![]() |
sagopa kajmer-bir var bir yok Nakarat: Birgün siyah renge sor hep karanlık içini yakar bembeyazdım kirlendim, taşlandım yuhlandım bittim birgün al sancımı çek gör!... Sinmiş içine kapanmış ağlar bir var bir yok bedenim, tercihimde hakkım yatar Sagopa Verse: Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür yerden yükselince cüssen giderek küçülür bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu mevsimler ve yapraklar arası daim savaş - barış var ölüm yahut yaşam var, suçlular ve merhumlar kimse birinin ruhunu ele geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?... Bilmem neden diyologlarınız bu derece laçka Hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma! Saf temiz pırlanta şahsa iftiralar saçma! içinde olanı bilmeden, bilinmedik bir kutuyu açma!... Evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz bizler tehlikede tavsiye koleksiyoncusuyuz, güvenlerimiz engebede anılarımı düşünürken ben, yaralarımı hesapladım nefesimle yarış halindeyim, adımlarımı hızlandırdım önceden ferah, rahattım, üzüntüden zayıfladım birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım. Kolera Verse: Metin ol, yağmur yağsa benim kafama düşer kor emeklerimiz ziyan ettin koş toz ol. üzme beni be ben en bahtı kara şanssızım geleceğime meraksızım, ben yalansızım ışıktan rahatsızım Adım olsa marazi, doğru benim terazi, bitene denir mazi. Kolo tek bacaklı gazi durma se de al bir shot, çok perişan gidişat şaklabanla doldu taştı camiam artık et berat Deneme rapim edilmez alt oldu denedin ettin halt Critical mürettebat 1 dişi 2 irtibat, hergün değil senede bir içten güldüm bunu da bil, oldum bende yerle bir adım sözlerime kefil içerleri tekil değil, çuvalın ağzını iple boğ sen yaralı ben ölü hayli ağır bilanço bu hızla viraj alınmaz, kes gazını, çek elfo bir verse de atayım da ordan gel ve sen de rapime doy. Öğüdüm ağır omuzlarımda inler durur habire mecburen yağtığım her işi yaptım şeytan şerrine bu ne yorgunluk dinlen kolo çek bir tabure Celaleddin der dışına o sızar ne varsa testide |
yakiiinnnnn olmak icin, uzak dur bendennnn!!!!! |
gözlerim görmez ama kalbim vazgeçmez senden |
i'm dying, praying, bleeding and screaming... ... my wounds cry for the grave my soul cries for deliverance will i be denied Christ my tourniquet my suicide |
teoman ve şebnem ferah düeti-iki yabancı benimde sahneler aklımda. seninkilerden farklı ama artık kendini kandırma yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta neyin bildinki değerini benimkini bileceksin. bunuda tabi mahvedeceksin!!! |
Dön bana yeniden n'olur... Sev beni yeniden n'olur... |
gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu sende baksan görürsün bakmaya yüzün var mı??? |
sevmezdim okulu sevmezdim okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim denemekle olmadı zaten yenildim kimin uğruna...... ne uğruna......... herkez köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
Uzak Köyler Kurdum Birbirine... Denizine Aldandım !.. |
Türk' e durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri.. |
Alıntı:
|
Büyüsüyle Bekler Seni.. Caddeler Islak Gözyaşlarıyla... |
raziel - mekan-ı cehennem mekan-ı cehennem bir dünya ve bir oda bu varoluş bir kayboluş aslı kan son duman nefessiz sigaralar söner günahla çift dikişti bedenimiz zaman biziz birimiz galibiz çaresiz gözümün önündeki ilk perdeydi hayat kan çanaklarımda yaş akıttım paslı kalplerinde yattım uykularım kabustu bir çığlık tetikledi zihnimi sinir krizlerinde yaş 11 hastane koridorları yanlız koştuğum bir bahçe çiçekler yeşil tozpembe düşleri kurmak için de polyannalar geldi geçti yolumdan ama gecelerimde hep bir katilin adı seçildi nedense uçurtmalar yırtık ve sahilin ucunda bir hüzün şimdi kırık hayallerimse cebimde kazandığım misketlerin rolünde oysa hayatın dikenli yollarında ben sevincin adını karalarken bu yüzlerle kardeştik o yüzler hep güleçti şu güneş battı ve kardeş kardeşi vurdu sokağım kan koktu bir çocuk evine kapandı adına ağladı mevsimler döndü sonbahar dur daha sevinci yaşamadan girdiğin kuyuda kaçıncı elveda her güne dikilen kaçıncı mum bu merhabanda ve de bin duanda büyüdüm derken elimde kalan birçok kirli hatırayla mısra olup süzüldüm tek tek armonilerimin semasına mekan-ı cehennem bir dünya ve bir oda bu varoluş bir kayboluş aslı kan son duman nefessiz sigaralar söner günahla çift dikişti bedenimiz zaman biziz birimiz galibiz çaresiz ufacık bir düş yarattı ve kaçtı aynalardan gerçeği yok saydı sevgiyi kanattı elleriyle doğurdu ancak sancaklara diktiği her ritimde bir eksik yazdığı herbir satırda kör bir çocuk vardı tuttu elinden çekti kendine yorgundu hasta düştü bir kış günü vuruldu tek bir sözle yarattığı mabet mateme döndü şaraba battı doğacak güneşi heryer geceleri kör dumandı bende izledim pandomimlerimle bir öykü yarattım şaytanla dansa kalktım ve sarıldım hayata gözlerini kaparken tuttum kolundan soktum harflere kelimeler yoruldu fakat ben yorulmadım söylemekten ben emindim ben razieldim depresif bu alemin içinde akli dengemi yitirip suikast notları tuttum kendime şimdi mürekkebim bıktım sabırdan kestim umudu hayattan ve yazdım ölüm kokardım adımı binlerce yıl önceden çıkardım sakladım içimdeki çocukları kalbimin odalarına tek bir süngüyle bir mısrada koştum soyut savaşlarıma mekan-ı cehennem bir dünya ve bir oda bu varoluş bir kayboluş aslı kan son duman nefessiz sigaralar söner günahla çift dikişti bedenimiz zaman biziz birimiz galibiz çaresiz |
''püff de üflee yanıorumm mum gibi alev alev eriorum hani deli bu gonul divane senn için tütüorumm...'' ''Kaşına gozune boyuna posuna yawwruuumm tü tü tü tü maşallahh'' biri bunu durdursunn..Coştu çocukk :):) |
yağmurlu bi günde aşık olmuşum siyah beyazına sana vurulmuşum hayatın sonunda dönüp baktığımda ne mutluki bana beşiktaşlı olmuşum... |
gül gül gül a canim herzaman gönlümde sen hoscakal bile derken sana hala seviyorum anlasa |
Dusunun bi kere naciye sahnede alkışlar içinde hayranlar peşindee....:):)Naaaciiiiii yeeeeeeeeee...... :):) |
Ah Şu Gönlüm Hiç Kimseyi Böyle Sevmedi...Hiç Kimseye Böylesine Yenilmedi.. :) |
GİT (emre aydın) Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme... |
yavuz bingöl_turnalara tutunda gel uçup gittin buralardan canımın canı nerdesin uçup gittin buralardan gözümün nuru nerdesin gittiğin yol çok mu zor dönülmeyen yerdemisin gittiğin yol çok mu uzak dönülmeyen yerdemisin gel yagmur ol gel gel rüzgar ol gel bulutlar yoldaşın olsun allahım seni korusun yolun açık aydın olsun tunalara tutunda gel şimdi hangi yaban elde belkş dagda esen yelde allah aşkına dön gelde şu gönlüme bayram olsun gel yagmur ol gel gel rüzgar ol gel bulutlar yoldaşın olsun allahım seni korusun yolun açık aydın olsun turnalara tutunda gel |
yabancı falla anlamıom kı yazayımm |
çilekeş siyah şarkı sözü Yorgunsun, hep hastasın Vaziyetin farkındasın Yalnızsın hep, mutlusun Belki de umarsız, duyarsızsın Böyle geçmez anla, ömrüne yazık etme Kaybetme kendini, kendi rengini Bari sen solma, her yer siyah... Simsiyah yine her taraf Yanlış düzen, yanlış zaman Yitip giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan? Bazı şeyler var, kayıtsız kalmaya gelmez, affetmez. Kaçtığın yerde hiç olmaz belki derdine yanan... Farkında olmak, üzülmek çözmeye yetmez herşeyi İtiraz etmek, hesap sormak gerek bazen karanlığa... Hiç sabrın kalmasa bile (vazgeçersen,kaybedersin) Herşey değişir birdenbire! Simsiyah yine her taraf Yanlış düzen, yanlış zaman Sönüp giden bu ışıklara tek ben miyim hep kan ağlayan? Ahlaksız, sahtekar, ziyankar onlar hep, düzenbazlar İnanma, söylenenler hep yalan Kaybetme kendini, kendi rengini Bari sen solma, yok olma! Şansın varken anla Bari sen anla! Simsiyah, her yer siyah... Vazgeçersen kaybedersin, vazgeçersen yitip gidersin Vazgeçersen kaybedersin, vazgeçersen solup gidersin... |
sende insansan oda insansa bende sansam ne olur kii leleellelellelele.... volkan gibi sert olsam patlasam içine rüzgar gibiyimm.......hayko cepkinn |
ağla kalbim ağla göslerim,başkasını seversin unut onu kalbim:( |
Ne verdin ki?Ne alasın!Hem yıkıla! Hem yanasın!!!Sonsuza dek DERT BULASIN! SENİN DERDİN HİÇ BİTMİYOR!! |
Ünzile insan dölü on kardeş beşi ölü büyüdükçe unufak ve gelir de görücü inci gibi dişi görücü bilir işi söğüdüm ağlar gider olur hatun kişi varmadan sekizine ergin oldu ünzile hem çocuk hem de kadın onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın ünzile yağmuru kim döküyor ünzile kaç koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbir şey sormuyor korkar durur gitmez köyün en son çitine inanır o sınırda dünyanın bittiğine ünzile insan dölü bilinmezlere gebe sırların mihnetini yükleyip de beline varmadan sekizine ergin oldu ünzile hem kadın hem de çocuk onikisinde ana bir gül gibi al ve narin bir su gibi saydam ve sakin susar kadın ünzile |
Alıntı:
|
aşk yok yalan bitsin tamam geçsin zaman sonsuz sanan adına bestelediğim tüm melodilerimi ver öyle git geri gelebilme ihtimalini sevemedim çok basit sende aşklar 10 taksitle bizde sevgi tek slip format attım anılarıma bırakmadım tek kesit ruhum rearkarne aşk eri boy verin yalanı duydum yalanı doydum kalanı boşverin sorular hep basitti aşka dair cevaplarsa komplike algılarımda saklı yargım duygularsa tek düze ;) |
yanlızlığa elbet alışır bedenim yanlızlıkla belkide başa çıkabilriirn çok zor gelse bile yaşar öğrenebilirim sensizlik benim canımı acıtan... |
Bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi sözler bazen bir hazine bazen dermansız dert tipi sagopa kajmer-BAYTAR[perxteng] |
yüreğim agır yaralı derinden..yanmaz artık istesemde yeniden...çok yaralar sardı kalbim ama bu yara kapanırmı bilemem :):) |
KURBAN - HAYVAN O ne kaş o ne göz o ne endam Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Annesi bakıyor camdan Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Bakmadı bize kaçtı ellere Kahrolduk o an Bu yüzden düştü o dillere Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Hatun çıkmış yoldan Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Dayak yemişin hanzosundan Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Bakmadı bize kaçtı ellere Kahrolduk o an Bu yüzden düştü o dillere Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan. |
bulanikmis berrakmis her suyu ictinmi!!!! desem sarki zaten cikar piyasaya...... |
lets make love and listen to death from above.. : ) |
enrico macias-la femme de mon ami je sais pourquoi tu as pleuré et tristement m'a regardé je peux te prendre dans mes bras pour embrasser tes yeux rougis mais moi je n'en ai pas le droit tu es la femme de mon ami je sais pourquoi tu veux partir a moi tu ne peux pas mentir je peux te prendre dans mes bras et t'arracher à cette vie mais ça je n'en ai pas le droit tu es la femme de mon ami je sens mon coeur tout déchiré entre l'amour et l'amitié que je ne peux départager je sais pourquoi tu as quitté celui qui n'a pas su t'aimer et moi je t'ai laissé partir a la recherche de ta vie en moi je n'ai qu'un souvenir tu es la femme de mon ami je sais pourquoi tu veux chanter et pourquoi tu m'as regardé je peux te prendre dans mes bras car aujourd'hui j'en ai le droit tu es pour moi depuis toujours le vrai visage de l'amour pourtant jamais nous ne vivrons au coeur de la même chanson au coeur de la même maison je voudrais que tu ai compris que si je t'aime tu es aussi pour moi la femme de mon ami, de mon ami. |
HADİ HİSSET (Söz-Müzik-Düzenleme: MUSTAFA SANDAL) SİYAHLA BEYAZ ORTAK OLMUŞ KARTALIN AŞKI BÖYLE DOĞMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ BEŞİKTAŞIM NE ZAMAN DOĞMUŞ KARTAL UÇUP KALBİME KONMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ BJK 100.YIL MARŞI (Söz:Reha, Müzik-Düzenleme:Ufuk Yıldırım) BİR ÖMÜR BOYU SEVECEĞİZ HER 100 YILIN EFENDİSİ BÜYÜK BEŞİKTAŞ YAĞMUR,ÇAMUR HEP GELECEĞİZ BİZ KARTALIZ BİZİM YUVAMIZ BÜYÜK BEŞİKTAŞ YER BEYAZ GÖK SİYAH BEŞİKTAŞ TARİH YAZAR ÖMÜR BOYU KARAKARTAL BU BÜYÜK TARAFTARIN SENİNLE ONURLUYUZ GURURLUYUZ KARAKARTAL 1903'TE DOĞDU ŞANLI KARTALIM SİMSİYAH BEMBEYAZ BEŞİKTAŞ KARAKARTALIN YUVASINDAYIZ ÖLENE KADAR YANINDAYIZ HİÇ BİTMEYECEK BÜYÜK AŞKIMIZ BİZ KARTALIZ BEŞİKTAŞLIYIZ bundan güzel şarkımı var...:heeeelllllooooo: |
Gülay-Cesaretin Var mı? Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar :(:(:( |
Miss You Much.. |
kaderımız buymus bızım el yasamız bı olmusuz kımı susmus kımı gıtmıs bız aşk içinde kalmısız kaderımız buymus bızım el yasamız bı olmusuz kımı susmus kımı gıtmıs bız aşk içinde kalmısız O EMEKLER HİÇ Mİ REİS ADAM OLMAK SUÇMU REİS BILMESINLER ALLAH BILIR BUDA GEÇER OY KOCA REİS O EMEKLER HİÇ Mİ REİS ADAM OLMAK SUÇMU REİS BILMESINLER ALLAH BILIR BUDA GEÇER OY KOCA REİS ŞEHİTLERİ DÜŞÜN REİS EĞİLMESIN BAŞIN REİS NELER GELDİ NELER GEÇTİ BUDA GEÇER EY KOCA REİS... ALİ KINIK ABDULLAH ÇATLIYA YAZILMIS BIR ŞARKI... |
kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim ..vazgeçtim bugun her şeyden halsiz şu kalbim kan revan için de hep kanamaz denen yerlerim........................... |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |