![]() |
Ceza-meclis-i ala arkadaşlar vurdu arkadan... kimi zaman düşman oldular; kimi zamansa pişman... sayılı arkadaşlarım var ama bana yeterler... düşmanım ateşse dostlarım ateşten beter... |
mozole mirach-kolera(sevemedim vedaları MOZOLE MİRACH VERSE: Bilki sen kanattın kabuk tutmuş bu yarayı ve emri verdin ruhum acıyı tattı,zehre çaldı.Kokusu keskin bıçak gibiydi,serin bir rüzgarımsa eksik,göz kapaklarımda uykular delik deşik.Sor bu canıma kaç kez talip oldu azrail,gelir geçer selam verir bu kapıma söyle kim bilir en derinde sancılarla sevişir oldu kabusum,huzrum idam öncesinde son dilekti yok yolum.Bak adımlarımda korku hakim ve nedeni çoğu zaman hatalarımdı gecemin ortasında uyanıyorsam bilki sebebi sensin.Sen kazandın,ben yanıldım en başından anlamıştım,kendimi hep suçlamıştım.Belki susmak bir çözümdü agresif tavırlar içerisinde yatan o suskun adama şöyle bak öyle yanıtı ver ve yüzüme vur çıkar tüm öfkeni bedenden,teslim ol bu sefer gereksiz gururu yen. Gurur gerek sen gereksiz,hep kendini akladın,içimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın,kalbimin taa içinden kapı dışına atandın,önceleri hayat veren şah damarımdın atardın.Savaşa hazırlık denemelerinde atın yere kapandı,İstanbul Boğazı'nda bir kadın adamı boğazladı,gözünün değdiği her yere kurulan yüzümün cömert tarlası,yerde bulduğum her parada cimri yüzünün kabartması.Sen haklarını savurdun yürekte doldu kontenjan sevgin bana has değil ki seni gidi Don Juan,Kaf dağından koparıp çiçek yapsan bana aranjman,bu zehri içimden atmak için gerek antioksidan,sen dudaklarından bir bir hezeyanlar fışkıran,besiye çektin kendini be bereket sözlerin duman,gaddar egon Rabbena hep bana yaptı program,uçtu gitti ahı kaldı,sen cılız ben pehlivan.Zaman ayır biraz tara saçlarımı öp bazı bazı,yerleştir çiçek yavruağzı,bu düşkünlük saf arı,boşver nazımı bak hayatımın boş matarası,kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları. Ne sakinlik gördü yüzüm hayatımız hep curcuna karabulutlar hep tepende yıldızlı 5 kurdela,para kara bela olsa sen hazırda kumbara,attığın taşa değse bari aha şurda kurbağa.Gardımı aldım Ray Sefo'yle bir tel çekelim aramıza,keleş kellen hariç evde hiç bir şeyini bırakma,hala ne bu debeleniş,çatladı aramızdaki ayna,manastırdan kaçarcasına sakın arkana bakma.Ecza deposu oldu mide kronik aşık sistematize,yenisi girer hep menzile,içimi kemirdi Mickey Fare metanetle olacak iş değil velet hayal kurmak hayal oldu celebin hüneri hep ceset.Tedbir al koçum çitler oynak kırılır boynuzu,aklen kısa boydan uzun,çekip vursam yolcusun,acın ağrımdır,ruhumsun,ruhsa konumuz vahim durumsun sen en zalim buluşsun.Dili olsada konuşsa o günü bilir şu kaldırım bir faninin lafıyla kalbe düştü yıldırım,çok ağladım,tuz gölü oldu suratım,sen canavarım,hoş bir söze hasret kaldım,her sözün bir yaptırım. |
iki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor.bir selam lutfet bu ne çok hasret...gel barışalım artık canözüm bahar geldi dalları kiraz bastı,yedi kat eller yakınım oldu gel barışalım artık |
bursanın ufak tefek taşLarı :D (O):D |
Alıntı:
senin kanununda aşkla ölmek yasaksa,gün gelip yüreğin benide unutacaksa.senden yadigar bbir resim kalacaksa...yok istemem sakın sevme beni...:(çok güsel şarkı:( |
haydi Li Li La :D:D:D:D: |
Alıntı:
bi bulaşma ya bikerede es geç be:D |
Es Es Süper Lig de :D:D:D:D:D:D:D:D |
Biri gider biri gelir hayat hep böyledir Vedalar koysada,bazen gitmek gerekir Mesele beklemektir,mesele özlemektir Belki ben yanıldım,sorunum depresiftir |
Whose hands are these? They reach in and take own life with my hands... But I've killed my brothers, too... When I had to. I have no doubt... I have no soul... Whose hands are these? Who took away the light? Who has the right ? ! ? Who gives a damn ! ! !... "DO WHAT YOU WILL" SHALL BE THE WHOLE OF THE LAW ! ! ! . . . |
Deli Kızım Uyan - Şebnem Ferah Gece geçmez gündüz olmaz Can bu dünyaya dayanmaz Gülüm Haykırdım dağlara duymaz Bekledim günlerce Yok ki gelen Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış Yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan Yerde oldum gökte oldum Sormayın halim ah başım duman Gönül uslanmayı bilmez düşlerim Gerçek gerçeği yalan Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmışYanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalanDeli kızım uyanBir tek sensin duyan:(:(:( |
bahar çiçek çiçek gelince güzel hayat sevilince sevince güzel arılar bal petek verince güzel hayaattt sevilince sevinceee güzel dostluğun temeli ilk harcı sevgi her derdin çaresi ilacı sevgi gönüller sultanı baştacı sevgi hayat sevilince sevince güzel |
s.özdemr bukadar sevmedm Kalbimin sesini dinledim Aşkına bir leke sürmedim Yar sana kaç kere söyledim Ben sana ihanet etmedim Görmedim görmedim Ömrümde böyle aşk görmedım O yüce rabbimden başka Hiç kimseye boynumu eymedım Sevmedım sevmedım Kimseyi bu kadar sevmedım Aşkımız bır heves değildi Sanmaki gönlümü eyledım Ömrümde ilk defa çok sevdim Sen şimdi dünyada tek derdım Can koydum bu aşkımın yoluna Kimseye canımı vermedım oFF ߀€€..:( |
Kapansın yollarım sensiz gidersem Son gülüşüm olsun sensiz gülersem Kahrolayım senden başka seversem Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın Bugünüm yarınım derdim kahrımsın Değişmez kaderim alın yazımsın Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası Kör olsun gözlerim ele bakarsam Sensiz olan bir tek hayal kurarsam Ölümsüz aşkını hiçe sayarsam Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın Bugünüm yarınım derdim kahrımsın Değişmez kaderim alın yazımsın Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası |
Alıntı:
|
LAVİNİA Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia adını hep gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama.................http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
LAVİNİA Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia adını hep gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama.................http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
Alıntı:
Ne var La dinledgm şarkıdaa mUhahahaha sen şmdi beNii aşağıladınmı yücelttin mii anlamadım:D:D:D:D:D:D:D:D:D Hem kızlar ne dinliyomuş Artistt yaa....:D |
yok ne aşağılayacam bende dinliyorum seloyu bir kızın dinlemesi ilginç geldi bana :D |
İstisnalar kaideyi bozmaz bu civan bu civarda fazla tozmaz élimi vérdim kolumu kaptın gözümü çéktim,aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım tabularımı kéndim yazdım. |
Gözlerin Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar,dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine,sığınmak bir akşamüstü Gözlerin bir çığlık,bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Bir orman bir gece kar altındayken Çocuksu,uçarı koşmak seninle Elini avcumda bulup yitirmek Sığınmak ellerine bir gece vakti Ellerin bir martı,telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken Bir kenti böylece bırakıp gitmek İçinde bin kaygı,binbir soruyla Bitmeyen bir şarkı,dudağında bir yarım ezgi Sığınmak şarkılara sığınmak bir ömür boyu Gözlerin bir çığlık,bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Ellerin bir martı,telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken . Zülfü Livaneli |
Gitme diye mi kavgam Yasamayi mi sectim Askta gurur olmazmis Yalnizlik kötü bir secim Sensizlik aci bi bicim Aglarsa anam aglar Yalan olur gerisi beni anlamaz Hic olmazsa nasibim olur Beni de vur yaban ellere güven olmaz Bu kalbin hep sesi kesik sana ezik Boyu gayri civan durmaz Bir sey daha var düzeni bozuk Yarasi derin icinde de can durmaz Susarim sözünü tutarim Nefesinle hayat bulurum Söz buyur sana kul olur Bu can bin de bin kere ölür Git deme kurban olurum Senle yasadim son bulurum Yillarim zindanim olur Sensiz arar ziyan olurum |
Kumrulalri dinledim susuverdiler Rüzgarlari bekledim sensiz estiler Seherleri özledim hic gelmediler Izlerini nerede bulurum senin Sarkilara sordum söylemediler Anilara yalvardim bilemediler Ufuklari aradim görünmediler Izlerini nerede bulurum senin Bulutlar benim gibi hep agladilar Dertlerin gönülleri hep dagladilar Özlemlerin sel olup hep cagladilar Izlerini nerede bulurum senin Sarkilara sordum söylemediler Anilara yalvardim bilemediler Ufuklari aradim görünmediler Izlerini nerede bulurum senin... Cengiz Kurtoğlu Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman Az derdim çokçalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı... Kurtlar Vadisi Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki başkaydım sen başka bir aşktaydın Bilmedin yar yağmur gibi inmedin yar Sen belki başkaydın başka bir aşka inanmadın Kanatlanıp uçsan o kuşu da tutsan Kafesini açsan da beni aldattın Bana gözün gibi baksan el üstünde tutsan Bana dost bile olsanda beni aldattın... Asya |
<6.cadde-sen ve ben özellikle şurasını: sen ve ben ikimiz kabuL et en dipteyizz |
seni şimdi istiyorum yıllar sonra bulamam kıraç yıllar sonra şarkısından süperr |
Ruhum bu acıya dayan Çaresizim çok geç Bir günüm daha geçer mi Sensiz darmadağınım, yapayalnızım Sığındığım limandı bu aşk Ne olur kalbine bir bak Ahh ben oradayım Beklemekle diner mi sızı Sessizliğimin yokluğu acı Gün ve gün kanarken aşk acısı Savurur yıkar geçer zamanı Uyan sonsuz rüyalardan Çok geç artık çok geç Dayan ruhum bu acıya dayan çaresizim cok geç |
ebru gündeş - seni seviyorum Seni benden almaya senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni, dinlemesen de olur Başkasını sevemem saçmalama ne olur Anılar kilitlemiş sana Resimler delil gibi bana Allahım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana Seviyorum, seviyorum seni çok... |
Son olsun artik, sensiz son gecem.... Dayanmaz ki kalbim, tükenmisim zaten.. Alismisim güzel yüzüne.. Kapilmisim askin seline.. Unutmusum kendimi, Kaybolmusum! Gel, gec olmadan, gün dogmadan gel! Dayanamam... Yanliz kalmak cok zormus, simdi anladim.. Bilemem sonum ne olur!!! Gel, gec olmadan, gün dogmadan gel! Yaraliyim... sensiz kaldim simdi, yanlizim!!! Bilemem sonum ne olacak!!! |
Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben. |
Sometimes I need to remember just to breathe Bazen nefes almayı hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum Sometimes I need you to stay away from me Bazen benden uzak durmana ihtiyaç duyuyorum Sometimes I'm in disbelief I didn't know Bazen bilmediğim bir inanmayış içindeyim Somehow I need you to go Hernasılsa gitmene ihtiyac duyuyorum Don't stay Kalma Forget our memories Unut hatıralarımızı Forget our possibilities Unut imkanlarımızı What you were changing me into Beni neye dönüştürdüğünü Just give me myself back and Beni kendime bırak tekrar ve Don't stay Kalma Forget our memories Unut hatıralarımızı Forget our possibilities Unut imkanlarımızı Take all your faithlessness with you Tüm inançsızlığını yanına al Just give me myself back and Beni kendime bırak tekrar ve Don't stay Kalma Sometimes I feel like I trusted you too well Bazen sana ço fazla güvendiğimi hissediyorum Sometimes I just feel like screaming at myself Bazen kendime bağırıyormuşum gibi hissediyorum Sometimes I'm in disbelief I didn't know Bazen bilmediğim bir inanmayış içindeyim Somehow I need to be alone Hernasılsa yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorum I don't need you anymore, I don't want to be ignored Sana daha fazla ihtiyacım yok, boş verilmiş olmak istemiyorum I don't need one more day of you wasting me away Birgün daha beni eritip bitirmene ihtiyacım yok I don't need you anymore, I don't want to be ignored Sana daha fazla ihtiyacım yok, boş verilmiş olmak istemiyorum I don't need one more day of you wasting me away Birgün daha beni eritip bitirmene ihtiyacım yok With no apologies Özürsüzce Linkin Park-Don't Stay.. |
Bu şarkıyı söyleyin ama bilmeyin Bu şarkıyı dinleyin ama sevmeyin Bu şarkıyı hissedin ama üzülmeyin Bu şarkıyı sevmeyin ama hatırlayın Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç iyi değilim Bu şarkıyı isteyin ve gülümseyin Bu aşkmış kötü yapmış onu deyin Sadece bu şarkıyı o yazdı deyin Sadece hiç iyi değildi deyin Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç iyi değilim Bak hayat burdaki ayaklarımın altındaki kelimeler gereksiz bütün herşey Bırakın tutmayın ve itmeyin Üstüme gelmeyin Yalnız bırakın ama bekleyin Gitmeyin Ben hiç hiç iyi değilim..! *TeNeKe |
bu kızı yeniden büyütmeLiyim kor ateşLerde yürütmeLiyim Farkındayım FARKINDAyım :D |
bütün qece sabaha kadar yada bir ömür öLene kadar aşk kaLbine dönene kadar bekLerim sen gerçeqi görene kadar kader aqLarı örene kadar aşk kaLbine girene kadar bekLerimmmmmmmmm.... |
bir dalda iki kiraz biri al biri beyaz eğer beni seversen mektubunu sıkça yazzzz sallasana sallasana mendilini akşam oldu göndersene sevdiğimi ehehehehe::DD:D:D: |
ince giyerim ince pembe yakışır gence insan bir hoş oLuyor sevdiqini görünce :D:D:D |
:D:D muratgilin damından atlıyamadım liralarım döküldü toplayamadımm liralarım döküldü toplayamadımm:D:D:D |
Aman Döne Döne Döne Yar Geliyor Yandım Güle Güle Güle Har Geliyor :D:D:D |
Makaram Sarı Bağlar Makaram sarı bağlar lo Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüş müyem lo Asyam karalar bağlar Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle Makaramda ipliğim lo Asyam benim kekliğim Hiç aklımdan çıkmıyor lo Tenhalarda gezdiğim Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle |
mavili mavili mor çiçek mavili burdan geçecek ben bi çeşme yaptırdım sevdalılar içecek mavli mavli mavileşim tenhada buluşalım mavilim eheheh:D:D:D |
Kıraç - Bozkırdaki Ağaç Ben bozkırdaki ağaç Sen uzakta akan su Özlemi yüreğimin Yüzyıllardır yakan su Bir ağrılı bekleyiş Ki tükenmez bir türlü Ne duam işitilir Ne söylediğim türkü Kavrulmuş dallarımdan Haber etsinler diye Nice kuşlar uçurdum Dönmediler geriye Ya seni bilmediler Ya unuttular beni Kuru değnekler ile Hep bir tuttular beni Sen uzakta akan Su Ben bozkırdaki ağaç Duy artık çığlığımı Toprağım sana muhtaç |
Türkiye`de Saat: 08:24 . |