![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne sevmek gunahtı seni nede ugrunda olmek ne ellerini tutmak ayıptı ne de dudaklarını opmek buda benden olsun ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bir türlü tamamlayamamıştım, en sonunda bitti ![]() Sanma hep yüzün güler sevdiklerin olur yanında Sanma benden iyisin, sadece şans vurdu sana Sanma düşünce kalkmaz yerden bu beden Her düşüşün bir yükselişi var, ümitler tükenmez son nefesi vermeden... Kaçma, kaçsanda faydası olmaz gelirim peşinden Ölme sakın, daha bitmedi görülecek hesap yeniden. Dün yaptıkların bugün de, yarın da silinmez kaderinden Her yükselişin bir düşüşü var, günahların seninle çıkar derinden... Ağlama, ağlasanda çare olmaz yaşananlara Yanıldın sen çıkmaz sandın bunlar karşına Kanamayan yer kalmadı taşar oldu bedenden, Hemen kaçmak yok, daha bir hesap var ödenmesi gereken... Sandın ki oyundur yada eğlence, Kolay bu değil mi sadece söz de. Sonsuza dek bu sızı kalır içimde, Gelsen de gitsen de artık benimle. Kaybettiğimi sansan da kazanan benim. Mutluluğu sevemedim, hüzünlerdeyim. İçimdeki kayboluş senin eserin, Yıkımın muhteşem bak ta gör sevin....
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kızım manyak olmuş bu allerine sağlık yüreğine sağlık... Kaybettiğimi sansan da kazanan benim. Mutluluğu sevemedim, hüzünlerdeyim. İçimdeki kayboluş senin eserin, Yıkımın muhteşem bak ta gör sevin.... opt ![]()
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu şiiri Mehtapçıma hediye ediyorum ![]() Tekrardan hoşgeldim eskiye geri döndüm, Biriktirdiğim sevinçleri derinlere gömdüm. Daimi kalacağım gurbetimi bitirdim, Güle güle mutluluk, sende hiç sevilmedim. Biliyorum zorlama içinden geldiği gibi davran, Suçun değilki senin, sevemezsin kalbinde olmadan. Bazı insanların kaderidir hüzünlerde boğulmak, Bazılarınınsa hediyesidir uğrunda ölünmek... Koşuyorum durmadan, koşuyorum umarsızca, Üşüyorum buralarda, sarılsamda yokluğuna. Geçiyorum kendimden, batıyorum boşluğunda, Geçemiyorum senden, asla umrunda olmasamda. Düşüncelerim beynimde sürekli kavga ediyor. Pişmanlıklarım beni öldürüp yeniden diriltiyor. Keşke dememek için bunları yaşamak mı gerekiyor?? Keşke keşke deseydim ama geçmeseydim bu yoldan. Sorma soruları cevapları gömdüm en derinlere. Ağır oldu acılarım, taşınmıyor artık bu bedende. Gülme bana geçemedi bu gönül hep istenmediği yerde Sakın geri dönme, ne kadar çok özlensende...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #9 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
yazıon kopy yapıon bana manyaktı yaa ![]() süpersin zeynom..yüreğine diline eline sağlık cnm bnm opt
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | süpersn zeynepcm gene eline emeğine yüreğine sağlık ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |