![]() |
geleceğe dönüş serisi terminatör serisi testere (saw) serisi ve daha aklıma gelmeyen bir sürü korku-aksiyon filmleri :) |
titanic.. |
1- baba1-2-3 2- eşkiya 3- bir zamanlar amerika 4- esaretin bedeli 5- büyük kaçış 6- yüzüklerin efendisi 1-2-3 7- zafer yolu 8- kabadayı 9- iyi, kötü, çirkin 10-melekler şehri daha birçok film. gerçekten çok kaliteli filmler var. insan izledikce izleyesi geliyor.:))) |
anéstesi |
Son Yıllarda İzlediğim En İyi Filmler.. Transformers Karayip Korsanları Serisi Awake (Anestezi) Iron Man Van Helsing Bir Rüya İçin Ağıt Daha çok var ama aklıma gelmiyor :D |
genco |
favorim Ronin |
25. Saat Edward Norton'ın ayna karşısındaki monoloğu: Senin de canın cehenneme. Senin, bu koca şehrin ve içinde yaşayan herkesin canı cehenneme. Arkamdan gülümseyen dilencilerin canı cehenneme. Arabamın temiz camlarını kirleten çekçekli adamın canı cehenneme. Git de kendine bir iş bul! Hurda taksilerini son sürat süren, derilerinden yayılan köri kokulu, günümü berbat eden Sih ve Pakistanlıların canı cehenneme. Teröristler. Yavaş gidin! Parklarımda oral çeken Kanal 35'te penislerini sallayan tüysüz göğüslü ve iri pazılı Chelsea oğlanlarının canı cehenneme. Fahiş fiyata plastiğe sarılı meyve ve çiçek satan Koreli manavların canı cehenneme. On yıldır buradalar, hala İngilizce bilmiyorlar. Brighton Beach'teki Rusların canı cehenneme. Kafelerde oturup, ağızlarında kesme şekerle küçük bardakta çay içen gangsterlerin canı cehenneme. Dolandırıcılar. Geldiğiniz yere geri dönün! Kirli gabardinler içinde 47. Sokakta dolanıp Güney Afrika elmasları satan siyah şapkalı Hasidlerin canı cehenneme. Wall Street simsarlarının canı cehenneme. Kainatın Efendileri. Çalışkan insanları gözü kapalı soymaya çalışan Michael Douglas/Gordon Gekko olmak isteyen pi. kuruları. O sorumsuz pi. kuruları ömür boyu hapiste yatmalı! Sizce Bush ve Cheney bunu bilmiyor muydu? Tyco. ImClone. Adelphia. WorldCom. Bir arabaya 20 kişi binen Puerto Ricalıların canı cehenneme. Hepsi devletten yardım alıyor. En berbat gösteriler onlarınki. Dominikanlardan hiç söz etmeyeyim. Puerto Ricalılar onların yanında iyi kalıyor. Saçları Briyantinli, naylon spor ceketli ve St. Anthony madalyonlu ellerinde Jason Giambi beysbol sopası olan, "Sopranolar"ın elemelerine katılan Bensonhurst İtalyanlarının canı cehenneme. Hermes eşarpları olan ve Balducci'den $50'a enginar alan Üst Doğu Yakası kadınlarının canı cehenneme. Aşırı besili yüzleri gergin ve parlak görünecek şekilde çekilip gerilmiştir. Aslında, kimseyi kandıramıyorsun, tatlım! Banliyödeki zencilerin canı cehenneme. Pas atmaz, defans oynamaz, potanın yakınından basket atmaz ve her şey için Beyaz Adamı suçlarlar. Kölelik 137 yıl önce sona erdi. Artık geçmişi unutun! Anüse cop sokan, 41 el ateş eden, yanlış yapan meslektaşını koruyan yobaz polislerin canı cehenneme. Güvenimize ihanet ediyorsunuz! Elini bir çocuğun pantolonuna sokan rahiplerin canı cehenneme. Onları koruyan, bizi kötülüğe yönelten kiliselerin canı cehenneme. Konu açılmışken, İsa'nın da canı cehenneme. Paçayı ucuz kurtardı. Çarmıhta bir gün, cehennemde hafta sonu boyunca kaldı ve meleklerin ilahileri sonsuza dek onun için söylenecek. Otisville'de yedi yıl yaşamayı denesene İsa. Usame Bin Ladin, El Kaide ve mağaralarda yaşayan bütün pi. kurusu kökten dincilerin canı cehenneme. Ölen binlerce masumun adına 72'şer fahişenizle sonsuza kadar cehennemde jet yakıtından alevler içinde kavrulmanız için dua edeceğim. İrlanda Kraliyeti'nden kıçımı öpün havlu kafalı deve binicileri! Jacob Elinsky'nin canı cehenneme. Sürekli sızlanır. Sevgilimin kıçına bakarken beni yargılayan dostum Francis Slaughtery'nin canı cehenneme. Naturelle Riviera'nın canı cehenneme. Ona güvendim, ama beni sırtımdan bıçakladı. Beni ihbar etti. Kahrolası kaltak! Barın gerisinde durup, soda içen itfaiyecilere viski satan, Bronx Bomberlara tezahürat yapan sürekli üzgün babamın canı cehenneme. Bu şehrin ve içinde yaşayan herkesin canı cehenneme. Astoria'daki sıra evlerden, Park Caddesindeki çatı katlarına kadar, Bronx'un tipik evlerinden, SoHo'daki tavan arası evlere kadar. Alphabet City'deki kiralıklardan Park Slope'deki kumtaşı evlerden Staten Island'daki dublekslere kadar… Depremle parçalansınlar.Alevler arasında kalsınlar. Şehir kül haline gelsin, sular yükselip farelerin kuşattığı şehri sular altında bıraksın. Hayır. Hayır, senin canın cehenneme Montgomery Brogan. İstediğin her şeye sahiptin, ama hepsini bir kenara attın, sersem. |
filmi boş verinde su dizi kacırmayın :PRISON BREAK |
palavra küçük adam geleceğe dönüş fantastik dörtlü amerikan pastası avrupa muhabbeti yarından sonra |
ben robert de niro manyağıyım bu herifin bütün filmlerini severim özellikle ronin ve taxi driver en beğendiğim filmleridir kingdom of heaven da manyak etkisinde kaldığım bir filmdir 300 spartan da unutulmazdır bende |
Alıntı:
|
korku filmi seven varsa dead silence a bi baksın derım ustelık bu dıger korku fılmlerı gıbı mantıksız kurguyla paso şiddet sahneleriyle milleti kandıran filmlerden degil cok iyi bi kurgusu var bence fırsatınız olursa izleyin ''dead silence'' 2007 ya da 2006 yapımlı olması gerek |
Breaking and Entering |
türk filmi olarak babam ve oğlum yabancı film olarak duvak derim .... |
babam ve oğlum,eşkıya,melekler şehri, |
BİDE CANİ |
Mutluluk |
Babam Oğlum, Eşkiya, son Samuray, Gladyatör, Yeşil Yol, Onurlu bir adam... |
senaryosunu kendi yazdığım , yönetmenliğini kendim yapacağım , baş rolünde benim oynayacağım EFES GÜNLĞÜ :) |
babam ve oglum titanic |
1-) Glory 2-)yeşil yol 3-)leon 4-)esaretin bedeli 5-)terminal |
KOKU ISRARLA SİZLERE ÖNEREBİLECEGİM GÜSEL BİR FİLM KONUSU PARFÜMERİ DİYEBİLİRİM +18 OLDUGUNU UNUTMAYALIM :D |
ı am legend ve kalbını dınle harıka tavsıye ederım:D:D |
testere serisi..... |
prestij akıl oyunları |
Transformers Karayip Korsanları |
Pianist,Schındler's List,The Gotfather, |
G.O.R.A :D |
1)Sıra Dışı 2)Hoşçakal yarın |
gora :D |
ben efsaneyim |
Yılmaz Güney--Y-O-L |
Fıght Club yazmama gerek var mı acaba : )) |
|
sihirbaz prestij yüzüklerin efendisi serisi harry potter serisi narnia serisi köstebek deja vu goal 2 aklıma gelenleri yazdım film izlemei çok sevrm futbolla ilgili izlenecek en muhteşem film ise goal 1 ve 2 dir tavsiye edrim |
İyi---Kötü--Çirkin .(clint Eastwood) Birkaç dolar için (clint Eastwood) Kadın kokusu 1991 yapımı (Al Pacino) Yeşil Yol ( Tom Hanks ) |
http://www.dinolog.com/wp-content/up...7/02/yuzuk.jpg Yüzüklerin Efendİsi üüfff harika hele kitabı filmindende güzel |
tek kelime,gladyatör |
KabaDayı .. ßen eFsaneYim .. ReceP iVedİk :) |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |