![]() |
BEŞİKTAŞLI olmak öyle gurur verici bir duygu ki bunu anlatmaya kelimeler yetmez,ben bu duygumu anlatabilecek kelime bulamıyorum .BEŞİKTAŞLI olmak çok farklı bir şey,bir ayrıcalık.BEŞİKTAŞ öyle bir sevdadır ki ; akıl almaz..öyle bir aşk ki; yüreğe sığmaz, öyle bir kalp ki onsuz atmaz .sevdaların en karası BEŞİKTAŞ.Beşiktaşlı olmanın bana verdiği duyguları anlatmanın bir tarifi yok bu duyguyu ancak BEŞİKTAŞLI olanlar bilir.NE MUTLU BEŞİKTAŞIM DİYENE...:love: THE CHAMPIONS OF OUR HEARTS BEŞİKTAŞ |
her kötü gidişte yaralarını hemencik sarabilmek yendikçe değil izledikçe mutlu olan...beşiktaş ilk aşk herşey |
beşiktaş dendiğinde herşeyin bitmesi yemği suyu arkadaşını sevgilini bırakıp maça kilitlenmektir |
dogmamıs cocugunun ıılk fotografında gıydırecegın tulum secmektır.ben besıkteslı dogdum dıyebılmesı ıcın |
harika bir şey.. |
beşiktaş ımmmm BEŞİKTAŞ LI OLMAK MII;BAMBAŞKA BİRŞEY.YA ÖRNEİN BENCE SADECE BİZİM TAKIMDA HER OYUNCUYA AYNI DEĞER VERİLİYOR.NEDEN SE BÜTÜN YABANCI TAKIMLAR BJK NİN HAYRANIII!!!!!:help: |
KENDİMİ HERKESTEN ÜSTÜN HİSSETMEMİ SAGLIYOR.. |
beşiktaşlı olmam her şeyim yani sözlerle ifade edilemez..! |
anlatılmaz bir duygu çünkü öyle herkese yakışmaz BEŞİKTAŞlılık onun için çok farklı bir duygu hiç kimse kolay kolay bizim gibi takımına AŞIK olamaz... |
süper bişey anlatılmaz diyorum |
besıktaslı olmak gercektn farklı bı duygu...ınsan kendını bklı hıssedıo canm:dancing2: |
herkes be$ikta$lı olamazz!!be$ikta$lılık anlatılmaz ya$anır!!bambaşka bi duygudr be$ikta$lılık!!! ;) |
bır tutku ... |
Dersinin zayif geleceğini bile bile hocanla tartışmak... Üşüdüğün haldee son dakikayaa kadar nerede olursa olsun maçı izlemek.. Okul kurallarını boşverip 'BEŞİKTAŞ'formasyla okula gitmek.. Yanından geçen febeliye ezik febe demek.. GeyFeBe lilerin yanından kafan yukarda BEŞİKTAŞ formasyıla geçmek.. Her bEŞİKTAŞ marşını duyduğnda nerede olursa olsn onu hissetmek.. VE EN BÜYÜK BEŞİKTAŞLI'YI ASLA UNUTMAYIP ONUN YOLUNDA İLERLEMEK..!! |
yaşam felsefesi hayatın anlamı siyahla beyaza gönül vermek onlar için marşlar söylemek ve en önemlisi diğer takımların sizi kıskanması süper bişi |
yaşam kaynağı can kan tat herşey |
anlatılmaz yaşanır |
BeşiktAŞK Aşkların en Büyüğü |
hayatın anlamı yaşamak nefes almak gibi birşey BEŞİKTAŞLI olmak |
Süper bişe Bazen rahat nefes alamamak Bazen Kocaman gülücük sebepleri Yıkıldığın zamanlarda bile vazgeçememek Bi bağlılık Varoluş... |
bnce cok güzel bi duygu....Yha AnLatıLmaz Yaşanır Bnce ! |
tarifi yok bi kızın bi ekeği sevmesinden ona delice baglanmsından bile çok farklı ve çok güzel ve degerli bi duygu |
Ahhh Beşiktaşım ahh anlatılmazsın yaaa !!! |
ezik yada cincon taraftarı olmadığını bilmek daha ne olsun |
beşiktaşlı olmak sabır delikanlılık ve yürek ister |
anLatıLmaz bişey! oLduğuma gurur duyduğum "en büyük" şey beşiktaşLı oLmak!!! beşiktaşk |
nasıl nefes almaktan vaz geçemiyorusak beşiktaştan da vae geçemeyizz o biz nefesimiz hayatı anlanlı kılar herşeye isyanın tek örneği |
nasıl birşeymi anlatılmaz birşey..... |
Bizimki farkLı bişi.. onLar sevdi biz taptık ! |
fenerlilere ve gslilere yukardan bakabilmek, istediini istedii yerde söleebilmek, herkesin canına okuyabilmek... işte böle bişey |
düsünüyorum düsünüyorum yok yani yok tarifi yok..!!! |
tarifi imkansız içimizde yaşıyoruz bunu tarif etmek çoook güç ama muhteşem bişey bir beşiktaşlı olmak ve beşiktaşlı olmanın gurur verici hali:D |
Canımı sevgılıme degısmem sevgılımı besıktasa degısmem!!!!!! Besıktasım hayat sensın dunyam sensın hersey sensın gelecekse tum acılar bız hazırız senden gelsın bu sevdadan vazgecersek allah cezamızı versinnn!!!!!! |
Ah bir becerebilsem anlatmayı hırsım, neşem, öfkem, sevgim, isyanım, kara dünyamın beyazı , vazgeçilmez tek şeyim |
Bambaşka bişey ..!!!kelimelere dökemiyorum bn kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım babam da beşiktaşlı istesem başka takım da tutabilirdim.ama beni beşiktaş ve azılı taraftarları her zman çok etkilemişti ve şu anda ben de onlardan biriyim. her takımın taraftarı vardır.ama BEŞİKTAŞ ınki başka..muhteşem,coşkulu,heyecanlı,zevkli,tutku dolu olmak BEŞİKTAŞlı olmak..!! |
kelimelerin kifayetsiz kaldığı an derler ya işte o an tam olarak bu... |
tarıf edılemez bır sey |
öyle büyük bir sevgiki anlatılamaz yaşanır |
harbi lan bu sewdanın ismi yok..... heraLde bu dur beşiktaşlılık ;) |
antepte herkes bjk nin taraftarını kıskanır. en iyi taraftar bjk de derler. en dürüst takımına en iyi bağlanan takımıyla sahada tek bir vücut olan taraftar onunla yatan kalkan onunla gülen onunla ağlayan vb yani anlatmakla bitmez. e buda bana gurur veriyor daha ne olsun:) |
Türkiye`de Saat: 00:03 . |