![]() |
sen beni sevseydin arar bulurdun, zülfünün teline bağlar dururdun. madem ayrılmakmış senin muradın, niye beni ateşlara yandırdın.... |
kime kin ettinde giydin alları |
yar olmadın var olmadın darılmadım hiç kırılmadım yar olmadın var olmadın yanımda... |
Mustafa Sandal - Herkes Mecbur Farzet seni savunmaya, Yürek gibi koyulmaya, Canım deyip uyutmaya karar verdim... Tekrar bizi yaşatmaya, Biraz daha yanaşmaya, Artık bunu başarmaya yemin ettik... Vallahi kim ne derse desin gücü yetmez ayırmaya, Aşkımıza inanmaya herkes mecbur of... Mutlu anları sonunda yalnız kalmaya, Biraz aşka inanmaya, herkes mecbur... Sabret güzel günler yakın, Sen korkma hiç sakın sakın Herkes bişey söyler ama gerçeği bilmek hakkın Tekrar bizi yaşatmaya, Biraz daha yanaşmaya, Artık bunu başarmaya yemin ettik... Vallahi kim ne derse desin gücü yetmez ayırmaya, Aşkımıza inanmaya herkes mecbur of... Mutlu anları sonunda yalnız kalmaya, Biraz aşka inanmaya, herkes mecbur... |
uyu melek yüzlüm uyu... menekşe ile halil dizisinden |
vazgectim gozlerinden |
Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olmak anıdır şimdi |
keşke tanımasaydım seni(Murat Göğebakan şiir ) |
fikrimin ince gülü yanlış anladın |
barış akarsu - bir kasaba akşamı |
"geldik o malum şarkıya arkadaş bilmeyenler varsa bilenlerden öğrensin..." dumansız sigaranın, köpüksüz biranın, sensiz şu hayatın ........................... sigaraaaa bırakılır, biraaa bırakılır, ama sen var ya sen gülüm bırakılmazsın! |
ankaralı namık sen ellere gelin mi oldun sabah sabah acayip çekiliyo :D:D:D:D:D:D |
ben sana mecburum sen yoksun.. ben sana mecburum sen yoksun.. |
cengiz kurtoğlu - heves mi kaldı (dünkü maçtan sonra arabeske saldım :) |
Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime Yayılır nefesin çiçeklere Ay ışıldar soğuk soğuk bedeninde Günah bana hiç el değil Feryat eder dilim hüzünlere Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakışsa Gitmek hiç mümkün değil Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardır şarkımı duyan Boşunadır yakarış çizilene Geçer zaman aşk sevilince Ölümler çıplak gelir Gecyi indirir yavaşça gözlerine Senden çıkmak kolay değil Beterdir hayat acılar çekenlere Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Ağlarım yağmur düşürür seni Kapı açık gir içeri |
bende bir resmin var yuzume bakmıyor |
bulutsuzluk özlemi - hoşçakal |
Sen Hiç Bir Zaman Dost Olmadın... Hiç Hiç Bir Zaman Destek Olmadın... Yıllarca Hep Sustum Ama Bir Tek Şey İstiyorum Senden... Onurlu Bir Yabancı Gibi Lütfen Artık Çık Git Bu Evden.... |
Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla.. Her şeyi unutarak,yaşanır sanma! Neydi bir arada tutan şey ikimizi? Birleştiren neydi ellerimizi? Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi.. Sevmek birçok şeyi göze almaktı! |
bu hayince veda niye çok sevmiştim ölesiye ateşlerinde hicranım yandım kavruldum yüzünün denizinde kaybolup gittim yar tuzaktı aşkın bana kandım kahroldum camın baharında yok olup bittim yar haykırsam dünyaya aşkımı bir solukta sendemi çekip gitin bunu ben hak etemdim hani sensiz bir içim demiştin yar.... |
Halimiz Duman Giderek dağı duvarı aştık Yardan Uzak aleme daldık Aman aman çaresiz kaldık Halimiz duman aman aman Giderek kanımız zehir dolmuş Yoldan çıkan kurda yem olmuş Dost dediğin kalbini soymuş Halimiz duman Nerde yaşarsan yaşamı Sevgi aşk hepsi hepsi yalan Giderek dağı duvarı aştık Yardan uzak aleme daldık Aman aman çaresiz kaldık Halimiz duman Nerde yaşarsan yaşamı Sevgi aşk hepsi hepsi yalan Giderek kanımız zehir dolmuş Yoldan çıkan kurda yem olmuş Dost dediğin kalbini soymuş Halimiz duman |
Madem ki istiyorsun öyleyse durma git Beni düşünme rahat ol yalnız kalabilirim Sende bilirsin hiç bir acı sonsuza dek sürmez Hatta her an yeniden sevebilirim Olmazdı bende biliyorum haklısın haydi git Korkma seninle gerçekten dost olabilirim Aslında bende uzun zamandan beridir sana Ayrılmak istediğimi söylemedim haydi git Git...Git...Gitme dur ne olursun Gitme kal yalan söyledim Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim İkimiz içinde doğru olan böylesi git İnan bana sandığın kadar üzgün değilim İçimde yepyeni bir hayata başlamanın Sevinci ve heyecanı var artık git... :(:(:( |
Unutamam Hatırlar mısın yağmur yağardı Sen toprak kokusuna bayılırdın Damlalar kıskandırır beni Tutardım pamuk ellerini Aşk dolu kalbimi ısıtırdım Hatırlar mısın bir şarkımız vardı Sen dans etmekten utanırdın Bildiğin tüm ateşli sözleri Fısıldar yakar beni Her defasında kandırırdın Ben hiç unutmadım unutamam İçimdeki seni durduramam Ben hiç unutmadım unutamam yok yok İçimdeki acıyı anlatamam |
dünyaa üzemez beni ölüm korkutablir mi sen olmadan bu kalp hissedeblr mi.. |
sorma neden niçin herşey yalnızlıktan bak bak bak bakk guzel bir gun olmekk içiinnn........ Teo teo teoo... |
Ama Al Dedim Vur Demedimki Diyo :D:D |
Şimdi kapı çalsa... sen elinde bavulunla, sevgilim ben geldim desen, kaldığımız yerden...Sevgilim ben geldim desen, hep beni sevsen... |
sil gözünün yalnızlıklarını o an fısılda duvarlara adımı bin bıçak var sırtımda,biniylede adaşsın herbiri hayran sana....... |
Ah Şu Gönlüm Hiç Kimseyi Böyle Sevmedi... Hiç Kimseye Böylesine Yenilmedi... |
uzattım ellerimi,açtım sana kalbimi,gördüm gözlerini,anladım gittiğini... ölüm yakın bana kader anlasana |
benzemez kiimse sana,tavrına haayran olayımm... |
dalgalandım da duruldum,kostum ardından yoruldum binlerce guzel sevdim dee sevdim dee en son sana vuruldum..Eyvahh sozlere bakk... |
Baharda kuşalr gibi geldin kondun dalımaaa.. susamıştım sevgiye, çiçekler sundum sanaaa, seversin diye, seversin diye:dancing: |
kalplerde son yangınızzz, iki yaralıyız şimdi ayrıyızzz , biz seninle masum ,günahsız başkasında sürgün aşkımız.. hazal sürgün aşkımız:) |
I cheated myself Kendimi kandırmışım Like I knew I would Olmayacağını bildiğim halde I told ya, I was trouble Söyledim ya berbat haldeydim diye You know that I'm no good Biliyorsun iyi olmadığımı amy winehouse-you know ı am no good un bi bölümü |
bu karanlık sokaklar benden sorulur benden yanımda yalnızlıklar birde hayalimde sen her gün böyleyim işte ben mahkum aşk kelepçe göz yaşlarım dinmezz yar sen bana dönmedikçe |
yine doooollmuş inönü doooollmuş nasıl bir aaşk bu en büyük aşk... |
Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına, Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına, Ayrılık görünmüşken, yar tutmuyor elimden, Misafirim bugün ben, gurbet akşamlarına.... |
seyyah olup şu alemi gezerim bir dost bulamadım ona yanarım... |
derdime çare baytarım yok dengeme destek tut ki durayım şafak gunesım fermanı gecer acı tatlı sayılı zamanım sancısı ama melek bir yandan seytan bır yandan basım zından yokluk var bu kacıncı sıkayetım bılmem ... |
Türkiye`de Saat: 04:08 . |