![]() |
ÇARŞI ANLATILMAZ YAŞANIR |
çok müthiş bi duygu herkese nasip olmaz beşiktaşlılık şampiyon beşiktaşım |
Çok özel bi duygu... Bunu Sadece Beşiktaş'lılar anlayabilir...Ayrıcalık.. Asillik...Benim belki de hayatımda hiç pişman olmayacağım olayların başında geliyor... |
bence beşiktaşlı olmak tarif edilemez we yaşamayan bu duyguyu bilemez gerçek beşiktaş taraftarına sesleniyorum ne olursa olsun beşiktaşımızın arkasında duralım tıpkı çarşının yaptığı gibi |
sevdamız askımız cnmız:D:D |
bu sevgiyi analata bilcek bi kelime sözcük yok aşk tan da öte |
Bisler beşiktaş için ölemeyede gideris gömmeyede... |
beşiktaslı olmak bence cok buyuk bır güç asalet gostergesi ya ben kelımelerle anlatamıcam cıdden bunu yasamak lazım ha bırde beşiktaslı durusu vardır ki o apayrıdır zaten sizlerde bılrsnız sayın takımdaşlarım... |
anlatılmaz yasanır besiktaslı olunmaz besiktaslı dogulur |
abi tapıyosun resmen. delisi oluyosun. Beşiktaş'ın B si ağızdan cıkınca gözleri acılıyo insanın.. ne futbolcu sevgisi nede yönetici.. bambaşka bişey o renkleri sevmek.. |
Gerçekten içimden geldiği gibi söylüyorum... Bi kere kesinlikle bir onur... Bi ortamda febelide olsa az buçuk objektif bi bakış açısı varsa taraftarımızın büyüklüğünü kabul ediyor... 2.si kesinlikle sadece sevinmek için sevmemek çok hoşuma gidiyor 8 tanede yese hemen akabindeki maçta tribüne gidip deli gibi destek verip aşkını haykırmak bana onur veriyor... YAĞMURLU BİR GÜNDE SANA VURULMUŞUM SİYAH BEYAZINA TUTSAK OLMUŞUM .... NEMUTLU Kİ BANA BEŞİKTAŞLI DOĞMUŞUM... :D |
hiç bi karşılık beklemeden sevmek beşiktaşlılık.... anlatılmaz yaşanır..olunmaz doğulur.... hayatta insanın başına gelecek en güzel şey........ |
ya arkadaşlar kimse bizi düşünmüo. BEŞİKTAŞ IMIZIN taraftarı olmak anlatılmaz ;;; YAŞANIR ! ! ! |
sabretmeyi öğrenmek kızmak söwmek delirmek ağlamak ama sonra herşeyi kenara bırakıp başa dönmek we tekrar sabretmek... |
BEN BEŞİKTAŞLI OLDUĞUM İÇİN İNANILMAZ MUTLUYUM BUNUN SADECE BİZE YANİ BAŞİKTAŞLILARA HAS BİŞEY OLDUĞUNA İNANIYORUM VE DİORUM Kİ BİR GÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN BIRAKINDA O AYRICALIK BİZDE KALSIN....ÇOK SEVİYORUM VE O YENİLSEDE KÜME BİLE DÜŞSE O BENİM KALBİMDE HERZAMAN..... |
yaz yaz biter mi? beşiktaşlı adam deliaknlılığın gerçek anlamını taşır her ortamda ağır başlı ve beyefendi olmak bunları yaparken de hakkını yedirmemektir ayrıca eziklere deplasmana giderken kadıköyde vapurdan inip stada yürürken üç kuruş para kazanmak için gün boyu direksiyon sallayan taksicinin dikiz aynasına tekme atıp kırmamaktır, kendilerine sözlü,fiili saldırı olmadığı sürece(1000tane beşiktaşlıya da yolda sataşmak g.t ister) küfür etmeden marşlarla stada yürümektir |
içinde ki umut gibi büyümekte olan bir cocuk gibi anlatılmaz diyenlere inanmıyorum ... anlatılamayan duygular keşfedilmemiş topraklara benzer ,o topraklarda nelerin oldugunu bilemezsin benim sevgim se uzerine bir dunyanın Yani BEŞİKTAŞ ın kurulu oldugu milyonlarca insanın bildigi bir dunyadır ... |
saçma olucak ama süper bir duyqu yenildikçe aşkım büyüyo BEŞİKTAŞA .. |
beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi kelimelere sığmaz gerçektende ben doğuştan beşiktaşlıyım ama cümleler yetmiyo |
çooooookk çook sevmek ama sevinememek... |
FIRTINALI BIR AŞK . ÖYLE FIRTINALI Kİ ACININ DA EN ALASINI MUTLULUGUN DA EN ALASINI YAŞADIGIM VE HİÇÇ VAZGEÇEMEDİĞİM BİR AŞK... BUGÜN, BUGÜN BÜTÜN GÜN, AMBLEMİNİ GURURLA TAŞIDIGIM EŞOFMANLARIMLA KADIKOY DE EZİKLERİN ARASINDA BAŞIM DİK YÜRÜMEME SEBEP OLAN , ONUR DUYGUSU... ASALET... KAYNAĞINI PARADAN, KİRDEN, DOLANDIRICILIKTAN VS VS ALMAYAN KOCCA VE YIKILMAYACAK TEK GÜÇÇ.. VE DAHA İFADE EDEMEDİĞİM BİSSSÜRÜ ŞEYYYY... UĞRUNDA AĞLAMAKKKK ŞU AN YAZARKEN HİSSETTİĞİM EN GÜZEL DUYGU... |
besıktaslı olmak nasıl bır duygu besıktaslık benım ıcın cok ıyı bır duygu anlatılmaz bır duygu hayatımın tanıdını besıktasda buluyorum |
bence hayatın gerçek yüzünü yasamaq ! |
besıktaslı olunmaz besıktaslı doğulur onsuz hayatın anlamı yok esıktaslı olmak ayrıcalıktır |
ahh bu hayat çekilmez sen olmasan kartal ahh bu çile çekilmez... |
SABIR SABIR VE EMEK İSTER ÇÜNKÜ YOK BU SEVDANIN TARİFİ,DOLMABAHÇE,BEŞİKTAŞ,AKARETLER,SERENCEBEY,KÖ YİÇİ,IHLAMUR,BİZ BİR SEMTİZ,AŞIĞIZ.TUTKUNUZ,DELİ GİBİ SAPLANMIŞIZ SİYAHIN ZİNDANINA BEYAZIN AYDINLIĞINAAAA |
bjk taraftarı olmak ilk önce ayrıcalıktır.Bizde bunun farkındayız.Sabırla,guvenle beşiktaşımızın yanındayız..BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM... |
bence BEŞİKTAŞ TARAFTARI olmak tüm kainatın kralı olan kartalın kanatlarının altında olmak demek.BEŞİKTAŞ TARAFTARI olmak dieğer takımların taraftarı olmadığımız için sevindirici bişey."Ben BEŞİKTAŞ TARAFTARIYIM" demek çok gururlandırıcı bişey çünkü şampiyon olsa da olmasa da bazen hakemler yüzünden kaybetse bile bazen şanşsızlıktan fark yese bile BEŞİKTAŞ'TAN kopmayan bir taraftarın üyesiyim. |
BİRGÜN HERKES FENERLİ OLUR AMA BEŞİKTAŞLI OLAMAZ BEŞİKTAŞLI OLMAK YÜREK İSTER......VE AYRICALIKTIR.... ....delikanlı adam renkli takım tutmaz...... |
Anlatılmaz YAŞANIR (!) |
BEŞİKTAŞLI OLMAK Bİ AYRICALIKTIR... BU BİR RUHTUR... |
heyecan verici |
Asalet... |
sana en kücük örneğini veriyim (EN KÜCÜK) |
sana en kücük örneğini veriyim (EN KÜCÜK) taraftarın tezaratını duyduğumda tüylerim diken diken oluorr |
sana en kücük örneğini veriyim (EN KÜCÜK) taraftarın |
HAYATTA TADABILECEGIMIZ EN GUSEL DUYGULARDAN BIRI BENCE BIR RUH OLMAK |
Gurur Verici,Delikanlılar Birliği,BamBaşka Bişi SözLe anlatılamazki Bu Sadece Harbi BeşikTaşlılar bile bilir bunu |
anlatılmaz beyler yaşanır |
anlatılmaz yaşanıcak bi tribün |
Türkiye`de Saat: 00:03 . |