![]() |
*not:Seni Seviyorum.. *ıssız adam |
EsaRetin BedeLi Cesaretin Var mı Aşka |
esaretin bedeli,testere serisi,american pie serisi,constantine,lanetli ev,geyik muhabbeti =)) |
alacakaranlık |
Rocco ve Kardeşleri... |
ıssız adam-anlamazdın |
CinemaParadiso... |
son 1 haftalıına big fish:D |
Shawshank Redemption... |
|
The Italian Job American Pie-series Bourne series Road Trip The Strangers Green Street Hooligans Rocky IV Fast and Furious Saw 1 Glory Road Pulp Fiction Gamle mænd i nye biler (Danish) Fidibus (Danish) |
ömer çip:D the prestige'de muhteşemmiş yah:/ |
Güneşi Gördüm , Babam ve Oğlum , 96 Saat , Musallat .. |
P.S : I love you 'da çok ağlamıştım :) Birde Slumdog Millionaire var , gerçekten aldığı Oscarları hakeden bir film. Eskilerden ise Brad Pitt 'in Dövüş Klübü (Fight Club) mükemmeldi. |
*American History X*Babam ve Oğlum*Green Street Holigans*Fight Club*Fast and Furios |
Esaretin Bedeli,Click,Melekler ve Şeytanlar , Nefes... |
Troy Kingdom of Heaven 300 Saving Private Ryan Pearl Harbor When a Stranger Calls |
*Gladyatör *Babam ve oğlum *Titanik *Son samuray *Halka *Hayat güzeldir *The godfather *Eşkiya |
blair witch project.. the others.. paranormal activity.. |
- oceans eleven - godfather (serisi ) - gladyatör - hotel rwanda |
Wertigo, North By North West, Goodfellas... |
|
Babam ve oğlum hayat güzeldir eşkiya onurlu bir adam gladyatör son samuray truva yüzüklerin efendisi serisi 6.his yeşil yol bravehearts |
abi hepsi süper harbi yah.. |
yeşil yol yüzüklerin efendisi |
Apocalypto The Transporter Pardon Truva Bu filmleri gözlerimi kırpmadan izlemiştim (: Pardonu izlerken gülmkten ölüyodum ama :D |
Push(Darbe) Taşıyıcı serisi 2012 Watchmen |
EJDER KAPANI KURTLAR VADISI GLADIO |
Big white Forrest Gump Escape from NY Escape from LA Wicker park The Rules of Attraction Black Cat White Cat Revolver Broken Flowers Underground |
V For Vendetta Yeşil Yol Yüzüklerin Efendisi Ejder Kapanı Alacakaranlık |
21 grams life is beautiful i am sam the gotfather 2 the family man |
Celda 211 ve Gomorra |
yüzüklerin efendisi serisi paranormal activity kurtlar vadisi ırak aynalar 81 gün |
old boy,rovelver,the bow |
ben bu konularda seri filmlere daha çok önem veririm. yani bir film güzel olabilir ama bir serinin güzel olması cok ciddi basarıdır. bu konuda da yüzüklerin efendisi ve underworld serisine hayranımdır. sonra blade serisi gelir benim icin. |
susuz yaz canım kardeşim selvi boylum,al yazmalım yol sürü tomruk maden pehlivan berdel muhsin bey arabesk eşkıya züğürt ağa yılanların öcü(1985) amansız yol katırcılar fatmagül'ün suçu ne 14 numara yengeç sepeti komser şekspir tatar ramazan neredesin firuze kısa ve acısız temmuz'da duvara karşı büyük adam, küçük aşk yazı tura |
kapan (fermat's room) :cool: :D herkese tavsıye ederım |
Not: seni seviyorum.. Notebook Babam ve Oğlum |
saw serisi yüzüklerin efendisi serisi Hızlı ve öfkeli serisi Rambo serisi Tetikçi Doom Kral Arthur pardon :D Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı tüm filmler :) |
8 Mile |
Türkiye`de Saat: 08:41 . |