![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Sende muhteşemsin hayatım ![]() Efecim sağolasın inşallah o günleri görürüm ![]() Mehtabım söz yeni yazacağım şiir senin canım..
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Siyahtır asalet... Siyahtır hüzün... Nereye baksam sen. Ne zaman sana baksam siyah. Rüyalarım siyah, geleceğim siyah Siyaha bürünmüş bedenim Kanmaz artık beyazlara. (Mehtapçım bu sana değil önceden yazmıştım bunu seninki gelecek ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bi şiirde bana yazsana be nefertiti(abla mı deseydim ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Şiir siparişi vermiyelim,kimden alıştınız yaa ![]() Zeynm'a şiir şiparişini anca ben veririim ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ama ben onun için istemiştim hem nobeli alsın die... ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ρєѕιмιѕтѕтуℓє ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | [quote=ponjacim;393868]kusuruma bakma artık...yaptım bi hataa... ama ben onun için istemiştim hem nobeli alsın die... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beden Yoksa Ne Çare Ruhumu Gömdüm MABEDE..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [/quote]nobel fln bozar zeynep ablayı ![]() ne bozacak nobel alan ilk Türk olur...(!)aslında bi tane var da Türk'lüğü biraz tartışılır...neysee...nefertiti öle bişii olursa istemiom nobel de bizim içinn ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |