![]() |
Ebru Yaşar Ve İsmail YK-Seviyorum Seni Yar Şarkı Sözü Ayrılığın beni bak öldürüyor Bana nasıl kıydın bilemiyorum Her baktığım yerde hatıran saklı Senden başkasını istemiyorum Sana ben doyamadım Seni hiç unutamadım Artık dönmesen bile Beklerim seni canım Of of özledim Of of seni çok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana ağlar Herşeye rağmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana ağlar Herşeye rağmen sevgilim Seni bekleyen biri var |
Yıllar sonrada bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç,bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum,yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım,en yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın,umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin,bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Şiir Yıllar geçti,yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara,yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım; Nice yıllara Ve yıllar sonrada uyanırsam bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana |
Akşamlar akşamlar gelmeyin üstüme Güneş doğsun artık vurgunum ölesiye Yalan mıydı gönül sözün Bu kadar kolaymıydı Karşımda duran deli divane yüzün Karsında duran devasız gönlüm Beni benden alan canıma can katan Bu can sana kurban dayanamam Yanıyor yüreğim sığmıyor bedenim Beyhude geceler soluyor güllerim Beni benden alan canıma can katan Bu can sana kurban dayanamam Ömür gelip geçiyor hasret kapımda Zamansız sevda değil damarlarımda Yaram derin çaresizim son akşamımda Bahtsızım devasızım sormayın bana |
Alıntı:
|
yaa evt acayip benziyo çalmışlar resmen senden terbiyesizler :D:D:D |
Ağlarsam gülyüzlüm acım diner mi, Aşkımın ateşi böyle sönermi, Sensiz kalırsam yar , yüzüm gülermi, Ayrılık kolaymı senin yanında.. Beni senin kadar kimse anlamaz, Kimse senin gibi beni saramaz. Dizlerim tutulur yar yar, dilim konuşmaz, Ayrılık kolaymı senin yanıda.. Çekilmez oluyor sensiz günlerim, Ne laf anlıyorum, ne söz dinlerim. Deli divaneyim candan bezerim, Ayrılık kolaymı senin yanıda.. |
ne ekmek ne su sensizLik korkusu..ne oLur yeterki sen yanımda oL yeter !.. TeOo.. |
a$k qeLir ßirqün kapıyı caLar sen kacsan ßiLe..qün oLur ßiter yaLnızLıkLarın aqLamak nie..? (* |
Kadranımda döndü mazaret ve akrebim bu saati gösterince bastı ölüme tek bir mermi içten vuruldu gözlerim görüntülerde sancı var huzursuz ekledin ansızım pozumda resmen çağrılarda bekledim umudu söndü her alev misali ahali ördüğüm bu hürmet öldü rhyme sa girdi kanıma bak dedi lyricse sende bil yaz stille uysun kalıba al şu gardı çak bi ferde yok şekerli bir hayat dibinde kaygı beslenirdin nerde mutlu olsak(ki) çökerdi benliğim(çök çök) düş yakamdan ihtiyaçlar önüme sunmayın bu zalim hakkı verdi tanrı yokladı inancı bende yas tut tut tutmalıydım önceden bu aşka as (hadi) kendini boğazzla fermanınla yak yık yık duygular yürekli pek kurak benim dilimde ruhi girdabında söndü her bir hak Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı Nedense beklenenlere firara gebe o hale çare yok ve name yokluğunda satırlı bohçan ellerim dudakta okunmuş her bi cümlenin de mimarıydı kalbim akla sunduğum palavramıydı? nerede beklenen cevaplar ecelle randevum var acıma merhem olarak akla bıraktığım birşey var elvadalar sanki beni de yokluyorlar anlıyorlar amma taş misali duymuyorlar istila hayata barışın anlamıyla bakamamak ki elvada bu cana cananında arayı bulamamak ve istifa zaman güzergâhında sanki bir durak ulan bunak kaçıncı sorgu kalbim orda açta bak bir nokta koyalım her bir nükte sonuna dikte ederek haklısın ama bitti terkedilmiş her umuda ruhum dilenci rolüne girdi(gir) bekletildi çoğu kez isteğim tamam kesin rapim kirası kalemimin Hak haklıda kalmalı emanetim sırrım saklı kalmalı saklı içim pasaklı tövbelerim hasarlı |
Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut mmmm öptüm seni şapşup şapşup şapşup şapşup ha şap ha şup şaja değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz :D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D |
derdime cagre baytarım yok :D |
Kalp alışır acı çekmelere Can dayanmaz yeni sevmelere Boşa kürek çek hep aynı Bana sorun bi kim haklı Şu yüreğim ne meraklı Hiç sözümü dinlemiyor Sorarım aşk durulurmu Acıyı sevmek olurmu Hani hayat bir oyundu Artık içime sinmiyor.. |
beLki üstümüzden bir Kuş gecer kanadından bir tüğ düser üzerimize |
kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür......... |
GÜllüü baba tekkkk Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanımla yazılmış yüreğimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden Kanım içimde dondu,canım çekildi sandım Bu aşk bitti dedin ya,işte o an yıkıldım Oysa nasıl sevmiştim,nasılda baglanmıstım Bu kısacık ömrümü ömrüne adamıştım Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanımla yazılmış yüregimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden |
Hatırlıyor musun kim olduğunu Hala hissedebiliyor musun Ne zamandır farkında mısın yokluğunun Arasan bulur musun kaybolduğun yerleri Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Bak hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğüm Umrunda mı zamanın senin küskünlüğün İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile Olup bitenleri seyredersin öylece Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğün Bazen Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Bazen |
Unutamam Hatırlar mısın yağmur yağardı Sen toprak kokusuna bayılırdın Damlalar kıskandırır beni Tutardım pamuk ellerini Aşk dolu kalbimi ısıtırdım Hatırlar mısın bir şarkımız vardı Sen dans etmekten utanırdın Bildiğin tüm ateşli sözleri Fısıldar yakar beni Her defasında kandırırdın Ben hiç unutmadım unutamam İçimdeki seni durduramam Ben hiç unutmadım unutamam yok yok İçimdeki acıyı anlatamam |
Anlamsız nöbetler var soluksuz sabahları bulan biliyordum benim kadar sebepsiz ayrılırlar seviyordun benim kadar aramızda uçurum var oydu sahi rüyalarımın prensiydi sanki hem günüm hem gecemdi gündü geçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevdirip terkedendi oydu sahi rüyalarımın pirensiydi sanki hem günüm hem gecemdi gündü geçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevgilim terkedendi Neden sebepler var her aşkın kaderinde olan anlamsız nöbetler var soluksuz sabahları bulan biliyorum benim kadar sebepsizz ayrılırlar seviyordun benim kadar aramızda uçurum var oydu sahi rüyalarımın pirensiydi sanki hem günüm hem gecemdi gündü geçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevgilim terkedendi oydu sahi rüyalarımın prensiydi sanki hem günüm hem gecemdi ageçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevgilim terkedendi şaşırtıcı ama tuğba ekincinin güzel bi parçası;) |
Allah Sorar Sözleri İstedikten sonra beni Arardın yar, arardın yar Sual edip şu hatrımı Sorardın yar, sorardın yar Sen kendini mahkum ettin Sen gönlünü avuttun yar Yalansın yar Zalimsin yar (ağlarsın yar) Ben sormazsam allah sorar Yanarsın yar (nakarat) Sen istersen engelleri Aşardın yar, aşardın yar Sana açık yollarıma Koşardın yar, koşardın yar Beni benden alıp gittin Ne çabuk da unuttun yar aykut kuşkaya-allah sorar:) |
Alıntı:
|
Benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına Kizdığım oldu zamanında ama inandığımda Ömrümde her şarki başka bi kapi açti Bu sarkinin ardinda sen Bu kapinin ardindaysa benden önce söylenmiş sözler vardi Çok zor günler geçirdim vaktiyle Alemde savaşlar çirpinişlar nihayetinde Asik olmak kismetmis yar, sana.. Asik olmak kismetmis yar.. Seçtiğimiz hayatlar mi bunlar? seçtiklerimiz mi ? Bunca yokluk, bunca kiriklik, bunca aci Seçtiklerimiz evet ! Hayat bu sevgilim çoktan seçmeli Senin askinsa bi dönem ödevi Bir gece cikip gelsen olmezsin yar Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen yar Bir aksam çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm beğen öleceğim yar Bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize İkimiz çokmuşuz meğer bu resme Kapatmadan bu kapıyı yinede Bu yaralar bereler sanadır bileler ... Bu yaralar bereler sanadir bileler Göreler askimi Sahidim gök kubbe Asigim bekletme Çok canım yanıyordu gördüklerimden ve göreceklerimden Benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bi tek Benim de kanattıklarım vardı elbet Ezdigim kumlar ve geçtigim yollar hala gölgeni taşıyorlar Hani demiştim ya en başında Ne ayrılıklar ne aşklar ne başlangıçlar diye Yani demem o ki çok zor günler geçirdim vaktiyle Çok zor günler geçirdim vakiyle kalbimde Firari endiseler nihayetinde Asik olmak çok zormus yar sana Asik olmak çok zormus yar Bir gece çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm begen gelmezsen yar Ölecegim yar Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya 'onu sevebilecegimi düşünmüştüm' diye İşte o günden beri belkide bu yüzden sadece Bu yaralar bereler sanaydı aşkı bileler Göreler aşkımı şahidim gök kubbe |
inanırdım duyduğum her söze , bir zamanlar saflık vardı şimdi yerim yok aldanmaya , bir hayat sıradanı kalbim bana bitmeyen bir tek şey söyle , söyle sonsuza inanayım bana nasıl seveceğimi anlat , aşk karlı yokuş yorulmayalım söz ver , durma öyle bana söz ver , bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver , birlikte ölecek miyiz ? inanırdım duyduğum her söze , bir zamanlar saflık vardı şimdi yerim yok aldanmaya , bir hayat sıradanı kalbim hadi beni biraz heyecanlandır , yüzüm gülmüyor çoktandır ben kaybetmekten çok korkarım , tüm alışkanlıklar çocukluktandır geleceksin belki çok seveceksin zamanı gelince gideceksin bir keşkeye daha yer yok kalbimde birlikte ölecek miyiz ? söz ver , durma öyle bana söz ver , bakışına kanmam artık , söz ver çok zor soru değil bu , hadi çöz ver , birlikte ölecek miyiz ? |
cennetlik duyqularla cehennem oldum kaldım yandım yandım yandımm.... |
Unutmamalı Unuttu dediler Hiç sevmedi dediler Gücendim yar Yalanmış dediler Bir anlıkmış dediler Kırıldım yar Aldatıyor dediler Aldırmıyor dediler Yıkıldım yar Deli gibi yürekten sevmeli Uğruna dünyaları vermeli İnciltmemeli sevenleri Değerlerini bilmeli Unutmamalı o güzel günleri Anılarla gönülleri hoş tutmalı Avutabilmeli |
Bu sabah yerini kimler almış diye düşündüm kalktığımda Hiç biri seni hiç biri beni hiç biri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım çaldı durdu aldırmadım Hiç birşey seni seni düşünmemi engelemez ben anladım bu sabah Bu sabah adını boş kağıtlara yazdım asdım duvarlara Ben bir tek seni eski günleri istedim canım anlasana Bu sabah yatağın boş kısmını resimlerinle süsledim Gördün halimi anla derdimi ne olur dön çok özledim bu sabahhhh Gül ki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim Gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmalerim hadi gelllll Oğuzhan KOÇ |
Hande Yener - Paranoya Kusura bakma ben seni sevemedim Yalnız kalınca sevgini göremedim Dilindekiyle kalbindeki uymuyor İçimde bir ses aşkına inanmıyor Masum yalanların Artık senin olsun Beni bana bırak nolursun Nolursun Sevdirmediki doya doya Aşkın kimyası paranoya Sevdirmediki doya doya Aşkın kimyası paranoya |
ZOR GÜnLEr Benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına Kizdığım oldu zamanında ama inandığımda Ömrümde her şarki başka bi kapi açti Bu sarkinin ardinda sen Bu kapinin ardindaysa benden önce söylenmiş sözler vardi Çok zor günler geçirdim vaktiyle Alemde savaşlar çirpinişlar nihayetinde Asik olmak kismetmis yar, sana.. Asik olmak kismetmis yar.. Seçtiğimiz hayatlar mi bunlar? seçtiklerimiz mi ? Bunca yokluk, bunca kiriklik, bunca aci Seçtiklerimiz evet ! Hayat bu sevgilim çoktan seçmeli Senin askinsa bi dönem ödevi Bir gece cikip gelsen olmezsin yar Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen yar Bir aksam çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm beğen öleceğim yar Bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize İkimiz çokmuşuz meğer bu resme Kapatmadan bu kapıyı yinede Bu yaralar bereler sanadır bileler ... Bu yaralar bereler sanadir bileler Göreler askimi Sahidim gök kubbe Asigim bekletme Çok canım yanıyordu gördüklerimden ve göreceklerimden Benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bi tek Benim de kanattıklarım vardı elbet Ezdigim kumlar ve geçtigim yollar hala gölgeni taşıyorlar Hani demiştim ya en başında Ne ayrılıklar ne aşklar ne başlangıçlar diye Yani demem o ki çok zor günler geçirdim vaktiyle Çok zor günler geçirdim vakiyle kalbimde Firari endiseler nihayetinde Asik olmak çok zormus yar sana Asik olmak çok zormus yar Bir gece çikip gelsen ölmezsin yar Ölümlerden ölüm begen gelmezsen yar Ölecegim yar Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya 'onu sevebilecegimi düşünmüştüm' diye İşte o günden beri belkide bu yüzden sadece Bu yaralar bereler sanaydı aşkı bileler Göreler aşkımı şahidim gök kubbe icLAL aydın |
Aşk bu, Geliyorum demeden geliyor, Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza , bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı 100 metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler gördük İyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça Biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş birgün öğretildim Gözüm aynı göz, ruhum eski Sözüm aynı söz, susmam yeni Günüm aynı gün, geceler eski Tenim aynı ten, üşüyorum şimdi.. Candan Erçetin |
BANU ALKAN-BİRGÜN BENİ ARZULARSAN GEL Birgün beni arzularsan gel Tenin kaldı bedenimde Birgün beni arzularsan gel Geceleri bağlar oldum gündüze:D:D Hazırım bittiği yerde Hasret bıraktın gözlerine Sevgin peşinden koşar oldum Gözyaşın düştü yüreğimeeeee:D Alıştıkça hasretin Tükenir ümitleriiiim nerdesiin:D Hislerini bırak yolunu bulsun Sen kötü günlerin en sonusun Yatağın geceme dar gelir oldu:D Uzatma artık gel ne olursun. not:eminim bu şarkının sözlerini arayıpda bulamıyosunuzdur,bana ne kadar teşekkür etseniz azdır:D:D:D |
Yelkenler geçer ak denizlerden Maviler büyür derin düşlerimde, yerin diplerinde Bir kuş uçar yele Masallarım biter Titretir tenimi gecenin ayazı Şarkımın melekleri korurlar yatağımı, öperler yanağımı Bir kuş konar yele Masallarım biter Ölümdür vareden gözüyaşlı aşıkları Yıkanır dualar Tanrı verir oyunları Gülerek bakarlar Başım döner ağlarlar Oyuncular... Hikayem karadır saçlarından düşer Düşlerin ressamı hep mavileri seçer Göğün limanında Ayaklarımın altında Bir kuş ölür yele Masalarım biter |
Hande yenerin pinokyo şarkısı . |
Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum işte gidiyorum birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbirşey almadan birşey vermeden yol ayrılmış, görmeden gidiyorum ne küslük var ne pişmanlık kalbimde yürüyorum sanki senin yanında sesin uzaklaşır herbir adımda ayak izim kalmadan gidiyorum gerdiğin tel kalbimde kırılmadı gönülkuşu şarkıdan yorulmadı bana kimse sen gibi sarılmadı ışığımız sönmeden gidiyorum |
İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık , söz ver Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecek miyiz ? |
GECE VE DÜŞLER Bilemedim düşlerin bu kadar korkak Ellerimden uzak olduğunu Göremedim uykuların bu kadar küçülmüş Düşlerimden ayrık durduğunu Yapamam kendime kötü gözle bakamam Sevgiliyi yerinden oynatamam Ölemem, uğruna içimde güller dikemem Sevgiliyi aşkımdan edemem Güneş bile ağlar halime Ne olacak diye sorar kendine Bilemedim düşlerin bu kadar yorgun Ellerime tuzak kurdugunu Göremedim uykuların bu kadar ellenmiş Düşlerime düşman olduğunu Yapamam kendime kötü gözle bakamam Yelkenimi yerinden oynatamam Ölemem, uğruna içimde güller dikemem Yelkenimi aşkından edemem Güneş bile ağlar halime Ne olacak diye sorar kendine Güneş bile ağlar halime Kapatır kendini öldüren geceye Güldüren düşlere... |
Atakan Evet bugün herşeyi mahvettim katlettim duygularımı Kırdın gittin bıraktın halt ettim Ne yaptımda terkettin tanrım affettin Sözde kendimden çok sevdim son anda fark ettim Bugün artık ben gibi değilim dışarda ayaz kaplı Titrek eller kırılan dizler gözlerim kan çanağı Bırakamam bu batağı yeterince çektiniz Sanırım ayıp etmiş olucam ama hayatımı siktiniz Bayanlar ve baylar bu hüzünlü bir rap parçası değil Önümde duran merhametsiz kadın yolumdan çekil İstanbul'un senin olsun bırak hayatım benim olsun Türk filmlerindeki gibi bir avuç cennet olsun Adımda Ahmet olsun bu şarkı sonum olsun Yağmurlar yağa dursun zaten kavrulursun Kendin için planlar yap hep kendini düşün Hayatımı geriye sararken okyanusunda boğulursun Nakarat Bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda Şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında Kalbim olsun yerim dedim ya beni terk edip giden Öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda Bela Bir melekle baş başayken taşlanır bu sırta kan Ve sıratı önüme koydular ki geçmedim ben atladım Ateşe verdim ellerimi gözlerim rahat değildi İlk defa bu parçada ben anlatıcam dinleyin Aksidir sağım solum birazda narin hislerim Üzgünüm suçum değildi bitti tek kalemde Hangi dağda saklanırsam bir uğultu durmadan Duymak istemezdim ister istemez gelir Şanışer Sahiden siyahsa salim asi ben silahla talim Ahiren iradem hain hayır hayır ağzı bazı Malzemem sen ağzı kar abiler cemaati kan Kafilende rap denince hüznüm oldu sistemar İster istemezdi bizde mezhebin doğarken öyle Beklemekti back vokalde yek ve mektup ellerinde Bektep ekti çek bıçağını raple seksek ekselansı Rexe karşı dükkan açtım esti yel dizim darağacı Gel geber Nakarat Bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda Şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında Kalbim olsun yerim dedim ya beni terk edip giden Öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda (Bir Avuç Cennet Şanışer & Bela ft. Atakan) |
masum degiliz hiç birimiz..../84.. |
Yeni Türkü - Olmasa Mektubun Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna nerde sinema Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki Geç kaldıktan sonra arama boşa |
I know what it is to be young But you don`t know what it is to be old Some a day you`ll be saying the same thing Time ticks away, so the story is told I`ve asked so many questions Of the wise men I met Couldn`t find all the answers No one has, as yet There`ll be days to remember Full of laughter and tears After summer comes winter And so go the years So my friend, let`s make music together I`ll play the old, while you sing me the new In time, when your young days are over There`ll be someone sharing their time with you ORSON WELLES Ben genç olmanın ne olduğunu biliyorum Fakat sen yaşlılığın ne olduğunu bilmezsin Bir gün , sende aynı şeyleri söylüyor olacaksın Zaman geçip gidiyor ve bu hikaye anlatılıyor Birçok soru sordum Cevapları henüz kimse bulamamış Hatırlanacak günler olacak Tanıştığım akıllı adamlara Gözyaşı ve kahkahalarla dolu Yazdan sonra kış gelecek Böylece yıllar geçecek Öyleyse arkadaşım , gel beraber müzik yapalım Sen bana yenisini söylerken ben eskisini çalacağım Zamanla, senin gençlik günlerin geçerken Zamanlarını seninle paylaşan birileri olacak |
MEVSİMSİZ KAR Ola ki yürürüm bir başka aşka ya da yürürüm mavi olmayan bir gülüşe unutma ki tek aşk olduğum sensin âşık olduğum değil. Karanlıkla süzülüyor içime yıkım dur diyorum yıkılıyorum uçurumları başucuma koyuyorum sonra okşuyorum saçlarını rüzgarda sıcak ılık bir koku siniyor yüreğime gitme diyorum gitme düşüyorum sonra beni soruyorlar bana tanımıyorum diyorum daha hiç karşılaşmadık aynı çizgide bilge susu mu dinliyorlar ben sustukça yazık bir çığlığın doğuşu gibi ölüyorlar önce bir bir sonra hepsi sonra mı bir ben kalıyorum bir de yalnızlık uçurumlar yıkımlar ben ve yalnızlık. Zorlu bir savaşın unutulmuş cesetleri gibi yatıyoruz yan yana öpüşüyoruz sevişiyoruz da hatta her şey oyunun yasaklarına uygun bir yasak oluyor sonra tek umudumuzu göğe gelin ediyoruz telli kanlı düğün işte. Üşüyor saçlar biliyorum dargın mısın bu baharda mayısa bıraktığım gibi misin hala vurulmuş çocuk gibi büyümemiş yüreğinde hüzün hala kaçıyor musun gözlerini bırakarak birilerinde hala ellerinden tutup sevgileri dipsiz kuyuya salıyor musun ağlayarak küçücük bir dokunuşla son sevilen olabiliyor musun kendin kadar aklımdasın. Hala öyle savruk bir gök hala öyle yerini yurdunu bulamamış bir mavi ve aşkını şaşırmış bir tanrı. Çoğalan sızısıyla mutlu bir yara. Öyle misin mavi gözlü sarı saçlı yoldaşım öyle bıraktığım gibi misin gerçeği yakmada hala usta mısın yoksa çırak mı yanarken yalanda saçlarıma dolanan aydınlığımsın somutlaştıramadığım tek imgemsin şiirede anlattıkça eksilen tek anlam anlattıkça eksilen tek anlam. Hala bıraktığım gibi misin. Yoksa beni bıraktığın gibi mi kaç mevsimsiz kar düştü toprağıma. Kaç mevsimsiz kar düştü benim toprağıma. Hala bıraktığım gibi misin. |
Türkiye`de Saat: 08:24 . |