![]() |
testere ve titaniC'i unutmamak lazıM :D:D |
Pride & Prejudice |
forrest qump!!!(tom hanks) yeşil yol(tom hanks) ve unutulmaz titanLar!!(denzl washinqtn) |
Pride & Prejudice(Aşk Ve Gurur) ama 2005 yapımı (Matthew'li) benim en sevdiğim film... Recep İvedik de komedi alanında bir numaram:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
babam ve oğlum hayat güzeldir :) |
ASİ RUH |
I Am Legend (Ben Efsaneyim) Aynı gün üst üste 3 kere izlediğim bir film. Mükemmeldi (Y) |
Matrix üçlemesi:) |
300 spartalı:biggrin: |
Hayat Güzeldir, Ben Efsaneyim, Esaretin Bedeli, Scarface, Leon, Ölü Ozanlar Derneği, Yeşil Yol, Yüzüklerin Efendisi, Titanic, Kelebek Etkisi 1, Prestij, Kanlı Elmas, Oyun, Köstebek, Benjamin Button'un Tuaf Hikayesi filmleri 10 numaraydı... |
Transformers |
http://www.kaliteliresimler.com/data...ge_prestij.jpg süper bi film |
umut filmi harikaaaaaaaaaa |
|
Saw 4 ! |
Hızlı ve Öfkeli Tokyo Drift;) |
Hızlı Ve Öfkeli Tüm Serisi,Ölüm Yarışı,Redline,3oo Spartalı,Son Osmanlı Yandım Ali, |
umut,güneşi gördüm,babam ve oğlum |
Musallat ve Cennet Gibi |
Alıntı:
|
niye şaşırmadın güzel film ama dimi :D |
Alıntı:
|
Karayip Korsanları serisi, Testere, Kelebek Etkisi... |
Piyanist Yüzüklerin efendisi serisi Residen Evil serisi hızlı Ve Öfkeli serisi |
ALacakaranLık :D |
Asi Ruh :cool: |
Mystic River , Resident Evil Serisi , Soğuk Dağ , Stigmata , Devils Advocate , Gladyatör , Kabadayı , Kelebek Etkisi.. |
Slumdog Millionaire yi çok beğenerek izlemiştim. Ama onun haricinde içinde Brad Pitt olan bütün filmler favorimdir :) |
Alıntı:
evet bu fılm cok guzeldı cocugu hıle yapıyo dıye tutuklamaları cok kotuydu :( |
LeoN filmini Tek geçerim Favorim ve başrol oyuncusu tabikide Jean ReNo Süper bir aktör . LeoN filmini izlemenizi tavsiye ederim |
Fight Club, Sixth Sense,The Shawshank Redemption, Memento,Leon xd |
the blair witch project,rec,resident evil serisi forever horror!! |
Milyoner, Pearl Harbor, The Others izlediğim en sağlam filmler diyebilirim...300 Sparta'lı da var biraz..:) Türk Filmleri arasından da Kabadayı çok hoşuma gitmişti.. |
Transformers Karayip Korsanları Serisi The Others (Diğerleri) Wanted X-Men Serisi X-Men Origins: Wolwerine Esaretin Bedeli Leon Yasak Krallık |
Kader - Zeki Demirkubuz |
birde şu Kung-Fu Hastle filmi var onu yazmayı unutmuşum..33 bin 458 kere izlemişimdir,aynı tadı almışımdır.. |
meleğin sırları son ders uçurtmayı vurmasınlar babam ve oğlum... |
The Shawshank Redemption, Rock Star, A Headbanger's Journey, Pearl Harbor, Yüzüklerin efendisi... |
Aşk ve Yaşam... Çok iyi bi aşk filmi, Aşk ve Gurur'dan çok daha güzeldi valla... |
Türkiye`de Saat: 08:27 . |