin kırılınca imkansızı umunca korkular gerçek olunca gözyaşı kurumuyor, bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor... |
Eski ve yırtık ve solgun ve durgun Ama duvarımda bak atamam sevdalı resimleri Ah , zamansız eridik tükendik Neden , böyle apansız kimlere yanildik ve eskidik Son bakışın duruyor gözümde Bir alev gibi deli mavi Son gülüşün duruyor yüzümde Çok sevenlerin deli hali Söz , sana yemin sana söz Kör olayım yalansa Değmedi değmez gözüme Başka renkte iki göz.... |
Çığlıkların hakimiyetindeki bu haykırışlar aleminde,kaç dizeyle tanımı yapılacaktır mutluluk senaryolarının? Aklım alsın şeytanım,alaca bir karanlık çarşafın.vur desem de öldürme,geri kalanlar sağlarım... |
Bu sabah yerini kimler almış diye düşündüm kalktığımda, Hiçbiri seni, hiçbiri beni, hiçbiri bizi anlamamış. Bu sabah telefonu hiç açmadım, çaldı durdu aldırmadım, Hiçbir şey seni, seni düşünmemi engellemez, ben anladım bu sabah.. Bu sabah adını boş kağıtlara yazdım, astım duvarlara, Ben bir tek seni, eski günleri özledim canım anlasana. Bu sabah yatağın boş kısmını resimlerinle süsledim, Gördün halimi, anla derdimi, ne olur dön, çok özledim bu sabah.. |
Kırıldı düşler sözLerinde..ßi çocuqun qözLerinde..öLdürdüqün ßi a$ktı ßu..sakLadım çekMeceMde.... :D:D:D:D |
İbrahim Kendirci-Deniz Gözlüm İlk değilsen bile Son aşkım olup kal Senden öncesini Yaşamadım sayarım Böyle bir aşka ömür vermeye değer Dillenir de nazara gelir diye korkarım Deniz gözlüm benim Senin için hazırım Eğer ölüm gerekse Ölmeye giderim Yemin olsun seninim çocuklar gibi şenim Deniz gözlerinde hayat bulur gözlerim Yüreğim acır inan senden uzak kalmasın O deniz gözler benim başkası hiç bakmasın Son arzum nedir diye Gelip te bir sorsalar Haykırış olur sesim Sen yine sen der Canım seni özler, seni diler, ister Beni bırakma ele ateşlerim söner |
Battle Lan!, kime battle ?... Kime ki diss?... kime hiciv?... Kime bu ahkam?... Kime bu his?.... neden savaşı benimseriz?... Eden bulur ki biliriz adım atılır, geride kalır iz!... biz pisis, belki adem-havva'dan kalma temiz hisiz microfonumun dudaklarında kalır sweet kisses!... |
Anlasaydın şaşırırdım Aşkın dilinden Senin için sakladığım Kalbe ne yaptın Şiir olsan dize dize Senin adına İntizar ekleyip Denize attım Anlayamadım ben Dayanamadım ben Şu üç günlük ömrüne Beni sığdıramadın... |
oh oh suyundanda oh oh :D ayy |
Bir yandan kaderim Bir yandan kaderim Çok kötü vurmuş Ne olurdu birde sen vurmasaydın Ne olurdu birde sen vurmasaydın Bir seni severdim sende bilirsin Ben yalnız ağlarken senle gülerdim Bir seni severdim sende bilirsin Ben yalnız ağlarken senle gülerdim vs.. :) |
vah vah bensiz öksüz mü kladın vah vah hani sen hiç ağlamazdın bu ibretlik hlaine vah sana vah sana vah çok hicaz gördüm seni |
içki nedirrr bilmezdımmmm :D:D şimdi bır ayyaş oldum :D |
duman-ah yarısmadık yenılmedık acık secıık sızle oynamadık ..... |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |