![]() |
Hayatın anlamıdır ... Anlatılmaz Bir AŞK'tır....Yaşanır... |
вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк Beşiktaşım bu yeterli mi :) |
Bi' umutsa yasam dedikleri. Umudum beyaz. Bi' inatsa hayata akan.. Gözyaşım siyah . Bi' sevdaysa hayatı anlamlı kılan.. SİYAH - BEYAZ ULAN ...! |
cennette olmak gibi birşey yaa |
3 hece 8 harf |
YAŞAMAK |
nasıl anlatayım, böyle bir rahatlık oluyor...:D |
Alıntı:
|
ya işte öle meltem...:D |
Alıntı:
ne rahatlığı ya. beşiktaş taraftarında ne rahatlığı. hep diken üstündeyiz valla. |
ya evet biz beşiktaşmzı sevinmk için sevmedk ama biyere kadr artık büyük başarılr bekliyrz |
KARANLIGI ARDINA ALIP BEMBEYAZ BiR YOLDA YÜRÜMEKTiR BeşikTaşLI olmak.!! |
NEFES TUTKU YAŞAM ÖLÜM HERŞEYİMSİN SENINLE YATIP SENINLE KALKIYORUM SABAH İLK GÖZÜMÜ AÇTIGIMDA ACABA BUGUN NE OLDU DİYE MERAK EDİYORUM TEK KELİME İLE YAŞAMA sEBEBİMSİN..!!!! |
zor birşey |
beşiktaşlı olmak beşiktaşlı olmak ve beşiktaşı seçmek başlı başına bir ayrıcalıktır. BEŞİKTAŞI sevmek : spor haberleri için gazetenin son sayfasını açtığında beşiktaş haberini hemen bulmaktır yenilinmiş bir maç sonrası akşam uyuyamamaktır , kazanılan maç sonrası akşamları sevinçten uyuyamaktır bu sefer :) maçlarda yılmadan takımını ve renklerini desteklemektir ve en önemlisi bir başkaldırıdır |
anlatilmaz , yasanir , BESIKTAS ULANNNNNN ;) |
tüm benligiyle onu yasamak..sevdiginden bile vazgecmesine sebep olacak bisey bu ask.. cok sevmistik..=( tüm yazılanları okudum arkadaslar..herkes cok guzel seyler yazmıs.. ben sadece senin siyah ve beyazınla gurur duymadım galibiyetin kadar yenilginle de gurur duydum kartalım.. en guzeli de sana gonul veren bunca guzel insann varlıgıyla ve her an her yerde oldugu inancıyla gurur duydum.. |
anlatilmaz yasanir ;) |
Alıntı:
|
FarkLıLık ve Hayatı Siyah-Beyaz Görmek.. |
Alıntı:
AYNEN |
bu ne büyük aşk şanlı BeşiktAŞK |
Arabaci dediler, esrarkes dediler Sarapci dediler, ezmek istediler Ancak Besiktaslinin sosyetesi Besiktaslinin (taraftarin) elbisesi degil Besiktaslinin yuregindeki ask Kalbindeki ateştir bizlerdeki Gururu uyandiran Biz 3-5 sosyete prensi gibi Puromuzu yakip ayaklari uzatip Desteklemeyi bilmedik mi takimi! Ancak kitlenmis dudaklar Ve gol oldugunda sadece bir tebessumle Sevinen taraftar degil Makbul olan. 100’lerce kisinin arasina Kuyruktaki izdihama, Cigara dumanina aldirmadan Ezilme korkusunu yasamadan desteklemektir vuruldugun renkleri. Gerekeirse canini koymaktir ortaya Ozel arabasina binip gaza basmak degil STADA GELIP SOFORLE AGIZDA PURO VUCUTDA 200 MILYONLUK KAZAK 400 MILYONLUK KOTLA SEKIL YAPMAK DEGILDIR KARTAL OLMAK! BIZ GERCEK TARAFTAR ASIL KARTALLAR; GUN GELDI TRIBUNDE SICAKTAN ERIYEREK KAR YAGDI, DONARAK YAGMUR YAGDI, ISLANARAK DERBILERDE EZILEREK, DESTEKLEDIK SAHADAKI 11’LIYI ANCAK HER ZAMAN GUVENEREK; TEK BILEK TEK YUREK TEK HEDEF ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN; MEZARIMA SİYAH BEYAZ GÜLLER ATILACAKSA, MEZAR TAŞIMA BEŞİKTAŞLIYDI YAZILACAKSA, CENAZEMDE BEŞİKTAŞ MARŞI OKUNACAKSA, BÖYLE ÖLÜM HOŞGELSİN SEFA GELSİN. |
bence dünyanın en güzel şeyi gurur verici bazen üzüntü bazen sevinç insanın içinden kopan güzel ve de tarif edilemez bir sıcaklık.belkide hayatın anlamı belkide sevgili belki bir aile işte o beşiktaş işte öyle bir sevgi bu..sadece yaşanılacak kadar güzel....... |
bjk her maçında oturup ağlamaktır bence... SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK KRAL ÇARŞI |
anlatılmaz yaşanır;) |
BEŞİKTAŞLILIK SİYAHI VE BEYAZI SEVMEK YANİ HAYATI SEVMEK. SİYAHIYLA ÜZÜLMEK AMA BEYAZIYLA SEVİNMEK.... KIRMIZISI BAMBAŞKA.... BEŞİKTAŞLILIK ADAM OLMAKTIR.... ADAM GİBİ ADAM OLMAK.... ÖNDERİMİZDE BABA HAKKI |
Erkek Gibi Erkek Olmak... |
bır kıza ılk asık oldugundakı gıbı cok sevdık be abı |
ASIL OLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞTIR .!!! İLK VE TEK AŞKIMMMSINNN |
Alıntı:
aynen öle anlatılmaz ya YAŞANIR |
anlatılmazzzzzz.......yaşamak lazımm.... |
benim için beşiktaş herşey beşiktaşlı doğduğum için kendimle gurur duyuyorum iyiki varsın beşiktaşım seni çok seviyorum anlatılmaz bir aşk beşiktaş |
şimdi beşiktaşlılığı anlatmaya kalksak forumun sayfaları az gelir :) en iisi diğer arkadaşlarında dediği gibi anlatılmaz yaşanır BEŞİKTAŞKLILIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK |
asalet kanda dolaşan asalet hissedebılıosun |
valla adrenalin isteyen herkesi bekleriz...özellikle son 4 senede hissettklerimize bakarsak adrenalin tavan yaptı hep gerilim hep heyecan korku:D inş.bu sene farklı olur |
beşiktaşlı olmak benim hayatımın en önemli felsefesi her an kartalım içimde düşünüyoruz bazı günler kendi kendieme beste söylemeden yatamıyorum yemin ederim beşiktaşım için canımı seve seve veririm ben beşiktaşımı ailemden çok ama çok seviyorum annem babam ayrı onların yokluğunu bana beşiktaşkım unutturuyor hani gök gürülder de ya aniden hani yağmurlar yağar ya ardından hani hava kararır her yer siyahlaşır hani gündüz olur her yer beyazlaşır işte öyle bir şey......ağlıyorum kahrımdan keşke inönüde olsam keşke her maça gidebilsem keşke 90 dakika boğazım yırtılana kadar bağırabilsem işte öyle bir şey.... |
anket eklemek istiyorum mersinde çarşı grubu kurmam için buradan herkezle temas etmek mersinde çarşı gurubunu kurmak istiyorum o yüzden buradan herkezle temasa geçmek istiyorum |
beşiktaşlı olmak alın teri gibi beşiktaşlı olmak uykunu tam almış olmak gibi beşiktaşlı olmak asalet gibi,grur gibi beşiktaşlı olmak savaş kazanmak gib ve beşiktaşlı olmak işte böyle birşey ÇaRŞı NuMBeR OnE |
Beşiktaş sevgisi bedenime işlemiş bir sevgidir.ömür boyu da gitmeyecek! |
Türkiye`de Saat: 06:41 . |