![]() |
*6. His *Akıl Oyunları *Diğerleri *Budala Dedektif 1-2 ve tüm Jim Carrey filmleri http://www.turkiyeforum.com/images/smilies/smile.gif *You Got Served ( müthiş bi film,(hip-hop ve break dans figürleri bakımından), tekrar tekrar izlerim ve meraklısına şiddetle tavsiye ederim http://www.turkiyeforum.com/images/smilies/smile.gif ) *Piyanist *Esaretin Bedeli *Er Ryan'ı Kurtarmak |
V for vendettta hülean :D düşünceler kurşun geçirmez :F |
YÜzÜklerİn Efendİsİ DİĞerlerİ Sİn Cİty İnŞaat Buz Devrİ Kİng Kong |
Beyaz Şeytan. |
Alıntı:
|
shutter Island,Vandetta,American History tavsiye ederim.. |
Patch Adams Yaşanmış bir hayat hikâyesinden alınmıştır. İntihar eğilimli biri olarak girdiği akıl hastanesinde gördüklerinden sonra Hunter "Patch" Adams (Robin Williams), çıktıktan sonra tıp fakültesine öğrenci olarak girer. Okulda başarılı bir öğrenci olmasına karşın, ideallerinden dolayı hocalarından tepki görür. Amacı "hayata renk katarak" mizah yoluyla tedaviye katkıda bulunmaktır. Daha sonra yoksul hastalar için kendi parası ve bağışlarla özel bir klinik açmaya kadar girişimlerini sürdüren Adams, film sürecinde sevgilisi Carin Fisher'in (Monica Potter) öldürülmesiyle ve lisanssız klinik açmakla darbeler yese de, tedavi hizmetlerinde yaptıklarıyla ünü ülke çapına yayılır ve bir anlamda amacına ulaşır. Eski bir film ama çok beğenmiştim.Yıllar geçmesine rağmen unutmadığım nadir filmlerden biri... Bir de: Yeşil Yol (Kitabını da okumuştum,süperdi.) Tüm animasyon filmler: Ice Age Cars Toy Story Madagaskar Cesur Civciv Nemo Shark Tale Shrek The Incredibles Chicken Little unuttuğum animasyon var mı acaba? :p Oğlum sağolsun,hepsini izliyoruz.:D |
Hiçbiri çizgi filmin tadını vermiyor :D |
Saw Series :) |
Turnuva,the legent |
Şu Sralar Alacakaranlık (Twilight) Serisi(: |
The Shawshank Redemption (Esaretin Bedeli) izlediğim en iyi film bi daha da izleyemem heralde bölesini |
Alıntı:
Yüzüklerin Efendisi favorim ::D |
fight club, sixth sense,the shawshank redemption, memento |
|
"Çingeneler Zamanı " , "Er Ryan'ı Kurtarmak" |
Aşk Kanatlandırır:D:D |
Valla isminden ve afişten belli zaten Gürkan...:D+18 diye belitmene gerek yoktu.:D:D:D |
Alıntı:
OLSUN BEN YİNE DE BELİRTEYİM DE GÜNAH BENDEN ÇIKSIN :D DÜN GECE İZLEDİM 02:00 SIRALARINDA GAYET DE HOŞUMA GİTTİ FİLM FENA DEĞİLDİ YANİ :D |
sherlock holmes :smokin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
My Sassy Girl (Hırçın Sevgilim) İzlediğim en iyi romantik komediydi, kıza hayran olmamak elde değil..:).. A Moment To Remember (Hatırlanacak Anı) iyi bir aşk filmi, oldukça da duygusal... Bu filmleri yeni izledim daha, kaçırılmaması gerekir bence...Koreliler fena yapıyor valla... |
inception |
Son zamanların en iyi filmi İnception |
Star Wars'ı her zaman tek geçerim :) |
Transformers - Batman Başlıyor - Batman Kara Şovalye - Diğerleri - Başlangıç - Avatar |
beetle juice:D supernatural'ın her bölümü benim için sinema niteliinde tek geçerim dünyanın en güzel yapımı yah.. |
yüzüklerin efendisi :):):) |
Resident Evil - Afterlife |
Kult filmlerden Iyi,Kotu,Cirkin ve dolar uclemesinin tumu. Son donem filmlerden ise Melekler ve Seytanlar. |
Ben de inception izleyip buraya yazmak istiyorum :D:D die welle güzel filmdi bak izledim bu aralar :F |
Sherlock Holmes |
Alıntı:
şu ana kadar ızledıgım en guzeL fiLm (; |
süper maryo :D |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |