![]() |
kapıyı çekin gidin.. beni bırakın gidin.. kilidi vurun ardıma.. iyiyim böyle gidin! |
başkasına yar oldu eller bahtiyar oldu... |
esena mono sadece sen |
pinhani ben nasıl büyük adam olucam |
git git git... me dur ne olursun gitme kal yalan söyledim:( |
gözlerimde hüzün bulutları... yalnızlık koynumda.. yanımda olsaysın tutsaydın ellerimi.. kaldım bir başıma... |
bilirim hep küskün yüzün ama bu oldu mu? dilin yok gözünde hüzün yordum,yoruldun mu? yürü yürü,boğaz boşmuş sana hayat buymuş new york'a gittiysem n'olmuş babamı üzdüysem n'olmuş gencim,bir yarınım kalmış ayarımı kimler bozmuş sesimi çok fazla açmış kulaklarım sağır olmuş mmm...babama n'olmuş? n'olmuş? geceyarısı uyanmıştın yağmuru duydun mu? bir sigara yakmıştın su içip uyudun mu? dediler:kızına düşkün.çocuk ruhlu erişkin "gittim yollarda kayboldum baba.girdim bir şarkı doldurdum sana.kime yazdın diye sordular.dedim: babama" |
gönlünü gün edeni sevmes sevde ister hep onu üseni,her ona kucak açan olmas fayda bekler he onu sileni |
gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun seni çok seviyorum mutsuzum herşeyin bana inat görmüyor yüzüm rahat çok özlüyorum huzursuzum ben sana dayanamam ayrı hiç duramam gözlerinde gece olmuyorgüneşi perdeliyor bakışın hem sana ihtiyacımvar hemde bana delice al beni bırakma hiçbir an bile kendime aşkın bendende öte biyeryere gidememki sen benim kalbimsin ya alma yaşayamamki o kollarda bulmassın gerçek aşkı yangınlarda sönemezsin benen ayrı sen korksanda yine aynıyım aşığınım.. |
emreaydın-belki birgün özlersin sil gözünün yanlızlıklarını o an fısılda duvarlara adımbin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın her biri hayran sana (ben nakaratını yazdım çünkü şarkı çok uzun:) |
Herkes köşesini yapmış İyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş Peki ben nası büyük adam olucam KÖTÜ OLMAK SENİ GERİ GETİRİR Mİ ACABA? |
Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi |
değme değme benim keyfime istersen sev insan istersen sevme/ sihirli bir değnek iyilik seyrek eğilip düşmektense var ölmek |
kasım-tual |
ben unuttum çoktan beni kırdığını sende unut yoksa ömür geçior yalnız benim için bak derdin ya gözlerim o gün bugün seni arıor...:( süper bi şarkı süper... |
tek gerçek var oda çarşı |
geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki yine düşer deli divane gönlüm Aşk' a Aşk'a vurgunum ben |
yum usulca gozlerını uzat üşümüş ellerini sakla o masum yureğini uyu melek yuzlum uyu bu dunya dipsiz bir kuyu |
ama benim ciğerim yanar,ten oyalanır can kanar,iki gözüm iki çeşme haberin yok,içerime içerime akar... embe orkstrası ve mustafa ceceli şarkısı mutlaka dinlemelisiniz... |
* Malt - Gol (1287) Ben uyurken geçen günlerGeri gelmeyecekler Fulltime yıllarıma rağmen Öç peşindeler Yönetici olabilirim aslında Yapamayan yönetir derler Ama tüm personel adaylarım Üst mevkilerde bir yerdeler Ben yedekteyim, onlar oynuyor Ben izlemekteyim, onlar atıyor Neden bilmem, hep böyle oluyor Sonuç aleyhime, uzatma yok, maç bitiyor Yıllarca ben koşup Çalıştım, çabaladım, didindim O bir vurdu Gol oldu Bana ıslak bir sopa verin Elle oynamayayım maç durmasın Topuğumu ağzına gömünce Lütfen faul olmasın Ben yedekteyim, onlar oynuyor Ben izlemekteyim, onlar atıyor Neden bilmem, hep böyle oluyor Sonuç aleyhime, uzatma yok, maç bitiyor Yıllarca ben koşup Çalıştım, çabaladım, didindim O bir vurdu Gol oldu |
unutmadım unutamam kara sevdam merak etme.yaşamaksa yaşadım lakin;canımın çoğu kaldı sende... |
Barış Akarsu Vurdum En Dibe Kadar Büyülü gölgelerden Ruhuma akan zehir Kandırır Gözlerimi Sahte bir dünya Verir Ateşlerle uyandım Yangın her yeri sarar Gördüğüm acılarla Vurdum en dibe kadar Her yerde ölüm tutar saatler Kan kusmuş yaralanmış şehirler Alışılan zamala dokunmayan Sıradan parçalanmış resimler Topladım avucumda kaderim Bir demet gülde arsız dikenim Enyüksek dağların tepesinden Boşluğa savrulurda giderim |
Nato:rock: ravaan shodan tschaar javaan,har tschar giriftan kamaan manhaar shodan pur armaan,ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan? nai naa nanaj nanaj na naj padar begud ba pisar, imruz nagum hetsch safar safaratan pur khatar, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan madar du ta bacha mord, har sal ghese? madres? khataretan bar khdoa, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan nai naa nanaj nanaj na naj kadam zadan yakbara, tar marasi?(garma rasid?)dast daraaa muaa bakhaan janaza, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan nai naa nanaj nanaj na naj nanaj naa naaaj madar ki girya makard,sanga ro par sar mekard naleyi batsche mekard,ya mavlan ya mavlan ya mavlan |
Söz Bizde Beste Bizde unumu eledim elegimi asmadim saclarimi bakmayin otuzuma basmadim gözümü bir acdim, bugun melege gectim beşiktaşın ugruna genc ömrümü vermisim kartal olur yazsam yazsam eller neder buyasimdan sonra azsam yorganda fener var, kopar kopar yine var levanlarim cebimde, söyleyin sizde ne var yolumu yürüdüm, karincayi ezmedim mincarilik ugruna, dostlarimi üzmedim iyi günlerimde yanimda olan dostlar şimdi neden yanımda yoklar:rock: |
Sen gözLErimde bir renk,kuLakLArımda bir ses ve içimde bir nefes oLarak kaLAcaksın...!! |
I GOT 5000 ONES LOOKIN FOR THE BADDEST BITCH IN THE CLUUUUB (I´M LOOKING FOR HER; I´M LOOKING FOR HER) |
ÇARŞI_YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜM SENİ Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Biranda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla Beyazı ayıramazki Her sevdanın sonunda zulüm olsada Sevenleri kimse ayıramazki. |
bir hayaldin öncesinde adın çıkmış konmuş aşk dilinde ben senin sadece imkansızındım |
bilmek yetmiyor sevmek yetmiyor gözlerin beni bana hapsediyor... |
Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde..... Çok büyüdüm sayen de... |
Ayrılık şakası yOk ßunun.. |
dön bana yeniden ne olur ... |
no promises Hey baby, when we are together, doing things that we love. Every time you're near I feel like I'm in heaven, feeling high I don't want to let go, girl. I just need you to know girl. I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, No promises. Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms Here tonight Hey baby, when we are together, doing things that we love. Everytime you're near I feel like I'm in heaven, feeling high I don't want to let go, girl. I just need you you to know girl. I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, No promises. Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms I don't want to run away, I want to stay forever, thru Time and Time.. No promises I don't wanna run away, I don't wanna be alone No Promises Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love No promises I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, No promises. Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight, No promises. Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms Here tonight. |
agır cek kurekleri varmasın kıyıya sandalım hayır allahtan şer insandan sen insan sende insan degil misin aklımda bir ask basımda binbela varmasın sandalım varmasın kıyıya yar agır cek kurekleri varmasın kıyıya sandalım basıma ne işler actın ey sevgili simdi bu gonul kıyılara varmak ister mi yar aklımda bir ask basımda binbela varmasın sandalım varmasın kıyıya yar beni acıklarda bırak.... |
Feryadı İsyanım - Mazlum Çimen Mem nelere gark olmadı zinin ateşi içinFerhat dağı delmedimi Şirinin düşü içinKusur ise her saniye her yerde seni anmakMecnun azmı yemin etti Leylanın başı içinGözlerinin dokunduğu her mekan memleketimBakı verde uzamasın gurbetin esaretinAhmet Arif hasretinden prangalar eskitmişBeni böyle eskitense prangalı hasretinSana yine sana yandım Nesimi ile dün geceGözlerinle yüzüleyim bend olayım hallacaÖyle hüküm duyurmuşlar Tanrılar divanında Ha ben sana bağlanmışım ha Muhammet miracacümle cihan güzellerin yüzlerine ben örsüngözlerin balyozu oldu içerimdeki örsünruhumdaki fırtınalar merihi usandırırNuh'a haber eyleyinde gelsinde tufan görsün |
evlerinin önü boyalı direk..yerden yere vurdun sen beni felek.. her acıya dayanamaz bu yürek.. ölürümde ayrılamam yar senden..(öykü-berk) |
sil baştan sevmek gerek bazen , her şeyi unutmak .. |
YAŞAR İPEK... GİTME GEL seninle dolu her günüm sensiz kalbim kördüğüm sen hala bana küskün, özlemedin mi? sen elleri sevsen de beni kolay üzsen de ben hala bıraktığın o yerlerdeyim gitme gel dayanamam sensiz ben yaşayamam hasretin deli eder aşkını unutamam kimseye dokunamam her aşk bir gün bitermiş bu ayrılık da bitsin kavuşsun ellerimiz herşey değişsin ben sensiz hep mutsuzum ben sensiz kimsezim ben sensiz hep senleyim canım sevgilim |
gülüşlerim vardı benim ben kimim ben nerdeyim tam karşıya geçerken bıraktıgın o el benim |
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO beşiktaşııımm oleeeeeeeeeyyy beşiktaşıım oleeeey beşiktaşım oleeeeeeeyy beşiktaşım oleeeeeeeeeeyy sözler bu alayına gider... |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |