![]() |
Sevdiğimiz Şarkı SözLerii kisla yaz gibiydik sen kar tanesi ben günes çözmek zor bu buzlari yalvarsam ne farkeder çocukça kavgalar bunlar mazeretler sebebimiz olmus yabanci gözler kisla yaz gibiydik hep aramizda bir yaris belki sen birinci ya da ben ne farkeder çocukça kavgalar bunlar mazeretler sebebimiz olmus yabanci gözler bir küçük yagmur damlasi kadar degerim yok mu sende güz ayrildigimiz gündür kimbilir kaçi bitmis göz yasi yok bende YaLın.... |
UNUTAMAM Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … |
benim adım sarhoş baki içmem abi sulu rakı aman imam canım imam doldur ver cak rakıyı benim adım sarhoş baki içerem susuz rakı KAHTALI MIÇI |
Bırakmaz yakamı hıc bır ask Sonunda ne oldu bıze bak Ayrılmak ıcın cok erken Yarım kalacak sevdalar Ayrılmak ıcın cok erken Can dayanır mı buna derken Basımı koydugum kucak nerde Salıp kurtul benı derde Bedenden koptum bı pare Elın de tas olacak bak Yanındayken ben bı care Yasanmaz olmus sevdalar Saatler durmus gozumde Ellerım buz gibi oldu bak Ates tenınde nafılehasretlık cekılmıyor Bu soguk gecelerde Sensız hiç yasamadım kı Bu kohne bos sehırde |
Yarım gönelle bir öpüş Rüzgar essin, ümitlerin serinlesin Tepe taklak olsun güneşin yaktığı zemin Ben bir kalıp buz. Rap dudaklarıma vantuz Lan olum bak burası koca denizde iki kaşık tuz Bedenimle sevgili olduğumdan bu yana geçmiş bir dolu sene. Çok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene. Caddeler pişmanmış beni gördüklerine Ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde, et dikende!... Ben ki ben de, sen ki sen de güzelsin. Sesim tek beden de gizlensin. Gözyaşlarım raksa koyulup vecdetsin. Gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin. Kollarım yazmakta bitab düştü Aç uçan akbabalar haince yavruyu bölüştü. Sarı selam güneşim onsuzlukla üşüdü. (tir tir) Huzrum asık yüzüme bakıp tebessümle gülüştü. Benim sabırla aram açık. Kibirle yatıya kalanı Tutar hıçkırık. Hasımlarımın kıçıkırık. Güvenimin beli fıtık. hazinelerim sen de batık. Saf ve duru. Benim adımı rapin oğlu koydu elim, kaşım çatık Bir virüsüm var tam salgınlık, etrafın sarılır En kalıcı izler yüzde bırakılır. Kafatası dertlenir, adı batası demlenir Sayın bayım, cehenneme canın, kurumalı kanın!... Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur Aylak saat durur. Üzerime düşme önüme düş Sindir kırılır kurulan düş, bir masal doğuş-ölüş Bir bilet gidiş-dönüş, yarım gönülle bir öpüş Elime düşme bu bir dövüş, tangır tungur düştü kömüş Ağız torba olda büzüş. Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı Ancak benim bir korkum var alemlerde tek Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı Klavuz oldu gemime yutsun dalgalar bırak beni Tersten esse rüzgar hoş, benim onunla aram iyi En miniktir en sevimli mimiklerim kelamın miri Her insan sakar ve dengesizdi kolay kırdı kalbi Dayanmaya mecbur muyum sanki? Canımı yakanın canını yaktım Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar Bizi haydutlar. Sagopa Kajmer - Kolera |
YAĞMURLAR Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme… |
Bir Aşk Hikayesi - Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesiSİYAH BEYAZ film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu güller senin için Bu gönül bizim için Hiç üzülme ağlama Sen gülümse daima Bizimkisi bie aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Hüzünlü sonbahar kapısından Çıkmak gibi aydınlığa biraz |
Sessiz, dipsiz, kör sağır geceler. Derdim çok, dermanım beter. Gözüm yoktu, hiç bir şeyde. Tek dileğim, saklıydı sevgimde. Onuda aldın, çektin, gittin. Beni yaban ellerde, ezdin<a href="http://www.sozarsivi.com/">Aşkın Ölüm Kokuyor</a> geçtin. Buna hakkın yoktu.. Allahın aşkına, bir kez doğru söyle. Hiç mi? hatrım da yok o yalan kalbinde. Beni öldürsünler, vermesin ellere. Diyen, sen değilmiydin? Şimdi sen yoksun ben, En çıkmazlardayım. Yolumu bulsamda, Kendim karanlıktaytım. Acımasız hasret, sırtımdan vuruyor. Aşkın ölüm kokuyor... |
dumansız sigaranın köpuksuz biranınn sensiz su hayatın taaaa ... |
seni aşksız bırakmam üşüdüm diyosan güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam |
Kalpsiz (Ft. Badem) 2. ayrılık zor geldi bana Sensiz olmadı anladım geç olsada Yalnızmısın sende sensiz gecelerde Hiç düşündün mü naparım diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Eski sevgili merak edilmez mi? 5 senelik aşk unutup silinmezki Korktum aramaktan başkası çıkar diye Hep tanrıya sordum seni iyimisin diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz hapseder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Nerdesin yine yolculuk nereye Telefonda sesin ısıttı ya işte Sinirle topladım tüm eşyalarını Nolur almaya gelme Bırak izlerin kalsın bende Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Kalpsiz Kalpsiz Kalpsiz � Sen ağlama dedim hani dönecektin Bir damla gözyaşım silmeye bile gelmedin. |
benim ciğerim yanar ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar YAŞAMAKSA YAŞADIM LAKİN ! CANIMIN ÇOĞU KALDI SENDE ... |
Tadım tuzum kalmadı senden sonra Sevmedim sevemedimhiç kimseyi Elim kolum bağlandı senden sonra Sevmedim sevilmedim senin gibi Acılarıma ağlayarak sığındım kadehlere Kaderimize lanetler edip yıkıldım meyhaneye Ay değil mevsim değil Bir ömür geçti sensiz Keşke böyle sevmeseydim ağlıyorum çaresiz |
Durur durur beni bulur o sözler hep unutulur artık bize biraz gurur lazım Durur duru beni bulur ayrılıklar unutulur artık bize başka HAYAT lazım .. |
aslında sölenecek çok şey vardı...mesela keşke bu kadar bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini...neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum..herşeye rağmen sanA da kızmıyorum,kızamıyorum....acım durulduğunda bi şarkı sölerim belki,belki o zaman anlarsın...BUNCA HÜZÜN BİZDE İİ DURMADI VE BU AYRILIK BU AŞKA HİÇ YAKIŞMADI.... |
Sil Baştan-Şebnem Ferah Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak |
Aslı Güngör - Kalp Kalbe Karşı Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi düşündün mü? Yanlızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü? Sensizlik bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı... |
Günler Geçiyor Günler geçiyor her şey daha dün gibi maziye baktım da yine günler geçiyor deliler gibi mevsim dönüyor nisan yağmurları öncesi son kez bu gece görsem diyorum bir yudum seni hasret bir bulut geldi gitmiyor sensiz ne kadar bensizim kimse bilmiyor alsam başımı gitsem diyorum gittiğim her yerde hasretin terk etmiyor hangi rüzgar bana senden haber getirir yaralı bir kuşun kanadında kırık bir tüy gibiyim hangi rüzgar sana benden selam götürür kıyıda külü geçmişe ağlayan sönmüş ateş gibiyim dağlar duman olmuş, gönül , dağlar gibi ol küsme bırakıp gidenlere bir gün çözülür tılsımlar bir gün yıkılır duvarlar Aşkın gücünü bilenlere :(:(:(:(:( |
No Doubt- Don't Speak You and me, we used to be together Sen ve ben, eskiden birlikteydik Everyday together always Her gün birlikteydik, her zaman I really feel that I'm losing my best friend Gerçekten en iyi arkadaşımı kaybettiğimi hissediyorum I can't believe this could be the end Bunun son olabileceğine inanamıyorum It looks as though you're letting go Sen vazgeçiyormuşsun gibi görünüyor And if it's real well I don't want to know Ve bu gerçekse bilmek istemiyorum Nakarat Don't speak, I know just what you're saying Konuşma, ne dediğini biliyorum So please stop explaining Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak Don't tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Don't speak I know what you're thinking Konuşma, ne düşündüğünü biliyorum I don't need your reasons Gerekçelerine ihtiyacım yok Don't tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Our memories Hatıralarımız Well, they can be inviting Tamam, çekici olabilirler But some are altogether mighty, frightening Ama bazıları herşeye rağmen güçlü, korkutucu As we die, both you and I Biz ölürken, hem sen hem ben With my head in my hands I sit and cry Başım ellerimin arasında oturup ağlıyorum Nakarat It's all ending Her şey bitiyor I gotta stop pretending who we are... Kim olduğumuz konusunda rol yapmayı bırakmalıyım You and me I can see us dying...are we? Sen ve ben, öldüğümüzü görebiliyorum...ölüyor muyuz? Nakarat Don't tell me cause it hurts! Anlatma çünkü incitiyor I know what you're saying Ne dediğini biliyorum So please stop explaining Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak Don't speak, don't speak, don't speak Konuşma konuşma konuşma Oh I know what you're thinking Oh ne düşündüğünü biliyorum And I don't need your reasons Ve gerekçelerine ihtiyacım yok I know you're good, I know you're good, I know you're real good Biliyorum iyisin, biliyorum iyisin, biliyorum gerçekten iyisin Oh, la la la la la la La la la la la la Don't, Don't, uh-huh Hush, hush darlin' Yapma, yapma, a-ha şşş, şşş sevgilim Hush, hush darlin', hush, hush Şşş, şşş sevgilim, şşş, şşş Don't tell me tell me cause it hurts Anlatma çünkü incitiyor Hush, hush darlin' Hush, hush darlin' Şşş, şşş sevgilim, şşş, şşş sevgilim Hush, hush don't tell me tell me cause it hurts Şşşi şşş, anlatma çünkü incitiyor |
BEN SANA KOŞTUKÇA Ne olursa olsun,ayakta duracağim. Seni hep affettim bu sefer ayrilacağim, Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde unutacağim. Belki de cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutucağim. Ne olursa olsun,ayakta duracağim. Seni hep affettim bu sefer ayrilacağim Belki de cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutucağim. Belki de cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutucağim. Ben sana kostukca sen hep canimi yaktin, Ne kadar da farkliydin,yalanci nasilda inandim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim. Ben sana kostukca sen hep canimi yaktin, Ne kadar da farkliydin,yalanci nasilda inandim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim. Belkide cocuk gibi oturup ağlayacağim, Ne kadar cok sevsemde seni unutacağim.. |
HAYKİ-KİM SEVDİ SENİ BENİM KADARRR Yalnızlığı hissettiren bir beat ve bir de ben varım Gözlerim dolu ve lakin karamsarım Dertlerimle baş başayım harbi yalnızım Yardım elini uzatın ne olur, yardım Allah'ım Erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim Sonra oturdum saatlerce düşündüm, olmadı işte hiçbiri Hayal de bir yere kadar, gözlerim kapandı hasret oldu sevgiye ruhum Yeni güne umutla başlamak pek bir zormuş, kandırdım ben kendimi Olmamış olmadı ve de olmayacak kadar uzak bana umutlarım Harlanır aleviyle bir an söner tekrardan külleri kalır ardında Bana zindan olan hayatın kapıları aralanır. Dön yine başa savaşalım ama ben kendimi çok yordum Denedim ben ama kazanamadım, yoruldum artık gidiyorum Bunaldım artık gidiyorum, ne olduğunu anlayamadan yığılıp kaldım Son bir kez dönüp arkama baktım, oysa ki başaramadım. [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Hayki] Kovaladılar beni kaçamadım ummadık ellere düştüm yaraladılar Bir de bu da yetmez gibi karaladılar, ben inandıkça beni paraladılar Kes kanasın yine beş parasız biri ben, ben gibi birini de bulamadım ah Çok tanıdık gelir her bir surat bana, her biri en kral oyuncular. (bıktım) Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım Ben düşmanım ardına dizilen dostlara zora düştüğüm için mi ulaşamadım Pişmanım, herkesi insan sanıp da saçmaladım. Aşk mı dedin bana saçmaladın, seni seviyorum diyene inanma yol ver Beni en son bırakıp giden de beni herşeyden çok severdi boşver Dilim özgür bugün önüme gelen bütün herkesi kırabilirim bana hak ver Ne hissettiğimi bulamadım hala bir yanım çek git, bir yanım kal der Rüyadan uyanıp aynaya baktım o adam benimle alakasız biri Bu hayat inadına bana her gün yapılan çok bayat ve kötü bir espri Yırttım resmini artık eskidin,unuttum ismini sen bir kahpesin Bıktım büsbütün herşeyden senin yüzünden kahretsin. [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Garez] Yine dert tasa keder herşey beni bulur hayatın anlamı bu mudur söyle Gözümü de kapayıp daldım hayallere huzuru aradım bulamadım nerede Özlemek ve de beklemek bu beden hep tek, yek yüreğim Kimlere anlatayım derdimi kimlere bahsedeyim söyle Dört duvar arası bana mesken, yalnızları oynar bu beden Kaçıp gidesim var uzaklara, bırakıp gidesim var bu diyarı Geride kalanlara selam olsun, selam olsun yoldaşlarıma Beni bile bu hale düşürdün ya, helal olsun sana can yoldaşım Yine bak bu sefer en derindeyim, en dipteyim ve de en geride Belki de kurtaracak beni son sözün, bir gülüşün ya da tebessümün Bunalıma soktu beni geçen her gün, bu beden vurgun ve de yorgun Yalnızım yine bak anladın mı sevgiye muhtaç sevgiye aç Kalabalık her yer ben yalnız, bir yanım yok ve de cansız Bir kişi tanıdım çok vefasız, ve de artık sözler anlamsız Kaybettin beni ben de kendimi sana benden son bir söz Kim sevdi seni benim kadar, kim sevdi seni benim kadar? [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Fieber] Bunu geç anladım sen bir kahpe bense darbe yedim Harbe girdim benliğimle sen gittin en baştan başladım bu kez Ama olmadı, düğümlendi boğaz son kez, kalem yazmadı Bende anın kalmasın, bu kalpte yarın öldü zaten Ben yarınla yaşayamam ki, fark etmez gelme zaten Terk etmez sevdiğim, bir resimde kalmaz öyle Ellerimde sadece yakmak için hatıra Gözlerimde yaşlarım akmak için hazır ya Bakmadan gider misin başlarım bu aşkına Ve kışlarında yağmurlarımın her bir damlasıydın Bakışlarınla yalnızlığımın umutlarıydın Şimdi unut istemiyorum, şimdi git ve gelme sakın Kimdi derim sorarlarsa, tanımam artık Sildim derim hatırlarsam, yalnız aklıma Tek kalıp hiç düşündün mü, çok soğuk ya |
Göktan-sezen söylüyordu bütün gece sessiz oturduk çıt çıkmıyordu bütün gece sus pus oturduk sezen söylüyordu gözlerin ayrılık dedi göz yaşların yalan o güzel günler geldi geçti sakın ağlama ardımdan son defa ama son defa elveda diye diye içimden kal demeni bekledim kal demeni bekledim yanlış gözlere ağlıyorum bomboş hayallere sığınıyorum eski resimlere bakamıyorum lanet ettim sevdaya |
SAGOPA KAJMER-KALBİM KRİZİN BEKÇİSİ OLMUŞ (Ben yine anlatmak istiyorum HADİ !!!) Batımda gün yine sokaklar ıssız, şarapkolikler ve para peşinde eli bıçaklılar, sabah yumruk konuşur, gecelerimde silahın notaları, derinde bir sela sabahları, gazetelerde ölümün ibret etkisi, mafya evreninde yaratılan kahraman adamlar, haraçla kazanılan günahlar(GÜNAH),evimin önüne dizilen onca sarhoşun nağrası ve polisin etkisizce boş fiilleri, güvenliğim mi yoksa benliğim mi idam anlarında terlemekteki? kinime yemdi şiddetin meyvesi, bizse bunca yıkıma katıla katıla sırıtır olduk, eylemim rapimle fiile dönüşecektir bilesiniz.Dağdan inme ayıların temelli cahiliyetine vizeyle karşılık verildi, kondular getirdi betonu, başbakan bir metro yerine doğamı geriye ver!... kültürüm piç oldu, özür için dilekçe ver!...ben yarındım ancak aldınız elimden bugünümü kimliğimden utanır oldum, Türkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu psiko bunalım 24 saatte 3'lü çevirir sen-ölüm-kalım!... (NAKARAT) Dünya kerhanesinde bakire değilsin,tecavüz edenler var gözlerim de sağanak yağışta, kalbim krizin bekçisi olmuş Yak ta ver sigarama derdimi anlatayım duman olsun bu rapim ben çaresiz avare gezerken,gözyaşlarım yaşlanır oldu. Bakışlarımda kara ifade,istifade edilemeyen o masumiyetim, yüzünde meymenet göremediğiniz tüm liriklerimle bir bütün ben,tüter tütün yazar çizer stilo.sadakatim gömüldü dilime. sus!...dedirtmedim. kus!... günahların sevabı bulunamaz yunus.Prangalarda raks ederken ağlamaklı bakışın öncüsü, kısır döngüsünde tanıdık her bir muhterem cılız bitki örtüsünde,tanıdık her bir muhterem cılız bitki örtüsünde. civarda depremin korkusu ve bilgilerini yokla,fazla soru da sorma zaten halim kalmadı, hasta adamı yatağa yatırın artık, bin asırlık bekçi ülkemin damarlarında kan bırakmadı, bazı bazı bazılarımız,tepeden izlerken kakılmışları, çalınmış hırsları,sessiz yalvarışlarını duy gözlerimin,bak hadi!!!... |
VATAN Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. static: Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan.Gözüne vur yada dikenle oyarım gözünü çakal fazla gölge ediyorsun ha türkçede de milliyet biraz daha ciddiyet belalın peşinde nefret önünde sağa sola bakmasana lan şimdi bana Türk çelikle geliyor işte sana bomba dalgalanan göklerde yıldız ve hilal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal. fuchs:Çalışan türkiye gözümün önünde atam sen rahat ol yerinde mehmetcik tepede bekler nöbette türk bayrağı dalgalanır göklerde türkiye için ölürüm ben sözümde kimse duramaz türkün önünde ben varsam bu dünya üzerinde kimse bölemez bu vatan göklerde her zaman ilerleme hedefinde sözünü tutan ve namusun peşinde bu vatanın üstünde herkez kardeştir bunu beynine iyi yerleştir. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Ses:Bizansı şaşırma sabrımı taşırma geliyor slep bu tepine suratına kartal gibi havalanırım gökleree gökler benim ayyıldız benimsin gel.Affedemem vatanıma yanlış yapanı otuz bin askerin canını alanı aklına asılır şeymi bu unutmadım yapılan resmi hatırladım gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk baba diyor babasının künyesine mezar taşına sarılmış ne ne diye sordum bunu kendime. Vatan Vatan toprak altında yatan unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan bitsin artık ölümler bitsin artık bu çile çekemem bile bile. Birlikten güç doğar güçler birleşti Static nefret ses (diyemem)güçler birleşti kötülükler yine kovar vatan sağolsun Budur bizi birleştiren nokta hedef dorukta şaşma bir elin nesi var iki elin sesi var güçler birleşti hip hop sonsuza kadar. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. |
Alıntı:
en sewdiim sarkılardandır,saol |
kahretsin yine herşeyi mahvettim doğru hakettim duyguları hapsettim ben çok eskiden sorma neden yada sor bilemem sana söyleyemem seni boşveremem koş gel hemen kollarıma doğru koy başını omuzlarıma ne olur ben yapamıyorum sen yap ne olur alsın ellerini birileri kalbime bassın derdim sen yaptın derdim sensin aşkım bırak ellerim ölene kadar orda kalsın içimde haklısın üzdüm üzüldüm kızdım üzüldüm sustum üzüldüm çok üzgünüm gözyaşlarım yok tamam haklısın hepsi içime aktı ve ben sakladım karanlık bi gece öncesi ve soluksuz beklenen bir sevgili gözleri aklıma takılmış kalmış elleri soğuk şubatı hatırlatmış görmezden gelme bu kalbi lütfen hep yalnız ve üzgün bu beden istemeden kırdım istemeden... gözlerin kaçtı hep benden neden... ikimizi bugün aynı karede düşündüm mutlu iki yüz ama kendime güldüm bazen asıktı o şirin suratın sen sebebi ise herzamanki gibi ben hapsettim kendimi senle yalnızlığa olsaydı tebessümün yaşardım ben anınla şimdi sigara dumanı yoluma eşlik eder sensiz hergün ölüme eşdeğer unutamam yüzündeki o buruk ifadeyi kıyamam yeterki yakma resimleri o gülen çocuk hergece belki ağlar sen beni böyle bil yaram elbet kabuk bağlar sen şubatın bana hediyesi ben pişmanım şimdi kim geri getirebilirki birgün buluşur ellerime eli.. |
Yüksek Sadakat - Döneceksin Diye Söz Ver Güneşin ufka deydiği yer, oraya git ama yine gel, Döneceksin diye söz ver. Böylesi hepsinden güzel, git özlet kendini yine gel, Döneceksin diye söz ver. Dinle uzaktan, çalan şarkı hicazdan, Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan, Dinle uzaktan, küllerin arasından, Madem herşey biter, yine başlar yeni baştan. Bana ne olur ellerini ver, gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver. Güneşin ufka deydiği yer, oraya git ama yine gel, Döneceksin diye söz ver. Böylesi hepsinden güzel, git özlet kendini yine gel, Döneceksin diye söz ver. Dinle uzaktan, çalan şarkı hicazdan, Yaktık seninle biz, bir yangını yeni baştan, Dinle uzaktan, küllerin arasından, Madem herşey biter, yine başlar yeni baştan. Bana ne olur ellerini ver, gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver |
Başta başka bir hikayeden söz et canım sıkık, Duymak istemezsin inleyenlerin yüzü asık, Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık, İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık. 7&24 gözüm açık,kaçık evimden çık,kapı açık,açığa çık,çık açıkla açık açık,hikayelerim karanlık yoo yerine göredir hayranlık,haremlik ya da selamlık,tüm insanlar sofralık, Zinciri çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, Arsız güçlü olunca haklı haksız olur budur yazı, Dünlerini bildiğim bugünler gibidir,kes at yarınsızı, Kendini prens sanar (breh)100 yılın bakımsızı. Bak benim üstüme gelme diyaloglarmız hep fiyasko, Kendine gelmeli,kendini bilmeyen kendi cinsel amigo, Sensin o,başarım solo,ben yaptıysam o banko, Adım Sago ben tombala sen 1. çinko. O o o ağır bilanço kolera etti linç, Hatta Herkül nakavt yerde, Zeyna dinç, Mutlak cesaret direnç, havlar köpekler iğrenç, Özentiler kopya french,kalitem 5 üstünden penç. Nakarat: Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani, Yanılmaz şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani. Hapis oldu izni kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,kolpa adamı donuna işetir, Tir tir titretir,boynum bu yıl filtredir, Söyle neren diyettir,paçoz hayatım piyesdir. Suçsuz ben bucaksız uçsuz denize benzerim. Hissettiğim hissettiğin neden budur ki yazarım uyarı Somuttur elde tutulamasada umut sözüm uçarı Şeytan birgün elbet birkez yenecek seni yokki kaçarın, Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat, Kem gözleri çıkarıp sandık içine gizle denize at, Bak çaldığının çaresine bak,üzerimden sağlam haram, Seni gidi boku seyrek düşen at ilk virajda düştü jant, Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selebant, Çok kolay olan oldu olanı sindir iç bi kantkart, Yatıştırıcı fark bu,elimde mikro pankart, Psikopatron en az 1000 kişiyle oynar go-kart Batışlarında var şike,ifadelerin komplike, Kapalı yol bu turnike,çok bilenler çok keke, Yüzünde hayalet leke,bayram hatrı bilmez teke, Bağdat yakın ağlar Mekke,Mutlu olmak zor ya neyse... Nakarat: Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani, Yanılmaz şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani. Sagopa Kajmer: -2007 senesi,aklımıza gelenleri söylüyoruz,hepsi doğru hepsi gerçek,şüphen mi var ha?Bak yüzüme,neler söylüyorum,hepsi doğru,hepimiz faniyiz,hepimiz gidiciyiz.Belki yarın,belki daha yakın,burası dünya moruk,herşey zor,düşünmek bile,süphe yok... süper süper süper... |
iki lafımdan bir tanesi sensin, seviyorum seni aşkım, sen bilmezsin. sevmiyorsan beni git, gözüm görmesin. seni sevdiğimi unut, kimse bilmesin. yıkılsın dünya, koymaz ki bana. ölüm olsa da sonunda.. sensiz mi? asla! doymadım ki sana.. ölümse ölüm olsun, senin yolunda.. |
git hadi git cigerim yanıyor son gece bu beni sevsende olur kim saracak beni kim sevecek dur dokunma yüregim acıyor seve beni sevdalardan vurgunlar yedim bana cok gördügün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk degil alısır gönlüm sevilmeden sevmek varya o daha beter sevilmeden sevmek varya o daha beter hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yanlızlıga hadi bana hepsi yalan de beni bırakma |
daha küçücüktüm öldüm ama ben masalımıda gördüm baba anneme söyle öldüm... daha parlayabilirdim söndüm daha oynayabilirdim döndüm daha toplayabilirdim böldüm...masalımıda gördüm... istemem ben hiç adım unutulsun resmim tozlu raflara konsun arayan beni masallarda bulsun.......:(:(:(:(:(:( |
ve gülümse şimdi :) |
Mevsimsiz Kar - Umut Altınçağ Mevsimsiz kar Bir dağ yangini içerim Deli mayınlar döşenir damarıma Kınsız bir öfke düşer yoluma Beni benden aşırır Mevsimsiz kar yağar Taştan demirden içeri Ak ellerini uzat Ellerini ellerime bırak |
Deniz Koydum Adını - Metin Nerde kendini bilmez çocuklar Bir sabah öylece çekip gittiler Çınladı alkışlar kör sokaklarda Yankısı kime kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım Acının sularında ateşler yaktı Vuruldu şehirler soluksuz kaldı Kendine çekildi bütün sokaklar Gölgeler orda kaldı |
bir fidan olsam toprakta suyum sen olsan, kurur kalırım gülüm senle açamam, varsa söylenecek bir söz sevgi adına bırak ben söylerim gülüm sen sadece sus görmedin mi vefasızlar vefa görmezler bilir misin son sözü aşk adamı söyler son demlere bakıp yüreğimi soğutma bu yürek ki vefasızı bir anda siler işte böyle gideceksin,salına salına ardına baka baka, kimi bekliyorsun da bakarsın ardında demezler mi adama, sen bir gurursuzu sevmedin ki gelsin ardından o asilce sevdi ve asilce gitti yaptığını çekeceğinden kuşkun mu vardı da şimdi elem içinde ağlarsın görünen köy misali varmıydı gerek kılavuza şimdi yerli yersiz ağlama vaktidir çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir, alacağın cvbı ben söyleyeyim bilmiyorum diyecekler kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye öyleyse sen sadece susmayı dene ilk gittiğin gibi güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder bir çaresizi mi sevmişim dememem için sen öyle olmasanda ve ben bilsemde sen güçlüymüş gibi yap şimdi hoşçakal deme zamanı ama sen hoşçakalmayı haketmiyorssun sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o sana söylenecek tek bir sözüm var bu ömrü sevgiye hasret mecnun misali yaşaman dileğiyle, tel tel olsa yüreğim her tel sen olsan koparırım o yüreği yine aramam seni, varsa söylenecek bir söz sevgi adına bırak ben söylerim gülüm sen sadece git... |
Derviş Dogruları yanlışları sezemiyorum Hep sonunda üzülüyorum Sevdim kazanmam lazımken yeniliyorum Ama bana borçlusun sen suçlusun Bu yollarda sonuncusun Kaybolur gidersin bir gün elbet dönersin ama… Üzerimde kalmadi sevgin beni bırakda git şimdi.. AFEDERSİN |
kurban - yalan Bana hiçbir şey söyleme Ateş kül oldu içimde Büyüttüğüm sen zamanla Yok olup gittin benimle Türkü yakıp düştün mü yoluma Adımı andın mı sabah olunca Ne kaldı senden sonra elimde Alışırım elbet yokluğuna.... Yalan dostum aşk diye birşey yok Aşk dediğin üç günlük eğlence Bilemedin beş gün sürsün Kapılıp da sürünen çok Yalan dostum aşk diye birşey yok Yalan dostum yok yok yok Yalan dostum aşk diye birşey yok Yalan dostum yok yok yok Yalan... |
simsiyah yine hertaraf yanlış düzen yanlış zaman uçup giden bu umutlara bir ben miyim hep kan ağlayan........ her yer siyahh.....:D |
Birgün siyah renge sor hep karanlık içini yakar bembeyazdım kirlendim, taşlandım yuhlandım bittim birgün al sancımı çek gör!... Sinmiş içine kapanmış ağlar bir var bir yok bedenim, tercihimde hakkım yatar Sagopa Verse: Gökyüzünden baktığımda insan karınca görünür yerden yükselince cüssen giderek küçülür bugün esen rüzgarlar zerrelerimi aldı benden uçurdu dün koca bir ağacın yaprakları havada raksa tutuldu mevsimler ve yapraklar arası daim savaş - barış var ölüm yahut yaşam var, suçlular ve merhumlar kimse birinin ruhunu (eline) geçiremez ilahtan başka insan parayla satın alma yoluna gider insanı, ya başka?... Bilmem neden diyologlarınız bu derece laçka Hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma içinde olanı bilmeden, bilinmedin bir kutuyu açma!... Evine dönmeye çalışan tırtıl gibiyiz bizler tehükede tavsiye koleksiyoncusuyuz, güvenlerimiz engebede anılarımı düşünürken ben, yaralarımı hesapladım nefsimle yarış halindeyim, adımlarımı hızlandırdım önceden ferah, rahattım, üzüntüden zayıfladım birinin yaptığı yanlıştan ötürü ben ayıplandım iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinç tanesiyim çakıllardan ayıklandım, çakallardan kaçtım. Kolera Verse: Metin ol, yağmur yağsa benim kafama düşer kor emeklerimiz ziyan ettin koş toz ol. üzme beni be ben en bahtı kara şanssızım geleceğime meraksızım, ben yalansızım ışıktan rahatsızım Adam olsa marazi, doğru benim terazi, bitene deniz mazi. Kolo tek bacaklı yazı durma se de al bir shot, çok perişan gidişat şaklabanla doldu taştı camiam artık et berat Deneme rapim edilmez alt oldu denedin ettin halt Critical mirettebat 1 dişi 2 irtibat, hergün değil senede bir içten güldüm bunu da bil, oldum bende yerle bir adım sözlerime kefil içerleri tekil değil, çuvalın ağzını iple boğ sen yaralı ben ölü hayli ağır bilanço bu hızla viraj alınmaz, kes gazını, çek elfo bir verse de atayım da ordan gel ve sen de rapime doy. Öğüdüm ağır omuzlarımda inler durur habire mecburen yağtığım e işi yaptım şeytan şerrine bu ne yorgunluk dinlen kolo çek bir tabure Celaleddin der dışına o sızar ne varsa testide. |
_manga_ Bir kız vardı güzeldi sanki ve senindi Gözlerinde saklı bir belki ve senindi O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi Uyusaydı büyürdü belki, ve deliydi O çocuk var ya o sendin sanki ve deliydi Derdi ki yarın bitermiş her şey ve bitti Bir ev vardı küçüktü belki ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi sanki ve bizimdi O ev vardı ya bizimdi ama bir gün Hiç doğamadı güneş ve her şeyi bitirdi (Anladı birgün bitermiş her şey ve bitti) Ver ver ateşe ver bizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz Ver ver ateşe evimizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz |
Türkiye`de Saat: 06:58 . |