![]() |
disco disco partizane disco disco partizane :D:D:D:D |
gezdin tozdum aman aman aman sazdın sözdün amam aman aman giderek üzdün bizi zaman........ |
Mutlumuydukkı Sadece nefes aldık Bıktım artık uzatma yaslan bana agla.. |
haydı gel benımle ol oturup yıldızlarda bakalım dunyadakı resmımıze |
Sen ellerimde Sen gözlerimde Issız geçen her gecemde Herseyinle yanımdasın En zor bu gerçekten Sevdiğimi söylemeden Ayrıldım yine senden Yoksun sen aslında Yalnızım bu kumsalda Neler neler yapıyorsun Bensizken Ankara'da.......... |
Hep sana birgün verir deryalara kaybolmuş bir trol gibi açılırım gözlerine Mahkum kalırım sonsuza dekte sen benim , ben senin oluruz belki birgün diye. |
Umutsuz olduqu bi anda sevmek ister her insan.. Birazcık şanslıysan neden olmasın..? Kendinden emin değilsen sevme....! Bensiz mutluysan hep öyle kal...! |
derdime çare baytarım yok, dengeme destek tut ki durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bır yandan şeytan bır yandan başım zından yokluk var bu kaçıncı şikayetım bılmem.... |
Alışmaak sevmekten daha zor geliyor. |
başbakan bir metro yerine doğamı geriye ver!... kültürüm piç oldu, özür için dilekçe ver!...ben yarındım ancak aldınız elimden bugünümü kimliğimden utanır oldum, Türkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu psiko bunalım 24 saatte 3'lü çevirir sen-ölüm-kalım!... |
ameleydim eskiden şafak sökerdi her gün işe giderken, cebimde yoktu bir kuruş ve üsküdar'ımın her bir yeri yokuş, her gün yeni bir suç, ittiler fakat ben olmadım tuş, kanatlı doğmamış kuş, vakit hiç geçmemişti, ben hep aynı yerde saydım, ekmekle vardı kavgam daha bir sertti günler, ve geçmişeydi saygım, gelecekti kaygım, kelebekti kalbim, akar giderdim olsa bile bir derdim hep gülerdim, ve ağladığımı görebilen bir annem birde ben, inceden bir perde vardı gözlerimde, göz görür fakat dilim susardı, ayaklarım, elim, kolumda bağlı, hayat bu dile kolay velakin her bir yerine ağrı, ve kimi zaman düşündüm, aslında hiç üşenmedim ben hep düşündüm, hayata karşı dört silahşör hep güler sanmıştım, bu öyle lanet olası toz bir pembe ki bir baktım her şey ciddi ve hemen uyandım... gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak... |
KAÇ KERE DENEDİM BU YOLDA ŞANSIMI NE YAPTIYSAM ÇARKIM DÖNMÜYOR. ÜSTÜME ÇEVİRMİŞ SİLAHLARINI NEFES ALMAMA FIRSAT VERMİYOR BEN AŞKI ARAYAN BİR GARİBİM DİKENLİ YOLLARDA GEZİNDİRİYOR KAZARA YALINIP DA DÜŞERSEM EĞER EN ÇÜRÜK DALINI TUTUŞTURUYOR ASLINDA NEREYE NEREYE DİYE SORMUYORUMDA TAKILIP GİDİYORUM AŞKI BULDUĞUM ANDA BİLİYORUM YANACAK YANACAK, YİNE ÇOK CANIM YANACAK HEMDE EN ACILISINDAN BİR PARÇAMI ALACAK. AŞK, ZORUN BENLE AŞK ZORUN NE BENLE AŞK AŞK ZORUN NE BENLE AŞK ZORUN NE BENLE HER GELENE BİR PARÇAMI HEDİYE Mİ EDİYORSUN BENİ DİRHEM DİRHEM HERGÜN YOK EDİP GİDİYORSUN |
Bir deli rüzgar esse bir yerlerden Savurur mu, götürür mü beni bilmem O deli aşık mazide kaldı artık Dönecek mi geriye onu bilmem |
Serdar Ortaç - Ayrılık Yarim benden uzak, ben yare yakın, Kuruttun gülleri giderken bu yaz. Dilimde namesi, içimde aşkın Giderken son gece gülümse biraz Yar senden ayrılalı, Kaç gün saydım kim bilecek? Kimler duyacak feryadımı, Kaç gece ömrümden gidecek? Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım genç kalacak. Kim seni kaldırıp uykunda, Yar diye koynuna kim saracak? Ağlama, ağlama İçinde kalsın. Ayrılık insanlar için, Ve sen de insansın... |
gözlerin hala benimmi...? söyle kimseyi sevmedinmi ben seni bulamadım yüreğin kitli kalbinde giden yarim şimdi nerde ben seni soramadım... |
yapamazsan yok yapamazsan yok kitabımda yok yapamazsan yok :D:D:Dasdsd:D |
Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu, bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu, içimde yanar aşkın Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü ceylanların pınarı Hani kuşlar, ağaçlar binbir renkli çiçekler Nasıl yakalamıştık saçlarından baharı Ben hala o günleri anarsam yaşıyorum Sanki mutluluğumuz geri gelecek gibi Hala güzelliğini kalbimde taşıyorum Dalından koparılmış beyaz bir çiçek gibi |
ÖYLE BIR GECER ZAMAN Kİ |
haluk levent - tutki çıldırdım... |
yüzü güzel olan olan kırk gün sevilir,gönlü güzel olan kırk yıl beklenir:) |
boş yere koşarken hayat yolunda ne dertler çekmişiz bileniniz yok gözlerden dökülen gözyaşlarımda eriyip gitmişiz haberimiz yok.... |
Seramoni ustası rap yap,bağır!… öyle robot dansı yaparım ki kalbimi teneke sanır Hardcore kırık çocuk,kırık kız. (Break-boy,Break-girl) swipes,headspin,ninetee-nine,bu ne hız ben sago old school’dan,new school ”hırs”. kendinle dalga geç bizden tırs!… |
Bizee Aşkkk Lazımmmm Bizee Aşkkk Lazımmmm Bizee Aşkkk Lazımmmm :) |
eğer bir masal perisi girerse rüyalarına..................... |
huzur özür dilemeli bana uğramadığıher gün için Gurur of etmeli ona sadık olamadım tek eksiğim... |
Bârâ'nın yaşı gözümün, özü bed nâm salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvalim suskun, dokunan bana mendil tutsun . |
Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vahHani sen hiç ağlamazdın?Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah Çok hicaz gödüm seni.=) |
Yaklaş bana yanmazsın yansan da o senin içinde yangın. Şu an aklına düştüm aklın yolu birdir dedim yürüdüm. Mevzum nedir anlarsın arzum sana yalvarsın. Şu an kendimi gördüm küçüldükçe küçüldüm eyvah!=)=)=)=) Saqocuyuz=)=)=)=) |
Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum , yolları gözler meczubum uykum kaçtı , iflasın eşiğine battı , bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır , vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır. |
Alıntı:
Şeytan diyor ki yanaş şuna Adını anma sataş şuna Deli kader seni karşıma Çıkaracak mı bilen yok :D :D :D :D :D :D :D Can üzülür buna taş değil Çekilecek gibi aşk değil Bu gönül herşeye aç değil Doyuracak mı bilen yok :dancing::dancing::dancing: |
Günahki en güzel kadındır sizler güzele kanan tabiatın şeytan olacaksa yılan doğursun anan say geriye doğru onu ileriye giden yolcu zaman başkasının ızdırabı ile huzur bulandır mutsuz insan ... |
Serdar Ortaç (Hadise) - Düşman |
Cadü ya herru!...ya merru!...kafkef, gölge harâmilerine bir selam çak!... |
Benim derdim herkesten çok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmayam Dağlar dağlar dağlar dağlar dağlar dağlar dağlar of... Ben nasıl yanmayam Dağlar dağlar dağlar dağlar dağlar dağlar dağlar of... |
denedim olmadı çabalrımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyummm:) |
terapi ordularınzı geri çekin artık savaşın galibi bendim :D:D:D |
İstisnalar kaideyi bozmaz,bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim ,kolumu kaptın,gözümü çektim,aklımı aldın. |
Ben Ordaydım Acemi Aşıkları Boğan Sular Biliyorum. |
Sana bakmak Suya bakmaktır Gördüğün suretten utanmak Sana bakmak Bütün rastlantıları reddedip Bir mucizeyi anlamaktır Sana bakmak Allah'a inanmaktır . |
teşekkür ettim herşey adına gidiyorum gidiyorum ama etmiyorum eyvallah.. |
Türkiye`de Saat: 07:53 . |