![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yazßaşıydı Gittiqinde.. ßir Aşkın Ilk Günlerydı Daha.. Aşk Mıydı DeqiLMıydı? ßunu Ilk Gunler Kım ßileßiLirdi.''EyLüL'de Aynı Yerdé Ve Aynı Insan Olmamı Isteyen''Notunu ßuldum Kapımda.Altına Saat 16:00 Dıye Yazmıştın, Ve Saat 16:04'tü Onu ßulduqumda. Daha O Gun AnlamaLıydIM. ßu Ilişkinin Yazqısını.. TakviM TutMazLıqını.. Aramızda ßir Düşman Gibi Duran Zaman'ı.. Daha O Gun AnlaMaLıydım ßenım Sana Erken Senın ßana Geç KaLdıqını.. Gittin şimdi ßir Mevsim DeqiL, Koca ßir Hayat Girdi Aramıza.. ßiliyorum Ne Sen Dönebilirsin Artık, Ne De ßen Kapıyı Açbilirim Sana. Ve Ben en çok neyi özledim biliomusun ? Bana bakan gözlerini.... Şiiri bu müzikle beraber dinLerseniz çok daha güzel bişi çıkıo ortaya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | unutmadım ben hala son bakışını gözlerini benden kaçırışını çaresizçe gidişini ben giderken senın yitişini unutmadım beyaz bir güldün ellerimde canımı acıttın acıdım öyle bi köşede kalakaldım Hani rüzgar değse kirpigime kan damlardı baktıgım yere kirpigime ayrılık degdi gelsene Hani gelmedigin gün ölürdüm ßAK SEN GELMEDİN ÖLDÜM !! son kısımm iştee yaaa bombasın olum sercann....... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
kalbimin kapılarını kapatmaya mı başladım kendiliğimden; yoksa kapı kollarıma son dokunuşların mı bunlar? sen senle uğraşmaktan yorgun düşeceğimi sanıyorsun belki de kimbilir zamanı gelince vazgeçecek nasılsa diyorsun ama bilmiyorsun ki ölmek var dönmek yok! tüm kapılarına mühür de vursa zabıtaların kalbimin; ben seni yangın merdiveninde bekliyor olacağım..
__________________ Bu hayat bir Sergen'siz çekilmez bir de İ.Mansız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | henuz 11 yaşında bırakıp gittin bizi Daha yaşamadıgım daha adını bilmedigim bi dünyaya Köpegi dışarı atar gibi.... Biliomusun Ben senı hiç yaşayamadım Bana bu fırsatı vermedin kapıyı kapadın arkamıza Hiç beklemedigimiz anda bırakıp gittin bizi ama senı suçlamıyorum herkezin yaptıgı oyunu sende bize yaptın oyunun sadece son taşını oynadın Ve şuan o taş hala benımle Ve o taş hala içimizde.. aNneme Şu anda direk aklıma gelenleri yazdım cok amatörce olmuş olabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |