![]() |
i hate myself and i want to die...(nirvana felsefesi) |
Alıntı:
|
nuran gülşen'di dimi...:D |
Sana kırgınmıyım ah bilmiyorum Yüreğimde bir yer kırıldı beklerken Kollarımda deli gibi seni sarmak isterken Çekip gittin ve ben bittim Sen hiç sevdin mi söyle Söyle nolursun Yüzüme bakarak anlat gizleme Bu defa sen hiç sevdin mi beni Söyle nolursun Yüreğim ağlarken ah gitmeden Sen hiç sevdin mi Sana kırgınmıyım ah bilmiyorum Yüreğimde bir yer kırıldı beklerken Kollarımda deli gibi seni sarmak isterken Çekip gittin ve ben bittim Sen hiç sevdin mi söyle Söyle nolursun Yüzüme bakarak anlat gizleme bu defa Sen hiç sevdin mi beni Söyle nolursun Yüreğim ağlarken ah gitmeden Sen hiç sevdin mi |
Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kalbim aynı dertle ağlamış Sözüm kıymetimi bilene Perişanım diyene Ayrıldıysak kime ne Kimin kararı Nasıl koydu ki bu sana İçinde saklasana Anlattıkça duyana Bana zararı Yüreksizin birine Gönül veren tenime Bakıp da sözlerine Uyan kafamı Değiştirip adını Kapatmışım kapımı Gel artık ayrılığın Kesin zamanı Şeytan mısın melek misin Sanki benden yürekli misin Korkma kalbim geçer acısı İlk defa mı aşık oldun sen aaaaa Var mı aşkın benle kavgası Sanki ilk kez ağlıyorsun sen |
Gittuğun o yerlerde Söyle huzurdamisun oyy Geride kalanların Söyle farkındamisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine gidupta dönmemeye Söyle yeminlimisun Dönüpta görmemeye Dayanabilirmisun Ey göklerin yıldızı Benim farkımda misun Benden ayrı yaşamaya Dayanabilirmisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine |
süper şarkı bende çok dinlerim onu :D:D |
bu aşkın nüshasıı şarkılardaa.. aslı bende kalacak..bizi hasret saracak.. |
bu şarkının sözleri yok :) |
son ses .. duman - manası yoktur yokk.... |
ben senin hayatından geçtim oğlumm.. hadi yerime koy birini koyablirsenn... Sezen Aksu -Sarı Odalar |
VER ELİNİ KARLI DAĞLAR AŞALIM (BEŞİKTAŞ) ŞAMPİYON OLALIM !!! |
yaşamak sorun oldu hayallerim kayboldu .. |
sonra sen geldin arasından seslerin büyük yakaların vardı gösterişliydin :) |
olay olay olay olay olay olay olacak aşkımızzzzzz kolay kolay kolay kolay çıkmayacak akıllardan.. :):):) |
bir çığlık bulsam hiç susmayan .. |
tek bir düşüncenin, tek bir sesin, tek bir ruhun olmadığı bu yerde, beni ölüme terk etme, daha fazlası yaşanmalı... |
Alıntı:
|
Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Sen orada ben burada artık iki yabancıyız Dayanılmaz bir şey bu Bir arada olamazdık gel gör ki ayrılamazdık Dayanılmaz bir şey bu Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Yüzün gibi sözün gibi hüzün gibi karmakarışık Anlaşılmaz bir şey bu Yalan mıydı gerçek miydi ibr an mıydı vurdu geçti Unutulmaz bir şey bu Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine Dokunmak istiyorum yine eline Alışmışım bir kere senin tenine Aşk değil sevgi değil başka bir şey bu Hiç bir şey koyamam ki bunun yerine |
nerelere gittin ben seni göremeden |
bi dudaktan bi yanaktan bi gıdıktan öperdim şimid burda olsan bunu da affederim |
Dalgalarla Boğuşmak Senin Harcın Değil...Burada Güneş Doğmaz Bilirim... |
sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor bildiğim büyün yollar.... |
Kim kim ki diyorsa Aşk azap hali doğruyu söyler Ama kim afdiliyorsa affetmeyenler kendine eder (Ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder) Anlatmak ne zor bu hali Yaptığına deyse bari Ağlayamıyorsun Uçurumların ucunda Mucizeler başucunda Anlayamıyorsun |
kabul ettim hata bende gelme üstüme öldüm zaten kaç gün önce... |
Anlayamazsın Sana Ne Duyduğumu... Göklere Açıp Elimi Ne Konuştuğumu... |
fikrimin ince gülü, kalbimin şen bülbülü, o gün ki gördüm seni yakdın ah yakdın beni, |
Güzeli gördümü kalbini çalmalı Sebebi yoktur anam Canını sıktımı hatunu salmalı,sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam Hatunun canı çeker Şeytan aklını başından alır,kaçar gider Satar seni o dilbere Satar seni o dilbere Yüzüne baktımı gönlünü yakmalı sebebi yoktur anam Canını sıktımı hatunu salmalı sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam Sebebi yoktur anam (DUMAN) |
sil gözünn yalnızlklarını o an fısılda duvarlra adımı bin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın herbiri hayran sana... |
İçim sızlıyor doğru Ama sana git demekten başka yol mu var........ Yalın--> Kalamadım... |
yinee doooolmuş inönü doooolmuş nasıl bir aaaaşk bu en büyük aşk yeni marşımız |
bide sen bırak beni unut gittiğin bir yerde kim kaldıki |
Alıntı:
|
:):) |
You and me We used to be together Every day together always I really feel that I'm losing my best friend I can't believe This could be the end It looks as though you're letting go And if it's real, Well I don't want to know Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me 'cause it hurts Don't speak I know what you're thinking I don't need your reasons Don't tell me 'cause it hurts Our memories They can be inviting But some are altogether Mighty frightening As we die, both you and I With my head in my hands I sit and cry CHORUS It's all ending I gotta stop pretending who we are... You and me I can see us dying ... are we? |
Konuşma, ne düşündüğünü biliyorm Gerekçelerine ihtiyacım yok Anlatma çünkü incitiyor... dont speak |
Eteğini İndirmek İstediğin İçin Hayat Fahişe Sana Göre.. |
Napalim Arkadas, Nasil Icilmesin, Dertlerin Varsa Sende Bendensin ;) |
kıskanırım seni ben kıskanırım kalbimden bu nasıl aşk............... |
sexback....... No comentt :) |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |