![]() |
hareket vakti is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince mum gibiyim senin ışıl ışıl gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince |
sagopa kajmer - bir kulac daha atsam... Kalk ve beni dinle , sana güç veririm , kafanla dalaştığında sana yardım edebilirim , beni bilirsin tam 30luk 3 tanımlı pis sakallı ,donuk bakışlı İklimi az ılıman çoğu yağışlı,yaşar fâni yazlı-kışlı.Onların şahidi görür gözlü benimkisi âmâydı , unutmadıklarımın hepsi güzel birer simâydı.Sen kendinle çatışmadayken , savaş verirken oradaydı.Taşla kafan çarpıştığında ya da kafan taşa yaslandığında anlarsın ki ; kötü gider , iyi gelir.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın ,bu sebeble yaşlanacaksın , çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın , trilyon da olsan harcanacaksın, savaşı kes barışacaksın! kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.Bir kulaç daha atsam karadayım , beni hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!...Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzü asmış , dalgalar boyum aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah. Benim bahsettiğim o derinlik hiç bir denizde yok , benim yumruklarımın içi boş , korkma yakmaz canını.Allah seni ensen gibi dümdüz etmeden geri dön hemen , dünya kızına aşık olmak seni delirtir , bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir, ecel aramaz Enseler , yerine gelmez sarsılan güvenler , içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerme âb-ı hayattan can verenler.Yüzmekten yorulduğum bu en derin denizdir boğulduğum, 4lük lerim kulacı atar , benim benim !... Dipte vurgunum , moralsizim solgunum, yine de kendime teskin edebilecek bir seviye olgunum , pişmanlık asla kaçamayacağım bir canavar .Elleri Bazen öldürür, bazen sertçe yakalar bil ki ; Sagopa cesaretinin bir kısmını zulada saklar ,yanan ışıklarımı kaplayacak kadar karanlığım var. |
dudağımda yarım kalan söylenmemiş son sözümdün baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi efkar mektubudur aşkın sözsüz okunur yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur varsın eller gönül yarası kapanır sansın kabuğun altında sevgili sen kanayansın... |
one more cup of coffea |
sevgilimi koluma takarım... bebekte 3 ,5 tur atarım... olmadı bide sinema yaparım... gördünmü bi çok unutkanım... |
biRi bana géLsıN oda sensN bénı kırmıs olsanda ikimizde aşık bı ték faRk vaR bnmKı sendén biRaz fazLa... |
boka da yinjırs alyeo aleyoooo:Ddie bişi ama çok güzelmiş valla... |
Çok su verince ölür ya çiçekler. Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum. Sen ne güzel güldün, solmuyordun. Hem çok seviyordun hem beni yormuyordun. Çiçekler... Çiçekler sevildikçe büyür. Gitme diyorum sana gitme! ....Çiçeklerim benimle ölür. Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... Buralar gitsin, sen gitme... Sen gitme. F.D. muhtesem bir sarki :D:D |
Saçmalama nolur çare çok, Nasıl gidersin. İstediğin herşey sanki yok, Değer mi dersin? Başkaları bilmez, görmez zor.. Nasıl bir duygu, Al elini kalbime bir koy İşte gerçek bu... Heryer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsino da sensin Beni kırmış olsanda, İkimizde aşık bi tek farkla Benimki senden biraz fazla... |
sevdan bır ates oldu bende gönlum bır delı costu sende |
hani görmek ister ya gözlerin bir saniye için canını verirsin ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim .. |
seninle bir daha aynı yolda yurmem senınle yuruyen o yolda tuzaklarım var |
Kalémlerimin ucu zehirli iğne Sayfam isterik,yazsan doymaz Gönüldendir şikayet, ateş kesilse ceset yerdén kalkmaz Bitkin bitkiler mefta... Koy başı rahatçana yastığa... Geçmiyor günlerim hafta.... Şikayetnamém yasta. |
Aşk, Dön ölümden bir sebebten gir dünyama Aşk, Dön ölümden geç tenimden gel gir dünyama Aşk, vur yürekten Aşk, yak gönülden Aşk, geç tenimden |
PrangaLar işLemez Ruhumuza AsLa... |
yıllardır bu sevda büyüdü bizde beşiktaş sen varsın hep kalbimizde şampiyonluklara beraber koştuk birlikte ağladık birlikte coştuk her zaman her yerde bayrağın göklerde birsin hep dillerde sen... beşiktaşım çok yaşa canım feda yoluna gururluyuz mutluyuz siyahın beyazınla karakartal çok yaşa büyük taraftarınla gururluyuz mutluyuz siyahın beyazınla |
Bu aşk havuz problemii Yeni farkediyorum |
Evet bu bir aşk şarkısı evet bu bir kalp ağırısı evet bu namelerde yanan var en derinden ah bir bilsen içimdeki alevi bir görsen |
ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım lapa lapa kar yağssın manzaralarımı beyazlara boyayın... |
ben sadece}3 ben olmakkkkkkkkkk,,,, istiyorum |
severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmıki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakıcam yerini.... |
asi ruh |
Özgün - Yalnızlık... |
kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür.... sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim... vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim.... kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerimm..... |
Somebody else 'Round everyone else Watchin' your back Like you can't relax You're tryin' to be cool You look like a fool To me avril lavigne- complicated |
Good evening This is the voice of enigma In the next hour We will take you with us Into another world, Into the world of music, Spirit and meditation Turn off the light, Take a deep breath And relax Start to move slowly, Very slowly Let the rhythm be your Guiding light "İyi akşamlar. Enigma’yı dinliyorsunuz. Önümüzdeki bir saatlik sürede sizi başka bir dünyaya; müziğin, ruhun ve meditasyonun dünyasına götüreceğiz. Işıkları söndürün, derin nefes alın ve rahatlayın..." Ve tempo: "Yavaşça hareket etmeye başlayın... Çok yavaş. Ritmin sizi alıp götürmesine, size yön vermesine izin verin." |
YoruLdum chooK yoLun aChıK oLsun kiMse qeRi dönMez (hayko cepkin - son keZ) |
unutursun için yana yana,unutursun ölüm sana bana... |
sil adımı baştan yaz kalbıné baş harfı buyuk olsun yenıden kufret gecmısı hadım etık olmadı bn suyun oldum bardak dolmadı... |
Hadi Deli Oğlaann Hadii Belime Dolaann :D |
gönlünü gün eden sevmez sevda ister hep onu üzeni.... |
Sesimi duymuyormusun ? Elif dizisinden |
dinlmiyorum söylüyorum ilk kez:Spekte bilmiyorum gerçi:ağlarsa anam ağlar ardımdan göklerde ağıt yakar .....diye bişey |
Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin be sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla başka dudakları nasıl öpersin aklım almıyor söyle nasıl söyle nasıl kendimi bu kadar yanlız hissetmedi hiç gönül al senindir bu ömür aşka feda olsa sana yeter mi hiç biri tutamazki senin yerini yar hadi yol yakınken geri dön yabancı bir el kirletmeden tenini O beni öptüğün dudaklarla başka dudakları nasıl öpersin aklım almıyor söyle nasıl söyle nasıl :(:(:(:(:(:(:(:(çok acıklı ya:(:(:( |
sevme beni sevdalardan kurşunlar yedim,bana çok gördün aşkı sen ellere ver...terkedilişi ilk değil alışır gönlüm!sevilmeden sevmek varya o daha beter.....:(:( hayır umutsuz bir aşkın pençesinde falan değilim.acımayın bana:D:D:D |
ayrılmam hadi kov beni yüreğinden ... bu |
elif turan-çık aradan Aşk herkesin hakkı değil mi Böylemi yazmış yaradan Arayıp sormaya gerek yok Sevmiyorsan çık aradan.. |
Sil Baştan Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak... |
Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi Okuyorum ben aşkını Öylece bak gözlerime Çevirme hiç bakışını Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Yağmur gibi damla damla Seven gözler konuşurlar Gözden kalbe bir yol gider Ayrılanlar kavuşurlar Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar |
öyle dudak büküp hor gözle bakma bırak küçük dağlar yerinde dursun çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözü kör olsun güzelsen güzelsin yok mu benzerin goncadır ilk hali bütün güllerin aklımda kalmazdı yüzün,ellerin ah bu şarkıların gözü kör olsun bir gülüşün var ki kaş çatar gibi en sıcak sözlerin azarlar gibi hiç bağlanır mıydım çocuklar gibi ah bu şarkıların gözü kör olsun sonunda tuz bastın gönül yarama nice dağlar koydun nice arama seni terkedip de gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun :(:(:(:(:(:(:(:(:(: |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |