![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
2-bizimkiler chelsea forması giydiler biz bişey mi dedik olucak bunlar dedik ama paok bayrağı açmak apayrı bişey 3- o bayrağı nasıl soktular bilmiyorum orası ayrı hesabımı sorulsun kimsenin lafı yok. 4-liverpol ile paok arasında çok fark var beşiktaşlıyız ama biraz objektif olmak lazım. ya deplamana gitmişiz sırf rakibi kızdırmak için paok pankartı mı açılır başkası olsa anlarım ayrıca maçta millet bi haltmış gibi paok atkıs dolandırıp fotoğraf çekiliyorlar. 4- ya hadi pkk bayrağını yok sayalım adamların sitelerinde ayasofya için yaptıklarını nasıl sineye çekicez. ya beyler biraz aklımızı başımıza alalım bende paok fenere koysun diyorum ama trübünde paok pankartı açmak bizim kardeş takım olarak lanse edilmesini desteklercesine hareket etmek bu kulübe ihanettir
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayasofya için yaptıklarını bende tasvip etmiyorum (bana göre srrfsizliğin ötesi) ama hepsini aynı kefeye sokmam ben kardeşim.. Her ülkede olduğu gibi onlarında spora siyasi düşünceyi sokan bir kaç fanatik tipleri vardır elbet.. Sen gördünmü onların Ayasofya ile ilgili bir pankart hazırladıklarını?? Onlar sadece senin benim gibi bir-iki kişinin yaptığı internet animasyonlarıdır veee ama ezik febe taraftarı Since 1453 açarsa onlarında bunu yapması normal (sen karıştırırsan spora siyaseti karşılığı elbet gelir - tıpkı senin dediğin gibi kısasa kısas olayı.. Haaa bu arada K.K.T.C bayrağınıda onlar ve onlar gibi birçok ülke kabullenmiyor (İnşallah Yüce Yaradan bize kabullendikleri günü gösterir) Ayrıca deplasmana gitmişsindir, biraz azınlık oluyorsun 50.000'e 2500 gibi.. Bu gibi durumlarda rakibi kızdırmak için bir tane Paok bayrağı açmamak lazım bence yanında Sigma Olomouc, Benfica bayraklarınıda açmak gerekli olduğunu savunuyorum çünkü daha fazla göze batarsın, rakip taraftarı daha çok çileden çıkartki ezikler ceza alsın...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
senin gibi baksam bile paok a tepki göstermem ama paok pankartı da açmam açamam
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca dediğim gibi en yakın fenerli arkadaşına bak onların konuşmaları bile hep aynı ağır tahrik... Arkadaşın dediği gibi %70 biz topla oynuyoruz, bütün basın feneri %70'e çıkartıyor.. Paok ile kardeş kulüp lafından da rahatsızlık duymuyorum.. Paok'ta olur, Barcelona'da olur, Boca Juniors'ta olur.. Dediğin gibi ismi üstünde.. Dünyada bir sürü şehrin kardeş şehiri varsa, bunu kulüp bazındada kardeş kulübü olması kadar gayet normal.. Ayrıca ben demiyorum ki, her maçta paok pankartı açarım diye, febeyi avrupadan eleyen takım paoktu.. Haaa şunu bir köşeye not yaz, bizim avrupada ilk kaybedeciğimiz maçta (inşallah olmaz) gidipte o takımın pankartını açmazlarsa, bayrağını sallamazlarsa ve lehlerine tezahurat yapmazsa BEN BURDAYIM güzel kardeşim ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |