![]() |
karasevda!!! |
hayat !!!... |
anlatılamayacak kadar mükemmel... |
beşiktaşlı olmak farklı olmak demektir.ayrıcalık demektir.bu duygu anlatılmaz yaşanır ölümüne BEŞİKTAŞLIYIZ |
Valla ben besıktası sevgısını rakı ıcmek gıbı tam zamanında bırakırsın her seye gulersın fazla ıcersın bu sefer olur olmadık seylere aglarsın yanı ask gıbı bırsey ve ben galıba fazla kacırmısım |
aşk değil sevgi değil başka bir şey |
bu çok klasik ama ben gerçekten Beşiktaş'lı doğdum. açıklayayım: burcum Akrep burcumun rengi siyah ve kırmızı burcumun hayvanı Kartal bir de doğduğun güne göre bir rengin verdır ki o da Beyaz sonuç olarak kendimi öz be öz Beşiktaş'lı doğmuş hissediyorum |
siyahın yanına beyazı koyduk.. |
bunu ancak beşiktaşlıalr bilir |
herzaman güçlü olmaktır .rakipleri üzmektir |
Söylenecek hiç bir şey yok Beşiktaş'lı olmanın nasıl bir gurur olduğunu ancak yaşayan bilir |
ayrıcalık çoşku gurur her şey |
hayatta herşeyi BEŞİKTAŞ'a endeksLeyeRek yaşamak cook qüzeL..! BEŞİKTAŞ taRaftaRı oLmak heRşeyden önce quRuR veRici... qeReKtiqi zaman aRkadaşı oLur insanın..! kısaCası: BEŞİKTAŞ'LI OLMANIN VERDİĞİ GURUR KALBİMİZİN EN DERİN YERİNDE DURUR!!! |
Dişi kartallık duygusu ANLATILAMAZ .. Kapalıda sesin kısılana kadar bağırmak TARİF EDİLEMEZ.. Yenilgiden sonra gözümüzden akan yaş kadar hiçbişey bize dokunmamıştır (: ÇOK SEVİYORUZ SENİ BİZ HEP SEVECEĞİZ..BU KALBİ BİRBAŞKASINA VERMEYECEĞİZ oooo KARAKARTAL (: |
tabiki en büyük takımın taraftarı olduğumuz için gururluyuz yasadığımız duyguyu beşiktaş taraftarlarından başka kimse anlayamaz:) |
anlatılmaz yaşanır:) |
* İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz : İşine gelmeyen forma değiştirsin... |
tutmak başkadır inanmak başkadır.... Biz inanırız... |
anlatilmaz yasanir.sevinmek icin sevmedik |
anlatılamazki.... |
umutsuzluktan bile umut üretebilmek gibi bişi:):) |
anlatılamaz bişey herkes beşiktaşlı olamazzz!!!!!! |
herkese nasip olmaz Besiktaslilik, kalbimde bu sevgi.. |
anlatabilsem iyi olurdu ama anlatilmaz iste |
Tarıfı ımkansız kutsal bır duygudur :) |
OLUNMAZ DOOLUR |
Hayat. |
ANLATILMAZ YAŞANIR |
aldığım her nefes BEŞİKTAŞI anlatır. |
aldığım tek nefes BEŞİKTAŞI anlatır ..... |
Herkese Nasip Olmaz.... |
anlatılmaz yaşanır herkes Beşiktaşlı olamaz o ayrıcalığı yaşayamaz Herşeye rağmen Tek AşK BEŞİKTAŞK ölümüne seviyoruzzz |
Anlatılamayacak şelerden biri .. çünkü Anlatılmaz YAŞANIR... |
Beşiktaşlı Olunmaz Beşiktaşlı Doğulur !! |
anlatsam kelimeler yetmez ne diyebilirimki beşiktaşlı doğduğum için kendimle gurur duyuyorum:) |
BEŞİKTEN MEZARA ALAYINA İSYAN EDERCESİNE YAŞAMAKTIR BU AŞK'I SEVGİLİDEN BİLE ÇOK SEVMEKTİR BU RENKLERİ TAPARCASINA , ÖLÜRCESİNE HERŞEYE İNAT EDERCESİNE TEK SUÇUMUZ ÇOK SEVMEK DEMEKTİR ... İSYANEDECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKCD |
Beşiktaşımla üzülür, beşiktaşımla sevinirim. dün akşam ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu... o duyguyu anlatmak imkansız. yaşamak lazım... bizim farkımız beşiktaşlı olmamız. anlatırken bile heyecandan ölücek gibi oluruz bu duyguyu... çok şey var ama, ellerim tir tir yazarken... BEŞİKTAŞIM canımsın, kanımsın, şampiyonumsunnnn |
ya ben hiç başalamk istemiyorum çünkü çok uuzn sürecekk ama en kısası şuu (ÖZLEMEK görememk hatta olmamak ama yine de sewmek be abii) |
işte öyle bir şey.... |
Anlatılmaz yasanır...Biz Diğerleri gibi değiliz sadece galıbıyette değil yenılgıdede varız beraberlıktede... |
Türkiye`de Saat: 11:04 . |