![]() |
Masum Değiliz - Sezen Aksu Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
günah dolu bu vücut neden doymak bilmez? aldatmak işkence neden ölüm gelmez? elim kana bulanmış ben ondan kaçtıkça bu son olsun .yüreğim huzur bulsun daha fazla nefret edemem kendimden yarınları öldürdüm.. nefretim kederimden.. |
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmamda yeter ki son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmemde yeter ki geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ki ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Susmamda yeter ki son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmemde yeter ki geri gelmem için hayata Oğuzhan KOÇ - Giden Günlerim Oldu |
Belki güneş bi gün ikimiz için doğarBelki korkuları hayallerimiz boğarO masal günü gelinceye kadarSusuyorum , susuyorumSusadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemektenAdını anarım çoğalır sesimKonuşmaktan düşünmekten özlemektenGel bak bir elimde gökyüzü var halaÖtekinde kayıp giden yıldızlar la laKorkularda benim umutlarda Beni bırakma Kimse kimsenin herşeyi olamaz-mışDi'li geçmişten tek yaramsın senSensiz kimsemiyim kimsesizmiyim hiç bilmem , Bilmek istemem hatta düşünmemGel bak bir elimde gökyüzü var halaÖtekinde kayıp giden yıldızlar la laKorkularda benim umutlarda Beni bırakma |
İstanbul üstünden geçmiş bırak kendini korumayı Sagopa Kajmer |
uLasıLacak saadete kac kapı daha war?? acdım acdım kapıLarı gırdım ßomßos ewLere wardım.. SaGo ;) |
Daha dostmus yillar kimin umurunda Tek dert aslinda varolmak hayatta Yasam kavgasi ve hep yaninda Hayaller ve gerçekler artik ayri yollarda Oooofff ooooffff tek parmagin ucunda Döner mi deli dünya Ooofff oooofff mucizeler ugrar mi bir gün arka siralara |
AYNA-SEYYAH ((:D:D:D hayatımın şarkısı :D:D)) Bir gümüş kolye kaldı senden hatıra O güzel günler artık çok uzaklarda Bir yanık türkü oldum puslu dağlarda Söyleyen bilmez aklım hatıralarda Avucumda yanar aşkın Ne yazık ki yürek şaşkın Sel gibi denize taştım Taştım da geçmedi aşkım SEYYAH aşıklar hangi kumsallarda ağlar Söyle anlatsam yalnızlığı kim anlar SEYYAH yürekler hangi kumsallarda ağlar Eyvah evimden çok uzak bu rüzgarlar |
Gitme - Ali Babahan Cok sevda yasadim saniyordum senden önce Ama hep kandirmisim kendimi Her defa bu sefer baska diye sevdim bir ümitle ama yok kendimi bulamadim hic birinde kabul etmisdim ask yalan ask haram dünyada yok askdan mutlu olan ne zaman ki seni gördügüm o an ilk defa aska inandim kabul etmisdim ask yalan ask haram dünyada yok askdan mutlu olan ne zaman ki seni gördügüm o an ilk defa aska inandim simdi sen beni birakip gitme... ben sevdayi senle tattım gitme... kalbimi cikarip vereyim eline bu can sensiz YA$AMASA da olur canimdan CAN ALIYORSUN gitme umudumu KIRIYORSUN gitme sen kendini KANDIRIYORSUN böyle gönlün benden uzak MUTLU mu olur? Bu can sensiz yaşamasa da olur. =)süper tavsiye ederim |
Ayaklarımın ucundan Geçiyor gümüş balıkları Masmavi sularda Cennetten kopmuş bir yerdeyim Ayaklarımın ucundan geçiyor gümüş balıkları Masmavi gökyüzü gözlerinin büyüsündeyim Ölsem şimdi burda üzülmem seninleyim Dursa dünya dursa farketmez seninleyim Ey sevgili ah sevgilim Gözüne kaşına yüzüme bakışına Saçına gülüşüne içimi yakışına Sattım dünyayı AynA- ey sevgili :D:D:D |
Gamze ve Kıvılcım-Umutsuz aşk Gök yüzünden kayan bir yıldız gibi çaresiz umutsuzum uykusuz kalmış bir bebek gibi mutsuz huzursuzum..Unutamıyorum alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz nefes almak zor geliyorrr.. uyuyamıyorum göremiyorum duyamıyorum sensiz ardına bakmadan gittin..Denizsiz kalmış bir balık gibi çırpınıp duruyorum..Güneşsiz kalmış bir çiçek gibi gittikçe kuruyorum..Unutamıyorum alışamıyorum yaşayamıyorum sensiz nefes almak zor geliyorrr.. uyuyamıyorum göremiyorum duyamıyorum sensiz ardına bakmadan gittin.. Gittiğin günden beri çok yanlız tutarsızım sahip olduğum şeyler belli aslında sonunda ben yine yanlızım herşey başlamadan biter bende karanlıktan aydınlığa tek adım yine söndü tüm ışıklar yine bitti tüm umutlar her yeni doğan güne başlıyorsam seninle birlikte ve sen bilmiyorsan sevildiğini bir yerlerde sana sesleniyorum seni seven biri var ardına bakmadan gittiğin bu şehirde.. |
Bıkmışım her gün aynı teranelerden ben Bir iki yalancı ve sahtekar Yoldan saptıran imtihanlar Kana kana kanıyorlar Bak sağım solum önüm arkam gafil Hüzün kuyusuna gark olur aciz İçim acır sahibi meçhul herkes Bu sahibinin sesi merkez |
Dilediğim herşey olmuyor Çabalar bazen çok nafile Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... |
Sonkez gölgemden gölgen koptu Hemde çok derinden Sesin yok Tenin Yok Sensizlik sonkez Tüm o sevgilerimi geri ver Bırak yoruldum çok Yolun açık olsun kimse geri dönmez... Hayko Cepkin |
Ayrilmam Hadi kov beni yureginden Hiç bir yereye terk etmem Seni zar zor buldum ben Asktan vazgeçmek yok Olsemde terk etmem Seni zar zor buldum ben Gidecegim çok yer yok Asktan vazgeçmek yok Serdar Ortaç |
Hadi durma ağla...ağla Yaşlar kurur zamanla Ağla... Böyle kahpedir dünya Son bulur kollarımda... Hadi durma ağla..ağla Yüzünü ıslatmasan da Ağla... Belki hepsi bir ruya Son bulur kollarımda... |
Zarar yerine ilham veririm ben Karakterim bu Hızlı karar veririm Bırak beni de gideyim der gibi bakar Boş bakan gözlere bu gözlerim Ne başbakan ne de şaklaban olmak istedim Yapacağım en iyi işti Rap Herkes işini yapsaydı zaten Ekşimezdik bu kadar hiç Ab-ı hayat suyundan içmiş gibi yaşıyor herkes Sanki kafaya dikmişcesine yaşıyor herkes Yerli plaka onu ezmez sanıyor Yer yerinden oynarcasına gelen Rap bu bak Masaya bir tabak daha koyun Ama benim etimi yemek zor oyun Çünkü ben bir kurdum, siz koyun... |
Öyle yürekten seviyorsan, aklı başından atacaksın Kimi yanında arıyorsan, önce içinde bulacaksın... |
ERHAN GÜLERYÜZ YAĞMURA YÜRÜYORUM Evden çıktığımda akşam oluyordu İçimde bir yara hala kanıyordu Gözüm dalıp dalıp o günlere gidiyordu Elim kolum bağlı her yanım titriyordu Tam bu akşam böyle seni düşünürken Çisil çisil bir yağmur başladı şaka gibi Ağlasam kimse anlamaz Yüzüm gözüm sırılsıklam Ruhumu söndürsün yağmur yanıyorum Allahım Yağmura yağmura yürüyorum inadına inadına Yağmura yağmura yürüyorum inadına inadına Unut unut istersen unut unutabilirsen beni Avut avutabilirsen avut yağmurla kendini |
Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden? Sagopa Kajmer |
elbet birgün ölücez BEŞİKTAŞ toprak olup gidicez BEŞİKTAŞ ölmekten korkan g*ttür, sensizliğin korkusu sardı dört bir yanımı BEŞİKTAŞ allahtan tek dileğim şampiyonluk görmeden almasın şu canımı BEŞİKTAŞ ÇARŞI :D:D:D |
Öfke resitalimde dilsizdim ben, konuşan gözlerimdi Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca Kendi yolunun inşası şart tabiiki Cehennem aşıklarla dolu, sadakatsizlerin Ayakları katedecek yolu İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu Kendini hergün izleyerek göreceksin yok oluşunu sen de Yaşadıkça oyuna dahilim Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta, saklan Kıyametin tiyoları göz kırpmakta İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler Bunun bilinciyle yaşa... |
Sözleri dinledim sustum sessizliklere Sordum bilmediğimi bilmediklerimizi İsyanlar gördüm vardım derinliklere Gördüm bilmediğimi bilmediklerimizi Aşka dair şarkılar söyledim Kah sevildim kah sevilmedim Ama eller tuttum sıcacık En güzel bakan gözleri Gördüm Ben hep sevdim düşünmedim sevdim Dostlarım da oldu düşmanlarım da Ama sorsanız hep yalnız mıydın diye Evet hep yalnız yapayalnız kendimle Candan Erçetin - Yapayanlız |
İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız… Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak günahlarsız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyorda öylece Hadi git getir ağlayınca otur yanıma… Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönüldeki kahrımız.. Hadi ben bi hata yapıp ayrılmayı seçtim sen yapma.. Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğim gülün serserinim |
Zaman olsaydı da sana doysaydım Hiç geçmedi ki aşk Hiç bitmedi ki aşkım Canımı alsaydın da yine kalsaydın Hiç sevmedin mi aşkım Hani uzun gecelerde bizden konuşurduk ya Bitmez sanıyorduk ya Dünya ah ne güzel dünya Sabır dedim ne güzel şey Tanrım beni de gördü Düşler kuruyorduk ya Dünya ah ne güzel dünya Hâlâ yüreğim sana aç Hâlâ buralar sessiz Olmaz adamım olmaz Asla yapamam sensiz Hâlâ yüreğim sana aç Hâlâ buralar sessiz Olmaz adamım olmaz Asla yaşamam sensiz.. |
Gönlünü gün edenin Anlamaz aşk acısından, Gidene dert olmaz... Dağ dağa küstümü... Hiçkimse nedenini sormaz... Anlayamaz... Yeni bir aşkı kabul edemez... Bir kalbi iki kişi paylaşamaz... Unutmadı daha yeni gideni... Anlatamaz... Yeni bir aşkı kabul edemez... Bir kalbi iki kişi paylaşamaz... Unutmadı onu terkedeni... Gönlünü gün edeni sevmez sevda... İster hep onu üzeni... Her ona kucak açan olmaz fayda... Bekler hep onu sileni... |
Duy, sesimi her yerden duy. Gör, yüzümü her yerden gör. Dön, sebebi halim başka, Kalp kırık dökük yenik aşka... Dön, sebebim olma gayrı, Dön, dünleri vur da öldür. Göm, geçmişi sildim çoktan, Yar adın emir gibi(bana) haktan. O yosun gözlerin düşer gecelerime, İlkbahar gelir kokunu verir. Her yanı sarar aşk büyüsü, Sevdiğim gülün dile gelir. Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön. Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor. Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin. Bilirim senin için yaralı... Niran Ünsal - Haktan |
Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim Senin için rüzgarda hep yağmur mu var..? Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar..? |
Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzluğum Bilmeden saklı duygularımı... |
Ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi Hiç kimseye böylesine yenilmedi... |
gece cigarıklar cebimde benim bu soğukta intihara teşebbüs sokakta yokki acıdan eser sarhoş oldum anne 12′den 6′ya kadar içtim direnme sabaha kadar sarhoş gezmek geçici mutluluk bense yolların yolcusuyum gökte kara bulut bu benmiyim iğrendim valla yalan dünyada bu sen misin zoraki unutmak bana koyar aslında yoksun belkide geliP geçtin aslında yoksun bense artık bttm yarın yokmuş bana geç olsada annadım Pişman oldum yeter tövbelere kaldım güneşin kefaletse ben şimdi ne yaParım gülmelere küstüm 6 nisanda öldüm 3 nisanda halbuki tekrar doğduğum gün 18 yaş ilk cigaram ağlıyordum gülüyordum kurtuluş var, var diyordu okuduğum o son kitap |
Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden... Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm? |
Manga - Yalan Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan |
Son bakışın, acıtır gözlerin Hapsolur yüreğim, yitik yarınlara Bir günü var, bilirim vakti var Son sözün ahı var Dönecek göreceksin... Bile bile geçtim aşkından... Yorulmam ben bu sevdadan ... Yüzümde hüznüm olmadan uyuyamam... |
Dilediğim her şey olmuyor Çabalar bazen çok nafile... Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler Ve uçup gider.... |
Eyvahlar Olsun Aşk rahatsızlanmakmış Yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan Hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül Hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan Sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bugüne olanlar olmuş Yarın güzel olsun O şimdi belki huzura uyur Şarkımızı başkasına söyler Hiç içi bile yanmadan Ona canım der Hala çocukmuş bu gönül Hemen incinir hemen kırılır Yenilirse iyileşmez kolay Burada yaşam mı kalır |
Kendisi bir garip melek Ardina düsmeniz gerek Öyle bir an gelir melek Farkina varmaniz gerek Öyle bir an gider melek Farkina varmaniz gerek Aldirmazsan aldirma Ama kendini kandirman gerek Kandirmazsan kandirma O zaman sana anlatmam gerek Kendisi bir garip melek Ardina düsmeniz gerek |
Dünya kerhanesinde bakire değilsin, tecavüz edenler var Gözlerimde sağanak yağışla kalbim krizin bekçisi olmuş... Yak da ver sigaramı derdimi anlatayım, duman olsun bu Rapim Ben çaresiz avare gezerken gözyaşlarım yaşlanır oldu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:24 . |