![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | küresel ısınmaya değil birasal ısınmaya sözüm; ver elini nişantaşı diyerek hoyrat gönlümü eğlendirmek istediğim o puslu ve nemli günlerin güneşi; dediğim o ki, insanın içini kıpır kıpır eden şarkılar vardır ya, hani bir yoldan geçerken, hani köprü trafiğinde durup kalkarsın ya birden, hani emniyet kemerini takma telaşı duyar ya insan ivedilikle trafik kolisini görünce; işte böyle günlerden biri daha biterken, ey aşk nerdesin güzel yerdesin sen her yerdesin tamam da nerdesin? sözleri kaşlarımın arasından domdom kurşunu ile girdi, bütün nöronlarıma zerk etti coşkuyu.. nörüyon lan dedim içimdeki kıpırtıya.. ama adı kaybedenler kulübü, tıklım tıklım ağzına kadar dolu, kaybedenler kulübüne girmek üzereyken iri kıyım bir amcam tuttu omuzumdan.. sen yeterince kaybettin mi kendini diye sordu.. hayır bir tanıdığa bakıp çıkacaktım zaten, girmeden hafiften güzel olmuştum.. malum bir votka saatlerce dans, nakit kayıpları görmeyecek kadar cepten tüketmiştim zaten.. haciz edilmiş 3+1 gayrımenkuldu.. kimi karıncıkları dolmuş sodaya hasret, kimi kulakcıkları sağır.. velhasılı kelam ey aşk nerdesin.. dur dedi bekçi baba benim, bu aldığınız hava adem döndü sonra havva’ya hımm ne güzelmiş bu elma adem bilmedi düşündü sonra elma değil bu yediğimiz galiba ayva bahar meyvesidir ayva, yediğini anlamazsın zaten.. sonra gelir tadı.. zor işlermiş zar 1-1 gelmiş, tan ağarırken ten istemiş.. hep yek derken sek içmek, otururken değil de kalkınca fena yapar bünyeyi.. kalktığın mevsimlerde ortakulak-çekiç-örs-üzengi ve yarım daire kanallarından bağımsız bir denge kurarsın, kalktığın mevsimler seni "o" hale getirir... ama gel gör ki; üzerine oturduğu nahiyesi ile dağları devirmeye muktedir olan bünye, dünyanın uzaktan kumandasının üzerine oturduğunu ancak ses çok çıkmaya başladığı zaman anlar.. ama o anlama süresinin başında aptallaşır.. baktığı ekrandan değil de başka biryerden gelir sanki ses.. o değil de; birasal ısınma diyorum.. mavi gezegeni tehdit ediyor.. buna bir sorun bulsun devlet | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "hiçbir aşk öncekinin, sonrakinin aynısı olmasın, her aşk, her macera, yeni, farklı, yaşanmamış, tahmin edilememiş bir hikaye olsun. daha önce yazılmamış, daha sonra yazılamayacak olsun. bütün karakterler saçmalasınlar içinde. bütün saçmalıklar gülümsetsin kahramanları, canları yanarken, saçmaladıklarını bilerek saçmalasınlar. hiçbir kural olmasın gönüllerinde, hiçbir beklenti durmasın önlerinde. Yoksa kimsenin umurunda değil, herkesin yaşadığı aşklardan birine bulaşmak. yalnızlık, her şeyden güzel. yalnızlıktan daha güzel bir keyfin keşif yolculuğuna katlanamayacaksa gönlün, boşver zaten." - armando diego maradona / arjantin bahçevanlar derneği çaycısı | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mak danılds ın hepi miil larına sardım çünkü şrek oyuncaklarına kafayı taktım içim rahat etmeyecek seriyi tamamlamadan eşeğin o komik duruşu çıkmıyor aklımdan aslında karşıyım mak danıldsa sağlıksız yemeklere de kapitalist dünyaya da ama olmuyor istesem de kimse gelmiyor beklesemde | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fish and chips... Hiç yemedim... Balık severim...Levrek, Çupra, Kılıç, Kalkan, Yanlız islami usüllere göre tutulması lazım yoksa mekruhtur... Yani bi kere balıkçı abdestli olacak... Oltayı besmeleyle atacak falan... Zaten Bayramda da koç kesmek yerine lüfer dağıtmalı.. Ayıp oluyo öööle uluorta katliam... Teksas katliamı halt etmiş.. kötü kokuyo sokaklar... Kavurma yerine tereyağında Jumbo karides mesela.. öfff canımçekti yine | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ekmeği,şarabı,seni ve beni;fikrimin ince gülüne bulayıp en lezzetlisinden bir sehirlerarası otobüs yolculuğundan vazgeçen yöresel,gayet kişisel bir iç hesaplaşma şiiri yazmak isterdim sevdiceğim ama zamanın önünde duran yaşama sevincim,hayat doluluğum ket vurdu bu kafası karışık yoğun hislerime ve akabinde gelişecek yazma eylemime. | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | coca cola özütü kadar gizemli,bulvar gazetesi kadar açık-saçık,hiro nakamura gibi sempatik,filiz akın kadar naif,don kişot kadar kararlı,hatıra defterleri sahiplerinin kalbi kadar temiz,cemil ipekçi nin arkadası kadar çok özel,5.element filmi kadar eğlenceli,intel çok çekirdekli işlemci kadar modern,comic sans yazı tipi kadar kendine has,radyo eksen kadar şehirli,camel soft kadar karizmatik,TSK kadar güvenilir,evcil hayvan kadar sırdaş bir insan evladına denk gelirsem 'uzaylı mısın layn sen...azcık insan gibi ol...ne bu böyle mükemmel mükemmel geziniyorsun ortalarda' diyerek kovalarım.. | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ağlasam ken taç diz mısralarıma" şair burda bayrağa seslenmiş... okuduğumuzu anladık mı sorusuna cevap vermek için en az beş soruya daha cevap aramakla geçti çocukluğum...bayrağa seslenen bir adamı anlamayı öğrendim... dokunmaya çalıştım gözyaşlarına..gözlerimi kapatıp dinledim.. meydan dayağı yedim larousse sokaklarında..gördüm acının en lavaş ve yavaş halini...ama yılmadım sevdiceğim saçmalamaktan... ki o, en çoban salatada ufak bir domates parçasını gözüne kestirip tek bir çatal darbesiyle alma hüneridir benim nazarımda.. "mala" yardımı ile "sac" levhalar üzerinde sıva ustaları nakış gibi işler, el emeği göz nurudur... emekli çeyiz sandığıdır... ve bütün yaşanmışlıklar gibi ek****** bu cümleler de... sevdiceğim ; "herşeyi yaparak, sakın ola beni aldatmaya kalkma... yalan söyleyerek hem beni, hem kendini aşağılama, bir paçavraymışız gibi.. buseler küçük olur ama yaratırlar sevdayı... gözler, bakmaz ama saklayamaz yalanları..." derken gözümün önünden geçti film karesi gibi aşk hayatım.. dört köşesi olan herhangi bir dörtgenden farklıdır kare, eşit mesafedeki kenarlarıyla sosyal adaleti anlatır bu film... ve maalesef sen de herkes gibisin... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/serbest-kursu/56729-sacmalamalar/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 03:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |