![]() |
dillere slogan olalım :) |
Sözüm kulaklarına değsin duvara vursun başını gücümYıllar geçse vakit durur alınamayacaktır öcümArdıma aldığım dilaverle başlamıştı büyük göçümDevler ortasında bir omzu yere yakın bir bücürümAh bu körpelerde kalmamış fikir akılDumanlı bahçelerde aleve ver otu tipin coni maykılBir tarafta kel oğlanlar, diğer yanda mevlanalarEski dosttan düşman olmaz bunlar en büyük yalanlarTilki orda bir ümitsiz dağla hayal kurarkenNedense ipini kestin sattın grubunu erkenKalbin neyse nefretinide kendi elinle şah mat ettinVelakin şimdilerde yediğin tabakları tekmeledinBana diss atarken eminimki kullanacaksın kaf kefCümle sonuna koyacaksın kaf kef senin yerin kenef3 Nankör bir araya gelmiş çekip gitmiş şerefEsefle kınama görevindeki yalakalıkla mükellefRapte sahte yan sahte kan sahtomanMaslak yalısındakileri bilse napardı resepsiyonist babanVe ağla lan rap hayatın bitti maymun çarli şarlatan veDürzü, burası senin havanı alanSago lanDürbün kurşun palaska postal görcek, gitmediği askeriyedeBalistik görcek mercekKeksin gerzek, kroki ile kalkan batın inecekBu duruma en çok çatal flex sevinecek(Devam)Allah sizi sagopa kajmer şerrinden korusunİllallahla kaçış dur, bismillah sana haram gavurEyvallahın sonu boğaza daim konuk olurFantezilerini kur bosporus ortasında tekbaşına osur durKendine bir gün kötü gözlerle bak ayıbını yüzüne vurAşağıla dürüst ol bir kere olsun sınırda durYalanla beslenen kulaklarıma dilersen köpekçe av kurCihanda 3 şey maneviyse onur -huzur -gururBaksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış ikiHeceTepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elimeBaksen şu işe maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki heceTepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elimeBaksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış ikiHeceTepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elimeBaksen şu işe maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki heceTepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elimeBeni devirmek çok kolaysa tarihinden Adımı silEn temiz denizde bile var gözden ırak koli basilFil şirindir amma onca sineğin başını ezendir bilBen humusla rahat uyurken seni saracak kill billSözlerimdir kulaklarına kabartma tozuHer ustanın sırrı gizli sağ elinde saklı kozuŞaşmamakta şaşı bakışla bakmamakta kantarın dozuOn bin resme dahil olsan ben veririm en iyi pozuSahana ceza kestim, ben ağlamazken vurur dilimBenimle ay lı ben li konuşma dilini keserimRap hayatını tek parçamla bitiririm yeminliyimBundan sonraki kariyerinizde esenlikler dilerim (esen)Öyle nankörsün ki buz dağlarını eritemezsinAçık arttırma yapsan bana rapini yediremezsinRapstarım desen sokak sanatından bihabersinTek bir ihtimal var desem yerli yalaka sensinBaksen şu işe ee maneviyata saygıda kusura mı kalmış ikiHeceTepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elimeBaksen şu işe maneviyata saygıda kusura mı kalmış iki heceTepelemesine çık sago omzuna yüklen kır kalbini ver elimeYeaaah 2 çift 0, 5 yo sago motherfucking empire yea man |
İzel - Kızımız Olacaktı Ağlarsan kıyamam Kıyamam ki küçüğüm Gözlerine bakıpta Sana yalan diyemem Söylesene diyorsun Söylemek zor küçüğüm Başkası var gönlümde Sana yalan diyemem Deyipte çektin gittin Yalancısın sen yalancı Ne olursun gitme dur Unuttun mu küçüğüm Kızımız olacaktı Unutmak kolay mı kolay mı küçüğüm Ayrılık ölümden beter be küçüğüm Kızımız olacaktı gittin küçüğüm Kızımsız yollardayım... http://www.duslersokagi.com/images/icon_cry.gif |
Ripenserai agli angeliAl caffè caldo svegliandotiMentre passa distratta la notizia di noi dueDicono che mi serviràSe non uccide fortificaMentre passa distratta la tua voce alla tvTra la radio e il telefono risuonerà il tuo addio Di sere nereChe non c'è tempoNon c'è spazioE mai nessuno capiràPuoi rimanerePerché fa male maleMale da morireSenza te Ripenserei che non sei quaMa mi distrae la pubblicitàTra gli orari ed il traffico lavoro e tu ci seiTra il balcone e il citofono ti dedico i miei guai Di sere nereChe non c'è tempo Non c'è spazioE mai nessuno capiràPuoi rimanerePerché fa male maleMale da morireSenza te Ho combattuto il silenzio parlandogli addossoE levigato la tua assenza solo con le mie bracciaE più mi vorrai e meno mi vedraiE meno mi vorrai e più sarò con teE più mi vorrai e meno mi vedraiE meno mi vorrai e più sarò con teE più sarò con te, con te, con teLo giuro Di sere nereChe non c'è tempo Non c'è spazioE mai nessuno capiràPuoi rimanerePerché fa male maleMale da morireSenza teSenza teSenza teSenza te |
adı aşk sebebimin her hata kalbimin... hep değerinden hep gereğinden hakkettiğinden çok sevdim .... ne kara kaşına ne kara gözüne BEN TEK BİR SÖZÜNE TUTULUP KALDIM DEGMEDİ BİR KERE ELLERİM YÜZÜME gel gör ki bin yıldır sanki vardın .... |
ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendmi inan bana hala sızın içimde ağlarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi ... |
sana cesaret vermesin çaresis kalışım şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın bir gün pişman olup beni ararsın unutma bn o artık eski ben değilim ..... ben değilim sana şarkılar yazan.. ben değilim hasretinle yanan.. ben değilim yokluğunda ağlayan .. |
http://avrillavigne.1nr.net/template...k/post_top.gifhttp://avrillavigne.1nr.net/template...icon_quote.gif always needed time on my own -hep yalnız zamanlara ihtiyaç duydum. I never thought I'd need you there when I cry -ağlarken senin orda olmana ihtiyaç duyacağımı hiç düşünmedim And the days feel like years when I'm alone -ve günler, yıllar gibi geldiyor yalnızken And the bed where you lie is made up on your side -ve yatakta senin yattığın taraf düzeltildi When you walk away - gittiğin zaman I count the steps that you take -attığın adımları saydım Do you see how much I need you right now? -şimdi sana nasıl ihtiyaç duyduğumu görüyor musun? When you're gone -gittiğin zaman The pieces of my heart are missing you -kalbimin parçaları seni özlüyor When you're gone -gittiğin zaman The face I came to know is missing too -görmek için geldiğim yüz de özlüyor When you're gone -gittiğin zaman All the words I need to hear to always get me through the day -duymam gereken bütün kelimeler beni bütün gün anlıyor And make it OK -bunu başarıyorsun I miss you -seni özlüyorum I've never felt this way before -daha önce hiç böyle hissetmemiştim Everything that I do -yaptığım herşey Reminds me of you -bana seni hatırlatıyor And the clothes you left -ve bıraktığın bütün elbiseler they lie on the floor -yerde uzanıyorlar And they smell just like you -ve aynı senin gibi kokuyorlar I love the things that you do -yaptığın şeyleri seviyorum When you walk away - gittiğin zaman I count the steps that you take -attığın adımları saydım Do you see how much I need you right now? -şimdi sana nasıl ihtiyaç duyduğumu görüyor musun? When you're gone -gittiğin zaman The pieces of my heart are missing you -kalbimin parçaları seni özlüyor When you're gone -gittiğin zaman The face I came to know is missing too -görmek için geldiğim yüz de özlüyor When you're gone -gittiğin zaman All the words I need to hear to always get me through the day -duymam gereken bütün kelimeler beni bütün gün anlıyor And make it OK -ve bunu başarıyorsun I miss you -seni özlüyorum We were made for each other -biz birbirimiz için yaratıldık Out here forever Buranın dışında sonsuza dek I know we were -olduğumuzu biliyorum Yeah Yeah Evet evet All I ever wanted was for you to know -şimdiye kadar istediğim herşey senin bilmek içindi Everything I do I give my heart and soul -yaptığım herşey kalbimi ve ruhumu sana veririm I can hardly breathe I need to feel you here with me -zor nefes alabiliyorum, seni burada benimle hissetmem gerekiyor Yeah -evet When you're gone -gittiğin zaman The pieces of my heart are missing you -kalbimin parçaları seni özlüyor When you're gone -gittiğin zaman The face I came to know is missing too -görmek için geldiğim yüz de özlüyor When you're gone -gittiğin zaman All the words I need to hear to always get me through the day -duymam gereken bütün kelimeler beni bütün gün anlıyor And make it OK -ve bunu başarıyorsun I miss you -seni özlüyorum |
Haline bakınca üzüldüm Yanağında yaşlar gördüm O ağladı ben kahroldum Bu kadın neden ağlıyor? Çok mu ezdi onu yıllar? Özlediği biri mi var? Kalpte hüzün, gözde yaşlar Bu kadın neden ağlıyor? Aşkını kullar mı yıktılar? Dostların düşman mı çıktılar? Bilmem ona ne yaptılar? Bu kadın neden ağlıyor? :D:D |
şiir; En Büyük Yangini Sen Baslattin Yüregimde, Hadi Ara Itfayeyi Gelsin Söndürsün, Sen Gidergitmez Sel Oldu Gözyaslarim, Bu Koca Hayatta, Hadi Ara Gelip Durdursunlar Bu Seli, Deprem Gibi Oynattim Her Yeri, Yiktim,Döktüm,Kirdim Cami Pencereyi, Hadi Kimi Ararsan Ara, Simdi Gelsin Toparlasinlar Bu Evi, Ne Yaparsan Yap Kimi Ararsan Ara, Aradiginda Bir Bulamayacagin Ben Varim Artik, Gidiyorum Mutlu Ol, Hersey Senin Olsun, Haaa Unutmadan Herseyi Dagittim Icin Üzgünüm, Sen Toparla Yeniden Bir Hayat Kurarsin, Ama Benden Bir Baskasiyla, Ben Yokum Artik, Buda Bir Iz Kalsin Benden Sana, Senin Izin Hep Bende Kalacak, Unutma Bunu Asla, Yalan Dünyanin Yalanci Insani HOSCAKAL…!!! :D:D:D işte yüzyılın şiiri :D:D sırf bu şiire gülmek için dinledim :D ara itfayieyi gelip söndürsün |
son iki şiirede bittim ya süper |
güzel yazmış emeğe saygı :D:D |
fark var..seninle benim aramda kocaman bir fark var.. iyiyle kötü arasında irice bir fark var.. |
Beni Al(Pinhani) Bugünüm yarın olsa Ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Seni bi daha yaşamak isterim aslında Beni al kucağına elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına elini belime sar Beni almadığın ana ölürüm beni al Biraz önce uyurken seni koynuma aldım Dudağından öperken uykudan uyandım Sana böyle uzakken seni bir daha sewdim Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim Beni al kucağına elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına elini belime sar Beni almadığın ana ölürüm beni al |
I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum And if you have to leave Ve eğer gitmek zorundaysan I wish that you would just leave Hemen gitmeni dilerim 'Cause your presence still lingers here Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor(takılıp kalıyor) And it won't leave me alone Ve beni yalnız bırakmayacak These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat : [ When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin ] You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Now I'm bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var I've tried so hard to tell myself that you're gone Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım But though you're still with me Ama hala benimle olmana rağmen I've been alone all along Baştan beri yalnızım |
evanescence-my immortal dı bu |
Hüseyin turan: acem kızı |
dışardan gelen araba seslerini.. :) |
Yalaann...Başkası Yalaann...Dünyada Ölümden Başkası Yalan.. |
çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu7 şarkıların gözü kör olsun... |
seninle herşeye varım ben sen benim uğurlu yolumsun yıldızlara yürürüm seninle sen iste canım senin olsun |
yine beni sevebilirmisin ? herşeye ragmen yine benm olabilirmisin?herşeye ragmenn...die gidiooooooooo.... :) şimdi introsuna girdi şarkı :) |
yaşamak sorun oldu hayallerim kayboldu ... |
Seni Alırsa Fırtına... Dayanamam Yokluğuna... |
dj borandan bir remix...Baştan tatlıses girdi one tuu trii foro ve ardından meşhur sarkımız duayenimizzz tecavuzcu coşkunla birlikte sexybck :) muhteşem yaa....:) |
Ve bebekler de ölür... Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim. bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ? Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım. Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum Ve ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attım Canımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okudu RAP canımsın !... Canıma okudun canıma kastın İçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili. Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus Anlamak kolaysa bak bi gözümün içine !... Yer mi Len Velet !?!?... Sekiz senemle ben dalaştım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldum İçimi döktüm. Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratıma Gömülü parmak izlerin omuzlarımda Gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin. Bende ninninim uyu.... [Nakarat] Dayan sabır gerek Yolun uzun, vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu) Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyse Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldi İçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarim Parçalandı ellerinde kum duvarlarım Ne hakla yarimi benden aldın ? Yine de bir günahkar göremedim seni Susar dudaklarım susar çocuklarım Bir vahada yolumu kaybettim Susar bu kuru dudaklarım Alışkanlıklarıma yoklama yaptım Girme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadan Toz Ol !.... Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldun Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum Alacakaranlık geriye çekti güneşi Bir içim tütün tadın Kadın !.. özün toprağın buruk nefesi Kim der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ? Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü.... |
Anlayamazsın.. Sana Ne Duyduğumu... Göklere Açıp Elimi... Ne konuştuğumu.. |
bU kEz pEk bi AFiLLi YaLnIzlIk |
Evanescence lithium |
birgün adını unutacağım ve tatlı birgünde kayıp acılarımda boğulacaksın..... |
seni kendime sakladım.. |
severek ayrılanlar bilirler ayrılığı...... |
Sil Gözünü Yaştan... Ekmeğini Taştan.. Hiç Korkma Sil Baştan.. |
ne zaman geliceksin buraları görmeye bu yağmurları dindirmeye |
Ki Sen Her Defasında Böyle Yapınca Kendi Elinle Beni Kaybettin... Yok Sen Yorulma Onlar Sorunca Anlat Utanma Neyi Mahvettin... İzel |
dj onurr snii cok seviorumm bırakma artıkk bni diee başladıı şimdi de deiştii walla bu cafenın hızına yetişemiomm yaww.. |
Sen Işığını Arayan Güzel Güne Bakan...... |
shake it up sekerim I know what your feeling,shake it up sekerm I got what your needing .. shake it up sekerimm tell me what your thinking,shake it up sekerim you may only sweet thing :):) boyle sanırımm :):) |
"babam ağzı bozuk oLandan haz etmez,baba bu kez affet ama bunLArın hepsi aynı b*k.." |
sen kralsan ben neyimm ..... |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |