![]() |
Besiktasli dogulmak cok ayri birseydir vallaha..... besiktas icin canimi veririm, besiktas hicin herseyi yaparim,benim kalbim besiktaslidir! ama sonradan besiktasa gecmekin hic bir anlami yoktur.... Besiktasli dogdum , Besiktasli ölecem! |
1- ruh meselesi 2- alayına gitmek 3- kafa tutmak 4- sevinmek için sevmemek 5- yendiğimizde kibirlenmemek , yenildğimizde uzuntumuzu ıcımıze atmak 5- gurur duymak bursa - BJK maçında ALAYINA GİDİCEZ , KAFAMIZI TUTUCAZ , çarŞı burada dicez , ALLAH affeder çarŞı AFFETMEZ dicez... herkes TARFRTAR GORUCEK .... ona göre GELMEK ISTIYENLER ORG. İÇİN 1 bursadan bjk tarftarı olarak bnmle ırtıbata gcerse mutlu olurum ... o gün yıkıcaz o stadı... |
yaşam biçimi ayrıcalık asalet beşiktaşlı duruşu duyarlı taraftar cefakar fedakar asi centilmen mütevazi |
anlatamıyorum yok soz cıkmıyo abi yemin ederim bunu anlatmak imkansız soz yok anlatmaya calısıyorum ama yok a.q. olmuyo anlatamıyorum. oyle bıseykı bu maca gttıımde taraftarı ızledıımde tuylerım dıken dıken oluyo.gozlerım dolu dolu oluyo. bu ask baska bı ask.. renkllere asıgız taraftara asıgız besıktaslılıga asıgız herzaman dıyoruz ya SEVINMEK ICIN SEVMEDIK. bızı bıze bırakın ugrasmayın bızımle. hepınızı cok sevıyorum besıktaslı kardeslerım. |
SEVINMEK IçIN SEVMEDIK |
sevinmek için sevmedık.. ölümüne besıktas yeterınce acıklıyo yukarda kardeslerımde soyledıklerının hepsıne katılıyorum besıktaslılık baska bıse besıktaslı dogdum besıktaslı ölücem.. |
aslında bişey anlatmaya gerek yok takımın armasınabak o herşeyi anlatıyo |
Besiktas ilk askim |
Şerefli tarihin aşkına söylenmedik söz bırakmadık Şeref Bey'imizde söylüyoruz sevda türkülerini Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde Hiç bir aşk kalmamış dünyada denenmedik Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor susarak sevgisini ilan eden çok var çok Ama bir başka sevenin yok şugünde sustuğumuz biçimde |
HAYATIN ANLAMI BEŞİKTAŞLI OLMAK HER İNSANANASİP OLMAZ |
Hepinizin SöyLedikLeri Doğru Ama.. Ben Yawru KartaL OLarak :) FutboL KardeşLiktir Diyorum.. HataLıysam Ara :) 0542........... :D |
aslolan hayattır,hayatta Beşiktaş !! söz konusu Beşiktaş!sa ferisi teferruat !! Aşktan ötesi var mı... |
beşiktaş taraftarı olmayı herşeyin önüne koyamam ama şuana kadarda onun önüne geçebilen bişeyle karşılaşadım.... |
nasıl nefessiz yaşanmazsa BEŞİKTAŞ OLMADAN ASLAAA:d |
seninle ağladık seninle güldük biz...kralına değil alayına gider dedik onlarda kimsiniz diye sorduklarında çarşı yız koçum dedik...geri vites yok bizde ayık olun dedik...ÇARŞI HERYERDE KARAGÜMRÜK ÇARŞI |
hayatımın anlamı |
HERŞEY YAŞAM KAYNAĞI FUTBOL SEVDASI |
en büyük GURUR anlatılmaz yaşanır |
Ayrıcalıktır bence yaa..Farkını ortaya koyman gerekiyo tabe,o ayrıcalığı sözde bırakmayacaksın sadece.. Ama herşeye rağmen bence KARAKARTALLI OLMAK AYRICALIKTIR.. |
heyecan..yaşam tarzı..hayat... |
çok sevdiğim samimi olduğum fenerli bir arkadaşımı sondan bir önceki avrupa maçından sonra benimle dalga geçmeye ve alay etmeye başladı burnunu kırdım ve mahkemeye vermiş beni beşiktaşlılık bu işte gerçek bir aşk ve beynime hükmedemiyorum napiyim kardeşim kendimi kaybediyorum universitedeykende galatasaraylı bir ev arkadaşını komalık etmiştim...tuttuğum takımı eleştirmişti...oyüzden toplu mekanlarda maç izleyemiyorum tek başıma evimde maç izleyebiliyorum ve yanımda kimse olmuyor ...doktor raporu alabilirsem stadlardada maç izleyecem allah izin verirse...psikopat olduğumu iddaa etmiyorum ama söz kousu beşiktaşsa kendimi kaybediyorum...diyorum ki beşiktaşlılık ölümle yaşam arasında birşey...ondan vazgeçebilmek mümkün değil.... |
onsuz geçen hergüne lanet olsun beşiktaş sen bizim herşeyimizsin |
iki saatir dusunuyorum ama yazacak bise bullamiyorum cunku besiktaslilik oyle iki kelimeyle anlatilmazzz yasanirrrrrr |
bjk taraftarı olmak bence süper birşey...... farklı ve ayrıcalıklı birşeyy:d |
BANBAŞKA BİR DUYGU ZEVK VE RENK MESELESİ :) :) :) |
SUPER BISE EN BUYUK KARTAL ASIGIM BEN ONA |
BEŞİKTAŞLİ OLMANİN YOK Bİ TARİFİ YOK BOYLE Bİ AŞK FARKİMİZLA TARZİMİZLA HERŞEYİMİZLE ORTADAYİZ AŞİĞİM SANA DOYAMİYORUM NEDE GÜZELSİN BAKAMİYORUM SENİ SEWMEYE KİYAMİYORUM BUNE BÜYÜK AŞK ŞANLİ BEŞİKTAŞ ÇARŞİ KONYA ULAN !! |
kafa tutmak , her yerde kndını bllı etmek ( durusyla dvranısıyla) , ve HER ZMAN dık durmak yensenkte yenılskte .... en önmlısI SEVINMEK ICIN SEVMEMEK... tabı tarf edılemez ama ICIMDEKILERI DISA VURAMIOM cok ayrı 1 sey ... vurma şansını .... bursa valısı ızın vermedı ... bu sene gıdemıoz bursa da olmamıza ragmen maça bu sene olmadı seneye oda olmadı öteki seneyee şunu UNUTMASINLAR ;; ALLAH affeder ÇARŞI affetmezzz... |
BUNUN TARİFİ OLMAZKİ BE KARDEŞİM.İŞTE ÖYLE BİRŞEY... |
ayrıcalık..... |
beşiktaş benim için ezik fenerliler ne mal oldukları yüzlerine vurulabilen barakasaraylılar ve her zaman mutlu zamanlar demektir |
Alıntı:
bence beşiktaşlılık bu arkadasın dedigi gibi kafa göz patlatmak deildir bunlar bi marifetmiş gibi anlatılmış burda beşiktaşlılık ruhu holiganizme cekilmemelidir |
beşiktaşlılık turklugu anlatır armamızdakı turk bayragı herseyı anlatır |
yasayamayan bilemez bunu o stadda içten qelerek baqıran kişiler bunu cok iyi bilior anne baba sevqisi qbi bişe ikinci ailem bnm beskts |
ayrıcalıktır bence.dünyanın en ii taraftarı diosunuz.yabancı ülkelerde beşiktaş denildiğinde akla gelen ilk şey nedir bi sorun kendinize |
her zaman sölüyorum en büyük aşk BeŞiKtAşK...!!! Beşiktaş lı olmak her zaman ayrıcalıktır...!!! |
beşiktaşlı olmak hayatın her alanında başarısızlıklardanda başarı çıkartabilme özelliği gösterebilmedir:D:D (çokmu felesefik oldu):D ya en büyük beşiktaş işte renklere bak bi kere asiilliği yeter ruhu yeter kendisi yeter sewgisi herşeye bedelll |
anlatamadıım ama içimde herqün dolu dolu büük coskuyla yasadıım bi ask!!!ve günden güne eksilmeden çoalıooooo |
anlatacak kelime bulamıyorun cok ozel bir duygu |
beşiktaş taraftarı olmak gerçekten çok güzel,hele benim soyadımın kartal olması benim için bambaşka bir olay... I LOVE YOU EAGLE |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |