![]() |
mutluluk ve recep ivedik:D |
küçükken seyrettiğim. Billy Zane ve tom berengerin oynadığı snıper I i hiç unutamam. Tek atış iki ölü:D |
|
seyrettigin en guzel film seyrettigin en guzel film hangısı? |
cennet gibii... |
hayat güzeldir... |
yüzüklerin efendisi serisi, cesur yürek(braveheart), er ryan ı kurtarmak, savaş tanrısı,schindler in listesi, matrix(ilk film) vs...ama en iyisi yüzüklerin efendisi...:) |
göl ewi |
cok war ama suan aklıma ilk gelen ''butterfly effact'' |
Back to the future 1-2-3 ve star wars serisi |
Sobibor'dan Kaçış ,Rain Man, Yeşil Yol, 9,5 hafta.. |
la vıta bella.gercekten muhtesem bır fılımdı |
bikaçtane var:kızarmış yeşil domatesler,cesür yürek,esaretin bedeli,gladyatör... |
titanic recep ivedik piyanist hayat güzeldir otel 1 - 2 resident evil 3 ( dünyanın sonu ) tepenin gözleri 1 -2 amerikan pastası 5 :) |
joe black,soguk dag,300 spartalı |
iyi kötü çirkin tabiki http://img1.blogcu.com/images/i/n/t/...film-izle.jpeg |
illusionist |
ateşli piliç :D:D babam ve oğlum:(:(:( titanic:(: |
300 sparta =) |
görevimiz tehlike 2 |
yahu arkadaşlar hepinis genellikle yabancı filmleri sefionus ndn kabadayı farken yanacı filmleri güsel buluonus kii:D:D:D |
Alıntı:
|
Sweet November - İki Genç Kız - Pretty Woman |
notting hill-julia roberts....hele içindeki müzikler yok mu... :( |
Jude Law'ın bütün filmlerini beeniyorum :) |
cesur yürek |
banlıyö 13 |
Sweet November Keanu Reeves'in en iyi filmlerindendi onu çok beğeniyorum ve birde vazgeçilmezim Matrix var=) |
ediz hun ve cüneyt arkın'ın flimleri blade, buz devri, taksi, testere, son durak jackie chan ve jet lee flimlerinin hepsi (kurtlar vadiside var) |
piyanist , göz |
piyanist,yeşil yol,duvar,babam ve oğlum,geçmişi olmayan adam,kanlı elmas,meksikalı,komplo teorisi,cesur yürek,soğuk dağ,otel,testere,ölüm çıkmazı,tansiyon... aslında yazmakla bitmez çoğu aklıma gelmiyor... |
soğuk dağ başta ong bakk termınal 300 spartalı duvar..otel 1 otel 2...bogeyman..Jeepers Creepers 1.ve.2...daha çok var aslında..ruh halıne göre flımler işte yazmakla bıtmezkı buraya:) |
Köstebek |
300 spartalı, otostopcu.... |
SHOOT EM UP BILMIYORUM AMA BEN HER SEFERINDE SEYRETTIGIMDE HOSUMA GIDIYOR BIRAZ SACMALIK VAR HIZLI BIR FILM TAVSIYE EDERIM SEYRETMENIZI |
Aile Babası, Çöküş |
kaçıncıya izlediğimi unuttum: Aman Tanrım :D |
Fight Club |
1-Babam ve Oğlum 2- 120 3- Mutluluk 4-Tanrı'nın Vadisinde |
1.300 Spartalı 2.Yüzüklerin Efendisi 3.Seytan 4.Cesur Yurek 5.G.O.R.A |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |