![]() |
bu arada tm sözlerini yazdıın ii olmuş abi aramıcam bi saat:D:D |
ayıp ettin kardeşim..şarkı ve şarkı sözü konusunda hizmet sınırsız 7/24 hazır kıtayım :D |
Pentagram(Mezarkabul) - We Come from Nowhere "...Welcome to the strange place called "right here and now" It's magic, a mistery that no one knows why and how The truth is plain and simple but can not be divulged And every word that's spoken here is no more than a lie So try to hear and try to see the truth behind these lies With the ears of your ears and the eyes of your eyes..." Pentagram(Mezarkabul) - We Come From Nowhere |
if you wanna get out alive oohh!! run for your life!! |
end of passion play, crumbLing away.. |
gitme kal be yanımda Şurada baş ucumda sana kurban olurum elveda deme bana |
seni senle bırakıorum ve ben birazdan geliyorum:D:D bu adamı seviorum beee:D:D |
Sürç-i lisan eylediysem affola... Kulaklarimda gaf dola,şamar yüzümde iz kala... Ve bir çuval da incir yerle bir de olsa,köle bu ruha af ara. Suçlu yok zamanda,bükük boynuma giotin olma... Dilekçeler kelepçe yediler,kanlı macun mecnunun damaklarında... Kestim şah damarımı padişahın huzrunda. Dalıp giden bu şairin gelir-geçerleriyle melodi oldu söz sana... Patakla ruhumun karamsar çocuklarını.. Al elinden şekerli elmalarını.. Felek çarkı döndü midem altüst oldu.. Ben nakit bir sevgiyim,karşılıksız hediyeyim,susuz bir bedeviyim.. Ve SaGoPa K ;rapte iç karartan ilk buluş,karanlık zirvelerden gün doğuş.. En zor anda bir devadır hoş sesin,kendinle utanmadan konuş!... Konar göçer bir kuş gökkuşaklarında beşuş... Ferasetim verasetin,şahadetin şedit cesaretim,ve bazı bazı hasretim kendi kendime... Hakikatim,ben tam isabetim,hedeflerime kenetim... Hocalarımın gözüne yansısın faziletim... Yüzün yüzüme baka baka kızarır,düzün tersine karışır... Ayağını denk al ortam marazlı.. Kollarında extra panik taşı !... Hayata anlamsız gözlerle bakma şaşı!... Yüz pisikopattan birinin açık kaşı... Çocukken çizdiğim resimlerde iki kuşa selam eden güneş vardı... Okyanusda bir Yunus boğuldu,gemiler sarsıldı ve sonra battı. Ruh halime egoist psikolojilerinizi aşılamaktasınız neden? Aslında ilk çağdan çok blu çağı beni ilgilendirendi... Lisede rehine dönemi geçirdim.. İlk sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım. Arkadaşım bir canavarmış...malesef çok geç anladım. Çakmak onun ellerindeydi.. |
sölerim gerçektir yüreğim kardeştir herzaman, umudum sonsuzdur uğraşım bitmez hiç1zaman |
neRden geLdim ooooff yoLcuLuk neReye beLki söyLeR ooooff soRaRsam kadeRe yoook sevenm aRzuyLaa mezaRLaR biLe küsmüş ooof kadınca öLene! yüRekLeR aLınmaz puLLa paRayLa kim yenmiş kadeRi duayLa???!!!! |
şeboooooooooooooo :D |
cnm bnm o yhaa:D I would love you until endLess but you are a ***:D:D |
onLy for the weaaaaakkkkkk |
Aqui se queda la clara La entraniable transparencia De tu querida presencia Comandante CHE GUEVARA Türkçesi .. O aydınlık durur hala Yürekleri saran ışıltısıyla Bağlıdır senin sevgili varlığına Kumandan Che Guevara... |
sakin-edepsiz komedya gözlerin ya vardı aklımda biz çoktan unuttuk dünya dediklerini aşk bir kaza dedin bizse sağ kurtulduk bugün senin günün onuda mahvettin seni sorana her yanım derim ve dahasını da eklerim ellerini uzat ki dokunsun parmakların bugün hayatımın şarkısı yhaaa:D teeyy'lik bişe deil eda:D:D:D |
Bu cinayet!... Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım.... |
istanbul üstünden geçmiş, bırak kendini korumayı... :D:D |
bir kulaç atsam karadayım. |
Life it seems will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters, no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free.... mtllc'm_fade to black... |
Bana (...'siz) yaşayabiliceğim bir hayat bağışla / dark tranquillity and grant me a Life i can Live Without |
penceremin perdesini havalandıran rüzgar denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar... |
Sagopa Kajmer - Vesselam |
don't youu cryyyy |
Sen bide bana sor neymiş aldanmak, amacına ulaşır hain Üzgünüm içten ama senlede anlarsın ya içtenlikten Sen bide bana sor neymiş yalvarmak, suçu bana atar hep hain Kirlenmeden kalabilsemde sıkı tutunup düşmesem olmaz mı ? |
Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzak Yabancıyım senin cennetine... |
I'm looking at you through the glass Don't know how much time has passed Oh God, it feels like forever But no one ever tells you that forever Feels like home, sitting all alone inside your head |
bir çiçek yılı sonra, kim bilir hangi denizde bin umut yılı sonra, kim bilir hangi göktesin.. |
I'm the suicider dying every night and day... Killing me is not enough to make me go away! I'm suicider seeking for the end of life... Killing me is not enough to cease the flame inside! Thus I kill and thus I'LL die.. Thus I will live for aLL time!.. |
gel neredeysen gel yapamıyorum gel aynada kendime bakamıyorumm:( |
çareler çaresiz sen yokken uzaklar bir türlü birleşmiyor yokluğunla varsın sevgiye açken ayrılıklar sevişmiyor... |
kim bakar ardına,sen mi ben mi? adın ne senin,gül mü diken mi? yana yana ben yandım benim adım korken,senin adın buz mu? söyle erimez mi? |
Nerde kendini bilmez çocuklar Bir sabah öylece çekip gittiler Çınladı alkışlar kör sokaklarda Yankısı kime kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım Acının surlarında ateşler yaktık Vuruldu şehirler soluksuz kaldık Kendine çekildi bütün zamanlar Gölgeler orda kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım qrup yorum-deniz koydum adını.. |
şarkıyı yazmıyoruz :D geçen sözleri yazıyoruz :D |
Sana ne hikyeler anlatır Ne de kandırır Aşk bu gerçeğe mahkum İçime çekince nefes gibi Seni soluklanır Ezberim olana kadar Seni ne masal ne de şarkılar Anlatır canım Cümlelerde bi yere kadar Ateşin eş anlamı bendeki Bu yürekte sen başkasın Sonuna kadar Yıkılır fark atar alo Senden öncekiler demo Aşk hızını hiç kesmiyor Durduğun artık yeter Yazılır sana bu kalp alo Senden öncekiler demo aşk hızını hiç kesmiyor Durduğun artık yeter.. |
beni üzdüğü zamanlarda bile, Yokluğunu hissetmek beni korkuturdu (: |
ben elimi sallasam ellisi gzlm kala kala sanamı kaldım:p |
görmemişim duymamışım sensizlik nedir bilmemişim.... |
kim bakar ardına senmi benmi adın ne senin gül mü dikenmi yana yana ben yandım:( benim adım korken senin adın buzmu söyle erimezmi:(... |
Children Of Bodom - Iron, Steel, Metal |
harika yazilar ve çok begendim....yeniler gelir insallah. |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |