![]() |
vefalılık:):)yense de yenilse de daima sevmek :top: :top: |
bu bir maneviyattır, maddiyattan yoksun... |
gurur ve onur verıcı bı duygu |
Beşiktaşlı şimdi belli olur ! |
ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bır duygu .. |
son zamanlarda utanç ve üzüntü verici.... |
Alıntı:
|
beşiktaş olmasaydı, ne yapardım acaba diyecek kadar büyük birşey. |
Alıntı:
|
beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır dürüstlüktür formasında tek ay yıldızı taşımaktır |
tek aşkım tek sevgilim :) |
Aşkın sürekli acı çektiğin ama asla vazgeçemediğin kısmı... |
Beşiktaşı tutmayan bir tutan bir pişman eğer öleceksem beni bu takım öldürecek yıllardır böle yaşatıyorlar beşiktaşlılığımızı |
bu duygu anlatılmaz ki yaşanır |
bir yazı okumuştum o geldi aklıma... paylaşmak istedim.... Beşiktaşlılık ameliyat masasına, üzerine Siyah-Beyazlı formasını giyip uzanmaktır. Beşiktaş "son arzu"dur. O forma da, yeri ve zamanı geldiğinde "kefen"... Beşiktaş nesilden nesle taşınan bir "yaşam biçimi", bir "hayat anlayışı"dır. O forma da "kutsal emanet"... Ben Beşiktaşlıyım demekle Beşiktaşlı olunmaz. "Beşiktaş" ve "bırakıyorum" kelimeleri yanyana gelmez. Ve ben de ilan ediyorum: Ben Beşiktaş'ı tutmuyorum! Çünkü ben Beşiktaş-lı-yım. Beşiktaşlı olmakla Beşiktaş'ı tutmak ayrı şeylerdir. Beşiktaş'ı "tutanlar" bazen bu işi "çok tutarlar" bazense "hiç tutmazlar." "Tutma" kelimesi zaten bu taraftarlığın ne kadar içi boş olduğunu anlatmaya yetiyor bence. Beşiktaş'ın simgesi, yükseklerde yalnız uçmayı seven Kartal'dır. Yalnızlığa, zorluklara dayanamayacaksanız "Beşiktaşlıyım" demeyin. Ve unutmayın: Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur! |
cocuguma bırakacagım en büyük miras |
Alıntı:
Aynen vazgeçemeyeceğin tek aşk.... |
Dedemin cenazesinde ağlamadım ama her BEŞİKTAŞ malubiyetinden sonra ağlıyorum. ... |
bekle sevdamız bekle isyanımız gözümüzle asileşmiş gözlerimşiz yüreğimizden çıkan beyazzz seslerimiz ile omuz omuza durup beyazları giyeceğiz beyazları, sırtını düşmanlara verdikçe dost dost illede kavga Siyah'ımızı seviyoruz Beyaz'ımızı seviyoruz kavgamızı kavgamızı seviyoruz sen kavgamızın için bir sevdasın.. Siyah bize tutsak biz sevdana Sevdamızın harcı cansa her yeni bir can Feda olsun canım sana bu can sevdaya |
yürek ister besiktas taraftarı olmak yürek ister herkes besiktas taraftarı olamaz BEŞİKTASLI olmak Allahın bize verdiği bir nimettir biz doğru yolu daha anne karnında öğrendik herkes birgün doğru yolu bulacak bulamayanlara da biz öğreteceğiz kısacası BEŞİKTŞLI Olmak Bulunmayan Bir nimettir o kadar |
Alıntı:
|
ayrıcalıktır tabıkı besıktaslı olmak |
aşkın tarifi yoktur... |
Görülmeye değer şeyler vardır. Bunlar ancak görülerek bilinir. Bilinmesi gereken şeyler vardır. Bunlar anlatan bir kişiden öğrenilebilir. Hissedilmesi gereken şeyler vardır. Sözlerin bittiği yer işte burasıdır. BEŞİKTAŞLI olmak da işte böyle bir şeydir. Ne desek, ne yazsak boştur. |
beşiktaşlı olmak hayatı annamak gibi karşılıksız sewmeyi öğrenmek ölümüne güvenmek sewinmesek de sewmeye dawam etmek tuttulmak ve yaşamak gibi bu gibiler saymakla bitemz..... |
besiktasli olmak anlatilmaz yasanir, olunmaz dogulur, ve tek tir |
alayına Besiktas alayına Besiktasforum.net |
aşk nedir diye sorarlarsa!beşiktaşımı gösteririm onlara :) |
abi ne diim yha beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur en büyük tutku olmalı |
BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRI Bİ DUYGU BEN BEŞİKTAŞLI DODUM BEŞİKTAŞLI ÖLECEM BU TARİF EDİLEMEZ BUNU ANCAK GERÇEK BİR BJK TRFTARI ANLAYABİLİR.ÇARŞI/EREN |
ZİYAHI ZİNDAN OLSUN BEYAZI AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK...!!!!!!! |
herkese kısmet olmıycak olan tarifi bir türlü yapılamayan bna kolumdaki siyah-beyaz bilekliğimi asla çıkarttırmayan kelimelerle anlatılamıycak bi duygudur Beşiktaşlı olmak... 1 gün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o gurur bizde kalsın;) |
paylaşım için tşkrler :D |
ßamßaŞKa ßişeY!......... |
ALAYINA İ$YAN ALAYINA BEŞİKTAŞK... yeteRLi $aNıRım !!! ;) |
bi kere BEŞİKTAŞ HAYATIMIN ANLAMI Daha söylenecek çok kelime ve cümle var ama bunları suan sölemeye kalksam klavyenin tuşları eskimeye başlar yani klavye bile bu AŞKA DAYANAMAZ BEŞİKTAŞ demek bir hayat felsefesi demektir bi gün herkes anlayacak sarapcıPRENSSSS |
beşiktaşlı olmanın ne demek olduğunu anlatacak kelimeler bulmakta zorlanıyorum. Ama dilimin döndüğü kadarıyla anlatmaya çalışırsam beşiktaş beni hayata bağlayan bir iki sebebimden biri hayatımı anlamlandıran dünyama ışık saçan tüm güzelliklerin ve mutlulkların onula daha da anlam bulduğu bir his son olarak şunu söyleyeyim Ağaçlar kalem, denizler mürekkep olsa sevgimi tarife yetmez. |
NE OLURSA OLSUN ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ DİYECEK KADAR BJKLİYİM |
Valla öle maçlar oluyorki sonuna kadar izliyorum mazihtekini biliyorsunuz!Ama öle maçlar oluyorki yenilince aglamak istiyorum ama yapamayırom nedenin biliyorsunuz işte anlayın artık ne kadar beşiktaşşlıyım he bide maçları yenince ne kadar seviniyorum ama çevreme belli etmek istemiyorum edince ne olucanı biliyorsunuz! |
anlatılamaz anlatamıyorum bir sözcük bulamıyorum mükemmel bir şey mükemmel bir tarafatarımm |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |